کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-22 ساعت 19:55)R@#@ نوشته:  سلام دوستان.میخواستم بپرسم ایا بررسی کیس های با شماره بالا رو سریع تر  انجام نمیدن؟ در نهایت شما تقریبا 4 ماه فرصت برای کلیر شدن رو چطور ارزیابی میکنین؟(لطفا بدون اغراق و واقع گرایانه بگین)
کسی میدونه میانگین ماه هایی که برای کلیر نیازه چقدر هست؟و امسال سرعت کدوم سفارت بیشتره؟ببخشید زیاد سوال کردم

دوست عزیز هیچ معیاری برای کلیر شدن وجود نداره. بعضی از دوستان 20 روزه کلیر شدن بعضی 180 روز طول کشیده. کلیر شدن دست سفارت نیست که فرق داشته باشه. 4 ماه زمان خوبیه واسه کلیر شدن . امیدوار باشید حتما کلیر میشید و ویزای خوشگل آمریکا رو میگیرید
تشکر کنندگان: copol ، smpf ، matin86 ، R@#@ ، panizrm ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 19:14)asal1372 نوشته:  ارمنستان ٩ كيس ديگه رو الان كلير كرد،.970/2258/2312/2629/2439/2792/2809/3059/3089
مباركشون باشه

ارمنستان داره تخته گاز پیش میره. فکر کنم دارن عیدی میدن به ایرانی ها......
تشکر کنندگان: ستوده ، پرسپولیس6 ، smpf ، asal1372 ، matin86 ، panizrm ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 12:52)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 12:39)alakanzas نوشته:  دوستان عزیز سلام و تبریک بابت کلیر شدن....امیدوارم امروز ما اکتبری ها بهترین عیدی امسالمون رو بگیریم.(همچنان منتظر از 28 اکتبر)

سلام دوستان انشاالله که بزودی خبرهای خوب بشنویم ولی فکر کنم دوباره برای یه عده ای از جمله خودم سفارت ابوظبی تو کما رفت دعا کنیم مثل 25ژانویه نشه چون اولین باره بعد از تبدیل شدن به or دو هفته زمان برده وهنوز کلیر خبری نیست معمولاً یک روز یا دو روز نهایتاً بعد or کلیر می کرد

این مشکل من هم هست 14مارچ orشدم 16و21مارچ دو باره اپ شدم ولی از ایمیل خبری نیست شما خودتون به سفارت ایمیل نزدید؟
تشکر کنندگان: smpf ، panizrm ، مل مل
دوستان عزیز یک سوال فوری
ایمیل کلیری ما امروز آمد با توجه به اینکه زمان انجام مدیکال 29 اکتبر بود و جواب مدیکال را 3 نوامبر دادن
1/آیا معیار تاریخ جواب است یا انجام مدیکال
2/آیا برا ی گرفتن ویزا باید مدیکال حداقل یک ماه زمان داشته باشد یا لزومی ندارد
3/اگر روز یکشنبه 27 مارس پاسها را تحویل دهم روز سه شنبه ویزا آماده میشود یا پنج شنبه و این قضیه برای زمان تحویل سه شنبه چگونه است
4/با توجه به اینکه هر سفارت تعداد مشخصی ویزا در هر ماه صادر میکند ممکن است اگر در روز یکشنبه 27 مارس و یا 3 شنبه 29 مارس پاس ها را تحویل دهم در ماه مارس ویزاها آماده نشود ودر 3 آپریل آماده شود در انصورت با توجه به اینکه از مدیکال 5 ماه گذشته ویزا صادر میشود یا باید تمدید شود
5/ با توجه به تعطیلات عید به نظر شما ویزای فوری برای امارت 3 روز قابل انجام است یا خیر
ممنون میشوم بر وبچ با تجربه پاسخ کاملی بدهند تا بتوانم تصمیم درستی بگیرم
تعداد افراد کیس 3 نفر شغل ازاد خدمت س مصاحبه 4 نوامبر ابوظبی اپ 9 دسامبر 25 ژانویه 18 مارس خودم 21 مارس خودم همراه با or و در نهایت 22 مارس ایمیل کلیری مقصد ال ای
تشکر کنندگان: copol ، smpf ، مل مل
تورو خدا یکی خبر از آنکارا بده... کسی هست سربازی س بوده و تو آنکارا کلیر شده باشه جدیدا؟؟؟ من دیگه واقعا خسته شدم. یکی بیاد همدردی... البته واسه دوستانی که این روزها عیدیشون رو گرفتن بسیار بسیار خوشحالم و آرزوی توفیق روزافزون در اونور رو دارم.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
دوستان يه سوال، وقتي علامت# كنار كليري مون هست مديكال رو ميشه تمديد كرد؟ مديكال من٨ نوامبر بوده،،،
تشکر کنندگان: smpf
دوستان issued در سایت ceac به چه معناست؟
ایا به معنای اینه که ویزا رو پاسپورت چاپ شده؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

(2016-03-22 ساعت 20:50)masoud1362 نوشته:  تورو خدا یکی خبر از آنکارا بده... کسی هست سربازی س بوده و تو آنکارا کلیر شده باشه جدیدا؟؟؟ من دیگه واقعا خسته شدم. یکی بیاد همدردی... البته واسه دوستانی که این روزها عیدیشون رو گرفتن بسیار بسیار خوشحالم و آرزوی توفیق روزافزون در اونور رو دارم.

مسعود جان امروز يكسري از دوستان كلير شدند
من حداقل سه چهار تا كيسي رو ميشناسم كه اوكي شدند
در مورد اون سربازي هم بايد بگم كه بله اين اتفاق افتاده،در كل من چيزي كه دستگيرم شد الي الخصوص در مورد امسال اينه كه سربازي خيلي هم به اون صورت براشون اهميت نداره كه كجا بودي،اولويت اول و عاملي كه باعث تاخير ميشه تحصيلات و رشته كاريه
وگرنه ما تو اون گروه بيست نفره اي كه بوديم همه تا يكماه پيش كلير شدند جز من ،هم سربازي سپاه بود بين بچه ها هم رده هاي بالاتر اسمش رو نبر
ولي شغل يكي دو نفر اين وسط حساس بود و باعث تاخير شد
انشالا كه بزودي توام عيدي تو بگيري از اوباما جان Big Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، copol ، smpf ، asal1372 ، tamana2016 ، heidary1356 ، matin86 ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 21:07)shahabjafari نوشته:  دوستان issued در سایت ceac به چه معناست؟
ایا به معنای اینه که ویزا رو پاسپورت چاپ شده؟
بله شهاب جان
شما تاپيك بررسي سيس رو مطالعه بفرماييد صفحه اول توضيحات داده شده كامل Wink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: copol ، smpf ، shahabjafari ، matin86 ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 14:52)ho_tasha نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 13:54)پرسپولیس6 نوشته:  دوستان عزیز
آیا پس از کلیر شدن
سفارت ابوظبی فقط به ایمیل آدرس برنده اصلی ایمیل میزنه یا به ایمیل کلیه اقراد کیس (همسر و فرزندان زیر 18 سال)؟
ممنون

سلام پرسپوليس عزيز
چيزي كه براي من اتفاق افتاد براي خودم ايميل اومد.
دليلش هم اين هست كه مبناي مراودات سفارت برنده اصلي است و ايميلي كه برنده اصلي داده مبنا قرار داده ميشه.
واي براي مديكال چون من و همسرم هر كدوم يك ايميل داده بوديم براي هر كدوم به صورت مجزا ايميل اومد.

ببخشید متوجه نشدم برای مدیکال یعنی چی ؟
ولی بازم ممنون
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: smpf
(2015-09-30 ساعت 17:51)siamak نوشته:  سلام مدیر جون

نمیشد این تاپیک رو یکم دیرتر ایجاد میکردین Big Grin

لامصب اسمش میاد موهای تنم سیخ میشه :
D

(2016-03-22 ساعت 15:36)sasachi نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 15:08)yazdanf نوشته:  ماهم چك خورديم ديروز ابوظبي همسرم برنده اصلي خودم سربازي ار ت ش  كار همسرم شركت خصوصي خودم شغل ازاد حدسمون اين بود خانوم يكضرب بگيره كه نشود هردو چك

نگران نباشید ابوظبی اون آقای جوون که مصاحبه میکردن ایشون به ما هم که همسرم خونه دار هم بودن apزدن و گفتن 2 تا سه ماهه دیگه چک کنید. Cool
بله براي ما هم اون آقاي جوون بود جالبه اصلا سؤاله خاصي هم نكرد كه بخواد بپيچونتمون ولي در اخر هم به خانومم چك زد هم من شما هم خانمتون برنده اصلي بودن؟
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
شوهر من همین امروز or شد و نامش هم اومد برنده اصلی اون بود اما واسه من هیچی.یعنی چی میشه؟خیلی نگرانم...
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: nimashariat ، matin86 ، مل مل
ما 3 نوامبر مدیکال قبلیمون بوده و تا 3 می اعتبار داره .سوال اینه که اگه با این مدیکال پاسپورت رو تحویل بدیم ویزایی صادر میشه که تا 3 می اعتبار داره و تا قبل اون تاریخ شوهر من باید وارد امریکا بشه؟ و اگه مدیکال جدیدی بده و با نتیجه میدکال جدید پاسپورت رو بده ویزایی صادر میشه که از تازیخ مدیکال جدید تا 6 ماه اعتبار داره ؟درسته؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، smpf
(2016-03-22 ساعت 21:38)ngr نوشته:  شوهر من همین امروز or شد و نامش هم اومد برنده اصلی اون بود اما واسه من هیچی.یعنی چی میشه؟خیلی نگرانم...

مشکلی نیست برای ما هم اینجور بود
تبریک میگم
همتون تا چند روز دیگه کلیر شدید.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، copol ، matin86 ، panizrm ، ngr ، مل مل ، smpf
(2016-03-22 ساعت 20:12)usamohajer نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 19:14)asal1372 نوشته:  ارمنستان ٩ كيس ديگه رو الان كلير كرد،.970/2258/2312/2629/2439/2792/2809/3059/3089
مباركشون باشه

ارمنستان داره تخته گاز پیش میره. فکر کنم دارن عیدی میدن به ایرانی ها......

ضمن آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر برای همه منتظران دریافت ویزا و تبریک به کلیرشدگان اخیر سفارت ارمنستان ، امیدوارم کلیر شدن سفارت ارمنستان با همین روند پیش بره.
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، matin86 ، asal1372 ، مل مل ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان