کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2016-03-27 ساعت 17:13)Haniusa نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 18:51)chakavakl نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 00:48)poram نوشته:  با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان  اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان  خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم

منم از سایت بوکینگ گرفنم خیلی راضی بودم خواستین پیام بدین لینک خونه واستون میفرستم
سلام میشه برای من بفرستید؟  

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

سلام لطفا شماره تماس این خانم را برا من بفرستید .
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان من یه مشکلی دارم می خواستم راهنمائی بگیرم . مطابق روال سفارت ارمنستان اگه پنجشنبه مصاحبه داشته باشید و یک ضرب قبول بشید دو شنبه هفته بعد ساعت 17 ویزا رو میدند .پنجشنبه 2 می مصاحبه دارم و دوشنبه هفته بعد ساعت 18:30 پرواز برگشت دارم . می خواستم ببینم میشه با سفارت صحبت کنم که اگه یه ضرب قبول شدم Wink زودتر از ساعت 17 بهم ویزا می دند یا نه ؟ یا برم تاریخ پروازم را عقب بندازم ؟
کیس نامبر 6300
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
تشکر کنندگان: maral-map
(2016-03-25 ساعت 16:25)omid40 نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 12:38)shre نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 19:32)omid40 نوشته:  سلام دوستان گرامی
ما امروز ساعت ۱/۳۰ وقت مصاحبه داشتیم که با یاری  دوستان مهاجرسرا و کمک هایی که از این سایت خوب بدست آوردیم  توانستیم هر سه نفرمون یکضرب ویزارو بگیریم .
فقط تنها چیزی که من متوجه نشدم این بود که افیسر به ما گفت تا یک هفته دیگه آماده میشه و براتون ایمیل میزنیم و میرید در دفتری که در ایروان هست و اونجا ویزاتون رو میگیرید . کسی میدونه منظورش چی بود ؟ و آدرس اوون دفتر کجاس؟ من حتی ازش پرسیدم که اینجا نیاییم که گفت نخیر

سلام...بهتون تبریک میگم منم ۲۲ مارچ البته صبح مصاحبه داشتم که متاسفانه ap خوردم...
با آرزوی موفقیت بیشتر

سلام دوست عزیز
مرسی و امیدوارم که هر چه زودتر شما هم کلیر شده و ویزاتون رو بگیرید
ارادتمند
سلام دوست عزیز تبریک میگم
یه سوال داشتم ظاهرا شما روز سه شنبه مصااحبه داشتید . چه روزی و چه ساعتی بهتون ویزا دادند ؟
کیس نامبر 6300
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
تشکر کنندگان:
(2016-04-12 ساعت 12:06)rah-is نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 14:02)M.Hamed نوشته:  سلام دوستان کسی جدیدن رفته ارمنستان؟ بخاطر این جنگ سفارت بسته نیست؟

به شایعات توجه نکنید

نه عزیز تعطیل نیست من و چند نفر دیگه پس فردا مصاحبه داریم
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: copol
(2016-04-12 ساعت 10:20)tirdad89 نوشته:  علی آقا تبریک میگم میخواستم بدونم سویتت رو شبی چند گرفتی و آیا از نظر امنیت اوکی هست یعنی میشه لب تاب یا مدارک یا گوشی رو گذاشت و رفت بیرون ممنون میشم
پول و گوشیم رو تو این دو روزه توی خونه نگذاشتم اما لپ تاپ و مدارک رو توی خونه
گذاشتم و تا حالا مشکلی نبوده خبر نهایی رو موقع checkout کردن بهتون میدم. شبی 35 دلار هزینه دادم. یه سوییت که کلا حدود 30 متر مربعه-بدون اتاق. فاصله تا میدون جمهوری 5 -6 دقیقه تا سوپر مارکت و میوه فروشی دو سه دقیقه. فاصله تا خدمات تایپ و تکثیر هم 5-6 دقیقه و ...
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، maral-map
ما امروز ساعت ۱/۳۰ وقت مصاحبه داشتیم که با یاری دوستان مهاجرسرا و کمک هایی که از این سایت خوب بدست آوردیم توانستیم هر سه نفرمون یکضرب ویزارو بگیریم .
فقط تنها چیزی که من متوجه نشدم این بود که افیسر به ما گفت تا یک هفته دیگه آماده میشه و براتون ایمیل میزنیم و میرید در دفتری که در ایروان هست و اونجا ویزاتون رو میگیرید . کسی میدونه منظورش چی بود ؟ و آدرس اوون دفتر کجاس؟ من حتی ازش پرسیدم که اینجا نیاییم که گفت نخیر
سلام دوست عزيز تبریک میگم يه سوال داشتم شما ويزاي یک ضرب گرفتید، سربازی نرفته بودید؟

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان:
(2016-04-12 ساعت 12:21)rah-is نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 16:25)omid40 نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 12:38)shre نوشته:  سلام...بهتون تبریک میگم منم ۲۲ مارچ البته صبح مصاحبه داشتم که متاسفانه ap خوردم...
با آرزوی موفقیت بیشتر

سلام دوست عزیز
مرسی و امیدوارم که هر چه زودتر شما هم کلیر شده و ویزاتون رو بگیرید
ارادتمند
سلام دوست عزیز تبریک میگم
یه سوال داشتم ظاهرا شما روز سه شنبه مصااحبه داشتید . چه روزی و چه ساعتی بهتون ویزا دادند ؟
سلام ومرسی از لطفتون
ما سه شنبه ساعت 13.30 مصاحبه داشتیم و جمعه ساعت 11.30 برای ویزا رفتیم
ان شاالله که شما هم یکضرب خواهید گرفت
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: copol ، maral-map
(2016-04-12 ساعت 19:37)Haniusa نوشته:  
ما امروز ساعت ۱/۳۰ وقت مصاحبه داشتیم که با یاری  دوستان مهاجرسرا و کمک هایی که از این سایت خوب بدست آوردیم  توانستیم هر سه نفرمون یکضرب ویزارو بگیریم .
سلام دوست عزيز تبریک میگم يه سوال داشتم شما ويزاي یک ضرب گرفتید،  سربازی نرفته بودید؟  

سلام و ممنون از شما
نخیر من سربازی معاف شدم و برنده اصلی هم خانومم بود
با ارزوی موفقیت و ویزای یکضرب برای شما
تشکر کنندگان: nimashariat
دوستان من فردا مصاحبه دارم
شنیده بودم قبل مصاحبه سفارت به آدم ایمیل میده
اما برای من چیزی نیومده
به نظرتون مشکلی در کاره؟؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 23:42)alfa_a_h نوشته:  دوستان من فردا مصاحبه دارم
شنیده بودم قبل مصاحبه سفارت به آدم ایمیل میده
اما برای من چیزی نیومده
به نظرتون مشکلی در کاره؟؟

سلام دوست عزیز
مشکلی نیست نگران نباشید
برای ما هم ایمیلی نیومد
فکر کنم فقط کسانی که آنکارا مصاحبه دارن براشون ایمیل میاد که بهشون گفته میشه چه مدارکی همراه خودشون ببرن
مصاحبه خیلی راحت تر از اوون چیزیه که فکر میکنید . پس بدون استرس و با خیال راحت برید برای مصاحبه
به امید ویزای یکضرب فردا
تشکر کنندگان: alfa_a_h ، nimashariat
Alfa_a_h عزیز
پیام خصوصی خود را بسته اید و جواب سوالت برات ارسال نشد
خیر دوست من نه به CD نیازی هست و نه به اوون کاغذ a4 که عکستون رووش خورده . فقط پاکت در بسته ای که توسط دکتر مهر شده رو همراه خود ببرید
با ارزوی موفقیت برای شما
تشکر کنندگان: alfa_a_h ، copol
دوستان ،لطفا اگر کسی ای میل قسمت مربوط به ویزای لاتاری در سفارت ارمنستان را دارد بگوید. یکی از دوستان لازم دارد که برای تغییر وقت مصاحبه .ممنون میشوم

کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بهتره که فرم ویزا رو از ایران دانلود و پر کنید و مبلغ هر نفر 3000 درام رو برای دریافت ویزای ارمنستان داشته باشید که تو فرودگاه معطل نشید. و دوم اینکه کارت عابر بانک به همراه داشته باشید تا بتونید از صرافی ایرانیان واقع در میدان جمهوری ابتدای خیابان تیگران درام خریداری کنید که البته کمی هم باصرفه تر هست تا از ایران خرید کنید. هر دارام حدودا 7.53 تومن .
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: dv2017 ، maral-map
سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟
کیس نامبر 6300
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 08:05)rah-is نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟

(2016-03-17 ساعت 12:50)Amir.AA نوشته:  ... یک جدوله هر کس با توجه به تعداد نفرات کیسش و با توجه به ایالتی که امید به خدا قصد دارید برید، میتونید برید بررسی کنید. فقط سعی کنید مبلغ موجودیتون روند نباشه و همچنین توصیـــــــــــــــه شده مبلغ تمکن خیــــــــــــــلی کمتر یا بیشتر از مبالغ ذکر شده نباشه. مثلا 500 میلیون تمکن به خودی خود ممــــــکنه پرونده رو یــــــــــــکم حساس کنه و احتمالا نیاز به بررسی پیدا کنه. البته همه ی این موارد هیچ کدوم صددرصد مطلق نیستند و در نهایت آفیســــــــــــــــــر تصمیم گیرنده ی نهاییست.

پیوست:
چک کردن خط فقر برای سال مالی 2016 ایالات متحده آمریکا (آدرس زیر)
https://aspe.hhs.gov/poverty-guidelines

(البته دوستان در جریان هستید که توصیه شده مبلغ تمکن، در حدود 150-125 درصد مبالغ مندرج در جداول خط فقر باشه و دقیقا روی خط فقر نباید تمکن بگیرید!)
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: Amir.AA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان