کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام
دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن لطفا بگن از چه طریقی ایمیل میزنن . من از طریق فرم آماده سفارت ایمیل زدم ولی نه جواب دادن و نه آپدیت کردن.
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 02:11)saeid Mercedes نوشته:  دوستان سلام
بالاخره بعد از 5 ماه فقط من ( بعنوان برنده اصلی ) کلیر شدم و خانومم هنوز در حالت AP هستش.
تو سایت سیس همون حالت AP هستیم ولی در سفارت AP completed
به من ایمیل زدند که فقط شما تا 25 مارس باید بیایید سفارت.

جالب اینجاست که آنکارا از تاریخ 1 مارس 2016 ، دیگه دستی مدارک رو قبول نمی کنه. باید بریم PTT و از طریق آنها ارسال بشه به سفارت. ( حالا به دستشون میرسه یا نه ، پاسمون گم میشه یا نه و ... خدا داند )
حالم گرفتس. با این وضعیت امسال آنکارا ، احتمال داره به خانومم ندن

سعيد جان بهتون تبريك ميگم
سايت سيس تا وقتي كه ويزا براتون صادر نشه وضعيتش تغييري نميكنه مهم سايت سفارت و براي شما كه آنكارا بودي ايميل هست
و در مورد قبول كردن نكردن مدارك اينه كه شما بايد تحويل پست بديد و يه سري خورده كاري در ptt داره كه بايد دوباره وارد سايتش بشيد و يه مراحلي رو انجام بديد براي تحويل پاس از طريق پست
جناب @jaberi1986@ زحمتشو در اينجا كشيدند ميتونيد به اين طريق اقدام كنيد.
نگراني نداره و دوستان كه رفتند مشكلي از لحاظ گم شدن نداشتند نگراني شما رو درك نميكنم  Wink
وقتي شما كلير شدي به احتمال فراوان خانومت هم كلير شدند تو ايميل فقط شما رو به عنوان كلير شده اعلام كردند؟؟چون معمولا كل كيس كلير ميشه!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: sahar2016 ، jaberi1986 ، matin86 ، golia ، مل مل ، ho_tasha
(2016-03-07 ساعت 09:46)ایمان1366 نوشته:  سلام به بچه‌های مهاجرسرا

ببخشید من چند سوال داشتم.یکی اینکه  وضعیت من به PROCESSING COMPLETED تبدیل شده ولی ایمیل نیومده،حالا باید من برم اونجا یا نه؟آیا با همسرم هم باید حتما بیاد یا اینکه من که برنده اصلی هستم حضورم کافیه؟و اینکه چند روز باید اونجا بمونیم تا ویزا رو تحویل بگیریم؟آیا میتونیم برگردیم ایران و دوباره بیایم آنکارا؟ممنونم
سلام و عرض تبريك ايمان جان
١-اگه آنكارا باشي حتما واست ايميل مياد فولدر اسپم رو هم چك كن لطفا
٢-در اون ايميل بهتون ميگن تا كي وقت داريد تشريف ببريد براي دوستاني كه اخيرا كلير شدن تا بيست و پنجم مارچ مهلت داشتند
٣-حضور يكي از نفرات كيس كافيه.
٤-معمولا بين سه تا پنج روز كاري طول ميكشه صدور ويزا.
٥-شما بدون پاسپورت كه تحويل سفارت هست بسختي بتوني برگردي ايران،ميشه نكه نشه ولي داستانش زياده و به سختيش نمي ارزه،پس بهتره بمونيد و پاستون و البته ويزاتون رو تحويل بگيريد و برگرديد!
طلب خير
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، golia ، مل مل
(2016-03-06 ساعت 19:18)پرشان نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 07:33)ho_tasha نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز.
امسدوارم موفق و پیروز باشید. صبحتون بخیر و شادی باشه و اول هفته خوبی رو آغاز کرده باشین برای من که حقیقاً اول هفته خوبی بوده امیدوارم که برای شما دوستان نیز چنین باشه.
اگر خدا بخواد من باید هورا بکشم.
دیشب 12 شب کلیر من هم اومد و اعلام شد که تا 25 مارچ باید برای ویزا گرفتن به سفارت مراجعه کنم.

تبريك فراوان واقعا خوشحال شدم كليير شما رو شنيدم براي ما هم دعا كنيد
من و پسرم ديروز وارد امريكا شديم ولي همسرم همچنان منتظر
موفق باشيد

پرشان جان ما هم مثل شما.ولی من لحظه اخر بلیط دارم یعتی 23 مارچ..انشالله زود بیاد
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: golia ، مل مل
دوست عزيز اگر اخر ماه بريد ممكنه بهتون ويزا نرسد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 13:31)usmamal نوشته:  دوست عزيز اگر اخر ماه بريد ممكنه بهتون ويزا نرسد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم

اگه آخر ماه ویزا نرسه باید چند روز بیشتر بمونیم اونجا تا ویزای شروع ماه جدید بهمون بدن ؟ آخه من مجبور شدم آخر ماه بگیرم وقت مدیکال را . دکترهای ایروان رفتن همایش نیستن برای مدت دو هفته .
تشکر کنندگان:
کیس ما امروز اپدیت شد..از دوستان 9دسامبر و 25 ژانویه کسی اپدیت شد؟؟*
برنده 2016
تعداد نفرات کیس(3نفر)
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-07 ساعت 14:26)آنیسا91 نوشته:  کیس ما امروز اپدیت شد..از دوستان 9دسامبر و 25 ژانویه کسی اپدیت شد؟؟*

سلام دوست عزیز. متاسفانه ما هنوز از 25 ژانویه آپدیتی نداشتیم. چه ساعتی آپدیت شدین؟
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 14:26)آنیسا91 نوشته:  کیس ما امروز اپدیت شد..از دوستان 9دسامبر و 25 ژانویه کسی اپدیت شد؟؟*

ببخشید or هم شدید؟
Case Number: 2016AS2*** , Interview: 27th October, Abu Dhabi, Status : AP
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 13:31)usmamal نوشته:  دوست عزيز اگر اخر ماه بريد ممكنه بهتون ويزا نرسد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
ببخشید. شما که ابوظبی بوده مصاحبتون میشه بفرمایید بعد از کلیر شدن چطور ویزا رو گرفتید؟ خودتون تشریف بردین یا پاستون رو فرستادید؟ اگه میشه منو راهنمایی کنید البته فعلا یک هفته از مصاحبه ام میگذره ولی بدونم خوبه. ممنونم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 15:32)farzaneh_saremi نوشته:  

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
ببخشید. شما که ابوظبی بوده مصاحبتون میشه بفرمایید بعد از کلیر شدن چطور ویزا رو گرفتید؟ خودتون تشریف بردین یا پاستون رو فرستادید؟ اگه میشه منو راهنمایی کنید البته فعلا یک هفته از مصاحبه ام میگذره ولی بدونم خوبه. ممنونم

والا من هم منتظرم و ويزا نگرفتم و فكر مي كنم يه چند ماه ديگه بايد منتظر باشم اما ابوظبي خوشبختانه پيكاپ ويزا دارد و مي تونيد پاس را بفرستيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-07 ساعت 14:17)MSDJVD نوشته:  

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم

اگه آخر ماه ویزا نرسه باید چند روز بیشتر بمونیم اونجا تا ویزای شروع ماه جدید بهمون بدن ؟ آخه من مجبور شدم آخر ماه بگیرم وقت مدیکال را . دکترهای ایروان رفتن همایش نیستن برای مدت دو هفته .
من اون را نمي دونم اما اگر تاريخ اكسپاير ويزاتون بگذره خيلي بد مي شود به نظر من ريسك نكنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-07 ساعت 14:38)azarang نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 14:26)آنیسا91 نوشته:  کیس همسرم امروز اپدیت شد..از دوستان 9دسامبر و 25 ژانویه کسی اپدیت شد؟؟*

ببخشید or هم شدید؟
ساعتش حدودای 12 ظهر امروز بود و or نشده....
برنده 2016
تعداد نفرات کیس(3نفر)
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: sahar2016
رفقای عزیز مهاجر سرا , امروز ما هم ویزامون صادر شد, به امید اینکه انتظار همه به پایان برسه .
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
مبارك باشه
انشالله همه منتظرا بزودي كلير بشن?
کيس نامبر: ‎2016AS14**‎
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : ٩ نوامبر
برنده:سربازی نيروي انتظامي ،لیسانس متالورژي، كار آزاد
آپدیت ها: 9دسامبر ، 22 دسامبر ،25ژانویه ، ١٨ مارچ ، ٢٢ مارچ
کلیر: ٢٢ مارچ
سفر به آمریکا: ‎ايشالا بزودي
تشکر کنندگان: matin86 ، golia ، sahar2016 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان