موضوعها: 0
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-01 ساعت 08:43)امیررضا.س نوشته: (2015-11-30 ساعت 12:53)saeidfireboy67 نوشته: (2015-11-30 ساعت 01:35)امیررضا.س نوشته: (2015-11-30 ساعت 01:24)nasimm1 نوشته: سلام
من ۵ ژاونویه ۲۰۱۶ تو آنکارا مصاحبه دارم.
۱)اگر کسی هم زمان با تاریخ مصاحبه من هست خوشحال میشم از راهنماییشون استفاده کنم.
۲)آدرسی که تو فرم ds260 برای آمریکا دادم تغییر کرده آیا میتونم الان تغییر بدم یا باید روز مصاحبه اعلام کنم؟
۳)من تو csc ثبت نام کردم آیا زمانی که میخوام مدارکمو پست کنم آدرس کنسولگری رو باید بزنم و آیا اطلاعاتی از csc مثل شماره شناسایی و ... هم لازمه؟
ممنون از زحمات همه دوستان
دوست عزیزمن خودم به آفیسر گفتم میخوام برم کنتاکی ولی اومدم دالاس تگزاس.توی فرودگاه ازمن پرسید چرا اومدی اینجا ولی بهش گفتم نظرم عوض شد.آخر هم پاسپورتم را مهر زد و گفت بفرمایید.نگران این چیز ها نباشید.البته منظور از آدرس آدرسی است که میخواهید در آنجا سکونت کنید نه آدرس گرین کارتتون.اگه این دو آدرس یکی است و شخص مورداطمینانی را در این آدرس دارید میتوانید به یه جای دیگه بروبد و از ایشان بخواهید گرین کارت را برای شما تحویل بگیرد.
سلام به دوستان عزیز
یک سوالی داشتم اینکه خوب ما که کسی در آمریکا نداریم مثلا اگه بخواهیم بریم نیویورک چه ادرس به سفارت بدیم ادرس دقیق که نداریم هنوز منطقه اقامت و اینا که مشخص نیست؟
و سوال دیگه از دوست عزیز اقای امیر رضا
اون برگه معافیت تحصیلی معتبر از کجا باید برم بگیرم؟
و بعد اینکه شما در سفرنامه گفتید که برگه اشتغال به تحصیل بردید سفارت برگه تون رو از دانشگاه با چه عنوان و موضوعی گرفتید؟
دوست عزیز .ببین سفارت از شما که آدرس دقیق خونه توی اون ایالت را نمیپرسه.فقط میگه کدوم ایالت و چرا؟ شما هم میتونید بگید فلان ایالت توی هتل میخوام برم و به دلیل فلان.
در خصوص اون برگه هم خداوکیلی که توضیحشا دادم توی سفرنامم.دیگه چرا میپرسین آخه عزیز دل برادر؟یه نگاهی بکن به سفرنامم بدک نیست.
اون سوال آخر هم متوجه نشدم.خب دیگه به اسم گواهی اشتغال به تحصیل گرفت دیگه
سلام خیلی ممنون که جواب دادین
دوست عزیز شما تو سفارت ادرس رو به این شکل دادید اون موقع که پول که باید از طریق سایت پرداخت کنین که گرین کارت پروسش انجام بشه اون موقع چه ادرسی دادین اون موقع که دیگه صدرصد ادرس دقیق باید بدین اون چی؟
شما وقتی می خواهید اشتغال به تحصیل بگیرید دانشگاه بهتون می گه برا کجا می خواهید مثلا(گواهینامه-برای کار-و غیره....)حالا شما اون برگه که بردید به سفارت خوب با چه عنوانی بود؟
رفتید به دانشگاه گفتید یک برگه برای سفارت امریکا که من تحصیل در این دانشگاه دارم؟
و اگه برگه اشتغال به تحصیل برای خروج از کشور گرفتید اونو که نظام وظیفه می گیره پس اون برگه که به سفارت بردید چیه؟
در مورد اون معافیت تحصیلی که ببخشید اشتباه از من بود من سریع خوندنم
در مورد سوال برگه
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم آیا حتما ً باید ویزا رو به صورت حضوری از آنکارا بگیریم یا اینکه امکانش هست که برگردیم و برامون بفرستن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای خوبم
من دیروز مصاحبه داشتم یکضرب گرفتم :-):-)
از مدیران مهاجرسرا و همه دوستانی که وقت میذارن و به همه کمک میکنن خیلی خیلی ممنونم
راستی تو ایمیل سفارت که از من گردش حساب خواسته بود دیروز که رفتم با خودم بردمش ولی اصلا ازم حتی در مورد اینکه پولو از کجا آوردی سوالی نکرد! گردش حساب هم نخواست:-) سوابق کاریمو برده بودم خواستم نشون بدم گفت نمیخواد
کیس نامبر:***1 2016AS0000
تاریخ مشاهده قبولی:۱۵ می
تعداد نفرات کیس:۱نفر
محل مصاحبه:آنکارا
تاریخ کارنت شدن:آگوست
تاریخ مصاحبه:اول دسامبر
دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-02 ساعت 12:03)هستی ص نوشته: سلام به همه دوستای خوبم
من دیروز مصاحبه داشتم یکضرب گرفتم :-):-)
از مدیران مهاجرسرا و همه دوستانی که وقت میذارن و به همه کمک میکنن خیلی خیلی ممنونم
راستی تو ایمیل سفارت که از من گردش حساب خواسته بود دیروز که رفتم با خودم بردمش ولی اصلا ازم حتی در مورد اینکه پولو از کجا آوردی سوالی نکرد! گردش حساب هم نخواست:-) سوابق کاریمو برده بودم خواستم نشون بدم گفت نمیخواد
تبریک به شما
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-04 ساعت 14:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-04 ساعت 14:47 توسط yashar041.)
سلام
کسی از دوستان در آنکارا توی هتل هایی که اتاق اشتراکی میدن به اصطلاح تخت خواب رو اجاره میدن (شبیه خوابگاه دانشجویی) اقامت داشته؟ لطفا خاطراتونو ارسال کنید و آیا امن هستن؟ نظرتون راجب اقامت در این جور مسافرخانه ها چیه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من سه شنبه مصاحبه داشتم و یکضرب ویزامو گرفتم چند روزه که منتظر پاسپورتم هستم ولی سایتی که خود سفارت داده برای پیگیری ویزا از ptt اشتباهه یعنی چند بار امتحان کردم همچین پیجی موجود نیست میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میتونم پیگیری کنم که پاسپورتم الان کجاست؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-04 ساعت 21:36)امیررضا.س نوشته: (2015-12-04 ساعت 20:54)هستی ص نوشته: سلام
دوستان من سه شنبه مصاحبه داشتم و یکضرب ویزامو گرفتم چند روزه که منتظر پاسپورتم هستم ولی سایتی که خود سفارت داده برای پیگیری ویزا از ptt اشتباهه یعنی چند بار امتحان کردم همچین پیجی موجود نیست میشه لطفا راهنمایی کنین چطور میتونم پیگیری کنم که پاسپورتم الان کجاست؟
سلام خانم هستی.شما اصلا نیازی نیست برید توی سایت.فکر میکنم برای شما تا حالا از طرف سفارت ایمیلی اومده باشه که مدارکتون را به اداره ی پست تحویل داده.من یادمه که سه شنبه که مصاحبم بود پنجشنبه صبح اتفاقی رفتم پست و پاسپورتما گرفتم.شما هم حتما یه سری به پست بزنید.باید اومده باشه حتما.
برای من ایمیلی نیومده و من دیروز و امروز به پست سر زدم متاسفانه پاسپورتم نیومده بود و چون برای یکشنبه پرواز دارم میخواستم ببینم الان پاسم کجاست و آیا بلیط هواپیما رو کنسل کنم یا نه؟ بلاتکلیفی بدیه!:-(
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال درمورد گواهی تمکن برای آنکارا داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آیا صرفا گواهی که مبلغ موجودی رو نشون بده کافی هست یا اینکه با توجه به قسمت زیر که در فایل Instruction هست باید گردش حساب 12 ماهه هم برای آنکارا پست کنیم و روز مصاحبه همراه داشته باشیم؟
Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date
account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average
balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شب همگی بخیر
به نظر شما من چقد لیر با خودم داشته باشم برای هزینه ها کافیه.
آیا شما جایی رو تو آنکارا میشناسی که واسه تبدیل پول مطمین و قیمت مناسب باشه؟
به نظر شما بهتره که پولم رو همین جا تبدیل به لیر کنم؟
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است .