کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
طبق پارسال کلیر شدن ها دو مرتبه از ابتدای ماه مارس شروع میشه.. یعنی چهار روز دیگه..

کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6 ، Interuniversal ، matin86 ، مل مل
(2016-02-25 ساعت 21:46)armina.a نوشته:  سلام، ميخواستم بدونم من دقيقا از دو روز بعد از مصاحبه م اصلا  آپديتي نداشتم، فكر ميكردم طبيعي باشه تا زماني كه بخوام كلير شم، اما اينجا ديدم از ژانوبه همه نگرانن ...من مصاحبم تو nov بوده، به نظرتون مشكلي هست؟!?

با سلام خدمت شما دوست گرامي
نگران نباشيد مشكلي وجود نداره ،آپديت داشتن نداشتن خيلي هم مهم نيست،نتيجه مهمه كه كي واستون ايميل مياد
طلب خير Wink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، j.modarres
(2016-02-25 ساعت 22:32)elhamh123 نوشته:  باسلام وعرض تبريك به كسانيكه كليرشدن
همسرم در مرحله apهستن از ١١ژانويه هيچ اپديتى نداشتن چندروز پيش كه سايت انكارا errorميداد مااينيل زديم وجواب ايميل اومد كه سايت درست شده ولى كيس شما هنوز در مرحله pendingهست ولى من سايت سفارتو كه چك كردم نوشته بودcomletedوقبلا هميشهpending بود
ولى سايت سيس مثل هميشه بود فقط تاريخ اپديت24فوريه بود
حالا سوال من اينه كه امكان داره كه ايشون كلير شدن ؟
سلام خانم الهام
الان اين اتفاق براي چند تا از دوستان هم افتاده و همونطور كه خانم @humsun@ گفتند منتظر ايميل و مراحل بعدي باشيد.
چون اين اتفاق هفته پيش افتاد ،دوستان مراجعه كردند سفارت و اونها گفتند اشتباه شده ولي اين دفعه فكر ميكنم كلير كردنشون واقعي Big Grin باشه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، golia ، matin86 ، مل مل ، j.modarres
963 و 1366 کلیر شدن
ارمنستان
کيس نامبر: 2016AS23## ♥
تعداد افراد:2نفر ♥
کنسولگری: آنکارا به ایروان (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 10 می خودم همسرم 12 می
کارنت: 12august ♥
نامه دوم : august 25
تاریخ مصاحبه : 20 october
visa: من (لیسانس معماری و شاغل در مغازه شخصی خودم یک ضرب)
شوهرم(لیسانس عمران و شاغل در مغازه شخصی با سربازی ارتش ap)
Wink
آپديت فقط 29 فبريه از طرف كي سي سي
كلير ١ مارچ
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، rezamehrzad ، 2ladan ، ستوده ، matin86 ، مل مل ، behjan ، لطف اله ، asal1372
(2016-02-26 ساعت 11:33)Interuniversal نوشته:  
(2016-02-25 ساعت 22:32)elhamh123 نوشته:  باسلام وعرض تبريك به كسانيكه كليرشدن
همسرم در مرحله apهستن از ١١ژانويه هيچ اپديتى نداشتن چندروز پيش كه سايت انكارا errorميداد مااينيل زديم وجواب ايميل اومد كه سايت درست شده ولى كيس شما هنوز در مرحله pendingهست ولى من سايت سفارتو كه چك كردم نوشته بودcomletedوقبلا هميشهpending بود
ولى سايت سيس مثل هميشه بود فقط تاريخ اپديت24فوريه بود
حالا سوال من اينه كه امكان داره كه ايشون كلير شدن ؟
سلام خانم الهام
الان اين اتفاق براي چند تا از دوستان هم افتاده و همونطور كه خانم @humsun@ گفتند منتظر ايميل و مراحل بعدي باشيد.
چون اين اتفاق هفته پيش افتاد ،دوستان مراجعه كردند سفارت و اونها گفتند اشتباه شده ولي اين دفعه فكر ميكنم كلير كردنشون واقعي  Big Grin  باشه

ممنون از همه دوستان
پس بايد منتظر ايميل بود
اايشالاكه واقعى باشه
تشکر کنندگان:
دوست عزیز
بهتون تبریک میگم . مبارک باشه .
درسایر مراحل نیز موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: matin86 ، لطف اله ، j.modarres
(2016-02-26 ساعت 16:18)fatemeh qanbari نوشته:  دوستان این فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید چون آخرین اطلاعات مربوط به آپدیت ها و کلیری ها و ایشود شده های دوستان ابوظبی است در ادامه کار آقای کاوه عزیز .

دوست عزیز
سلام و تشکر از شما
تقاضا میشه در صورت امکان آمار سفارت ارمنستان رو هم در اختیار دوستان قرار بدین
تشکر کنندگان: panizrm ، matin86 ، alakanzas ، hamidzxc
دوستان عزیز بالأخره ویزا من هم اومد، ایروان میشه ویزا رو پیکاب کرد؟ کسی اطلاع داره؟
تشکر کنندگان: fatemeh qanbari ، nimashariat ، omid40 ، ستوده ، hamidzxc ، مل مل ، behjan ، matin86 ، j.modarres ، sahar2016 ، sheinos
(2016-02-26 ساعت 16:23)ستوده نوشته:  
(2016-02-26 ساعت 16:18)fatemeh qanbari نوشته:  دوستان این فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید چون آخرین اطلاعات مربوط به آپدیت ها و کلیری ها و ایشود شده های دوستان ابوظبی است در ادامه کار آقای کاوه عزیز .

دوست عزیز
سلام و تشکر از شما
تقاضا میشه در صورت امکان آمار سفارت ارمنستان رو هم در اختیار دوستان قرار بدین
بله حتما دوست گرامی
تشکر کنندگان: ستوده ، hamidzxc ، matin86 ، sahar2016
(2016-02-26 ساعت 19:44)masoud.h نوشته:  دوستان عزیز بالأخره ویزا من هم اومد، ایروان میشه ویزا رو پیکاب کرد؟ کسی اطلاع داره؟
دوست من درود بر شما و مبارک باشه کلیرنس بر شما.
تا جایی که من میدونم ایروان پیکاب نداره فقط یکی از اعضاء کیس میتونه بره اونجا و ویزا ها رو بگیره.
دوست من میتونم بپرسم شما کی مصاحبه داشتین ؟

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:
(2016-02-26 ساعت 19:44)masoud.h نوشته:  دوستان عزیز بالأخره ویزا من هم اومد، ایروان میشه ویزا رو پیکاب کرد؟ کسی اطلاع داره؟

سلام دوست عزیز.خیلی خیلی تبریک میگم.فک نمی کنم ایروان پیک آپ داشته باشه.باید حضوری تشریف ببرید
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: matin86 ، sahar2016
دوستان خوبم سلام

یکی از دوستان من که آقا هستند و برنده اصلی (تو ماه اکتبر با هم رفته بودیم مصاحبه - آنکارا) تو سایت سیس برای آقا / شده بود or ولی برای خانومش همون / باقیمانده بود. امروز ایمیل زدند که آقا مراحل اداریش پایان یافته ولی برای خانومه نوشتن هنوز مراحل اداری تمام نشده. گفته آقا تا 20 مارس باید بیاید سفارت.
الان خیلی حالشون بده که مرده OK شده ولی خانومه نشده.

دوستان / مدیران ، میتونید یه راهنمایی کنید تا حداقل از این حالت در بیان.
باتشکر
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: hamidzxc ، sahar2016 ، مل مل

دوست عزیز
ایکاش امضاتون رو به کاملترین شکل تکمیل میفرمودین . این بزرگترین لطف شما به دوستان چشم انتظار است .
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: rezamehrzad ، matin86 ، j.modarres ، آنیسا91

تبریک آقا مسعود
یعنی شما همون کیس 963 هستید ؟
ممکنه اطلاعات بیشتری از شرایطتون مثل سربازس ، کار و...... را بگذارید
با تبریک مجدد
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، 2ladan ، matin86 ، مل مل
(2016-02-26 ساعت 22:14)saeid Mercedes نوشته:  دوستان خوبم سلام

یکی از دوستان من که آقا هستند و برنده اصلی (تو ماه اکتبر با هم رفته بودیم مصاحبه - آنکارا) تو سایت سیس برای آقا / شده بود or ولی برای خانومش همون / باقیمانده بود. امروز ایمیل زدند که آقا مراحل اداریش پایان یافته ولی برای خانومه نوشتن هنوز مراحل اداری تمام نشده. گفته آقا تا 20 مارس باید بیاید سفارت.
الان خیلی حالشون بده که مرده OK شده ولی خانومه نشده.

دوستان / مدیران ، میتونید یه راهنمایی کنید تا حداقل از این حالت در بیان.
باتشکر

با سلام
دوست عزیز ، خانم ایشان برای چی AP شده بودند ؟
چند وقته که خود ایشان در سیس OR شده اند ؟
امیدوارم هر چه زودتر ، خانم ایشان نیز کلیر شوند.
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان