موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سوالی دارم لطفا راهنماییم کنید.
فرق آپدیت ها در سایت سیس و سایت خود سفارت چیه ؟
و اینکه آیا کسی اینجا هست که از خدمات پیکاپ ویزا برای سفارت ابوظبی استفاده کرده باشند؟ به نظرتون انشالله اگر کلیر شدیم بهتره خودمون بریم ویزارو بگیریم یا پاسهامون رو بفرستیم؟
ممنونم
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-05 ساعت 21:30)majid6640 نوشته: من 31ژانویه مصاحبه ابوظبی داشتم و دوم فوریه تو سایت سیس آپدیت ولی تو سایت سفارت شماره کیسمو نمیشناسه به نظر شما طبیعیه
دوست عزیز ما هم هفته دوم ژانویه مصاحبه رفتیم و هنوز سایت سفارت کیس ما رو نمی شناسه
فکر نکنم جای نگرانی باشه
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خبری از جناب آقای پرسپولیس 6 و جناب آقای گروهبان دو دو نیست .البته فکر میکنم اقای پرسپولیس کلیر شدن و دنبال ویزاشون رفتن.کسی از دوستان میدونه دوست خوبمون گروهبان دو دو که نیروی انتظامی شاغل بودن آیا کلیرشدن یا نه چون مصاحبه ایشون هم اوایل اکتبر بود و آنکارا.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-06 ساعت 11:37)farzaneh_saremi نوشته: دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !
دوست عزیزم چون مصاحبه شما ابوظبی بوده سایت ابوظبی فقط یک آپدیت پس از مصاحبه میزنه و آپدیت بعدی خبر خوش کلیری خواهد بود که این دومین آپدیت خواهد بود.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-06 ساعت 11:37)farzaneh_saremi نوشته: دوستان گرانقدر نفرمودید فرق آپدیتهای سفارت و سیس تو چیه؟ !
باسلام دوست عزیز اگر این تاپیک (بحث و تبادل نظر پیرامون آمار و اطلاعات CEAC (صفحات: 1 2 3 4 5 )
مطالعه بفرمایید تفاوت آپدیتها وکلی اطلاعات مفید دیگر را بدست می آریدبا سپاس
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ اتفاق پیچیده ای نیست سایت سیس با توجه به شرایط کیس شما هر چند مدتی یه اپدیت را نشون میده برای چک کردن این موضوع هر روز یه سری به سایت سس بزنید و چک کنید بخشی در متن سایت هست که نوشته mailed/available معمولا در بیشتر مواقع در اپدیتی که نزدیک به کلیر است این علامت/ تبدیل به حرف ربط or میشه و بعد از اون شما در سایت سفارت می بینید که بهتون اعلام میشه پروسه ap شما completed شده و باید پاسپورت هاتون را برای اخذ ویزا بفرستین بعد از اینکه مهر ویزا درون پاس شما خورد در سایت سیس به issued تغییر حالت میدهید البته همه این توضیحات را بصورت تصویری اویل همین تاپیک گذاشته اند صبور باشید مطالعه کنید از استرستون کم میشه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که به سفارت ابوظبی ایمیل زدین و جواب گرفتین به چه ادرسی ایمیل زدین؟من چند بار ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم البته من ازون قسمت کانتکت آس که تمپلیت آماده هست استفاده کردم شما هم همینطوری ایمیل میزنین یا آدرس مستقیم میزنین؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
الان که جواب سفارت برای این دوستمونو دیدم برام سوال پیش اومده که یعنی کسایی که ویزاشون اماده هست دیر برن ممکنه بگن که اکسپایر شده و ویزا ندن؟
برادر من و خانوادش ابوظبی مصاحبه داشتن کلیر خوردن برنده اصلی هم خانومش هست ولی روز مصاحبه نگفتن بهشون که خانوم و بچه می تونن ویزاشونو بگیرن و شما باید منتظر بشین به هیچ کدون ندادن ولی تو سایت سیس ماله اون دوتارو میزمه ردی و فقط برادرم ای پی هستش
حالا سوال من اینه که اگه اون دوتا ای پی نخوردن و ویزا هم نگرفتن ممکنه بگن که شما اصلن کلیر نخورده بوده و حالا اگسپایر شده و اصلن ویزا ندن بهشون؟ با چون من فکر میکنم افیسر اشتباه کرده که روز مصاحبه بهشون نگفته شما می تونین ویزاتونو الان بگیرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ