کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
Thumbsup 
با سلام به همه دوستان عزیز.
امسدوارم موفق و پیروز باشید. صبحتون بخیر و شادی باشه و اول هفته خوبی رو آغاز کرده باشین برای من که حقیقاً اول هفته خوبی بوده امیدوارم که برای شما دوستان نیز چنین باشه.
اگر خدا بخواد من باید هورا بکشم.
دیشب 12 شب کلیر من هم اومد و اعلام شد که تا 25 مارچ باید برای ویزا گرفتن به سفارت مراجعه کنم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,714)
(2016-03-05 ساعت 07:33)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز.
امسدوارم موفق و پیروز باشید. صبحتون بخیر و شادی باشه و اول هفته خوبی رو آغاز کرده باشین برای من که حقیقاً اول هفته خوبی بوده امیدوارم که برای شما دوستان نیز چنین باشه.
دیشب 12 شب کلیر من هم اومد و اعلام شد که تا 25 مارچ باید برای ویزا گرفتن به سفارت مراجعه کنم.

باتبريك فراوان به شما
كه واقعا خوشحال شدم من از راهنماييهاى شمااز اول اين پروسه خيلى استفاده كردم
خدا پشت و پناهتون و به اميد موفقيتهاى بيشتربراى شما
شماانكارا بودين تا جاييكه ميدونم براى شماهم تو سايت سفارت چندروز پيش كامپليت اومده بود يانه يكدفعه كلير شدين
چون منو دوست عزيز پرشان كامپليت شديم ولى ايميلى نداريم
تشکر کنندگان: sahar2016 ، 2ladan ، matin86 ، golia ، ho_tasha ، مل مل ، ghobad2121

حسین اقا تبریک منم پذیرا باشین. براتون ارزوی بهترینها رو دارم.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: matin86 ، ho_tasha ، ghobad2121
(2016-03-05 ساعت 08:03)elhamh123 نوشته:  

شماانكارا بودين تا جاييكه ميدونم براى شماهم تو سايت سفارت چندروز پيش كامپليت اومده بود يانه يكدفعه كلير شدين
چون منو دوست عزيز پرشان كامپليت شديم ولى ايميلى نداريم

با سلام و تبريك خدمت دوستان مخصوصا آنكارايي ها كه ديروز گروهي تعدادي كلير شدند
خانم @elham123@ ديروز تماميه دوستان در سيس آپديت و در سايت سفارت كامپيليت و در نهايت ايميل دريافت كردند و بهشون ي فرصت بيست روزه براي تحويل پاس دادند!
شما فولدر اسپم تون رو هم چك كنيد
انشالا بزودي ديگر سفارت ها هم گروهي كلير ميكنن
طلب خير براي تك تك دوستان
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: sahar2016 ، A2000 ، Joje mohajer ، Siamak ، matin86 ، مل مل ، ghobad2121
(2016-03-04 ساعت 20:28)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 19:55)kavehsharifi نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 10:17)Khosrow_53 نوشته:  بله، آفیسر به ما گفت دو تا سه ماه دیگه و الان بیشتر از ۴ ماه گذشته و کلا سه تا آپدیت داشتیم.

به منم گفت یک تا دو ماه، حتی گفت من کیسم زودتر انجام میشه
الان ۷۰ روز هست که منتظرم

سلام بچه ها
شما ايميل هم زديد واسه پيگيري؟

سلام نه من هنوز ایمیل نزدم تا 10 مارس صبر میکنم...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: ghobad2121
(2016-03-05 ساعت 01:29)Amirreza65 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 00:12)arvin1978 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان این آپدیت 25 ژانویه برای ابوظبی نمی خواد عوض بشه امروز شد دقیقا 4 ماه از تاریخ مصاحبه اینقدر این سایت سیس و ابوظبی را چک کردم دیگه شب ها هم خوابچک کردن سایتو می بینم با تشکر از همه دوستان وآرزوی موفقیت برای همه کسانی که کلیر شدن
کیس نامبر:**3  سربازی س پ شغل آزاد تعداد نفرات کیس 3 نفر

منم دقیقا شدم مثل شما ولی ماله من 5 ماه شده دقیقا.
شرایط کیسم دقیقا مثل مال شماست

ما هم نزدیک 4ماه شده و دیگه هر روز تصمصم می گیرم سایتو دیگه چک نکنم چند روزی ! اما بازم میزم چک میکنم Sad
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، ghobad2121

سلام به شما دوست و همکار عزیز.
من خیلی خوشحالم که کلیر شدید. امیدوارم زندگی مملو از موفقیت و شادی و سلامتی رو در سرزمین جدیدتون شروع کنید. اگر یادتون باشه شرایط کاری من هم مثل شما بود. اما یادم رفته شرکت شما دولتی بد یا خصوصی.متاسفانه کیس من آبدیتی نداشته البته همسرم که نفر دوم بوده وشرکتش خصوصی اما در زمینه نفت و گاز بوده کلیر شده. واقعا نمیدونم چقدر دیگه باید منتظر موند.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: masoud1362 ، sahar2016 ، matin86 ، ho_tasha ، مل مل ، ghobad2121
(2016-03-05 ساعت 00:12)arvin1978 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان این آپدیت 25 ژانویه برای ابوظبی نمی خواد عوض بشه امروز شد دقیقا 4 ماه از تاریخ مصاحبه اینقدر این سایت سیس و ابوظبی را چک کردم دیگه شب ها هم خوابچک کردن سایتو می بینم با تشکر از همه دوستان وآرزوی موفقیت برای همه کسانی که کلیر شدن

باسلام متاسفانه قفل کرده رو 25 ژانویه البته اشتباه نشه برای یه تعدادی از دوستان تو چند روز گذشته آپ خورده که امیدوارم روند آپ خوردنها شروع بشود من هم داره ورزهای آخر 4 ماه را می گذراند
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، tala82 ، مل مل ، ghobad2121
(2016-03-05 ساعت 10:43)asal1372 نوشته:  

سلام به شما دوست و همکار عزیز.
من خیلی خوشحالم که کلیر شدید. امیدوارم زندگی مملو از موفقیت و شادی و  سلامتی رو در سرزمین جدیدتون شروع کنید. اگر یادتون باشه شرایط کاری من هم مثل شما بود. اما یادم رفته شرکت شما دولتی بد یا خصوصی.متاسفانه کیس من آبدیتی نداشته البته همسرم که نفر دوم  بوده وشرکتش خصوصی اما در زمینه نفت و گاز بوده کلیر شده. واقعا نمیدونم چقدر دیگه باید منتظر موند.

درود بر حسین عزیز و تبریک بابت این خبر خوب. بلخره شما هم کلیر شدی. خدارو شکر. فکر کنم تنها کسی که از گروه 8 اکتبر آنکارا هنوزکلیر نشده منم Sad نمیدونم چرا اما خب واسه هفته بعدی خیلی امیدوارم. دوست دارم هفته دیگه اینجارو با خبر کلیر خودم بترکونم. Cool Rolleyes
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86 ، humsun ، ho_tasha ، مل مل

باسلام وعرض تبریک برای کلیری جنابعالی امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشید و همچنان ما را از راهنمایی های مفیدتان بهره مند بفرمایید با سپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، golia ، مل مل
دوستان بنده نیاز به کمک فکری دوستان دارم برای ما ایمیل کلیری نیومده اما در سات سفارت اعلام شده که پروسه اداری ما کامل شده و اگر بخواهیم اعتبار ویزا کامل باشه نیاز به تمدید مدیکال داریم و ماهم بر اساس اطلاع سایت سفارت بلیط تهیه کردیم.آیا حتما نیاز به ایمیل هست یا همون اطلعیه سایت سفارت کافیه.البته به ما تا 16 اوریل وقت دادن.لطفا مدیران محترم زودتر جواب بدن.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، ghobad2121
دوستان من فکر میکنم تعداد آپدیت بعد از مصاحبه هر چی کمتر باشه بهتره.البته این نظر شخصی بنده است. ممکنه تعداد آپدیت تعداد استعلام هایی هست که سفارت میگیره. دوران سختی هست من که خیلی بی قرار هستم.خدایا فقط به امید خودت .......
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، مل مل ، hamidzxc
(2016-03-05 ساعت 10:56)heidary1356 نوشته:  

باسلام متاسفانه قفل کرده رو 25 ژانویه البته اشتباه نشه برای یه تعدادی از دوستان تو چند روز گذشته آپ خورده که امیدوارم روند آپ خوردنها شروع بشود من هم داره ورزهای آخر 4 ماه را می گذراند

سلام دوستان
من شنیدم که این چند نفری که ابوظبی مصاحبه داشتن و هفته پیش اپ دیت داشتن به این دلیل بوده که خودشون ایمیل زدن...درسته؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا سوال منو جواب بدید آیا حتما ایمیل کلیری لازمه و یا فقط اعلام کامپلت شدن در سایت سفارت کافیه؟در ضمن به ما در سایت سفارت گفته شده پروسه اداری فایل شما به اتمام رسیده منظور اونها همه اعضای کیس هست؟درسته ؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2016-03-05 ساعت 12:56)a4542 نوشته:  دوستان لطفا سوال منو جواب بدید آیا حتما ایمیل کلیری لازمه و یا فقط اعلام کامپلت شدن در سایت سفارت کافیه؟در ضمن به ما در سایت سفارت گفته شده پروسه اداری فایل شما به اتمام رسیده منظور اونها همه اعضای کیس هست؟درسته ؟

با سلام
من شنیدم در مورد دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند ایمیلی نمیاید وتنها در سایت سفارت میتوانید پیگیر باشید بهد از اینکه در سیس اپدیت شما تبدیل به or شد.شما که کلیر شدید.درسته؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان