موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 15:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-28 ساعت 15:39 توسط Khosrow_53.)
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینهها: 11M
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز از ارسال پستهای تکراری و خارج از موضوع تاپیک خودداری کنید .
در ضمن برای تشکر نیازی به ارسال پست نیست و میتونید از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه پیشنهاد
من کلیرنس پارسال رو که میخوندم
مدیر پیج پارسال بچه ها رو ترغیب به ایمیل زدن کرد و همه ایمیل زدن تا سفارت یه تکونی به خودش بده
من سفارت ارمنستان بودم ، تا الان هیچکاری نکرده
نه آپدیتی نه کلیر گروهی . فقط ۲تا کلیر
پارسال چندتا آپدیت شدن بعد آخر ماه کلیر شدن . اما امسال هیچی به هیچی...
دوستان یه همفکری کنن یه ایمیل تنظیم کنیم به سفارت بدیم کمی دست بجنبونن
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
رفته بودم تو سایتی که مربوط به پیکاپ ویزا هست ، نوشته بود این سایت آپدیت شده و گفته که اگر قبل از سپتامبر ثبت نام کردید ....
خلاصه رفتم اطلاعاتم رو چک کنم دیدم ایمیلمو نمیشناسه ، گفت دوباره ثبت نام کنید.!
رفتم ثبت نام کنم دیدم اکثر دفاتر پستی تغییر کرده . کلا نام اون دفتر پستی که قبلاً ( 2 ماه قبل از مصاحبه ) انتخاب کرده بودم اصلاً نیست. تازه تو روش قبلی هم اسم من و خانومم جدا جدا ثبت شده بود.
به هر حال دوباره ثبت نام کردم و در این روش جدید ( آپدیت جدیدشون ) خانومم امد زیر اسم من قرار گرفت و یکی شدیم.
شما ها هم برید چک کنید.
راستی تو برگه یاسی رنگی که سفارت ( آنکارا ) به ما داد ، 2 تا تیک زده که بعد از مراحل AP نیازه ، یکی پاسپورتها و دیگری هم پرینت پیکاپ ویزا ( این درحالیکه ما زمان مصاحبه اون رسید قبلی پیکاپ رو تحویل داده بودیم. فکر کنم خودشون فهمیدن که ما تو سایت جدیدشون ثبت نام نکردیم)
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-29 ساعت 02:58
(2016-01-28 ساعت 22:19)Interuniversal نوشته: (2016-01-28 ساعت 22:08)sharif.mahmoodpoor نوشته: (2016-01-28 ساعت 11:30)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام به همه
دوستان میشه من رو راهنمایی کنید که چطوری باید اپدیتهای سایت سفارت رو چک کنم؟و اینکه باید هم سایت سفارت رو چک کرد هم سیس رو یا یکیش هم اکتفا میکنه؟من این مدت فقط سیس رو چک میکردم که فقط یه اپ روز بعد از مصاحبه داشتیم و یکی هم 11ژانویه و دیگر هیچ.حالا این اپ 25ام رو باید تو سایت سفارت چک کرد؟؟
پیشاپیش عذر میخام که اشفتگیه ذهنمم تو نوشته هام هم هست ?
سپاسگزارم از راهنماییهای دوستان ?
سلام دوست گرامی
جناب محمدپور بنده عذر میخوام که جوابتون رو دریافت نکردید یکی از مشکلات سوالهای غیر مرتبط و تکرار مکررات همینه که سوال شما گم میشه این وسطا
باید عرض کنم خدمتتون که آپدیت سایت سفارت رو در اون برگه ای که بعد مصاحبه خدمتتون دادند آدرسش هست(سفارت آنکارا در ترکیه)
در مورد آپدیت ها که فرمودید بگم که اصل سایت سیس هست و آپدیت سایت سفارت خیلی اهمیت نداره فقط فقط حواستون به ایمیلتون باشه و اون چیزی که جلوی وضعیت کیستون در سایت سفارت میزنه چون بمحض اینکه کلیر بشید وضعیتتون ازAP به کامپیلیت تغییر میکنه.
در ضمن آپدیت 25م مربوط به بچه های ابوظبی بوده و برای آنکارا همون 11 م عه
خیلی خیلی سپاسگزارم دوست عزیز بخاطر راهنماییتون.حیفم اومد فقط از ایکون تشکر برای سپاسگزاری استفاده کنم.چون کامل روشنم کردین.
در ضمن محمودپور هستم عزیز ؛)
اول از همه اعلام کنم فرمون اکثر اوقات دست خانمم هست.بنده کنار دست میشینم ?
شماره کیس:3xxx
کنسولگری: ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول : 4 اگوست
کارنت شدن کیس :17نوامبر
مصاحبه :7ژانویه
دریافت کلیرنس : (اپدیتهای سیس:8 ژانویه،11ژانویه.24 مارچ.8 جون اپدیت دوخطی)بالاخره کلیر 10جون بعد از 153روز
دریافت ویزا : موقع شکوفه های گیلاس
ورود به آمریکا : همزمان با کوچ مرغان مهاجر
دریافت گرین کارت : هستیم خدمتشون
جمع تقریبی هزینه ها : هستند خدمتمون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من مصاحبم رو انجام دادم و کلیرنس شدم.مصاحبم تو آنکارا بود
روز مصاحبه یادم میاد پاکت مدیکالم رو ازم گرفتن ولی پس ندادن
آیا باید ازشون می گرفتم؟
یا طبیعیه که پیش خوذشون نگه داشتن؟
لظفاًراهنمایی کنید.
ممنون
مشکل فکرهای بسته این است که دهانشان پیوسته باز است .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-29 ساعت 10:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-29 ساعت 10:25 توسط j.modarres.)
(2016-01-29 ساعت 08:18)nasimm1 نوشته: سلام به همه
من مصاحبم رو انجام دادم و کلیرنس شدم.مصاحبم تو آنکارا بود
روز مصاحبه یادم میاد پاکت مدیکالم رو ازم گرفتن ولی پس ندادن
آیا باید ازشون می گرفتم؟
یا طبیعیه که پیش خوذشون نگه داشتن؟
لظفاًراهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز
پاکت جواب مدیکال رو همون موقع تشکیل پرونده باز میکنن و محتویاتش ضمیمه پرونده شما میشه و فقط پاکت رادیولوژی رو باید پیش خودتون نگه دارید. در ضمن شما باید برای خودتون امضا درست کنید که دوستان موقع راهنمایی بدونن شرایط کیس شما چطور هست.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه