کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-05 ساعت 07:33)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز.
امسدوارم موفق و پیروز باشید. صبحتون بخیر و شادی باشه و اول هفته خوبی رو آغاز کرده باشین برای من که حقیقاً اول هفته خوبی بوده امیدوارم که برای شما دوستان نیز چنین باشه.
اگر خدا بخواد من باید هورا بکشم.
دیشب 12 شب کلیر من هم اومد و اعلام شد که تا 25 مارچ باید برای ویزا گرفتن به سفارت مراجعه کنم.

تبريك فراوان واقعا خوشحال شدم كليير شما رو شنيدم براي ما هم دعا كنيد
من و پسرم ديروز وارد امريكا شديم ولي همسرم همچنان منتظر
موفق باشيد
تشکر کنندگان: panizrm ، smpf ، ho_tasha ، matin86 ، مل مل ، sahar2016 ، cupcake
(2016-03-06 ساعت 16:26)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 16:10)azarang نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 15:56)alakanzas نوشته:  یعنی فقط ما موندیم؟

سلام منم موندم اما آپدیت 2 مارچ دارم

ما هم از اکتبر موندیم و فقط یک آپدیت ۲ مارس داشتیم.

همسر من هم هنوز مونده مصاحبه 6 oct بوده منتظريم هنوز
تشکر کنندگان: alakanzas ، panizrm ، asal1372 ، smpf ، مل مل ، sahar2016
ما هم هنوز مونديم آخرين آپديت ٢٥ ژانويه

مصاحبه ٩ نوامبر
کيس نامبر: ‎2016AS14**‎
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : ٩ نوامبر
برنده:سربازی نيروي انتظامي ،لیسانس متالورژي، كار آزاد
آپدیت ها: 9دسامبر ، 22 دسامبر ،25ژانویه ، ١٨ مارچ ، ٢٢ مارچ
کلیر: ٢٢ مارچ
سفر به آمریکا: ‎ايشالا بزودي
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-03-06 ساعت 19:43)پرشان نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 16:10)azarang نوشته:  سلام منم موندم اما آپدیت 2 مارچ دارم

با سلام به همه دوستان
ما هم هستیم مصاحبه 26 اکتبر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: asal1372 ، A2000 ، smpf ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
ما خدمت همه دوستان هستیم از 4 نوامبر ولی امروز یک ایمیل برای سفارت ابوظبی فرستادم شاید فرجی شود دوستان شما هم ایمیل بزنید شاید از خواب بیدار شن
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
(2016-03-06 ساعت 13:26)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 12:31)rtt نوشته:  الان که جواب سفارت برای این دوستمونو دیدم برام سوال پیش اومده که یعنی کسایی که ویزاشون اماده هست دیر برن ممکنه بگن که اکسپایر شده و ویزا ندن؟
برادر من و خانوادش ابوظبی مصاحبه داشتن کلیر خوردن برنده اصلی هم خانومش هست ولی روز مصاحبه نگفتن بهشون که خانوم و بچه می تونن ویزاشونو بگیرن و شما باید منتظر بشین به هیچ کدون ندادن ولی تو سایت سیس ماله اون دوتارو میزمه ردی و فقط برادرم ای پی هستش
حالا سوال من اینه که اگه اون دوتا ای پی نخوردن و ویزا هم نگرفتن ممکنه بگن که شما اصلن کلیر نخورده بوده و حالا اگسپایر شده و اصلن ویزا ندن بهشون؟ با چون من فکر میکنم افیسر اشتباه کرده که روز مصاحبه بهشون نگفته شما می تونین ویزاتونو الان بگیرین

خیر دوست گرانقدر زمانی که  ready اعلام می شود در پروسه مراحل اداری به معنای این است که فرد مورد چک مراحل اداریش تمام شود تا همه اماده صدور ویزا گردند کما اینکه کیس شما بعد از کارنت شدن و قبل از مصاحبه  هم  ready می باشد پس به  ready نمی توان اماده جهت صدور ویزا اطلاق کرد. بعد هم امکان دارد خانم برادرتان ای پی خورده باشد نه خود برادرتان در سایت سفارت نام کدام فرد را می نویسد این قضیه خیلی مهم است قطعا نام کیس اصلی را می نویسد و در سایت سیس هم نفر اول، کیس اصلی می باشد و نفر دوم همسر و سپس فرزندان
امیدوارم توانسته باشم کمی از استرس شما کاسته باشم به امید موفقیت

تو سایت سفارت اسم خانوم برادرمو زده ولی تو سایت سیس فقط برادرمو زده ای پی خانومشو بچشو زده ردی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، sahar2016
(2016-03-06 ساعت 19:43)پرشان نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 16:10)azarang نوشته:  سلام منم موندم اما آپدیت 2 مارچ دارم

سلام دوست عزيز نگران نباش من هم از 13 اکتبر با شغل غیر دولتی و سربازی ارتش با آپ 25 ژانویه منتظرم
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
(2016-03-06 ساعت 13:18)a4542 نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 12:31)rtt نوشته:  الان که جواب سفارت برای این دوستمونو دیدم برام سوال پیش اومده که یعنی کسایی که ویزاشون اماده هست دیر برن ممکنه بگن که اکسپایر شده و ویزا ندن؟
برادر من و خانوادش ابوظبی مصاحبه داشتن کلیر خوردن برنده اصلی هم خانومش هست ولی روز مصاحبه نگفتن بهشون که خانوم و بچه می تونن ویزاشونو بگیرن و شما باید منتظر بشین به هیچ کدون ندادن ولی تو سایت سیس ماله اون دوتارو میزمه ردی و فقط برادرم ای پی هستش
حالا سوال من اینه که اگه اون دوتا ای پی نخوردن و ویزا هم نگرفتن ممکنه بگن که شما اصلن کلیر نخورده بوده و حالا اگسپایر شده و اصلن ویزا ندن بهشون؟ با چون من فکر میکنم افیسر اشتباه کرده که روز مصاحبه بهشون نگفته شما می تونین ویزاتونو الان بگیرین

دوست عزیز شما خیلی خوش شانس هستید که برادرتون دو سال بعد از شما برنده شدن.من خواهری دارم که خیلی به هم وابسته هستیم و از زمانی که ما برنده شدیم دچار اضطراب مزمن شده.خیلی ناراحتم.متاسفانه همسرش هم کارمند نیروی انتظامی هست.که همین ورودش رو به آمریکا شاید غیر ممکن بکنه.

بله ما واقعن شانس اوردیم منو برادرم هم خیلی وابسته هستیم حالا فقط امیدوارم زودتر کلیر بشن الان بیش از 4 ماهه که منتظریم شرایطشون یک ضربی بود نمیدونم چرا اصلن کلیر خوردن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
(2016-03-06 ساعت 23:37)rtt نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 13:26)heidary1356 نوشته:  

خیر دوست گرانقدر زمانی که  ready اعلام می شود در پروسه مراحل اداری به معنای این است که فرد مورد چک مراحل اداریش تمام شود تا همه اماده صدور ویزا گردند کما اینکه کیس شما بعد از کارنت شدن و قبل از مصاحبه  هم  ready می باشد پس به  ready نمی توان اماده جهت صدور ویزا اطلاق کرد. بعد هم امکان دارد خانم برادرتان ای پی خورده باشد نه خود برادرتان در سایت سفارت نام کدام فرد را می نویسد این قضیه خیلی مهم است قطعا نام کیس اصلی را می نویسد و در سایت سیس هم نفر اول، کیس اصلی می باشد و نفر دوم همسر و سپس فرزندان

تو سایت سفارت اسم خانوم برادرمو زده ولی تو سایت سیس فقط برادرمو زده ای پی خانومشو بچشو زده ردی
یعنی تو سایت سیس نفر دوم ap خورده؟ اگه چنین باشه احتمالا روز مصاحبه به خانم برادرتان گفته شما می توانید ویزا بگیرید و اگه نگفته احتمالا ایشان هم مشمول ap بوده که مراحل اداریشان سریع پایان یافته است
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
(2016-03-06 ساعت 23:41)rtt نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 13:18)a4542 نوشته:  

دوست عزیز شما خیلی خوش شانس هستید که برادرتون دو سال بعد از شما برنده شدن.من خواهری دارم که خیلی به هم وابسته هستیم و از زمانی که ما برنده شدیم دچار اضطراب مزمن شده.خیلی ناراحتم.متاسفانه همسرش هم کارمند نیروی انتظامی هست.که همین ورودش رو به آمریکا شاید غیر ممکن بکنه.

بله ما واقعن شانس اوردیم منو برادرم هم خیلی وابسته هستیم حالا فقط امیدوارم زودتر کلیر بشن الان بیش از 4 ماهه که منتظریم شرایطشون یک ضربی بود نمیدونم چرا اصلن کلیر خوردن
اصلا امسال با یک ضرب میونه ایی نداشته کسی منم با تدریس خصوصی زبان ای پی خوردم. تازه خانوم هم هستم سربازی نداشتم ارشد هم نداشتم. کلا هیچی نداشتم. ولی ای پی داشتم!

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: matin86 ، rtt ، مل مل ، sahar2016
دوستان سلام
بالاخره بعد از 5 ماه فقط من ( بعنوان برنده اصلی ) کلیر شدم و خانومم هنوز در حالت AP هستش.
تو سایت سیس همون حالت AP هستیم ولی در سفارت AP completed
به من ایمیل زدند که فقط شما تا 25 مارس باید بیایید سفارت.

جالب اینجاست که آنکارا از تاریخ 1 مارس 2016 ، دیگه دستی مدارک رو قبول نمی کنه. باید بریم PTT و از طریق آنها ارسال بشه به سفارت. ( حالا به دستشون میرسه یا نه ، پاسمون گم میشه یا نه و ... خدا داند )
حالم گرفتس. با این وضعیت امسال آنکارا ، احتمال داره به خانومم ندن
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-06 ساعت 23:49)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 23:37)rtt نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 13:26)heidary1356 نوشته:  خیر دوست گرانقدر زمانی که  ready اعلام می شود در پروسه مراحل اداری به معنای این است که فرد مورد چک مراحل اداریش تمام شود تا همه اماده صدور ویزا گردند کما اینکه کیس شما بعد از کارنت شدن و قبل از مصاحبه  هم  ready می باشد پس به  ready نمی توان اماده جهت صدور ویزا اطلاق کرد. بعد هم امکان دارد خانم برادرتان ای پی خورده باشد نه خود برادرتان در سایت سفارت نام کدام فرد را می نویسد این قضیه خیلی مهم است قطعا نام کیس اصلی را می نویسد و در سایت سیس هم نفر اول، کیس اصلی می باشد و نفر دوم همسر و سپس فرزندان

یعنی تو سایت سیس نفر دوم ap خورده؟ اگه چنین باشه احتمالا روز مصاحبه به خانم برادرتان گفته شما می توانید ویزا بگیرید و اگه نگفته احتمالا ایشان هم مشمول  ap بوده که مراحل اداریشان سریع پایان یافته است

بله تو سایت سیس فقط نفر دوم ای پی خورده . مشکل همینه دیگه که روز سفارت بهشون نگفتن شما می تونین ویزاتونو بگیرین
تشکر کنندگان:
سلام به بچه‌های مهاجرسرا

ببخشید من چند سوال داشتم.یکی اینکه وضعیت من به PROCESSING COMPLETED تبدیل شده ولی ایمیل نیومده،حالا باید من برم اونجا یا نه؟آیا با همسرم هم باید حتما بیاد یا اینکه من که برنده اصلی هستم حضورم کافیه؟و اینکه چند روز باید اونجا بمونیم تا ویزا رو تحویل بگیریم؟آیا میتونیم برگردیم ایران و دوباره بیایم آنکارا؟ممنونم
تشکر کنندگان: Interuniversal ، asal1372 ، golia ، مل مل
ما هم از امروز به شما پیوستیم به امید اینکه همگی به زودی کلیر بشن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: alakanzas ، Interuniversal ، cupcake ، matin86 ، golia ، sahar2016 ، مل مل
(2016-03-07 ساعت 11:31)kavehsharifi نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 11:17)مل مل نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 10:40)alakanzas نوشته:  ما هم همینطور

و ما هم  Shy

و‌منم همینطور

والبته ما، سربازی معاف بودم، کار دولتی نداشتم، هر دو دانشجوی دکتری غیر حساس بودیم، کلا فک کنم به همه AP میخوره، ایشالا که تو کلیر گروهی همه اوکی شن
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان