موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز با سلام
لازم نيست متن رو كپي پيست كنين يك بار بنويسيد همه مي بينن.شخص خاصي مد نظرتون هست پيام خصوصي بدين.در مورد ترجمه نظر دوستان متفاوته .من خودم هم مهر مترجم هم دارالترجمه هم دادگستري وامور خارجه زدم.
كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیروز مصاحبه سختی داشتم و بعد از نیم ساعت بالاخره آفیسر تصمیم گرفت به من یکضرب بده و همسرم AP خورد.
امروزم با سماجت ویزامو گرفتم الانم فرودگاه ارمنستانم پروازمون تاخیر داره منتظر نشستیم.
تا سفرنامه بنویسم اینو بگم تنها چیزی که در مصاحبه مهمه صداقته اصلا اصلا اصلا دروغ نگید.
ارمنستانم هوا خوبه سرماش سوز دار نداره اگه وقت دارین بیشتر بمونید لذت ببرین برای رفت آمد به سفارت و بیمارستانم هم میتونید از مینی بوس شماره67 استفاده کنید میدان جمهوری اول خیابان امیریان ایستگاه داره رو به میدان میره بیمارستان پشت به میدان میره سفارت حدودا یه ربعه میرسه به نظر من از تاکسی بهتره تا بیای حالی راننده تاکسی کنی کجا میری بعد بگی آقا تاکسی متر روشن کن بعد الکی دور میزنه که کیلومتر بیشتری بره...
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-18 ساعت 13:05)hamidzxc نوشته: (2015-11-05 ساعت 02:00)Interuniversal نوشته: (2015-11-04 ساعت 13:55)shahin61 نوشته: (2015-11-04 ساعت 03:45)m.abdeahad نوشته: دوستان سلام من ۳ نوامبر مصاحبه داشتم به من گفت مدارکت کامل و هیچ مشکلی نداری ولی پرسه اداری تو بین ۳ تا ۶ ماه ممکن طول بکشد به همین خاطر ویزا نداد[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
پس خوشبختانه کیس قبول شده...نگران پروسه نباشید زود میاید انشااله..
سلام آقای مدیر
با آرزوی سلامتی شما.
حمید هستم و ژانویه برای مصاحبه باید برم ایروان.
یک سوال داشتم و آن اینکه آیا بر روی مدارک ترجمه شده ، فقط یک مهر از مترجم کافیه؟
زیرا در سایت DV دیدم که نوشته دوتا مهر و امضای مترجم باید پای مدارک باشه.
یکی اینکه مترجم بنویسه که it is Accurate translation
و یکی دیگه اینکه ، مترجم صلاحیت خودش رو برای ترجمه بنویسه
حالا اگر یکی از اون ترجمه های خودتون رو هنوز دارید ، ممکنه که نگاهش کنید و ببینید که چه امضا و مهرهایی دارد ؟
بی نهایت ممنون میشم
شاهين جان اگه كيس قبول شده بود كه ويزا يكضرب صادر ميشد( البته من منظورت از قبولي رو فهميدم،واسه روشن شدن بيشتر موضوع اينو گفتم)
امسال قول دادن كه زمان اف بي آي چك رو كم كنند،تا الان كه براي آنكارا حداقل در حرف صحبت از سه تا پنج هفتس براي اكثر دوستان ولي ارمنستان اينطوري ميگه،ابوظبي هم تو همين مايه هاست
انشالا كه همه دوستان اين مرحله رو زودتر سپري كنند!!!
سلام آقای مدیر
با آرزوی سلامتی شما.
حمید هستم و ژانویه برای مصاحبه باید برم ایروان.
یک سوال داشتم و آن اینکه آیا بر روی مدارک ترجمه شده ، فقط یک مهر از مترجم کافیه؟
زیرا در سایت DV دیدم که نوشته دوتا مهر و امضای مترجم باید پای مدارک باشه.
یکی اینکه مترجم بنویسه که it is Accurate translation
و یکی دیگه اینکه ، مترجم صلاحیت خودش رو برای ترجمه بنویسه
حالا اگر یکی از اون ترجمه های خودتون رو هنوز دارید ، ممکنه که نگاهش کنید و ببینید که چه امضا و مهرهایی دارد ؟
بی نهایت ممنون میشم
دوست عزیز چیزی که من به سفارت ارائه دادم و ازم قبول کردن فقط از یه دار الترجمه دارای مجوز ترجمه گرفتم که فقط مهر و امضای دارالترجمه پاش بود . همین هم کافیه
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-20 ساعت 19:29)chakavakl نوشته: سلام دوستان من دیروز مصاحبه سختی داشتم و بعد از نیم ساعت بالاخره آفیسر تصمیم گرفت به من یکضرب بده و همسرم AP خورد.
امروزم با سماجت ویزامو گرفتم الانم فرودگاه ارمنستانم پروازمون تاخیر داره منتظر نشستیم.
تا سفرنامه بنویسم اینو بگم تنها چیزی که در مصاحبه مهمه صداقته اصلا اصلا اصلا دروغ نگید.
ارمنستانم هوا خوبه سرماش سوز دار نداره اگه وقت دارین بیشتر بمونید لذت ببرین برای رفت آمد به سفارت و بیمارستانم هم میتونید از مینی بوس شماره67 استفاده کنید میدان جمهوری اول خیابان امیریان ایستگاه داره رو به میدان میره بیمارستان پشت به میدان میره سفارت حدودا یه ربعه میرسه به نظر من از تاکسی بهتره تا بیای حالی راننده تاکسی کنی کجا میری بعد بگی آقا تاکسی متر روشن کن بعد الکی دور میزنه که کیلومتر بیشتری بره...
تبریک میگم با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز،امیدوارم همه کلیرنسی ها هم جوابشون به زودی بیاد ، مرسی از اطلاعاتتون، انشالله کلیرنس همسرتون هم به زودی میاد و به همه ی برنامه هاتون میرسید
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من ۲۶ژانویه مصاحبه دارم و میخوام از طریق سایت بوکینگ هتل رزرو کنم اما دبیت کارت میخواد و من ندارم.باید چکار کنم؟کسی از طریق این سایت بلیط رزرو کرده؟
کیس نامبر:**2016as38
رویت قبولی:8may2015
سفارت:آنکارا تغییر به ایروان
سابمیت فرم۲۶۰_دی اس:1june2015
کارنت شدن :9november2015
تعداد افراد:1
نامه دوم :17november2015
مدیکال:22jan 2016
مصاحبه: 26ژانویه
نتیجه:ap
آپدیتها:۱٬۲،۳feb,با ایمیل12july
27جولای تبدیل به or