کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه ی دوستان گل
تاریخ مصاحبه من 10 می (ارمنستان) هستش و از 6 تا 13 می ارمنستانم. اگر سایر دوستان هم تاریخ مصاحبشون مشابه من هستش یا در این تاریخ ارمنستان هستن به من پیام خصوصی بدید. خوشحال میشم همدیگه رو ملاقات کنیم.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 13:37)Haniusa نوشته:  سلام ما هم 8 می پرواز داریم با ماهان میریم هتلمون هم دیاموند هاوس گرفتیم

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

سلام، من هم با همون پرواز میرم، همسفر هستیم
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 15:37)mohammadreza88 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 13:37)Haniusa نوشته:  سلام ما هم 8 می پرواز داریم با ماهان میریم هتلمون هم دیاموند هاوس گرفتیم

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

چه جالب. شما هم از کیس های لاتاری هستید؟

تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 16:24)Haniusa نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 15:37)mohammadreza88 نوشته:  

خیر بنده از طریق ازدواج اقدام کردم و چون جمعیت دوستان لاتاری بیشتر هست ، تجربیات جدید تری از ارمنستان اینجا پیدا میشه
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 16:56)mohammadreza88 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 16:24)Haniusa نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 15:37)mohammadreza88 نوشته:  سلام، من هم با همون پرواز میرم، همسفر هستیم

خیر بنده از طریق ازدواج اقدام کردم و چون جمعیت دوستان لاتاری بیشتر هست ، تجربیات جدید تری از ارمنستان اینجا پیدا میشه
به امید موفقیت هممون

تشکر کنندگان: mohammadreza88
(2016-04-16 ساعت 13:34)dv2017 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 08:05)rah-is نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟

(2016-03-17 ساعت 12:50)Amir.AA نوشته:  ... یک جدوله هر کس با توجه به تعداد نفرات کیسش و با توجه به ایالتی که امید به خدا قصد دارید برید، میتونید برید بررسی کنید. فقط سعی کنید مبلغ موجودیتون روند نباشه و همچنین توصیـــــــــــــــه شده مبلغ تمکن خیــــــــــــــلی کمتر یا بیشتر از مبالغ ذکر شده نباشه. مثلا 500 میلیون تمکن به خودی خود ممــــــکنه پرونده رو یــــــــــــکم حساس کنه و احتمالا نیاز به بررسی پیدا کنه. البته همه ی این موارد هیچ کدوم صددرصد مطلق نیستند و در نهایت آفیســــــــــــــــــر تصمیم گیرنده ی نهاییست.

پیوست:
چک کردن خط فقر برای سال مالی 2016 ایالات متحده آمریکا (آدرس زیر)
https://aspe.hhs.gov/poverty-guidelines

(البته دوستان در جریان هستید که توصیه شده مبلغ تمکن، در حدود 150-125 درصد مبالغ مندرج در جداول خط فقر باشه و دقیقا روی خط فقر نباید تمکن بگیرید!)
ممنون دوست عزیز با این تفاسیر برای ما سه نفر 200 میلیون چطوره ؟
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 20:15)rah-is نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 13:34)dv2017 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 08:05)rah-is نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟

(2016-03-17 ساعت 12:50)Amir.AA نوشته:  ... یک جدوله هر کس با توجه به تعداد نفرات کیسش و با توجه به ایالتی که امید به خدا قصد دارید برید، میتونید برید بررسی کنید. فقط سعی کنید مبلغ موجودیتون روند نباشه و همچنین توصیـــــــــــــــه شده مبلغ تمکن خیــــــــــــــلی کمتر یا بیشتر از مبالغ ذکر شده نباشه. مثلا 500 میلیون تمکن به خودی خود ممــــــکنه پرونده رو یــــــــــــکم حساس کنه و احتمالا نیاز به بررسی پیدا کنه. البته همه ی این موارد هیچ کدوم صددرصد مطلق نیستند و در نهایت آفیســــــــــــــــــر تصمیم گیرنده ی نهاییست.

پیوست:

(البته دوستان در جریان هستید که توصیه شده مبلغ تمکن، در حدود 150-125 درصد مبالغ مندرج در جداول خط فقر باشه و دقیقا روی خط فقر نباید تمکن بگیرید!)
طبق جدول ارائه شده مبلغ خط فقر برای خانواده سه نفره معادل 20160دلاره که با احتساب ضریبی که @Amir.AA@ عزیز گفتن میشه مبلغی بین 25200 تا 30240 دلار که خودتون با ارز آزاد حساب کنید رقم دستتون میاد ( بانکها نرخ دولتی رو قید می کنند ولی کارمندان سفارت با نرخ آزاد حساب می کنند )
نکته : بازم در این مورد تحقیق کنید . مواردی را که خدمت شما گفتم رو خودم تجربه نکردم و از همین مهاجرسرا متوجه شدم ( اگه قبول بشم خودم همین راهو میرم )
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: copol ، Amir.AA ، rah-is
پیوست:

[/quote]

[/quote]
[/quote]

سلام دوست عزیز
ما یک خانواده ۳ نفره هستیم که حدود یک ماه پیش مصاحبه داشتیم و نامه تمکن حدود ۱۱۵ میلیون تومان ارایه کردیم و اصلا هیچ سوالی راجع به نامه تمکن از ما نشد .
البته ما ترجمه سهام بورس و ترجمه سند ملکی هم بردیم که اصلا هیچکدوم رو از ما نگرفتن و گفتن نیازی نیست
موفق و پیروز باشید
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: dv2017 ، matin.sh ، Hana2015 ، rah-is
(2016-03-22 ساعت 19:32)omid40 نوشته:  سلام دوستان گرامی
ما امروز ساعت ۱/۳۰ وقت مصاحبه داشتیم که با یاری  دوستان مهاجرسرا و کمک هایی که از این سایت خوب بدست آوردیم  توانستیم هر سه نفرمون یکضرب ویزارو بگیریم .
فقط تنها چیزی که من متوجه نشدم این بود که افیسر به ما گفت تا یک هفته دیگه آماده میشه و براتون ایمیل میزنیم و میرید در دفتری که در ایروان هست و اونجا ویزاتون رو میگیرید . کسی میدونه منظورش چی بود ؟ و آدرس اوون دفتر کجاس؟ من حتی ازش پرسیدم که اینجا نیاییم که گفت نخیر

سلام. میشه بگین شما ساعت 1:30 مصاحبه داشتین چه ساعتی مراجعه کردین به سفارت؟ یک سری از بچه ها میگن از 8 صبح برید. اما یکی دوتا دیگه از دوستان میگن نیم ساعت زودتر.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: frd22
سلام
من 28 آپریل مصاحبه دارم دوستان. از طریق سایت Hyurservice..com هتل گرفتم که بعدا براتون میگم خوب بود یا نه. اما مهم اینه که این سایت از شما پیش پرداخت نمیگیره. شما می تونین هتل، آپارتمان، خونه ویلایی یا هر چی که دوست دارید رزرو کنید. قیمت هاش هم عالیه. من در ارمنستان زندگی کردم و می دونم که خیلی خوب داره قیمت میده. یک بخش نقشه هم سمت راست صفحه برای هر خونه یا هتل داره که بلافاصله جای شما رو نشون میده و شما متوجه میشین که با مرکز شهر چقدر فاصله دارید. هتلی که من گرفتم شبی 30000 درام برای دو نفره. میشه حدود شبی 56 دلار اگر اشتباه نکنم. با میدون جمهوری و میدون اپرا 5 دقیقه فاصله پیاده روی داره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر:5600
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل ساع 13:30
تاریخ پرواز:24 آپریل
مدیکال:26 آپریل ساعت 10:30
تعداد افراد: دو نفر
سفارت: ایروان/ به درخواست کتبی خودم از آنکارا به ایروان تغییر کرده این درخواست در 24 ماه جون فرستاده شد و بلافاصله پذیرش شد.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: nimashariat ، copol ، dv2017 ، frd22
سلام. میشه بگین شما ساعت 1:30 مصاحبه داشتین چه ساعتی مراجعه کردین به سفارت؟ یک سری از بچه ها میگن از 8 صبح برید. اما یکی دوتا دیگه از دوستان میگن نیم ساعت زودتر.
[/quote]

سلام دوست عزیز
ما ساعت ۱۲.۳۰ رسیدیم که نگهبان گفت خیلی زود اومدیم و بریم تووی ایستگاه اتوبوس نزدیک اونجا بشینیم تا ۱۳:۳۰ و دقیقا ساعت ۱۳:۲۵ از دور به ما اشاره کرد که بیایین و ما رفتیم
پس الکی زود نرید اونجا ما از میدون جمهوری تا اوونجا رو در عرض ۱۰ دقیقه رفتیم
روز خوبی داشته باشین
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: copol ، frd22 ، maral-map
دوستان عزیز سلام...خواستم یه نکته ای بگم با اینکه خیلی ها میدونید..به هیچ وجه جلوی سفارت عکس نگیرید ...چون با دوربین کنترل میشه و نیروهای حفاظتی حتما پاسپورت شما رو میخان و احتمال داره براتون مشکل ایجاد بشه..یک خانواده این کارو انجام دادن و مشکلاتی براشون پیش اومد
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان: mohammadreza88 ، storagemeter ، victor2016 ، frd22
(2016-04-17 ساعت 11:37)شاد1353 نوشته:  سلام
من 28 آپریل مصاحبه دارم دوستان. از طریق سایت Hyurservice..com هتل گرفتم که بعدا براتون میگم خوب بود یا نه. اما مهم اینه که این سایت از شما پیش پرداخت نمیگیره. شما می تونین هتل، آپارتمان، خونه ویلایی یا هر چی که دوست دارید رزرو کنید. قیمت هاش هم عالیه. من در ارمنستان زندگی کردم و می دونم که خیلی خوب داره قیمت میده. یک بخش نقشه هم سمت راست صفحه برای هر خونه یا هتل داره که بلافاصله جای شما رو نشون میده و شما متوجه میشین که با مرکز شهر چقدر فاصله دارید. هتلی که من گرفتم شبی 30000 درام برای دو نفره. میشه حدود شبی 56 دلار اگر اشتباه نکنم. با میدون جمهوری و میدون اپرا 5 دقیقه فاصله پیاده روی داره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سفارت: ایروان/ به درخواست کتبی خودم از آنکارا به ایروان تغییر کرده این درخواست در 24 ماه جون فرستاده شد و بلافاصله پذیرش شد.

#703072 کمتر‌از 1 دقیقه قبل
با سلام. من هم ٢٨ آبريل مصاحبه دارم. از دوشنبه پررواز ميكنم. خوشحال ميشم همسفر باشيم. من هتل ويلا٢٩ گرفتم به نظر جاي مناسبيه. از روي اورويو ها گفتم. اگه مايل بودين اونجا با هم يه قرار ديدار بذاريم كارلمونو با هم بكنيم
دوستان ی سوال
من 14 Jun مصاحبه دارم بلیط برگشت برای کی بگیرم؟

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-04-20 ساعت 01:56)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 11:37)شاد1353 نوشته:  سلام

#703072 کمتر‌از 1 دقیقه قبل
با سلام. من هم ٢٨ آبريل مصاحبه دارم. از دوشنبه پررواز ميكنم. خوشحال ميشم همسفر باشيم. من هتل ويلا٢٩ گرفتم به نظر جاي مناسبيه. از روي اورويو ها گفتم. اگه مايل بودين اونجا با هم يه قرار ديدار بذاريم كارلمونو با هم بكنيم
من با یه آژانس صحبت کردم گفت این سایت هایی که ازشون هتل رزرو می کنید ممکن هتل که رفتید یه مبلغ اضافی بعنوان مالیات ازتون بگیرند . ممکن در مورد سایت hyursrvis هم صادق باشه ؟ قیمت این سایت برا 4 شب هتل آنی پلازا 450 هزار تومن ارزون تر از سایت هست
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان