موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من سال ۲۰۱۲ مصاحبه داشتم و خواستم یه نکته ایی رو بگم.
من از هر مدرک، ۳ تا کپی داشتم.چون خصوصا متاهلینمدارک مشترک رو جدا جدا ازتون کپی میخوان.مثلا،سند ازدواج یک کپی از خانم میگیرن،یک کپی از آقا.و همینطور چیزهای دیگه. یه پوشه مرتب با خودتون بردارین و هر مدرک رو با کپی هاش در قسمت مشخص شده بذارید که اونجا به هیچ عنوان هول نشید و خیلی ریلکس مدارک رو از تو پوشه پیدا کنید.
راستی یه مطلب دیگه، بیش از حد حرف نزنید.بیش از سوالی که ازتون میپرسین جواب ندید. فقط در همون حد که جواب سوالشون رو بدین کافیه.
یه صبحونه توپ هم بخورید که ضعف نکنید.
انشاله هرچی خیر و صلاحتونه براتون پیش بیاد.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ???????
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب این واسه دوستمون که تنهاست خیلی خوبه به نظر من
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ایرون هستم کسی میتونه ادرس جایی که ون ها از انجا به مرز نوردوز می روند را بده من از هر کس تو میدان جمهوری می پرسم نمیدونه رفتم ایستگاه راه اهن هم کسی نمیدونه لطف کنید دوستان اگر مقدور هست ادرس خیابان را بنوسید ممنون
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون بخاطر جواب ولی بخدا فرصت نیست و اینجا جوری نیست که من بتونم فقط جواب را پیدا کنم کسی لطف میکنه اگه میدونه ادرس بده برگشتم دقیق خودم جزیات سفر را مینویسم
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من امروز از ارمنستان برگشتم و سه شنبه تاریخ مصاحبم بود، مطالب دوستان رو خوندم به نظر کامل میومد، اما فقط یه چیزو بگم شاید بتونه کمک کوچکی باشه واستون، اینکه ریز نمرات هیچ مقطعی به اضافه کارت ملی رو نیاز ندارید، چون خودشون میگن که لازم نیست، پس زیاد هزینه نکنید برای ترجمشون، آفیسر هم بر خلاف چهره ی جدیش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و اصلا استرسی وجود نداره، اگه کسی سوال دیگه ای داره مخصوصا تو زمینه شرایط اونجا و هزینه ها خصوصی پیام بده در خدمتتون هستم.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-13 ساعت 14:07)nimashariat نوشته: (2015-11-13 ساعت 01:09)Mehdi0065 نوشته: سلام دوستان، من امروز از ارمنستان برگشتم و سه شنبه تاریخ مصاحبم بود، مطالب دوستان رو خوندم به نظر کامل میومد، اما فقط یه چیزو بگم شاید بتونه کمک کوچکی باشه واستون، اینکه ریز نمرات هیچ مقطعی به اضافه کارت ملی رو نیاز ندارید، چون خودشون میگن که لازم نیست، پس زیاد هزینه نکنید برای ترجمشون، آفیسر هم بر خلاف چهره ی جدیش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و اصلا استرسی وجود نداره، اگه کسی سوال دیگه ای داره مخصوصا تو زمینه شرایط اونجا و هزینه ها خصوصی پیام بده در خدمتتون هستم.
سلام دوست عزیز.نتیجه مصاحبتون چی شد؟ آفیسر مگه عوض شده؟
من هم مثل اکثر سربازی رفته ها AP خوردم، نه آفیسر عوض نشده چطور مگه؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-14 ساعت 02:05)nimashariat نوشته: (2015-11-14 ساعت 01:31)Mehdi0065 نوشته: (2015-11-13 ساعت 14:07)nimashariat نوشته: (2015-11-13 ساعت 01:09)Mehdi0065 نوشته: سلام دوستان، من امروز از ارمنستان برگشتم و سه شنبه تاریخ مصاحبم بود، مطالب دوستان رو خوندم به نظر کامل میومد، اما فقط یه چیزو بگم شاید بتونه کمک کوچکی باشه واستون، اینکه ریز نمرات هیچ مقطعی به اضافه کارت ملی رو نیاز ندارید، چون خودشون میگن که لازم نیست، پس زیاد هزینه نکنید برای ترجمشون، آفیسر هم بر خلاف چهره ی جدیش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و اصلا استرسی وجود نداره، اگه کسی سوال دیگه ای داره مخصوصا تو زمینه شرایط اونجا و هزینه ها خصوصی پیام بده در خدمتتون هستم.
سلام دوست عزیز.نتیجه مصاحبتون چی شد؟ آفیسر مگه عوض شده؟
من هم مثل اکثر سربازی رفته ها AP خوردم، نه آفیسر عوض نشده چطور مگه؟
شما گفتید بر خلاف چهره جدیدش من فکر کردم عوض شده.ایشالا هرچه زودتر کلیر می شید.
من عرض کردم بر خلاف چهره ی جدیش ، نه جدیدش