کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-04 ساعت 13:48)yassin30 نوشته:  سلام
یه نفر بود که مصاحبه اشون سوم نوامبر ارمنستان بود با خدمت سربازی س پ؟ ایشون کلیر شدن؟

نه دوست من همچنان منتظریم

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، matin86 ، A2000 ، hamidzxc
سلام به همه ی دوستان مهاجرسرا مخصوصا مدیران سایت

ما امروز ( 4 مارچ ) از سفارت نامه ی کلیر گرفتیم

کیس : 2016AS5xx
مصاحبه : 7 اکتبر
سفارت : آنکارا
تعداد نفر : 2 نفر ( هر دو کلیرنس )
وضعیت نفر اصلی : خانومم کارشناس روانشانسی ، شغل دولتی ( شهرداری )
وضعیت نفر دوم : کارشناس نرم افزار ، شغل شرکت خصوصی ، سربازی نیروی انتظامی سال 88
تعداد ماه انتظار : دقیقا 5 ماه
پاسخ افیسر : تا سه ماه دیگه یکی تون بیاد و ویزارو بگیره
رنگ برگه : صورتی ( برای دوستانی که به رنگ حساس اند که البته به نظر اشتباهه )
تعداد آپدیت سیس : jan 11 - feb 26 - march 2
وضعیت آپدیت : در آخرین آپدیت هردو OR

به امید کلیر شدن تمام دوستان که در انتظار به سر میبرند ( دوران بسیار سخت و نفس گیری بود )
(2016-03-04 ساعت 14:55)imanHosseini نوشته:  سلام به همه ی دوستان مهاجرسرا مخصوصا مدیران سایت

ما امروز ( 4 مارچ ) از سفارت نامه ی کلیر گرفتیم

کیس : 2016AS5xx
مصاحبه : 7 اکتبر
سفارت : آنکارا
تعداد نفر : 2 نفر ( هر دو کلیرنس )
وضعیت نفر اصلی : خانومم کارشناس روانشانسی ، شغل دولتی ( شهرداری )
وضعیت نفر دوم : کارشناس نرم افزار ، شغل شرکت خصوصی ، سربازی نیروی انتظامی سال 88
تعداد ماه انتظار : دقیقا 5 ماه
پاسخ افیسر : تا سه ماه دیگه یکی تون بیاد و ویزارو بگیره
رنگ برگه : صورتی ( برای دوستانی که به رنگ حساس اند که البته به نظر اشتباهه )
تعداد آپدیت سیس : jan 11 - feb 26 - march 2
وضعیت آپدیت : در آخرین آپدیت هردو OR

به امید کلیر شدن تمام دوستان که در انتظار به سر میبرند ( دوران بسیار سخت و نفس گیری بود )
ممنون از اطلاعات جامعی که (بدون خواهش و تمنا) به دوستان ارائه فرمودین
درکلیه مراحل زندگی براتون آرزوی موفقیت داریم
تشکر کنندگان: آنیسا91 ، K.ONE ، مل مل ، matin86 ، لطف اله ، nimashariat
با تبریک به دوستان عزیزی که کلیر شدند میخواستم بدونم از زمان دریافت ایمیل چقدر فرصت بهشون برای دریافت ویزا می دهند
**Case number : 1xxx‎
Dv ‎260 : 28 may‎
Interview: ‎second week of november‎
Abu ‎dhabi‎
Up ‎dates: 18November‎
Ceac ‎update: ‎
25 ‎January‎
Clearance .31 March
تشکر کنندگان:
(2016-03-03 ساعت 10:17)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 10:14)سعید... نوشته:  سلام دوستان تا حالا موردی بوده که افیسر گفته باشه مثلا یک و نیم تا دو ماه دیگه سایت رو چک کنین ولی کلیر شدنش بیشتر از دو ماه طول کشیده  باشه? اگه کسی تجربشو داره لطفا بگه. ممنون.
بله، آفیسر به ما گفت دو تا سه ماه دیگه و الان بیشتر از ۴ ماه گذشته و کلا سه تا آپدیت داشتیم.

به منم گفت یک تا دو ماه، حتی گفت من کیسم زودتر انجام میشه
الان ۷۰ روز هست که منتظرم
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، سعید...
(2016-03-04 ساعت 19:55)kavehsharifi نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 10:17)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 10:14)سعید... نوشته:  سلام دوستان تا حالا موردی بوده که افیسر گفته باشه مثلا یک و نیم تا دو ماه دیگه سایت رو چک کنین ولی کلیر شدنش بیشتر از دو ماه طول کشیده  باشه? اگه کسی تجربشو داره لطفا بگه. ممنون.
بله، آفیسر به ما گفت دو تا سه ماه دیگه و الان بیشتر از ۴ ماه گذشته و کلا سه تا آپدیت داشتیم.

به منم گفت یک تا دو ماه، حتی گفت من کیسم زودتر انجام میشه
الان ۷۰ روز هست که منتظرم

سلام بچه ها
شما ايميل هم زديد واسه پيگيري؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
من ابتدا به همه دوستانی که آپدیت شدن تبریک عرض میکنم. امیدوارم همیشه هم خوش خبر باشین و هم موفق در ادامه مسیر.
ثانیا از دوستانی کهکلیر میشن تقاضا دارم که اطلاعات کاملی از وضعیتشون رو بذارند که باقی دوستانی که در انتظار هستند هم بتوانند تخمینی راجع به زمان کلیر شدنشان داشته باشند. با اینکار، از پست های اضافی و سوال های اضافی هم جلوگیری میکنید.
اطلاعاتی که اکثرا سوال برای همه پیش میاد اینهاست:
حدود شماره کیس
تاریخ مصاحبه و سفارت
داشتن سربازی در کجا و یا شغل دولتی
کیس اصلی کیست؟
تاریخ کلیر شدن؟
آیا or بود یا / ؟
حتی اللمکان آپدیت ها
و چه بهتر که همه اینها توی امضای شما باشد!
به امید پایان خوش برای همه در این تاپیک
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: مل مل ، A2000 ، matin86 ، لطف اله
دوستان كسي از اطلاعات نامه اي كه سفارت از انكارا ميزنه براي گرفتن ويزا اطلاع داره؟ايا بايد مجدادا فرمي پر بشه؟ يا فقط اونا زماني رو مشخص ميكنن براي گرفتن ويزا؟
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان:
درود بر همه عزیزان ..سپاسگذار خواهم بود اگر در مورد این سوال به من کنید،،،کسانی که دوران AP را می گذرانند از کجا متوجه بشوند که ویزایشان اماده است...همان چک کرون ceac یاایمیلی دریافت خواهند کرد.سپاس فراوان بخاطر بودنتان
تشکر کنندگان: golia ، مل مل
(2016-03-04 ساعت 23:31)ارشان پناهی نوشته:  درود بر همه عزیزان ..سپاسگذار خواهم بود اگر در مورد این سوال به من کنید،،،کسانی که دوران AP را می گذرانند از کجا متوجه بشوند که ویزایشان اماده است...همان چک کرون ceac یاایمیلی دریافت خواهند کرد.سپاس فراوان بخاطر بودنتان
یک راه سایت CEAC است. اما مهمترین راه، اعلام سایت سفارت است (البته سفارت ابوظبی) که به شکل زیر اعلام می‌کنه:

[عکس: 9f3aa763954193f7d92c05c8b6143070.jpg]

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
(2016-03-04 ساعت 23:31)ارشان پناهی نوشته:  درود بر همه عزیزان  ..سپاسگذار خواهم بود اگر در مورد این سوال به من کنید،،،کسانی که دوران AP را می گذرانند از کجا متوجه بشوند که ویزایشان اماده است...همان  چک کرون ceac یاایمیلی دریافت خواهند کرد.سپاس فراوان بخاطر بودنتان

دوست عزیز بستگی داره کدوم سفارت مصاحبه شده باشید. در هر صورت آدرس سایت سفارت روی برگه ای که معمولا آبی یا صورتی هست و آفسیر در روز مصاحبه با شما میده نوشته شده و  از طریق ceac  هم که به این آدرس می بایست مراجعه کنید. آفیسر به ما گفت هر هفته سایت رو چک کنید.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
با سلام خدمت همه دوستان این آپدیت 25 ژانویه برای ابوظبی نمی خواد عوض بشه امروز شد دقیقا 4 ماه از تاریخ مصاحبه اینقدر این سایت سیس و ابوظبی را چک کردم دیگه شب ها هم خوابچک کردن سایتو می بینم با تشکر از همه دوستان وآرزوی موفقیت برای همه کسانی که کلیر شدن
کیس نامبر:**3 سربازی س پ شغل آزاد تعداد نفرات کیس 3 نفر
تشکر کنندگان: tala82 ، A2000 ، ngr ، مل مل ، ghobad2121 ، hamidzxc
(2016-03-05 ساعت 00:12)arvin1978 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان این آپدیت 25 ژانویه برای ابوظبی نمی خواد عوض بشه امروز شد دقیقا 4 ماه از تاریخ مصاحبه اینقدر این سایت سیس و ابوظبی را چک کردم دیگه شب ها هم خوابچک کردن سایتو می بینم با تشکر از همه دوستان وآرزوی موفقیت برای همه کسانی که کلیر شدن
کیس نامبر:**3  سربازی س پ شغل آزاد تعداد نفرات کیس 3 نفر

منم دقیقا شدم مثل شما ولی ماله من 5 ماه شده دقیقا.
شرایط کیسم دقیقا مثل مال شماست
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-03-05 ساعت 00:12)arvin1978 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان این آپدیت 25 ژانویه برای ابوظبی نمی خواد عوض بشه امروز شد دقیقا 4 ماه از تاریخ مصاحبه اینقدر این سایت سیس و ابوظبی را چک کردم دیگه شب ها هم خوابچک کردن سایتو می بینم با تشکر از همه دوستان وآرزوی موفقیت برای همه کسانی که کلیر شدن
کیس نامبر:**3 سربازی س پ شغل آزاد تعداد نفرات کیس 3 نفر
نگران نباش!
از دوم مارس آپدیتها شروع شده و مصاحبه اغلب پرونده‌های آپدیت شده توی اکتبر بوده.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
ما که همش میشنویم از اول ژانویه اول فوریه اول مارچ..اینم مارچ و شدیم 5ماه..همسر من ارتش بوده و هنوز هم بیخبر...واقعا ابوظبی گل کاشته...
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: tala82 ، لطف اله ، sahar2016 ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان