موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیش بینی سیمون را برای ۲ تا ویزا بولتن بعدی میزارم توجه کنید جالبه
1.So that would mean that Nepal would again be limited to around 5750 to 5900. And Asia as a whole would increase to 6600 to 6800.
2.Longer term forecasts are less accurate of course. But to give a general idea or expectation (NOT precise numbers) we could assume pace will continue until Nepal and Iranian cases are exhausted. Density of cases for both Iran and Nepal max out in the 7000 to 7800 range.
So we can guess that Nepal will grow at around the same pace for June interviews as May, (so June will be around 6400 to 6600) and then hit the final max in July. That final max depends on the 7% limit.
For the Rest of Asia, Iran will probably be at or very close to its max case in for June interviews. That means June should be around 7500 to 7800. If quota were not an issue, Asia could theoretically move faster from that point onward since the density is so much lower. However, It is unclear whether KCC will limit the pace increase to hold the door open for Iranian AP cases as they did last year.
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستان ، علامت / در سیس تبدیل شد به or ولی هنوز لز سفارت برای من ایمیلی نیومده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-26 ساعت 16:18)fatemeh qanbari نوشته: دوستان این فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید چون آخرین اطلاعات مربوط به آپدیت ها و کلیری ها و ایشود شده های دوستان ابوظبی است در ادامه کار آقای کاوه عزیز .
سلام
در ستون توضیحات منظور از SL چی هست؟
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-25 ساعت 18:45)tyrex نوشته: (2016-02-15 ساعت 11:58)samira2016 نوشته: خیلی برای من جالبه اکثر افرادی که واقعاً به مهاجرت فکر میکردند لاتاری برنده شدند واقعاً راستاست که از کائنات هر چه بخواهید همان را به شما منعکس میکند
دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
واقعا به این صحبتتون شدیدا اعتقاد دارم..........انسان هر چی آرزوش باشه وخواسته ش باشه ....ومهتر اینکه هر چی تو ذهنش باشه بهش دست پیدا میکنه0......خدایا شکرت
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا هیچ کدام از عزیزان که اخیرا کلیر شدند هم جزو منتظران ۲۵ژانویه نیستند انشالا این هفته همه خوشحال میشیم
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 11:08)javaherishoar@yahoo.com نوشته: ظاهرا هیچ کدام از عزیزان که اخیرا کلیر شدند هم جزو منتظران ۲۵ژانویه نیستند انشالا این هفته همه خوشحال میشیم
بله متاسفانه معلوم نیست این پروسه چطوریه که ما فرصت خیلی کمی برامون باقی مونده و هنوزززز خبری نیست...اصلا به فکر خونواده ها نیستن و مهم نیست که تنها برن اعضای خونواده...
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 12:22)آنیسا91 نوشته: (2016-02-27 ساعت 11:08)javaherishoar@yahoo.com نوشته: ظاهرا هیچ کدام از عزیزان که اخیرا کلیر شدند هم جزو منتظران ۲۵ژانویه نیستند انشالا این هفته همه خوشحال میشیم
بله متاسفانه معلوم نیست این پروسه چطوریه که ما فرصت خیلی کمی برامون باقی مونده و هنوزززز خبری نیست...اصلا به فکر خونواده ها نیستن و مهم نیست که تنها برن اعضای خونواده...
دوست عزیز کاملا مشخصه که برای اونا هیچیک از مشکلات ما مهم نیست.نه هزینه زیاد مسافرت به یه کشور دیگه برای تمدید مدیکال ، نه جدا کردن فرزندان از والدین و نه جدا کرده همسران از هم دیگه.اصلا نمیدونم این دادن ویزا در زمانهای مختلف به یک خانواده چه توجیهی داره و چرا ویزای زن و شوهر رو با هم نمیدن.واقعا مشکلات ما برای اونا بی اهمیته.از امضاتون معلومه که خوشبختانه شما در آمریکا آشنایی دارید و پیش اون میرید.وباید از این جهت خوشحال باشید.پس افرادی مثل ما که هیچ کس رو اونجا ندارن چی؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 09:29)لطف اله نوشته: (2016-02-25 ساعت 18:45)tyrex نوشته: (2016-02-15 ساعت 11:58)samira2016 نوشته: خیلی برای من جالبه اکثر افرادی که واقعاً به مهاجرت فکر میکردند لاتاری برنده شدند واقعاً راستاست که از کائنات هر چه بخواهید همان را به شما منعکس میکند
دقیقا همین طوره . آدم به هر چی میخاد میتونه برسه.
واقعا به این صحبتتون شدیدا اعتقاد دارم..........انسان هر چی آرزوش باشه وخواسته ش باشه ....ومهتر اینکه هر چی تو ذهنش باشه بهش دست پیدا میکنه0......خدایا شکرت ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
منم موافقم اما خب هر کس به مهاجرت فکر میکنه شانس خودشو تو لاتاری هم امتحان میکنه مگه میشه کسی به مهاجرت فکر نکنه و تو لاتاری ثبت نام کنه !!!!
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون