2015-11-23 ساعت 14:02
(2015-11-20 ساعت 19:29)chakavakl نوشته: سلام دوستان من دیروز مصاحبه سختی داشتم و بعد از نیم ساعت بالاخره آفیسر تصمیم گرفت به من یکضرب بده و همسرم AP خورد.
امروزم با سماجت ویزامو گرفتم الانم فرودگاه ارمنستانم پروازمون تاخیر داره منتظر نشستیم.
تا سفرنامه بنویسم اینو بگم تنها چیزی که در مصاحبه مهمه صداقته اصلا اصلا اصلا دروغ نگید.
ارمنستانم هوا خوبه سرماش سوز دار نداره اگه وقت دارین بیشتر بمونید لذت ببرین برای رفت آمد به سفارت و بیمارستانم هم میتونید از مینی بوس شماره67 استفاده کنید میدان جمهوری اول خیابان امیریان ایستگاه داره رو به میدان میره بیمارستان پشت به میدان میره سفارت حدودا یه ربعه میرسه به نظر من از تاکسی بهتره تا بیای حالی راننده تاکسی کنی کجا میری بعد بگی آقا تاکسی متر روشن کن بعد الکی دور میزنه که کیلومتر بیشتری بره...
سلام تبریک میگم بهون
منم هفته دوم ژانویه پنجشنبه مصاحبه دارم تو ایروان و دارم تاپیک های مربوط به گرفتن وقت دکترو میخونم.
احتمالا منم چون سربازی رفتم AP بشم. اما اگر به احتمال چند درصد هم ویزا یکضرب بگیرم به نظرتون مدت زمان اقامتم تو ایروان یه روز بیشتر از روز مصاحبه باشه کافیه؟یعنی فردای روز مصاحبه ویزارو میدن حتما؟