کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-11-20 ساعت 19:29)chakavakl نوشته:  سلام دوستان من دیروز مصاحبه سختی داشتم و بعد از نیم ساعت بالاخره آفیسر تصمیم گرفت به من یکضرب بده و همسرم AP خورد.
امروزم با سماجت ویزامو گرفتم الانم فرودگاه ارمنستانم پروازمون تاخیر داره منتظر نشستیم.
تا سفرنامه بنویسم اینو بگم تنها چیزی که در مصاحبه مهمه صداقته اصلا اصلا اصلا دروغ نگید.
ارمنستانم هوا خوبه سرماش سوز دار نداره اگه وقت دارین بیشتر بمونید لذت ببرین برای رفت آمد به سفارت و بیمارستانم هم میتونید از مینی بوس شماره67 استفاده کنید میدان جمهوری اول خیابان امیریان ایستگاه داره رو به میدان میره بیمارستان پشت به میدان میره سفارت حدودا یه ربعه میرسه به نظر من از تاکسی بهتره تا بیای حالی راننده تاکسی کنی کجا میری بعد بگی آقا تاکسی متر روشن کن بعد الکی دور میزنه که کیلومتر بیشتری بره...

سلام تبریک میگم بهون
منم هفته دوم ژانویه پنجشنبه مصاحبه دارم تو ایروان و دارم تاپیک های مربوط به گرفتن وقت دکترو میخونم.
احتمالا منم چون سربازی رفتم AP بشم. اما اگر به احتمال چند درصد هم ویزا یکضرب بگیرم به نظرتون مدت زمان اقامتم تو ایروان یه روز بیشتر از روز مصاحبه باشه کافیه؟یعنی فردای روز مصاحبه ویزارو میدن حتما؟
تشکر کنندگان: chakavakl ، matin86
(2015-11-20 ساعت 19:29)chakavakl نوشته:  سلام دوستان من دیروز مصاحبه سختی داشتم و بعد از نیم ساعت بالاخره آفیسر تصمیم گرفت به من یکضرب بده و همسرم AP خورد.
امروزم با سماجت ویزامو گرفتم الانم فرودگاه ارمنستانم پروازمون تاخیر داره منتظر نشستیم.
تا سفرنامه بنویسم اینو بگم تنها چیزی که در مصاحبه مهمه صداقته اصلا اصلا اصلا دروغ نگید.
ارمنستانم هوا خوبه سرماش سوز دار نداره اگه وقت دارین بیشتر بمونید لذت ببرین برای رفت آمد به سفارت و بیمارستانم هم میتونید از مینی بوس شماره67 استفاده کنید میدان جمهوری اول خیابان امیریان ایستگاه داره رو به میدان میره بیمارستان پشت به میدان میره سفارت حدودا یه ربعه میرسه به نظر من از تاکسی بهتره تا بیای حالی راننده تاکسی کنی کجا میری بعد بگی آقا تاکسی متر روشن کن بعد الکی دور میزنه که کیلومتر بیشتری بره...

سلام ان شالله همسرتون هم به زودی کلیر شده و ویزاشون رو میگیرن . سفرنامه تون رو نوشتید یا هنوز فرصت نکردید ؟ اگر اطلاعات سفرتون رو بزارید ممنون میشم . با تشکر و سپاس فراوان
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: chakavakl ، behjan
(2015-11-23 ساعت 14:02)aha2012 نوشته:  سلام تبریک میگم بهون
منم هفته دوم ژانویه پنجشنبه مصاحبه دارم تو ایروان و دارم تاپیک های مربوط به گرفتن وقت دکترو میخونم.
احتمالا منم چون سربازی رفتم AP بشم. اما اگر به احتمال چند درصد هم ویزا یکضرب بگیرم به نظرتون مدت زمان اقامتم تو ایروان یه روز بیشتر از روز مصاحبه باشه کافیه؟یعنی فردای روز مصاحبه ویزارو میدن حتما؟
سلام ممنون
انشالله یکضرب بگیرین
نه حتمنی وجود نداره که فرداش بدن ویزارو من بعد مصاحبه به آفیسر گفتم که جمعه بلیط دارم گفت سعی میکنم آماده کنم ولی قول نمیدم جمعه صبح ایمیل زدم جواب ندادن رفتم سفارت گفتن نمیدیم باز ایمیل زدم کی میدین جواب ندادن منم پروازمو کنسل کردم گرفتم واسه سه شنبه نیم ساعت بعدش زنگ زدن آمادس بیا بگیر (نتیجه اخلاقیش این بود که هیچی مفتی بدست نمیاد یه هزینه تغییر بلیط افتاد گردنمون Big Grin )
دیگه همسرم رفت فرودگاه که بتونه بلیط اوکی کنه منم رفتم سفارت بعد یک ساعت معطلی ویزارو دادن
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، پرشین20 ، emix ، سعید صادقی فر2 ، maral-map
(2015-11-23 ساعت 14:22)omid40 نوشته:  

سلام ان شالله همسرتون هم به زودی کلیر شده و ویزاشون رو میگیرن . سفرنامه تون رو نوشتید یا هنوز فرصت نکردید ؟ اگر اطلاعات سفرتون رو بزارید ممنون میشم . با تشکر و سپاس فراوان
سلام
ممنون انشالله واسه همه بهترین ها پیش بیاد.
حتما به زودی میذارم سفرناممو
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hana2015 ، omid40 ، matin86 ، emix ، Mehdi0065 ، سعید صادقی فر2
(2015-11-23 ساعت 16:12)chakavakl نوشته:  
سلام ممنون
انشالله یکضرب بگیرین
نه حتمنی وجود نداره که فرداش بدن ویزارو من بعد مصاحبه به آفیسر گفتم که جمعه بلیط دارم گفت سعی میکنم آماده کنم ولی قول نمیدم جمعه صبح ایمیل زدم جواب ندادن رفتم سفارت گفتن نمیدیم باز ایمیل زدم کی میدین جواب ندادن منم پروازمو کنسل کردم گرفتم واسه سه شنبه نیم ساعت بعدش زنگ زدن آمادس بیا بگیر (نتیجه اخلاقیش این بود که هیچی مفتی بدست نمیاد یه هزینه تغییر بلیط افتاد گردنمون Big Grin )
دیگه همسرم رفت فرودگاه که بتونه بلیط اوکی کنه منم رفتم سفارت بعد یک ساعت معطلی ویزارو دادن
نتیجه اخلاقی و قبول دارمCool- یادمه چهار سال پیش که دانشجو خارج از کشور بودم پاسپورت رایگان گرفتم و بهم گفتن معاف از مالیات خروج از کشور هم هست- اما وقتی میخواستم چند ماه بعد که تازه 300 دلار مسافرتی میدادن بگیرم بانک میگفت عوارض خروج از کشور هم میخواد حتی اگه معاف باشی!!!!!!!
پس با این وجود من مدت تور و یک روز بعد از مصاحبه میگیرم یعنی تا آخر وقت جمعه. حالا هرچی میخواد بشه -ویزارو هم میدم یه آژانس پیکاپ کنه
تشکر کنندگان: Hana2015 ، matin86
(2015-11-23 ساعت 16:28)aha2012 نوشته:  
سلام ممنون
انشالله یکضرب بگیرین
نتیجه اخلاقی و قبول دارمCool- یادمه چهار سال پیش که دانشجو خارج از کشور بودم پاسپورت رایگان گرفتم و بهم گفتن معاف از مالیات خروج از کشور هم هست- اما وقتی میخواستم چند ماه بعد که تازه 300 دلار مسافرتی میدادن بگیرم بانک میگفت عوارض خروج از کشور هم میخواد حتی اگه معاف باشی!!!!!!!
پس با این وجود من مدت تور و یک روز بعد از مصاحبه میگیرم یعنی تا آخر وقت جمعه. حالا هرچی میخواد بشه -ویزارو هم میدم یه آژآنش پیکاپ کنه
به اميدخدا يكضرب رو ميگيريد ولى اينجور كه تو مهاجرسرا خوندم پيكاپ ويزا واسه فقط دوبى و ابوظبى هستش واسه ارمنستان و تركيه نيست !
حالا دوستانى كه بيشتر اطلاع دارن لطفا راهنمايى كنن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-23 ساعت 16:28)aha2012 نوشته:  
سلام ممنون
انشالله یکضرب بگیرین
پس با این وجود من مدت تور و یک روز بعد از مصاحبه میگیرم یعنی تا آخر وقت جمعه. حالا هرچی میخواد بشه -ویزارو هم میدم یه آژآنش پیکاپ کنه
به اميدخدا يكضرب رو ميگيريد ! ولى اينجور كه تو مهاجرسرا خوندم پيكاپ ويزا فقط واسه دوبى و ابوظبى هستش واسه ارمنستان و تركيه نيست !
حالا دوستانى كه بيشتر اطلاع دارن لطفا راهنمايى كنن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 16:28)aha2012 نوشته:  نتیجه اخلاقی و قبول دارمCool- یادمه چهار سال پیش که دانشجو خارج از کشور بودم پاسپورت رایگان گرفتم و بهم گفتن معاف از مالیات خروج از کشور هم هست- اما وقتی میخواستم چند ماه بعد که تازه 300 دلار مسافرتی میدادن بگیرم بانک میگفت عوارض خروج از کشور هم میخواد حتی اگه معاف باشی!!!!!!!
منم اینجا خوندم که ارمنستان پیکاپ نداره ولی روزی رفتم سفارت ویزارو بگیرم دیدم که کیسایه دانشجویی پیکاپ داشتن وقت نداشتم سوال کنم که کیسایه لاتاریم پیکاپ دارن؟ کاش دوستانی که میرن این سوالو بپرسن

سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، emix
(2015-11-14 ساعت 02:05)nimashariat نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 01:31)Mehdi0065 نوشته:  
(2015-11-13 ساعت 14:07)nimashariat نوشته:  
(2015-11-13 ساعت 01:09)Mehdi0065 نوشته:  سلام دوستان، من امروز از ارمنستان برگشتم و سه شنبه تاریخ مصاحبم بود، مطالب دوستان رو خوندم به نظر کامل میومد، اما فقط یه چیزو بگم شاید بتونه کمک کوچکی باشه واستون، اینکه ریز نمرات هیچ مقطعی به اضافه کارت ملی رو نیاز ندارید، چون خودشون میگن که لازم نیست، پس زیاد هزینه نکنید برای ترجمشون، آفیسر هم بر خلاف چهره ی جدیش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و اصلا استرسی وجود نداره، اگه کسی سوال دیگه ای داره مخصوصا تو زمینه شرایط اونجا و هزینه ها خصوصی پیام بده در خدمتتون هستم.

سلام دوست عزیز.نتیجه مصاحبتون چی شد؟ آفیسر مگه عوض شده؟
من هم مثل اکثر سربازی رفته ها AP خوردم، نه آفیسر عوض نشده چطور مگه؟

شما گفتید بر خلاف چهره جدیدش من فکر کردم عوض شده.ایشالا هرچه زودتر کلیر می شید.
من عضو جدیدم برای همین نمیتونم خصوصی پیام بدم
میشه بگید هزینه رفتو برگشتتون و اسکان و سفارت و مدیکال و ....کلا چقدر هزینه کردید؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 11:42)پرشین20 نوشته:  
(2015-11-13 ساعت 14:07)nimashariat نوشته:  
(2015-11-13 ساعت 01:09)Mehdi0065 نوشته:  سلام دوستان، من امروز از ارمنستان برگشتم و سه شنبه تاریخ مصاحبم بود، مطالب دوستان رو خوندم به نظر کامل میومد، اما فقط یه چیزو بگم شاید بتونه کمک کوچکی باشه واستون، اینکه ریز نمرات هیچ مقطعی به اضافه کارت ملی رو نیاز ندارید، چون خودشون میگن که لازم نیست، پس زیاد هزینه نکنید برای ترجمشون، آفیسر هم بر خلاف چهره ی جدیش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و اصلا استرسی وجود نداره، اگه کسی سوال دیگه ای داره مخصوصا تو زمینه شرایط اونجا و هزینه ها خصوصی پیام بده در خدمتتون هستم.

سلام دوست عزیز.نتیجه مصاحبتون چی شد؟ آفیسر مگه عوض شده؟

میشه بگید هزینه رفتو برگشتتون و اسکان و سفارت و مدیکال و ....کلا چقدر هزینه کردید؟

همه ی این سوالات رو اگه مطالعه کنید داخل بخش های مربوطه نوشته
اما کلی خدمتتون بگم
سفارت نفری 330 دلار
مدیکال 45000 درام
بلیط نفری حدودا 900 هزار تومن رفت و برگشت
خانه یا هتل هم بسته به جایی ک میرید از شبی 40 دلار به بالا

سفرنامه
تشکر کنندگان: emix ، matin86 ، پرشین20 ، ed2008 ، maral-map
ممنونم خیلی لطف کردید
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 15:36)chakavakl نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 11:42)پرشین20 نوشته:  
(2015-11-13 ساعت 14:07)nimashariat نوشته:  سلام دوست عزیز.نتیجه مصاحبتون چی شد؟ آفیسر مگه عوض شده؟

همه ی این سوالات رو اگه مطالعه کنید داخل بخش های مربوطه نوشته
اما کلی خدمتتون بگم
سفارت نفری 330 دلار
مدیکال 45000 درام
بلیط نفری حدودا 900 هزار تومن رفت و برگشت
خانه یا هتل هم بسته به جایی ک میرید از شبی 40 دلار به بالا

سلام.ببخشید مدیکال نفری 45000 درام یا 2 نفر؟ هر درام الان چند تومانه؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 16:15)nimashariat نوشته:  سلام.ببخشید مدیکال نفری 45000 درام یا ۲ نفر؟ هر درام الان چند تومانه؟
سلام
کاش دوستان بیشتر وقت بذارید و مطالعه کنید همه این سوالات قبلا پاسخ داده شده
مدیکال نفری 45000 دارامه 100 دلار چنج کنید کافیه
هر درام نزدیک 8 تومنه

سفرنامه
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، emix ، nimashariat ، ed2008
سلام دوستان اینجا کسی کیسش ازدواجی نیست
تشکر کنندگان:
(2015-11-26 ساعت 22:29)neda noshiri نوشته:  سلام دوستان اینجا کسی کیسش ازدواجی نیست

دوست عزیز سوالتونو تو قسمت مربوط به خودش بپرسید . افراد زیادی هستند کمکتون کنن.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان