کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
راستی یه سوال؟؟؟؟معمولا چند روز طول میکشه تا پاسپورتها رو تحویل بدن؟؟؟؟به ما گفتن اگه تا جمعه نشه میره واسه دوشنبه آخه آفیسر گفت 5شنبه تعطیلن و ما هم جمعه 5 بعد از ظهر پرواز داریمممم.....حالا چه کنیم آیا؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: matin86
(2016-01-26 ساعت 12:00)f.shafeei نوشته:  دوستان سلام.....ما امروز مصاحبه داشتیم و همه چیز خیلی خوب پیش رفت و از قضا با همون آفیسر جوون جدید بودیم که خیلی هم خوش رو و خوش اخلاق بود....

سلام.لطفا یه کمی ازسوالاتی که ازتون پرسید برامون بنویسین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: nimashariat ، Hana2015 ، matin86
دوستان سلام
ظاهرا قسمت نبود من بتونم ایروان رو ببینم و با آفیسر اونجا کمی خوش و بش کنیم.
سفارتمو تغییر دادن به ابوظبی.
من ک به فال نیک گرفتمش
برای همه آرزوی موفقیت دارم.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان: behjan ، sara20e ، پرسپولیس6 ، Hana2015 ، matin86 ، nimashariat ، Amir.AA ، maral-map
(2016-01-26 ساعت 12:19)ماندانا.م نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 12:00)f.shafeei نوشته:  دوستان سلام.....ما امروز مصاحبه داشتیم و همه چیز خیلی خوب پیش رفت و از قضا با همون آفیسر جوون جدید بودیم که خیلی هم خوش رو و خوش اخلاق بود....

سلام.سوالات رو از همسر بنده که برنده اصلی هستن پرسیدن در مورد تحصیلات و...اما بیشتر در مورد ازدواج و عروسی و تاریخش وتعداد مهمانها و حتی داشتن حلقه...با اینکه ما ازدواجمون سال 92 بود...از خود منم درباره معافیت و شغل واین مسایل...اما خوش برخورد بود و فارسی رو خوب متوجه نمیشد اما نکته بین بود.
تشکر کنندگان: matin86 ، lighthouse ، behjan ، omid40
(2016-01-26 ساعت 15:16)f.shafeei نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 12:19)ماندانا.م نوشته:  

سلام.سوالات رو از همسر بنده که برنده اصلی هستن پرسیدن در مورد تحصیلات و...اما بیشتر در مورد ازدواج و عروسی و تاریخش وتعداد مهمانها و حتی داشتن حلقه...با اینکه ما ازدواجمون سال 92 بود...از خود منم درباره معافیت و شغل واین مسایل...اما خوش برخورد بود و فارسی رو خوب متوجه نمیشد اما نکته بین بود.
با این تفاسیر 100٪ اگه این آفیسر به ما میخورد ما رو ریجتک میکرد !!
اون آفیسر که خوب بود 30 دقیقه ما مصاحبه شدیم ،وای اگه این به پستمون میخورد !!!!!
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: matin86 ، behjan
(2016-01-26 ساعت 17:52)chakavakl نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 15:16)f.shafeei نوشته:  
(2016-01-26 ساعت 12:19)ماندانا.م نوشته:  سلام.لطفا یه کمی ازسوالاتی که ازتون پرسید برامون بنویسین.

با این تفاسیر 100٪ اگه این آفیسر به ما میخورد ما رو ریجتک میکرد !!
اون آفیسر که خوب بود 30 دقیقه ما مصاحبه شدیم ،وای اگه این به پستمون میخورد !!!!!
دوست گرامی

ایشون به هیچ وجه نمیتونستن شمارو ریجکت کنن :
1- بخاطر اینکه از اعضای گل مهاجرسرا هستید

2- مشخصات موردنیاز جهت شرکت و قبولی در لاتاری را داشته و دارید
3- قطعا هیچ دروغی از شما شنیده نشده

ولی از این مسائل بگذریم
گویا این آفیسر جدید در دوره هایی که جهت مصاحبه با کیس های ایرانی دیده توی درس 4 واحدیه ازدواج به سبک ایرانی شاگرد اول بوده و فقط رو این مسئله زوم میکنه ولی بقیه درساشو ناپلئونی پاس کرده .

حالا تفسیر جدی
به این ترتیب نشون داده میشه که مصاحبه ها یه چیز بیشتر فرمالیته س و نتیجه ی اون از قبل مشخصه (مثه برگه ی آماده ی کلیرنس از قبل که دوستان بارها به اون اشاره کردن) .
و احتمالا" (مثه کارمندا توی ادارات دولتی ا ی ر ا ن) آفیسر فقط میتونه چک های اضافی براتون درخواست کنه (تو کارتون سنگ بندازه ) 

پس دوستان نگران نباشین این یه سیکله روتینه .

براتون آرامش آرزومندم
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: omid40 ، matin86 ، behjan ، f.shafeei ، sepideh81 ، Amir.AA ، maral-map
سلام امروز هم دو تا از دوستانمون كه البته كيس لاتاري نبودن با همون افيسر معروف مصاحبه داشتن وخانم اي پيخوردن و در كمال تعجب اقا گرفتن زر حاليكه اقا سربازي هم رفته بودن.شغل خانم هم كتابداري بوده!!
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: hadir ، f.shafeei ، nimashariat ، matin86
(2016-01-27 ساعت 11:36)Hosein_hhs نوشته:  سلام امروز هم دو تا از دوستانمون كه البته كيس لاتاري نبودن با همون افيسر معروف مصاحبه داشتن وخانم اي پيخوردن و در كمال تعجب اقا گرفتن زر حاليكه اقا سربازي هم رفته بودن.شغل خانم هم كتابداري بوده!!

چه جالب!ميشه بگيد آقا سربازى چى بودند؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: behjan ، sepideh81
(2016-01-28 ساعت 10:55)matin86 نوشته:  
(2016-01-27 ساعت 11:36)Hosein_hhs نوشته:  سلام امروز هم دو تا از دوستانمون كه البته كيس لاتاري نبودن با همون افيسر معروف مصاحبه داشتن وخانم اي پيخوردن و در كمال تعجب اقا گرفتن زر حاليكه اقا سربازي هم رفته بودن.شغل خانم هم كتابداري بوده!!

چه جالب!ميشه بگيد آقا سربازى چى بودند؟

سپاه دانش
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6 ، sepideh81 ، nimashariat ، storagemeter ، matin86
سلام به همگي.
24 مارچ (5فروردین )ارمنستانم من. از دوستان كسي هست تو اين تايم تا با هم آشنا بشيم اونجا ؟؟؟
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
دوستان خوب مهاجر سرایی ما پاسپورتها رو گرفتیم و دیروز به تهران اومدیم..برای همه آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.مرسی از کمکهاتون...
(2016-01-30 ساعت 12:07)f.shafeei نوشته:  دوستان خوب مهاجر سرایی ما پاسپورتها رو گرفتیم و دیروز به تهران اومدیم..برای همه آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.مرسی از کمکهاتون...

سلام
لطف میکنید بگید چطور باید وقت دکتر بگیرم اگه سایت داره معرفی کنید و کی باید این وقت رو گرفت.
اگر ویزای یه ضرب بدند بیشتر از 2 روز باید اونجا بمونیم منظورم برای برنامه ریزی هست.
سپاسگزارم
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 14:03)masiharezoo نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 12:07)f.shafeei نوشته:  دوستان خوب مهاجر سرایی ما پاسپورتها رو گرفتیم و دیروز به تهران اومدیم..برای همه آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.مرسی از کمکهاتون...

سلام
لطف میکنید بگید چطور باید وقت دکتر بگیرم اگه سایت داره معرفی کنید و کی باید این وقت رو گرفت.
اگر ویزای یه ضرب بدند بیشتر از 2 روز باید اونجا بمونیم منظورم برای برنامه ریزی هست.
سپاسگزارم

سلام 
اگه يك صفحه قبل تر رو هم مطالعه بفرماييد پاسخ بطور كامل داده شده است.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Danoosh ، masiharezoo ، پرسپولیس6 ، nimashariat ، sepideh81
(2016-01-31 ساعت 02:31)matin86 نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 14:03)masiharezoo نوشته:  

سلام
سپاسگزارم

سلام 
اگه يك صفحه قبل تر رو هم مطالعه بفرماييد پاسخ بطور كامل داده شده است.
سلام...گرفتن وقت دکتر در صفحه های قبل توضیح داده شده اما در مورد ویزا باید بگم که مصاحبه ما 26 ژانویه بود (سه شنبه) و من بلیط رو واسه جمعه گرفته بودم و آفیسر گفت با توجه به تعطیلی روز ارتش ارمنستان که 5 شنبه بود ما پاسپورتها رو احتمالا دوشنبه میگیریم که ما خیلی ناراحت شدیم اما روز جمعه تماس گرفتند و ساعت 11:30 پاسپورتها رو تحویل دادن خوشبختانه....
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، sepideh81 ، nimashariat ، maral-map
سلام
کسی هفته دوم آپریل تو ارمنستان مصاحبه داره؟
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
تشکر کنندگان: nimashariat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان