کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2016-02-23 ساعت 01:53)Mey30 نوشته:  سلام
کسی هفته دوم آپریل تو ارمنستان مصاحبه داره؟

سلام من دارم
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: nimashariat
هفته اول اپريل كسي هست پدر ومادرم كيس مهاجرت خانوادگي
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هفته گذشته ارمنستان مصاحبه داشتم و AP شدم.
يكي از مواردي كه توصيه ميكنم حتما همراه خودتون ببريد شماره تلفن محل اقامت در آمريكاست. چون در فرم ٢٦٠ اين مورد اجباري نبود ما وارد نكرده بوديم ولي گفت شماره تلفن الزاميه و اگه واسمون ايميل نكنيد كارتون ادامه پيدا نميكنه.
منم كه شماره اي نداشتم همونجا ارائه بدم. دو مورد ديگه هم در همون روز اين مشكل رو داشتن كه بهشون اعلام شده بود كه بايد الزاما يك شماره تلفن يا موبايل از فردي كه معرفي كرديد ارائه بديد.
تشکر کنندگان: nimashariat ، nahid.t
سلام دوستان
پدر بنده اواخر فروردین ایروان مصاحبه دارن و میگن قصد دارن از طریق زمینی برن به ایروان. کسی اینجا هست که مختصرا بهم توضیح بده که ایا امن هست این کار؟ اذیت نمیشن از راه زمینی برن؟ من شنیدم که اونجا اپارتمان هم اجاره میدن. کسی اگر راهش و میدونه و می تونه کمک بکنه ازتون خیلی ممنون میشم.

اگر توصیه ای پیشنهادی دارین در رابطه با سفر به ارمنستان با بنده هم شیر کنین Smile
تشکر کنندگان:
سفر به ارمنستان از تهران تا ایروان بین 20 تا 24 ساعت بستگی به تعداد ماشینهای منتظر عبور از مرز نوردوز به طول می انجامد و یه مسیر کاملا پر پیچ و خم حتی بیشتر از جاده چالوس می باشد هر روز از تهران به ایروان اتوبوس رفت و برگشت وجود دارد فکر میکنم رفت و برگشت حدود 300 هزار تومان ولی من شخصا هواپیما را توصیه میکنم چون باتوجه به فصل و مشخص نبودن وضعیت جاده ها و کوهستانی بودن مسیر احتمال برف کم نیست.
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان: poram ، matin86 ، nimashariat
(2016-02-28 ساعت 14:36)nahid.t نوشته:  هفته اول اپريل كسي هست پدر ومادرم كيس مهاجرت خانوادگي

سلام
بله من هستم.
کیسم لاتاریه.
تشکر کنندگان: nahid.t
(2016-02-23 ساعت 01:53)Mey30 نوشته:  سلام
کسی هفته دوم آپریل تو ارمنستان مصاحبه داره؟

سلام
بله من دارم
تشکر کنندگان:
سلام. من 29 اسفند (19 مارچ) با اتوبوس دارم می رم ارمنستان, خوشحال می شم با دوستان مهاجرسرا توی این زمان, همسفر بشم.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، nimashariat
(2016-03-05 ساعت 10:52)rezamehrzad نوشته:  سلام. من 29 اسفند (19 مارچ) با اتوبوس دارم می رم ارمنستان, خوشحال می شم با دوستان مهاجرسرا توی این زمان, همسفر بشم.

شما هم مدیکال مجدد انجام می دهید؟ ایا اکسپایر apشماا هم
20 اوریل هستش؟من می خوام تمدیدد کنم مدیکال را ولی 25 مارس وقت دادند . بخاطر فرزند زیر 11 سال مجبورم 4 روز بعدش ببرم سفارت مدیکال را . همش نگرانم و استرس دارم که خیلی دیر می رم سفارت.
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 20:28)MSDJVD نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 10:52)rezamehrzad نوشته:  سلام. من 29 اسفند (19 مارچ) با اتوبوس دارم می رم ارمنستان, خوشحال می شم با دوستان مهاجرسرا توی این زمان, همسفر بشم.

شما هم مدیکال مجدد انجام می دهید؟ ایا اکسپایر apشماا هم
20 اوریل هستش؟من می خوام تمدیدد کنم مدیکال را ولی 25 مارس وقت دادند . بخاطر فرزند زیر 11 سال مجبورم 4 روز بعدش ببرم سفارت مدیکال را . همش نگرانم و استرس دارم که خیلی دیر می رم سفارت.
سلام. بله زمان اکسپایر من تا 20 آپریل هستش و می خوام مدیکالم رو تمدید کنم. اگه شما هم تا 20 آپریل وقت دارید، اصلا جای نگرانی نیست. به اندازه کافی وقت و زمان دارید و به هیچ‌وجه استرس نداشته باشید. پیروز و سلامت باشید.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: MSDJVD
با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم
تشکر کنندگان:
(2016-03-08 ساعت 00:48)poram نوشته:  با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان  اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان  خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم

سلام. من سری قبل که به ایروان برای مصاحبه رفتم . از بوکینگ www.booking.com یک آپارتمان برای 5 شب اجاره کردم که خیلی عالی بود . هم تمیز بود ، در مرکز شهر و امن . من راضی بودم
تشکر کنندگان: poram
(2016-03-08 ساعت 00:48)poram نوشته:  با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان  اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان  خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم

منم از سایت بوکینگ گرفنم خیلی راضی بودم خواستین پیام بدین لینک خونه واستون میفرستم
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: Mey30 ، nimashariat ، poram ، matin86 ، پرشین20
با سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم
یکی از دوستان من ایروان مصاحبه داره و کیسش لاتاری هست
ایا نیاز هست قبل از تاریخ مصاحبه و رفتن به ارمنستان ، مدارکی رو به سفارت ایروان ارسال کنه یا نه ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2016-03-09 ساعت 02:11)pouya4 نوشته:  با سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم
یکی از دوستان من ایروان مصاحبه داره و کیسش لاتاری هست
ایا نیاز هست قبل از تاریخ مصاحبه و رفتن به ارمنستان ، مدارکی رو به سفارت ایروان ارسال کنه یا نه ؟
با تشکر

سلام . برای مصاحبه درارمنستان نیازی به ارسال مدارک نیست تمام مدارک دستی برده می شه
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
تشکر کنندگان: Danoosh ، lotfe.kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان