کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-05 ساعت 12:56)a4542 نوشته:  دوستان لطفا سوال منو جواب بدید آیا حتما ایمیل کلیری لازمه و یا فقط اعلام کامپلت شدن در سایت سفارت کافیه؟در ضمن به ما در سایت سفارت گفته شده پروسه اداری فایل شما به اتمام رسیده منظور اونها همه اعضای کیس هست؟درسته ؟

خیر دوست عزیز ابوظبی ایمیل نمیفرسته همین که وضعیت شما در سایت سفارت تغییر میکنه یعنی که کلیر شدید و باید پاسپورتهاتون رو برای صدور ویزا به سفارت بفرستید .
اگر هم قصد تمدید مدیکال دارید باید دوباره تشریف ببرید nmc و مجددا همه مراحل رو بگذرونید و پاسپورتتون رو همراه با پاکت جدید مدیکال تحویل سفارت بدید.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، Interuniversal ، golia ، مل مل
(2016-03-05 ساعت 07:33)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز.
امیدوارم موفق و پیروز باشید. صبحتون بخیر و شادی باشه و اول هفته خوبی رو آغاز کرده باشین برای من که حقیقاً اول هفته خوبی بوده امیدوارم که برای شما دوستان نیز چنین باشه.
اگر خدا بخواد من باید هورا بکشم.
دیشب 12 شب کلیر من هم اومد و اعلام شد که تا 25 مارچ باید برای ویزا گرفتن به سفارت مراجعه کنم.

حسین جان باز هم بهت تبریک میگم

تو برای بچه های آنکارا خیلی زحمت کشیدی

امیدوارم هر جا که میری موفق باشی
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: sahar2016 ، lighthouse ، mehdihk ، matin86 ، Interuniversal ، ho_tasha ، مل مل
(2016-03-05 ساعت 12:51)Joje mohajer نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 10:56)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 01:29)Amirreza65 نوشته:  منم دقیقا شدم مثل شما ولی ماله من 5 ماه شده دقیقا.
شرایط کیسم دقیقا مثل مال شماست

باسلام متاسفانه قفل کرده رو 25 ژانویه البته اشتباه نشه برای یه تعدادی از دوستان تو چند روز گذشته آپ خورده که امیدوارم روند آپ خوردنها شروع بشود من هم داره ورزهای آخر 4 ماه را می گذراند

سلام دوستان
من شنیدم که این چند نفری که ابوظبی مصاحبه داشتن و هفته پیش اپ دیت داشتن به این دلیل بوده که خودشون ایمیل زدن...درسته؟
دست کم در مورد من درست نیست. من تا به این لحظه حتی یه ای‌میل هم نفرستادم.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-05 ساعت 13:40)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 12:51)Joje mohajer نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 10:56)heidary1356 نوشته:  باسلام متاسفانه قفل کرده رو 25 ژانویه البته اشتباه نشه برای یه تعدادی از دوستان تو چند روز گذشته آپ خورده که امیدوارم روند آپ خوردنها شروع بشود من هم داره ورزهای آخر 4 ماه را می گذراند

سلام دوستان
من شنیدم که این چند نفری که ابوظبی مصاحبه داشتن و هفته پیش اپ دیت داشتن به این دلیل بوده که خودشون ایمیل زدن...درسته؟
دست کم در مورد من درست نیست. من تا به این لحظه حتی یه ای‌میل هم نفرستادم.

فکر کنم منظور این دوستمان مصاحبه شوندگان ابوظبی بوده است اگه اشتباه نکنم
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: nik.truth
(2016-03-05 ساعت 13:17)Joje mohajer نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 12:56)a4542 نوشته:  دوستان لطفا سوال منو جواب بدید آیا حتما ایمیل کلیری لازمه و یا فقط اعلام کامپلت شدن در سایت سفارت کافیه؟در ضمن به ما در سایت سفارت گفته شده پروسه اداری فایل شما به اتمام رسیده منظور اونها همه اعضای کیس هست؟درسته ؟

با سلام
من شنیدم در مورد دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند ایمیلی نمیاید وتنها در سایت سفارت میتوانید پیگیر باشید بهد از اینکه در سیس اپدیت شما تبدیل به or شد.شما که کلیر شدید.درسته؟

دوست عزیز فقط همسرم تبدیل یه orشدن و من و بچه ها در حالت / باقی موندیم.این هم متن سایت سفارت

--------------------------------------------------------------------------------

Dear ***,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
•New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

Last Updated: Thursday, March 03, 2016
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
دوم مارس آخرین آپدیت پرونده ما بوده.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86
(2016-03-05 ساعت 13:44)a4542 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 13:17)Joje mohajer نوشته:  

با سلام
من شنیدم در مورد دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند ایمیلی نمیاید وتنها در سایت سفارت میتوانید پیگیر باشید بهد از اینکه در سیس اپدیت شما تبدیل به or شد.شما که کلیر شدید.درسته؟

دوست عزیز فقط همسرم تبدیل یه  orشدن و من و بچه ها در حالت / باقی موندیم.این هم متن سایت سفارت

--------------------------------------------------------------------------------

Dear ***,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

شما باید بروید در همان محل اولیه انجام مدیکال و نسبت به مدیکال جدید اقدام نمایید و به همراه پاسپورت و مدیکال جدید به سفارت مراجعه نمایید و ویزا را هم بگیرید و به سلامتی به امریکا تشریف ببرید نگران هیچ چیز هم نباشید
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل
البته اگر بتونن تا قبل از اپریل که مدیکالشون تمام میشه برن لازم به تمدید مدیکال نیست

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل
(2016-03-05 ساعت 14:16)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 13:44)a4542 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 13:17)Joje mohajer نوشته:  با سلام

دوست عزیز فقط همسرم تبدیل یه  orشدن و من و بچه ها در حالت / باقی موندیم.این هم متن سایت سفارت

Dear ***,

شما باید بروید در همان محل اولیه انجام مدیکال و نسبت به مدیکال جدید اقدام نمایید و به همراه پاسپورت و مدیکال جدید به سفارت مراجعه نمایید و ویزا را هم بگیرید و به سلامتی به آمریکا تشریف ببرید نگران هیچ چیز هم نباشید

دوست عزیز ممنونم راستش فکر کردم نکنه فقط همسرم کلیر شده باشه و من و بچه ها هنوز کلیر نشده باشیم.
سفر به آمریکا:
(2016-03-05 ساعت 14:58)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  البته اگر بتونن تا قبل از اپریل که مدیکالشون تمام میشه برن لازم به تمدید مدیکال نیست

دوست عزیز ما با تمدید مدیکال 6 ماه برای خودمون زمان میگیریم.وانشاع ا... بعد فعالسازی گرینکارت هم که یکسال زمان داریم تا اون موقع بنده باز نشست میشم و در واقع با تمدید مدیکال نیاز به پاس سفید و درد سرهای اون از بین میره.
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: مل مل ، asal1372
(2016-03-05 ساعت 15:57)a4542 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 14:58)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  البته اگر بتونن تا قبل از اپریل که مدیکالشون تمام میشه برن لازم به تمدید مدیکال نیست

دوست عزیز ما با تمدید مدیکال 6 ماه برای خودمون زمان میگیریم.وانشاع ا... بعد فعالسازی گرینکارت هم که یکسال زمان داریم تا اون موقع بنده باز نشست میشم و در واقع با تمدید مدیکال نیاز به پاس سفید و درد سرهای اون از بین میره.

تمديد مديكال تنها در صورتي امكان پذير است كه كمتر از يك ماه به انقضاي ان مانده باشد دوست عزيز

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
با سلام به همه دوستان به خصوص حسین عزیز بابت کلیرشدنش
من چند روز پیش یه ایمیل در خصوص وضعیت کیسم به آنکارا زدم جوابشون این بود :
The administrative process for your file will expire on 25 March 2016. All of the visas must be issued before this date. In addition, your medical examinations will expire on 15 April 2016. Your visas will be limited with this date. You must either travel to U.S. before this date or submit new medical reports to our office (before your administrative process expires) to receive longer validity visas.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

به نظر شما تا قبل از 25 مارچ باید بریم تمدید مدیکال یا بمونیم تا کلیر بشیم بعدا . جالب اینه که خودشون گفتن باید ویزاهاتون تا قبل از 25 مارچ صادر بشه و برای ap اکسپایر تعیین کردن.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: matin86 ، A2000 ، مل مل
دوست عزيز شما بايد قبل از ٢٥ مارچ پاسپورت تون را تحويل دهيد در غير اينصورت براي شما ويزا صادر نخواهد شد!و اگر مي خواهيد كه زمان بيشتري داشته باشيد مي توانيد مديكال را تمديد كنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: matin86 ، mehdihk ، smpf ، مل مل
(2016-03-05 ساعت 16:32)usmamal نوشته:  دوست عزيز شما بايد قبل از ٢٥ مارچ پاسپورت تون را تحويل دهيد در غير اينصورت براي شما ويزا صادر نخواهد شد!و اگر مي خواهيد كه زمان بيشتري داشته باشيد مي توانيد مديكال را تمديد كنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم

Usmamal جان من هنوز کلیر نشدم و تو ‎administrative process   هستم
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-05 ساعت 16:41)mehdihk نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 16:32)usmamal نوشته:  دوست عزيز شما بايد قبل از ٢٥ مارچ پاسپورت تون را تحويل دهيد در غير اينصورت براي شما ويزا صادر نخواهد شد!و اگر مي خواهيد كه زمان بيشتري داشته باشيد مي توانيد مديكال را تمديد كنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم

Usmamal جان من هنوز کلیر نشدم و تو ‎administrative process   هستم

والا تا اونجايي كه من از متن ميفهمم يعني اگر قبل اون تاريخ مراجعه نكنيد از ويزا خبري نيست با اين حال از با تجربه ها بپرسيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: mehdihk ، golia ، smpf ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان