کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-08 ساعت 15:53)Amirreza65 نوشته:  خوب من اپ شدم البته واسه جواب ایملم بود اما بازم جای امیدواریه

دوست عزیز به چه آدرسی ایمیل زدین که جواب دادن؟ من هرچی ایمیل زدم جوابی نگرفتم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیزم من در تاریخ 2 مارس ابوظبی مصاحبه داشتم و ap خوردم.تا امروز سه تا up date داشتم 3 مارج 7 مارچ و 8 مارچ ،سوال من اینه که ایا ایین تعداد up date اونم توی هفته اول چه تفسیری داره ایا بنفع من هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-08 ساعت 19:45)roteil نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 18:35)a4542 نوشته:  دوستان عزیزم لطفا یک نفر ترجمه کامل متن زیر رو به من بگه من یه کم تو ترجمه خودم شک کردم.منظورشون از 28 فوریه چیه.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

لطفا پاسپورت و مدیکال جدید رو بفرستید ، مدیکال اولیه برای 6 ماه مشکلی نداره ، اگر برنامه سفر به آمریکا رو تا قبل 6ماه انقضا مدیکال دارید ما می تونیم واسه شما رو ویزا صادر کنیم ، در غیر اینصورت ، باید بیاید امارات و مدیکاله کامل و  جدید بدید . لطفا اطمینان حاصل کنید از 28 فوریه ، مطعنا براس کیس شما ویزا صادر خواهد شد ، لطفا دقت داشته باشید که ما جمعه ها و شنبه ها تعطیل هستیم . لطفا در اسرع وقت بیاید که ویزا لاتاری تضمین شود، حتی اگر یکی از افراد خانواده برای صدور ویزا آماده نبود .  ساعات اداری برای آوردن پاسپورت ها و مدیکال در روزهای اداری (یکشنبه - پنج شنبه ) 2 بعد از ظهر . اگر ما پاسپورت های شمارو تا 16 اپریل دریافت نکنیم هیچ ضمانتی برای دریافت ویزا به شما و خانواتون نمی دهیم.

امیدوارم کامل بوده باشه
دوست عزیزم ما یکشنبه برای مدیکال وقت گرفتیم و میخواهیم سه شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم با توجه به این ایمیل به نظر شما ایا مشکلی پیش میاد.چون گفته پاسپورتا رو یکشنبه و پنجشنبه تحویل میگیرن.البته شاید منظورشون یکشنبه تا پنجشنبه باشه.نظر دوستان مطلع چی هست؟ممنونم
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
(2016-03-09 ساعت 11:15)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیزم من در تاریخ 2 مارس ابوظبی مصاحبه داشتم و ap خوردم.تا امروز سه تا up date داشتم 3 مارج 7 مارچ و 8 مارچ ،سوال من اینه که ایا ایین تعداد up date اونم توی هفته اول چه تفسیری داره ایا بنفع من هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
تعداد آپ های اول واسه ی ارسال و دریافت اطلاعات هویت شناسی هستش درگیرشون نباش. کلاً تعداد آپ در یک تا دو ماهه اول اصلا اهمیت نداره و فقط خوشحال باش که پروندت در جریان افتاده .... Wink
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، غنچه ، matin86 ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 09:40)rtt نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 15:53)Amirreza65 نوشته:  خوب من اپ شدم البته واسه جواب ایملم بود اما بازم جای امیدواریه

بالاخره سفارت جواب ایمیل مارو داد
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 11:36)rtt نوشته:  
(2016-03-09 ساعت 09:40)rtt نوشته:  

سلام میشه شما اقلا بگید به چه ادرسی ایمیل دادید که جواب دادن؟و حالا چه جواب دادن؟ایا اپدیت هم شدین؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان:
(2016-03-09 ساعت 11:54)NGNJ نوشته:  
(2016-03-09 ساعت 11:36)rtt نوشته:  
(2016-03-09 ساعت 09:40)rtt نوشته:  دوست عزیز به چه آدرسی ایمیل زدین که جواب دادن؟ من هرچی ایمیل زدم جوابی نگرفتم

سلام میشه شما اقلا بگید به چه ادرسی ایمیل دادید که جواب دادن؟و حالا چه جواب دادن؟ایا اپدیت هم شدین؟

abudhabiiv@state.gov
Case Number: 2016AS2*** , Interview: 27th October, Abu Dhabi, Status : AP
تشکر کنندگان: behjan
(2016-03-08 ساعت 19:22)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
این منظورش چیه؟
Case Number 2016AS
Case Status Interview Scheduled
Website Updated 8 March 2016
Special Notes Update email was sent to the principal applicant on 17 February 2016.

‎Updated‎ های قبلی ‎2-3-5-7‎ مارچ بودند
روز مصاحبه 2 مارچ بود
بعد از اون سایت آنکارا 4 بار ‎Updated‎ داشت و سایت سیس 3 بار ‎Updated‎ داشت
سلام دوستان
من 1 نوامبر در ابوظبی مصاحبه داشتم و الان که سایت ceac رو چک میکنم آخرین آپدیت برای خودم که برنده اصلیم 2 مارچ و برای خانمم 25 ژانویه هست
یکی از دوستان که می گفت من با آپدیت 2 مارچ کلیر شدم ایشون تاریخ 21 اکتبر مصاحبه داشتن ولی واسه من هنوز کلیر نشده
دوستان تجربه ای در این مورد دارید؟
به نظرتون تا قبل از عید کلیر ما ها میاد؟

سپاسگذارم
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 11:24)a4542 نوشته:  دوست عزیزم ما یکشنبه برای مدیکال وقت گرفتیم و میخواهیم سه شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم با توجه به این ایمیل به نظر شما ایا مشکلی پیش میاد.چون گفته پاسپورتا رو یکشنبه و پنجشنبه تحویل میگیرن.البته شاید منظورشون یکشنبه تا پنجشنبه باشه.نظر دوستان مطلع چی هست؟ممنونم

راستش مشخصا اشاره کرده به یکشنبه و پنجشنبه ساعت 2 ظهر !! فکر نمی کنم زمان دیگه ای تحویل بگیرن !!
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل
دوستان همسرم امروز دوباره اپدیت شدن..ولی or نشده
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86 ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 15:21)آنیسا91 نوشته:  دوستان همسرم امروز دوباره اپدیت شدن..ولی or نشده
آپدیت های پشت سرهم و یا فاصله ی زیاد نسبت به تاریخ مصاحبه نشانه ی خوبیه .
احتمال زیاد کلیری در راه است
تشکر کنندگان: matin86 ، ghobad2121 ، مل مل
دوستان ایا میشه به حرف افیسر اعتماد کرد به ما گفت 2 تا 3 ماه دیگه کلیر میشید در حالی که در روزی که ما مصاحبه ( march ) داشتیم به کیس دیگه ای زمان نداد , و فقط به بقیه میگفت سایت را چک کنید ، ایا واقعا 2 تا 3 ماه دیگر درسته ؟ با وجود اینکه شغل پدرم و مادرم دولتی است cv و فرم 9 سوالی هم از ما نخواست .
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
(2016-03-09 ساعت 15:28)ehsan1991 نوشته:  دوستان ایا میشه به حرف افیسر اعتماد کرد به ما گفت 2 تا 3 ماه دیگه کلیر میشید در حالی که در روزی که ما مصاحبه ( march ) داشتیم به کیس دیگه ای زمان نداد , و فقط به بقیه میگفت سایت را چک کنید ، ایا واقعا 2 تا 3 ماه دیگر درسته ؟ با وجود اینکه شغل پدرم  و مادرم دولتی است cv و فرم 9 سوالی هم از ما نخواست .

سلام به ما هم گفت ٢ تا ٣ ماه ديگه ولي الان ٤ ماه تموم شده هنوز خبري نيست
اميدوارم كه همه بزودي كلير بشن
کيس نامبر: ‎2016AS14**‎
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : ٩ نوامبر
برنده:سربازی نيروي انتظامي ،لیسانس متالورژي، كار آزاد
آپدیت ها: 9دسامبر ، 22 دسامبر ،25ژانویه ، ١٨ مارچ ، ٢٢ مارچ
کلیر: ٢٢ مارچ
سفر به آمریکا: ‎ايشالا بزودي
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، panizrm ، matin86 ، ho_tasha ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 05:43)مه لقا نوشته:  قابل توجه اون دوست عزيزي كه نوشته بود كليرنس هاي اكتبر اعلام حضور كنن ما دلگرم شيم
ما هم هنوز كلير نشديم ، اخرين اپديت مون همون ٢٥ ژانويه هست ، زمان مصاحبه مون هم ٢٩ اكتبر بوده
اما بايد بگم تو اين شرايط بهترين كار ريلكس بودن و ارامش داشتن هست ، اميدرارم همه به زودي كلير بشن
شما درست می فرمایید. به امید خبرها ی خوب
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: panizrm ، behjan ، لطف اله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان