کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ما 20 خرداده. نمیدونم قبل از رفتن برای سفارت مدارک ارسال کنم یا نه. من قبلا انکارا بودم تمام اونو مطالعه کرده بودم. الان شدیم ایروان نمیدونم روالش مثل انکاار هست یا نه.
ممنون میشم.
تشکر کنندگان: frd22
(2016-04-24 ساعت 11:58)alireza21mehr نوشته:  سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ما 20 خرداده. نمیدونم قبل از رفتن برای سفارت مدارک ارسال کنم یا نه. من قبلا انکارا بودم تمام اونو مطالعه کرده بودم. الان شدیم ایروان نمیدونم روالش مثل انکاار هست یا نه.
ممنون میشم.
سلام دوست عزيز
برای سفارت ایروان مدارک رو باید همراه خود ببرید و نیاز به ارسال نیست

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: frd22 ، copol ، dv2017 ، Hana2015
با سلام من و همسرم برای 9 June وقت داریم و چند تا سوال داشتیم:
1- با تور بریم با خودمون بریم بهتر و به صرفه هستش؟
2- هتل بگیریم یا سوییت
3- تمکن مالی رو چند روز قبل از رفتن بگیریم.
متشکرم
شماره کیس: ‎2016AS00007XxX‎
تاریخ رویت قبولی: 05 may
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 may
کارنت شدن کیس: ‎21 Apr
مصاحبه:9 June
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
تشکر کنندگان: nimashariat
سلام دوستان
من برای اخر می مصاحبه دارم . میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که همسفر باشیم ؟ شاید بتونم به هم کمک کنیم در انجام دادن کارها .
تشکر کنندگان: sherwean001
(2016-04-23 ساعت 22:15)rah-is نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 01:56)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 11:37)شاد1353 نوشته:  سلام
من 28 آپریل مصاحبه دارم دوستان. از طریق سایت Hyurservice..com هتل گرفتم که بعدا براتون میگم خوب بود یا نه. اما مهم اینه که این سایت از شما پیش پرداخت نمیگیره. شما می تونین هتل، آپارتمان، خونه ویلایی یا هر چی که دوست دارید رزرو کنید. قیمت هاش هم عالیه. من در ارمنستان زندگی کردم و می دونم که خیلی خوب داره قیمت میده. یک بخش نقشه هم سمت راست صفحه برای هر خونه یا هتل داره که بلافاصله جای شما رو نشون میده و شما متوجه میشین که با مرکز شهر چقدر فاصله دارید. هتلی که من گرفتم شبی 30000 درام برای دو نفره. میشه حدود شبی 56 دلار اگر اشتباه نکنم. با میدون جمهوری و میدون اپرا 5 دقیقه فاصله پیاده روی داره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر:5600
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل ساع 13:30
تاریخ پرواز:24 آپریل
مدیکال:26 آپریل ساعت 10:30
تعداد افراد: دو نفر
سفارت: ایروان/ به درخواست کتبی خودم از آنکارا به ایروان تغییر کرده این درخواست در 24 ماه جون فرستاده شد و بلافاصله پذیرش شد.

#703072 کمتر‌از 1 دقیقه قبل
با سلام. من هم ٢٨ آبريل مصاحبه دارم. از دوشنبه پررواز ميكنم. خوشحال ميشم همسفر باشيم. من هتل ويلا٢٩ گرفتم به نظر جاي مناسبيه. از روي اورويو ها گفتم. اگه مايل بودين اونجا با هم يه قرار ديدار بذاريم كارلمونو با هم بكنيم
من با یه آژانس صحبت کردم گفت این سایت هایی که ازشون هتل رزرو می کنید ممکن هتل که رفتید یه مبلغ اضافی بعنوان مالیات ازتون بگیرند . ممکن در مورد سایت hyursrvis هم صادق باشه ؟ قیمت این سایت برا 4 شب هتل آنی پلازا 450 هزار تومن ارزون تر از سایت هست
نه تو اين سايتها هم ماليات احتساب ميشه. تازه بعد از اين كه در رابطه با رزرو تماس گرفتن قيمتي كه گفتم از تو سايت كمتر هم بود. فكر نميكنم صحبت آژانس درست باشه
تشکر کنندگان: dv2017 ، maral-map
(2016-04-24 ساعت 19:14)alireza21mehr نوشته:  با سلام من و همسرم برای 9 June وقت داریم و چند تا سوال داشتیم:
2- هتل بگیریم یا سوییت
متشکرم
سلام من جون تنها میرم ارمنستان قیمت هتل رو بررسی کردم. مجموع قیمت هتل از سایت booking و کمترین قیمتی که برای پرواز ماهان تونستم پیدا کنم بیشتر از هزینه تور میشد. ولی چون من اتاق سینگل باید می گرفتم گرون تر از معمول در اومدش برام ولی اگر خانوادگی تشریف میبرید و خونه اجاره کنید و بلیط جدا بگیرید برای نفرات بیشتر از نظر هزینه مناسب تر براتون میشه.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
تشکر کنندگان: frd22 ، copol ، maral-map
دوستان یک سوال داشتم آیا به این شرکت هایی که کار پیکاپ ویزارو انجام میدن میشه اعتماد کرد و آیا شرکت معتبری سراغ دارین؟؟
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان:
سلام
مندوشنبه 2 می با ایرلاین آسمان پرواز دارم . فرداش مدیکال و 5 می پنجشنبه مصاحبه دارم . به پیشنهاد دوستان خوب مهاجر سرائی از طریق سایت ‎Hyurservice..com‎ هتل 4 ستاره آنی پلازا را گرفتم بدون کردیت کارت و پیش پرداخت و نزدیک مرکز شهر . قیمتش را با آژانس های ایران که چک کردم برا چهار شب سه نفر نزدیک 500 هزار تومن ارزون تر شد . آپارتمان هم داره که قیمتش تقریبا نصف هتله ولی من ترجیح دادم هتل بگیرم . آیا کسی هست که در این روز مصاحبه داشته باشه ؟
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: copol ، sherwean001 ، maral-map
(2016-04-25 ساعت 23:11)tirdad89 نوشته:  دوستان یک سوال داشتم آیا به این شرکت هایی که کار پیکاپ ویزارو انجام میدن میشه اعتماد کرد و آیا شرکت معتبری سراغ دارین؟؟

میشه اعتماد کردش اما بهتره خودتون انجام بدین مگر اینکه واقعا مجبور باشین
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 19:14)alireza21mehr نوشته:  با سلام من و همسرم برای 9 June وقت داریم و چند تا سوال داشتیم:
2- هتل بگیریم یا سوییت
متشکرم

تبریک میگم بهتون
هتلی که میخواید + پرواز مورد علاقه رو از چندتا سایت قیمت بگیرید بعد با قیمت آژانس مقایسه کنید هرکدوم بهتر بود رو بگیرید اکثرا آژانس بهتره
هتل بهتره
یک روز تا سه روز قبل از رفتن خیلی خوبه
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان: copol ، dv2017
با درود فراوان دوستان من برای مصاحبه رفتم و بهم یک برگه آبی دادن که روش یه شماره است و گفتن مراحل اداری دارین هر هفته سایت سفارت رو چک کن ولی روی پاسم لیبل نزددن این الان یعنی چی میشه یکی بهم توضیح بده ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-04-27 ساعت 15:15)tirdad89 نوشته:  با درود فراوان دوستان من برای مصاحبه رفتم و بهم یک برگه آبی دادن که روش یه شماره است و گفتن مراحل اداری دارین هر هفته سایت سفارت رو چک کن ولی روی پاسم لیبل نزددن این الان یعنی چی میشه یکی بهم توضیح بده ممنون
سلام دوست عزيز
بهتون اف بی آی چک خورده. مرتب سایت رو چک کنید. هر وقت ویزاتون اومد، دوباره برید ارمنستان و ویزاتون رو دریافت کنید

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان:
دوست عزیزم ممنون از پاسختون یکی از دوستانم که مثل من شده بود روی جلد پاسش یک بارکد چسبوندن ولی روی جلد پاس من چیزی نچسبوندن فقط همون برگه آبی رو دادن میخواستم ببینم چه فرقی داره
تشکر کنندگان:
با سلام.من تیرماه برای مصاحبه میرم ارمنستان.متاسفانه یه اشتباهی پیش اومده.من اسم مرکز پیش دانشگاهی رو تو فرم 260 اشتباه نوشتم.ایا مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
پس این میلاد کجاست چرا اعلام حضور نمیکنه امروز مدیکال داشته پس چرا نیست Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: lotfe.kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان