کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان عزیزم لطفا یک نفر ترجمه کامل متن زیر رو به من بگه من یه کم تو ترجمه خودم شک کردم.منظورشون از 28 فوریه چیه.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: smpf
Photo 
سلام دوستان
این منظورش چیه؟
Case Number 2016AS
Case Status Interview Scheduled
Website Updated 8 March 2016
Special Notes Update email was sent to the principal applicant on 17 February 2016.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان:
Updated های قبلی 2-3-5-7 مارچ بودند
تشکر کنندگان:
دوستان با تجربه یک سوال مهم دارم , بتونین راهنمائی کنین ممنون میشم : ما امروز پاسپورت همون رسید دستمون, ولی فقط تا ۲۳ مارچ (همون پایان مدیکال ) به ما زمان دادن که بریم , حدودا ۲ هفته دیگه , و روزی که گفتن پاسپورت رو بفرستیم نگفتن که مدیکال رو تمدید کنین !!!! به نظرتون چطوری میتونم ازشون درخواست کنم که ویزا رو تغیر بدن!!! چون هم من هم همسرم کار میکنیم در آلمان , و خیلی ساخت هست که مرخصی بگیریم , اگه ممکنه یک مشاوره خوب به من بدین
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-08 ساعت 18:35)a4542 نوشته:  دوستان عزیزم لطفا یک نفر ترجمه کامل متن زیر رو به من بگه من یه کم تو ترجمه خودم شک کردم.منظورشون از 28 فوریه چیه.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

لطفا پاسپورت و مدیکال جدید رو بفرستید ، مدیکال اولیه برای 6 ماه مشکلی نداره ، اگر برنامه سفر به آمریکا رو تا قبل 6ماه انقضا مدیکال دارید ما می تونیم واسه شما رو ویزا صادر کنیم ، در غیر اینصورت ، باید بیاید امارات و مدیکاله کامل و  جدید بدید . لطفا اطمینان حاصل کنید از 28 فوریه ، مطعنا براس کیس شما ویزا صادر خواهد شد ، لطفا دقت داشته باشید که ما جمعه ها و شنبه ها تعطیل هستیم . لطفا در اسرع وقت بیاید که ویزا لاتاری تضمین شود، حتی اگر یکی از افراد خانواده برای صدور ویزا آماده نبود .  ساعات اداری برای آوردن پاسپورت ها و مدیکال در روزهای اداری (یکشنبه - پنج شنبه ) 2 بعد از ظهر . اگر ما پاسپورت های شمارو تا 16 اپریل دریافت نکنیم هیچ ضمانتی برای دریافت ویزا به شما و خانواتون نمی دهیم.

امیدوارم کامل بوده باشه
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: milad_magnet ، golia ، smpf ، matin86 ، مل مل ، sahar2016
(2016-03-08 ساعت 16:13)NGNJ نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 15:53)Amirreza65 نوشته:  خوب من اپ شدم البته واسه جواب ایملم بود اما بازم جای امیدواریه

ببخشید میشه توضیح بدین به چه ادرسی ایمیل زدین؟من از طریق contact uدوبار تا حالا query  فرستادم ولی هیچ اپدیتی نشدم ایا به شما جوابی هم دادن یا فقط اپدیت شدین؟

من 3 بار از contact us فرستادم.2 بار به ادرس ایمیل خود ابوظبی.
این ایمیلی که داشتم جواب ایمیلم به خود ادرس ابوظبی بود
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل ، khmp
(2016-03-08 ساعت 19:38)masoud_shj نوشته:  دوستان با تجربه یک سوال مهم دارم , بتونین راهنمائی کنین ممنون میشم : ما امروز پاسپورت همون رسید دستمون, ولی فقط تا ۲۳ مارچ (همون پایان مدیکال ) به ما زمان دادن که بریم , حدودا ۲ هفته دیگه , و روزی که گفتن پاسپورت رو بفرستیم نگفتن که مدیکال رو تمدید کنین !!!! به نظرتون چطوری میتونم ازشون درخواست کنم که ویزا رو تغیر بدن!!! چون هم من هم همسرم کار میکنیم در آلمان , و خیلی ساخت هست که مرخصی بگیریم , اگه ممکنه یک مشاوره خوب به من بدین

دوست عزيز تا جايي كه من مي دانم ويزاي شما صادرشده و هيچ راهي براي صدور مجدد ويزا نيست و در صورتي كه تشريف نبريد احتمال اينكه ويزاي مجدد برايتان صادر شود وجود ندارد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: masoud_shj ، nimashariat ، smpf ، matin86 ، مل مل
سلام دوستان. من هیچوقت فکر نمیکردم که پروسه کلییرنس بخواد انقد تومخی بشه. کلییرنس سال های قبل رو میخونم و میدیدم که چقد شاکی و خسته هستند، درک نمیکردم، اما الان خودم دقیقا هم شاکیم هم خسته. دوستان کسی از اکتبر آنکارا هست اینجا؟
دوستان با تجربه لطفا بگن کلییرنس امسال روند طبیعی داره یا واقعا کند شدن؟?
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: matin86 ، asal1372 ، مل مل
(2016-03-08 ساعت 00:22)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 19:37)milaveh نوشته:  بچه ها ما امروز که رفتیم مصاحبه در ابوظبی آفیس نه آزمون قسم گرفت و نه اینکه از شوهرم نپرسیده چرا فقط 7 ماه خدمت داره ! به نظرتان عادیه؟
ازتون نخواست که دستتون رو روی یک دستگاهی بذارید؟
بهتون ای پی زد؟

چرا اثر انگشت گرفت فقط نگفت قسم بخورید و در مورد اینکه چرا چند ماه کسری هم داره چیزی نپرسید ، ولی مصاحبه ی شادی بود و کلی هم خندوندمون آفیسر
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
سلام به همه دوستان عزیز
آقامن یه سئوال دارم آیا تا به حال کسی براش پیش آمده یا دیده؟
من هفته دیگه میخوام برم برای تمدید مدیکال ولی دکتر اونگان تو سایت به هیچ وجه جا نمیده. دوستان عزیز کسی میدونه آیا میشه همینجوری رفت مطب اونگان بدون وقت قبلی؟
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنن.
همچنین نظرتون چیه اگر نتونستم وقت بگیرم برم مطبش و بگم که نشد وقت بگیرم.
همهگی موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,714)
تشکر کنندگان: ofrfar ، matin86 ، mehdihk ، cupcake
(2016-03-09 ساعت 00:15)milaveh نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 00:22)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 19:37)milaveh نوشته:  بچه ها ما امروز که رفتیم مصاحبه در ابوظبی آفیس نه آزمون قسم گرفت و نه اینکه از شوهرم نپرسیده چرا فقط 7 ماه خدمت داره ! به نظرتان عادیه؟
ازتون نخواست که دستتون رو روی یک دستگاهی بذارید؟
بهتون ای پی زد؟

چرا اثر انگشت گرفت فقط نگفت قسم بخورید و در مورد اینکه چرا چند ماه کسری هم داره چیزی نپرسید ، ولی مصاحبه ی شادی بود و کلی هم خندوندمون آفیسر
طبق گفته دوستان اثر انگشت به معنای قسم خوردن
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: مل مل
قابل توجه اون دوست عزيزي كه نوشته بود كليرنس هاي اكتبر اعلام حضور كنن ما دلگرم شيم
ما هم هنوز كلير نشديم ، اخرين اپديت مون همون ٢٥ ژانويه هست ، زمان مصاحبه مون هم ٢٩ اكتبر بوده
اما بايد بگم تو اين شرايط بهترين كار ريلكس بودن و ارامش داشتن هست ، اميدرارم همه به زودي كلير بشن
تشکر کنندگان: armina.a ، alakanzas ، matin86
(2016-03-09 ساعت 01:12)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
آقامن یه سئوال دارم آیا تا به حال کسی براش پیش آمده یا دیده؟
من هفته دیگه میخوام برم برای تمدید مدیکال ولی دکتر اونگان تو سایت به هیچ وجه جا نمیده. دوستان عزیز کسی میدونه آیا میشه همینجوری رفت مطب اونگان بدون وقت قبلی؟
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنن.
همچنین نظرتون چیه اگر نتونستم وقت بگیرم برم مطبش و بگم که نشد وقت بگیرم.
همهگی موفق باشید.
سلام حسین جان بنظرم که برو و اونجا وقت بگیر. خاطرم هست که موارد اینجوری تو سفرنامه های قبلی ذکر شده بود که انجام دادن. موفق باشی پسر
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: ho_tasha ، مل مل ، cupcake ، matin86
(2016-03-08 ساعت 19:38)masoud_shj نوشته:  دوستان با تجربه یک سوال  مهم دارم ,  بتونین راهنمائی کنین ممنون میشم  : ما امروز پاسپورت همون رسید دستمون, ولی فقط تا ۲۳ مارچ (همون پایان مدیکال ) به ما زمان دادن که بریم , حدودا ۲ هفته دیگه , و روزی که گفتن پاسپورت رو بفرستیم نگفتن که مدیکال رو تمدید کنین !!!! به نظرتون چطوری میتونم ازشون درخواست کنم که ویزا رو تغیر بدن!!!  چون هم من هم همسرم کار میکنیم در آلمان , و خیلی ساخت هست که مرخصی بگیریم , اگه ممکنه یک مشاوره خوب به من بدین

تا اون جايي كه من قوانين رو خوندم شما اگر تا تاريخ ويزاتون مراجعه نكنيد خود به خود ويزا و نوبت مهاجرت تون از دست ميره. يه سفر كوتاه سه روزه هم مي تونه مشكل اوليه شمارو حل كنه. بعدا سر فرصت مي تونين كاراي جا به جايي رو انجام بدين.
تشکر کنندگان: مل مل ، sahar2016 ، matin86
(2016-03-08 ساعت 20:06)Amirreza65 نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 16:13)NGNJ نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 15:53)Amirreza65 نوشته:  خوب من اپ شدم البته واسه جواب ایملم بود اما بازم جای امیدواریه

ببخشید میشه توضیح بدین به چه ادرسی ایمیل زدین؟من از طریق contact uدوبار تا حالا query  فرستادم ولی هیچ اپدیتی نشدم ایا به شما جوابی هم دادن یا فقط اپدیت شدین؟

من 3 بار از contact us  فرستادم.2 بار به ادرس ایمیل خود ابوظبی.
این ایمیلی که داشتم جواب ایمیلم به خود ادرس ابوظبی بود

سلام ميشه لطفا ادرس ايميل خود ابوظبي رو بديد؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان