کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
امروز 9 نفر از مصاحبه های اکتبر شامل خود من آپدیت or داشتیم
Case Number: 2016AS2*** , Interview: 27th October, Abu Dhabi, Status : AP
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، alakanzas ، sahar2016 ، behjan ، asal1372 ، hamidzxc ، panizrm ، matin86 ، لطف اله ، omid40 ، Joje mohajer ، ho_tasha ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 15:34)alireza663 نوشته:  
(2016-03-09 ساعت 15:28)ehsan1991 نوشته:  دوستان ایا میشه به حرف افیسر اعتماد کرد به ما گفت 2 تا 3 ماه دیگه کلیر میشید در حالی که در روزی که ما مصاحبه ( march ) داشتیم به کیس دیگه ای زمان نداد , و فقط به بقیه میگفت سایت را چک کنید ، ایا واقعا 2 تا 3 ماه دیگر درسته ؟ با وجود اینکه شغل پدرم  و مادرم دولتی است cv و فرم 9 سوالی هم از ما نخواست .

سلام به ما هم گفت ٢ تا ٣ ماه ديگه ولي الان ٤ ماه تموم شده هنوز خبري نيست
اميدوارم كه همه بزودي كلير بشن

ایا افیسر از شما cv و یا جواب فرم 9 سوالی را خواست ؟
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
تشکر کنندگان:
(2016-03-09 ساعت 15:35)azarang نوشته:  امروز 9 نفر از مصاحبه های اکتبر شامل خود من آپدیت or داشتیم

مبارک باشه.من دیروز آپدیت داشتم ولی or نشدم.
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: panizrm ، behjan ، asal1372 ، hamidzxc ، آنیسا91 ، matin86 ، مل مل
سلام به همه دوستان
امروز هم من هم همسرم آپ دیت داشتیم ولی در سایت فقط برای همسرم / تبدیل به orشده و برای من کماکان / میباشد ولی من برنده اصلی میباشم . از طرف سایت سفارت هنوز نامه ای دریافت نکردیم .از دوستانی که مدیکالشونو تمدید کردن خواهشی دارم که شرایطشونو بنویسند تا ما هم استفاده کنیم .با تشکر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: behjan ، heidary1356 ، asal1372 ، hamidzxc ، آنیسا91 ، matin86 ، omid40 ، Joje mohajer ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 15:35)azarang نوشته:  امروز 9 نفر از مصاحبه های اکتبر شامل خود من آپدیت or داشتیم

خدا را شکر
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: sahar2016 ، panizrm ، behjan ، alakanzas ، آنیسا91 ، 2ladan
سلام دوستان
امروز ابوظبی چند تا کیس که در اکتبر مصاحبه داشتند را آپدیت کرد و همگی تبدیل به or شده اند فردا انشالله سایت سفارت رو چک کنید و نفر اول همه رو خوشحال کند
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
(2016-03-09 ساعت 14:10)shahabjafari نوشته:  سلام دوستان
من 1 نوامبر در ابوظبی مصاحبه داشتم و الان که سایت ceac رو چک میکنم آخرین آپدیت برای خودم که برنده اصلیم 2 مارچ و برای خانمم 25 ژانویه هست
یکی از دوستان که می گفت من با آپدیت 2 مارچ کلیر شدم ایشون تاریخ 21 اکتبر مصاحبه داشتن ولی واسه من هنوز کلیر نشده
دوستان تجربه ای در این مورد دارید؟
به نظرتون تا قبل از عید کلیر ما ها میاد؟

سپاسگذارم

دوست عزیز برای ما فردای روزی که or شده بودیم سایت سفارت کامل شدن پروسه اداری رو اعلام نمود.البته طبق گفته افیسر فقط همسرم مشمول پروسه کلیرنس شدن و بنده با وجودیکه حدود نیم ساعت با افیسر در مورد شغل و رشته ام بحث کردیم ولی نهایتا خانوم مترجم گفتن که افیسر مرا باور کرده اند و اما همسرم باید مراحل اداری رو طی کنند.شرایط همسرم در امضا هستش فقط شرکتی که همسرم شاغل هستن خصوصی و تولید کننده ماشین الا ت کشاورزی هست.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: مل مل
ما همچنان از 15 اکتبر منتظریم. همسرم تاریخ 2 مارچ کلیر و تبدیل به OR شده اما من که نفر برنده هستم هنوز آبدیتی نداشتم. این روز ها رو واقعا دارم به سختی سبری میکنم.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: panizrm ، mehdihk ، matin86 ، sahar2016 ، لطف اله ، behjan ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 11:24)a4542 نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 19:45)roteil نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 18:35)a4542 نوشته:  دوستان عزیزم لطفا یک نفر ترجمه کامل متن زیر رو به من بگه من یه کم تو ترجمه خودم شک کردم.منظورشون از 28 فوریه چیه.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.

لطفا پاسپورت و مدیکال جدید رو بفرستید ، مدیکال اولیه برای 6 ماه مشکلی نداره ، اگر برنامه سفر به آمریکا رو تا قبل 6ماه انقضا مدیکال دارید ما می تونیم واسه شما رو ویزا صادر کنیم ، در غیر اینصورت ، باید بیاید امارات و مدیکاله کامل و  جدید بدید . لطفا اطمینان حاصل کنید  از 28 فوریه ، مطعنا براس کیس شما ویزا صادر خواهد شد ، لطفا دقت داشته باشید که ما جمعه ها و شنبه ها تعطیل هستیم . لطفا در اسرع وقت بیاید که ویزا لاتاری تضمین شود، حتی اگر یکی از افراد خانواده برای صدور ویزا آماده نبود .  ساعات اداری برای آوردن پاسپورت ها و مدیکال در روزهای اداری (یکشنبه - پنج شنبه ) 2 بعد از ظهر . اگر ما  پاسپورت های شمارو تا 16 اپریل دریافت نکنیم هیچ ضمانتی برای دریافت ویزا به شما و خانواتون نمی دهیم.

امیدوارم کامل بوده باشه
دوست عزیزم ما یکشنبه برای مدیکال وقت گرفتیم و میخواهیم سه شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم با توجه به این ایمیل به نظر شما ایا مشکلی پیش میاد.چون گفته پاسپورتا رو یکشنبه و پنجشنبه تحویل میگیرن.البته شاید منظورشون یکشنبه تا پنجشنبه باشه.نظر دوستان مطلع چی هست؟ممنونم

دوست عزیز منظور یکشنبه تا پنج شنبه هست . any work day.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: sahar2016 ، sepidar
با تشکر از مدیران
یه خواهشی دارم که اگرمدیران لطف کنن اطلاعات دقیقی از تمدید مدیکال رو ارائه بدن ممنون میشویم .البته از صفحه اول کلیرنس مدارک مورد نیاز برای ان ام سی رو یادداشت کردیم و اینکه آیا هزینه سفارت رو دوباره باید پرداخت کنیم و برای ارائه مدیکال جدید فقط بعد از ظهر باید مدارکو به سفارت تحویل داد.با تشکر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: mehdihk ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 14:10)shahabjafari نوشته:  سلام دوستان
من 1 نوامبر در ابوظبی مصاحبه داشتم و الان که سایت ceac رو چک میکنم آخرین آپدیت برای خودم که برنده اصلیم 2 مارچ و برای خانمم 25 ژانویه هست
یکی از دوستان که می گفت من با آپدیت 2 مارچ کلیر شدم ایشون تاریخ 21 اکتبر مصاحبه داشتن ولی واسه من هنوز کلیر نشده
دوستان تجربه ای در این مورد دارید؟
به نظرتون تا قبل از عید کلیر ما ها میاد؟

سپاسگذارم

سلام دوست عزیز آیا در 2 مارچ که شما آپدیت در سایت سیس داشتید علامت / در خط چهارم تبدیل به کلمه or شده یا خیر؟
اگر این اتفاق افتاده باشد شما به زودی زود کلیر خواهید شد در غیر این صورت باید منتظر آپدیت بعدی و این اتفاق باشید.

البته این تبدیل / به or هم که بنده عرض می کنم با توجه به تجربیات دوستان که اعلام فرمودند می باشد که تا کنون هم صحت آن به اثبات رسیده است.
به امید موفقیت هر چه سریعتر شما
دریافت ویزا 23 آپریل
تشکر کنندگان: behjan ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 13:31)Elyar84 نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 19:22)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
این منظورش چیه؟
Case Number 2016AS
Case Status Interview Scheduled
Website Updated 8 March 2016
Special Notes Update email was sent to the principal applicant on 17 February 2016.

‎Updated‎ های قبلی ‎2-3-5-7‎ مارچ بودند
روز مصاحبه 2 مارچ بود
بعد از اون سایت آنکارا 4 بار ‎Updated‎ داشت و سایت سیس 3 بار  ‎Updated‎ داشت
امروز سایت سفارت انکارا باز برای من آپدیت داشت
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، matin86 ، مل مل
(2016-03-09 ساعت 16:43)panizrm نوشته:  با تشکر از مدیران
یه خواهشی دارم که اگرمدیران لطف کنن  اطلاعات دقیقی از تمدید مدیکال رو ارائه بدن ممنون میشویم .البته از صفحه اول کلیرنس مدارک مورد نیاز برای ان ام سی رو یادداشت کردیم و اینکه آیا  هزینه سفارت رو دوباره باید پرداخت کنیم و برای ارائه مدیکال جدید فقط بعد از ظهر باید مدارکو به سفارت تحویل داد.با تشکر

خير نيازي به پرداخت نيست
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86 ، panizrm ، مل مل
سلام دوستان مال من همین نیم ساعت پیش تبدیل به or شد

معنی اش چیه دوستان؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: Interuniversal ، tamana2016 ، asal1372 ، hamidzxc ، matin.sh ، Joje mohajer ، behjan ، matin86 ، مل مل
دوستان تبدیل به 9 مارچ هم شد
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net