کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-05 ساعت 23:55)mehdihk نوشته:  من نفر اول و برنده اصلی هستم Smile
باشه ، در هر صورت ممنون از اینکه وقت گذاشتی برام . امیدوارم شما هم هر چه زودتر کلیر بشید.
موفق باشید

خواهش مي كنم [emoji2]تا جايي كه من اطلاع دارم تا نفر برنده كلير نشوند بقيه هم ويزا نمي گيرند اما اينكه براي نفر دوم و سوم تاريخ انقضاي ويزا نوشته را من نمي فهمم
به خدا من به جاي شما اضطراب گرفتم

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: mehdihk ، sazami ، مل مل ، sahar2016
(2015-10-11 ساعت 12:21)yesorno نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 00:47)amirrezakazemi نوشته:  سلام من ۱۰ اکتبر مصاحبه داشتم تو سفارت ابوظبی برنده اصلی همسرم بود و خوشبختانه به همسرم و دخترم یکضرب ویزا دادن و من fbi check .
سوالم اینه اولا نحوه اطلاع از کلیر شدن چجوریه ؟ یه سری میگن ایمیل یه سری میگن تو سایت . تازه سایتشم نمیدونم اونیم که تو سفارت دادن باز نمیشه.
دوم اینکه من سربازیم سپاه بوده میخواستم ببینم مشکلی واسم درست میشه یانه؟

داداش گلم یه فایل توی امضای من هست. از صفحه ی 33 به بعدش رو بخون.
هم سایت ها و هم یه سری اطلاعات مختصر در خصوص کلیرنس و کلیر شدن داره. یکم خودتم وقت بزاری بیشتر دستت میاد. Smile

(2016-03-05 ساعت 22:02)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 21:30)majid6640 نوشته:  من 31ژانویه مصاحبه ابوظبی داشتم و دوم فوریه تو سایت سیس آپدیت ولی تو سایت سفارت شماره کیسمو نمیشناسه به نظر شما طبیعیه
جای نگرانی نیست. گاهی اوقات ممکنه تا چند هفته وضعیت پرونده شما روی سایت سفارت دیده نشه.

No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
این متن چیه یه قسمتش refusal sheet نوشته الان یک ماه از تاریخ مصاحبم گذشته هنوز کیسمو نمیشناسه
تشکر کنندگان:
(2016-03-05 ساعت 23:58)usmamal نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 23:55)mehdihk نوشته:  من نفر اول و برنده اصلی هستم Smile
باشه ، در هر صورت ممنون از اینکه وقت گذاشتی برام . امیدوارم شما هم هر چه زودتر کلیر بشید.
موفق باشید

خواهش مي كنم [emoji2]تا جايي كه من اطلاع دارم تا نفر برنده كلير نشوند بقيه هم ويزا نمي گيرند اما اينكه براي نفر دوم و سوم تاريخ انقضاي ويزا نوشته را من نمي فهمم
به خدا من به جاي شما اضطراب گرفتم

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
سلام مهدی جان حرف این دوستمون درسته تا نفر اصلی کلیر نشه بقیه کلیر نمیشن بهترین کار این هست که ایمیل بزنی ببینی چی میگن ولی به نظر من شما کلیر شدی و تمام شده است موفق باشی.
بهترین راه حل ایمیل زدن هست.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,714)
تشکر کنندگان: matin86 ، mehdihk ، مل مل ، sahar2016
دوستان من سوالی دارم لطفا راهنماییم کنید.
فرق آپدیت ها در سایت سیس و سایت خود سفارت چیه ؟
و اینکه آیا کسی اینجا هست که از خدمات پیکاپ ویزا برای سفارت ابوظبی استفاده کرده باشند؟ به نظرتون انشالله اگر کلیر شدیم بهتره خودمون بریم ویزارو بگیریم یا پاسهامون رو بفرستیم؟
ممنونم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-06 ساعت 02:10)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان من سوالی دارم لطفا راهنماییم کنید.
فرق آپدیت ها در سایت سیس و سایت خود سفارت چیه ؟
و اینکه آیا کسی اینجا هست که از خدمات پیکاپ ویزا برای سفارت ابوظبی استفاده کرده باشند؟ به نظرتون انشالله اگر کلیر شدیم بهتره خودمون بریم ویزارو بگیریم یا پاسهامون رو بفرستیم؟
ممنونم

بله من استفاده کردم در پست های قبلی نوشتم
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان: matin86
(2016-03-05 ساعت 21:30)majid6640 نوشته:  من 31ژانویه مصاحبه ابوظبی داشتم و دوم فوریه تو سایت سیس آپدیت ولی تو سایت سفارت شماره کیسمو نمیشناسه به نظر شما طبیعیه

دوست عزیز ما هم هفته دوم ژانویه مصاحبه رفتیم و هنوز سایت سفارت کیس ما رو نمی شناسه
فکر نکنم جای نگرانی باشه Smile
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: mehdihk ، sahar2016
دوستان عزیز خبری از جناب آقای پرسپولیس 6 و جناب آقای گروهبان دو دو نیست .البته فکر میکنم اقای پرسپولیس کلیر شدن و دنبال ویزاشون رفتن.کسی از دوستان میدونه دوست خوبمون گروهبان دو دو که نیروی انتظامی شاغل بودن آیا کلیرشدن یا نه چون مصاحبه ایشون هم اوایل اکتبر بود و آنکارا.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: mehdihk ، asal1372 ، matin86 ، مل مل
(2016-03-04 ساعت 21:37)Hosein_hhs نوشته:  دوستان كسي از اطلاعات نامه اي كه سفارت از انكارا ميزنه براي گرفتن ويزا اطلاع داره؟ايا بايد مجدادا فرمي پر بشه؟ يا فقط اونا زماني رو مشخص ميكنن براي گرفتن ويزا؟
سلام،نیازی به پر کردن فرم نیست،داخل نامه ای که براتون ارسال میشه تمام جزئیات هست

شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP
Clear: 4th of March
مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا

تشکر کنندگان:
(2016-03-04 ساعت 18:54)417881 نوشته:  با تبریک به دوستان عزیزی که کلیر شدند میخواستم بدونم از زمان دریافت ایمیل چقدر فرصت بهشون برای دریافت ویزا می دهند
سلام دوست عزیز،حدودا۲۰روز[emoji4]

شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP
Clear: 4th of March
مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا

تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، matin86
دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-03-06 ساعت 11:37)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !

دوست عزیزم چون مصاحبه شما ابوظبی بوده سایت ابوظبی فقط یک آپدیت پس از مصاحبه میزنه و آپدیت بعدی خبر خوش کلیری خواهد بود که این دومین آپدیت خواهد بود.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: لطف اله
(2016-03-06 ساعت 11:37)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !

باسلام دوست عزیز اگر این تاپیک (بحث و تبادل نظر پیرامون آمار و اطلاعات CEAC (صفحات: 1 2 3 4 5 )
مطالعه بفرمایید تفاوت آپدیتها وکلی اطلاعات مفید دیگر را بدست می آریدبا سپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: matin86
هیچ اتفاق پیچیده ای نیست سایت سیس با توجه به شرایط کیس شما هر چند مدتی یه اپدیت را نشون میده برای چک کردن این موضوع هر روز یه سری به سایت سس بزنید و چک کنید بخشی در متن سایت هست که نوشته mailed/available معمولا در بیشتر مواقع در اپدیتی که نزدیک به کلیر است این علامت/ تبدیل به حرف ربط or میشه و بعد از اون شما در سایت سفارت می بینید که بهتون اعلام میشه پروسه ap شما completed شده و باید پاسپورت هاتون را برای اخذ ویزا بفرستین بعد از اینکه مهر ویزا درون پاس شما خورد در سایت سیس به issued تغییر حالت میدهید البته همه این توضیحات را بصورت تصویری اویل همین تاپیک گذاشته اند صبور باشید مطالعه کنید از استرستون کم میشه

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، ghobad2121 ، matin86 ، مل مل ، shahabjafari
دوستان عزیزی که به سفارت ابوظبی ایمیل زدین و جواب گرفتین به چه ادرسی ایمیل زدین؟من چند بار ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم البته من ازون قسمت کانتکت آس که تمپلیت آماده هست استفاده کردم شما هم همینطوری ایمیل میزنین یا آدرس مستقیم میزنین؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
الان که جواب سفارت برای این دوستمونو دیدم برام سوال پیش اومده که یعنی کسایی که ویزاشون اماده هست دیر برن ممکنه بگن که اکسپایر شده و ویزا ندن؟
برادر من و خانوادش ابوظبی مصاحبه داشتن کلیر خوردن برنده اصلی هم خانومش هست ولی روز مصاحبه نگفتن بهشون که خانوم و بچه می تونن ویزاشونو بگیرن و شما باید منتظر بشین به هیچ کدون ندادن ولی تو سایت سیس ماله اون دوتارو میزمه ردی و فقط برادرم ای پی هستش
حالا سوال من اینه که اگه اون دوتا ای پی نخوردن و ویزا هم نگرفتن ممکنه بگن که شما اصلن کلیر نخورده بوده و حالا اگسپایر شده و اصلن ویزا ندن بهشون؟ با چون من فکر میکنم افیسر اشتباه کرده که روز مصاحبه بهشون نگفته شما می تونین ویزاتونو الان بگیرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان