موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-24 ساعت 15:49)پرسپولیس6 نوشته: (2016-02-24 ساعت 15:44)aidam14 نوشته: سلام طي دو روز سفارت ارمنستان كيس هاي 2542-2565-732 را كلير كردند
ایکاش دوست خوبمون a4542
هم مثه کیس 2542 بشه
![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
دوست عزیز ممنون از لطفتون اما من زیاد آدم خوش شانسی نیستم.اگه دوستان مدیر کامنت مرا حذف نکنند میخوام یه درد دل دوستانه با دوستام بکنم.به قول آمریکاییها ما پس از چند سال زندگی کارمندی تصمیم گرفتیم بیزینس خودمون رو داشته باشیم.برای همین خونه رو فروختیم وبا وام 30 درصد سود که از بانک گرفتیم زمینی 300متری خریدیم و با هزار بدبختی مجوز 5 طبق ساخت رو هم گرفتیم.که دوستان آشنا به ساخت وسازمیدونن چقدر گرفتن مجوز هزینه داره.حال ما مونده بودیم و کلی قسط و مستاجری.و به ناچار چندطبقه رو پیش فروش کردیم.پیش فروش همانا و چند برابر شدن قیمت دلار و در نتیجه هزینه ساخت همان.بگذریم که بنده خدا همسرم تا خونه ها رو کامل کنه پوستش کنده شد.در نهایت بهتون بگم که واحدی که ما 160 میلیون تومان پیش فروش کردیم موقع تحویل 360میلیون تومان قیمت داشت و ما موندیم با اقساط ماهیانه بیش از دو برابر درآمدمان.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-25 ساعت 17:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-25 ساعت 20:41 توسط پرسپولیس6.)
(2016-02-25 ساعت 10:39)a4542 نوشته: (2016-02-24 ساعت 15:49)پرسپولیس6 نوشته: (2016-02-24 ساعت 15:44)aidam14 نوشته: سلام طي دو روز سفارت ارمنستان كيس هاي 2542-2565-732 را كلير كردند
ایکاش دوست خوبمون a4542
هم مثه کیس 2542 بشه
![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
دوست عزیز ممنون از لطفتون اما من زیاد آدم خوش شانسی نیستم.اگه دوستان مدیر کامنت مرا حذف نکنند میخوام یه درد دل دوستانه با دوستام بکنم.به قول آمریکاییها ما پس از چند سال زندگی کارمندی تصمیم گرفتیم بیزینس خودمون رو داشته باشیم.برای همین خونه رو فروختیم وبا وام 30 درصد سود که از بانک گرفتیم زمینی 300متری خریدیم و با هزار بدبختی مجوز 5 طبق ساخت رو هم گرفتیم.که دوستان آشنا به ساخت وسازمیدونن چقدر گرفتن مجوز هزینه داره.حال ما مونده بودیم و کلی قسط و مستاجری.و به ناچار چندطبقه رو پیش فروش کردیم.پیش فروش همانا و چند برابر شدن قیمت دلار و در نتیجه هزینه ساخت همان.بگذریم که بنده خدا همسرم تا خونه ها رو کامل کنه پوستش کنده شد.در نهایت بهتون بگم که واحدی که ما 160 میلیون تومان پیش فروش کردیم موقع تحویل 360میلیون تومان قیمت داشت و ما موندیم با اقساط ماهیانه بیش از دو برابر درآمدمان.
دوست خوبم
همه چیز در سایه تلاش بدست میاد و قطعا تجربه ی حاصل از این تلاشها در ساختن آینده ای بهتر بکارتون میاد .
حتما هستند دوستانی در این سایت که بارها ثمره ی سالها زندگی خودشون رو جهت ساختن آینده ای بهتر برای فرزندان خود از دست داده و مجددا از صفر شروع کرده اند. خوشبختانه همونطور که فرمودید شما هنوز تعدادی از طبقات ساختمونتون رو دارید و نیازی به شروع مجددا از صفر رو ندارید (شاید اون پیشرفتی رو که انتظار داشتید حاصل نشده باشه).
ولی فراموش نکنید شما اول از همه خداوند رو پشتیبان و خونواده تون رو درکنارتون و سلامتیتون رو همراهتون دارید و خوشبختانه میتونید با همین پشتوانه های ارزشمند گامهای طلایی رو در سرزمینی جدید بهمراه کوله باری از تجربه بردارید .
امیدوارم این پشتوانه های ارزشمند رو همیشه همراه داشته باشید
همواره پیروز بهروز و سربلند باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
وای از دست این ۲۵ام ژانویه امروز دقیقا یکماه گذشت و روی این تاریخ قفل شدیم من دارم کم کم به تمدید مدیکال فکر می کنم شاید در تعطیلات عید بهتر باشه یه سر بریم دبی هم فال و هم تماشا دوباره مدیکال بدیم ولی واقعیتش من هنوز مطمین نیستم که اگر خودمون همینطور بریم مدیکال بدیم اعتبار ویزا با مدیکال مجدد تمدید میشه؟ و اینکه وقتی میریم مدیکال میدیم باید ببریم به سفارت ارایه بدیم یا وقتی ویزامون درامد باید بهشون اعلام کنیم ما مدیکال مجدد دادیم ؟
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-15 ساعت 11:58)samira2016 نوشته: خیلی برای من جالبه اکثر افرادی که واقعاً به مهاجرت فکر میکردند لاتاری برنده شدند واقعاً راستاست که از کائنات هر چه بخواهید همان را به شما منعکس میکند
دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ميخواستم بدونم من دقيقا از دو روز بعد از مصاحبه م اصلا آپديتي نداشتم، فكر ميكردم طبيعي باشه تا زماني كه بخوام كلير شم، اما اينجا ديدم از ژانوبه همه نگرانن ...من مصاحبم تو nov بوده، به نظرتون مشكلي هست؟!?
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اپديت سايت سيس مربوط به ايميلي هست كه فرستاديد! ايا / در سايت سيس تبديل به orشده است؟!
شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وعرض تبريك به كسانيكه كليرشدن
همسرم در مرحله apهستن از ١١ژانويه هيچ اپديتى نداشتن چندروز پيش كه سايت انكارا errorميداد مااينيل زديم وجواب ايميل اومد كه سايت درست شده ولى كيس شما هنوز در مرحله pendingهست ولى من سايت سفارتو كه چك كردم نوشته بودcomletedوقبلا هميشهpending بود
ولى سايت سيس مثل هميشه بود فقط تاريخ اپديت24فوريه بود
حالا سوال من اينه كه امكان داره كه ايشون كلير شدن ؟
[/quote]
fبا سلام
آیا در سیس OR هم شده اند ؟
[/quote]
با سلام
پايينه جدول سايت انكارا مطمئنا براتون توضيح داده كه منظورش ازcompleted چي هست و نوشته كه بايد چه كاري انجام بدين،احتمالا بايد نوشته باشه كه براتون ميل ارسال خواهد شد.تمام دوستاني كه انكارا بودن براشون ايميل شده قبوليشون پس جاي هيچ نگراني نيست اينگونه تغييرات
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-26 ساعت 00:25)humsun نوشته: (2016-02-25 ساعت 22:32)elhamh123 نوشته: (2016-02-25 ساعت 18:45)tyrex نوشته: دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
باسلام وعرض تبريك به كسانيكه كليرشدن
همسرم در مرحله apهستن از ١١ژانويه هيچ اپديتى نداشتن چندروز پيش كه سايت انكارا errorميداد مااينيل زديم وجواب ايميل اومد كه سايت درست شده ولى كيس شما هنوز در مرحله pendingهست ولى من سايت سفارتو كه چك كردم نوشته بودcomletedوقبلا هميشهpending بود
ولى سايت سيس مثل هميشه بود فقط تاريخ اپديت24فوريه بود
حالا سوال من اينه كه امكان داره كه ايشون كلير شدن ؟
تبريك ميگم به شما. منتظر ايميل از سفارت باشيد.سايت ceac هم تا زمان تحويل پاسپورت به سفارت هيچ تغييري نشون نميده براتون
دوست گرامی
مطمئن هستید ؟ بنده فکر میکنم ابتدا باید در سیس از / تبدیل به or بشوند .
اما همچنان آرزومندم تبریک شما صحیح باشه .
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-26 ساعت 01:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-26 ساعت 22:51 توسط مل مل.)
(2016-02-24 ساعت 15:39)Norton1 نوشته: دوستان عزیز این شاید آخرین پیام من در این بخش می باشد.
من بلیط برای پورتلند گرفتم با هواپیمایی قطر که برای دونفر شد هفت میلیون و پانصد. و بعد از عید به امید خدا عازم هستم.
اگر از دوستان هرکس قصد عزیمت به پورتلند را داشت می تونه روی کمک من حساب بکنه.
سلام و سپاس از همراهی گرم و پرانرژی تون
سفر به سلامت و خیر پیش
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا