کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-22 ساعت 20:20)Gem120 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 12:52)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 12:39)alakanzas نوشته:  دوستان عزیز سلام و تبریک بابت کلیر شدن....امیدوارم امروز ما اکتبری ها بهترین عیدی امسالمون رو بگیریم.(همچنان منتظر از 28 اکتبر)

سلام دوستان انشاالله که بزودی خبرهای خوب بشنویم ولی فکر کنم دوباره برای یه عده ای از جمله خودم سفارت ابوظبی تو کما رفت دعا کنیم مثل 25ژانویه نشه چون اولین باره بعد از تبدیل شدن به or دو هفته زمان برده وهنوز کلیر خبری نیست معمولاً یک روز یا دو روز نهایتاً بعد or کلیر می کرد

این مشکل من هم هست 14مارچ orشدم 16و21مارچ دو باره اپ شدم ولی از ایمیل خبری نیست شما خودتون به سفارت ایمیل نزدید؟
سلام
خیر دوست عزیز من تاکنون هیچ ایمیلی به سفارت و کنتاکی نزده ام آیا شما ایمیل زده اید
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-22 ساعت 21:08)Interuniversal نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 20:50)masoud1362 نوشته:  تورو خدا یکی خبر از آنکارا بده... کسی هست سربازی س بوده و تو آنکارا کلیر شده باشه جدیدا؟؟؟ من دیگه واقعا خسته شدم. یکی بیاد همدردی... البته واسه دوستانی که این روزها عیدیشون رو گرفتن بسیار بسیار خوشحالم و آرزوی توفیق روزافزون در اونور رو دارم.

مسعود جان امروز يكسري از دوستان كلير شدند
من حداقل سه چهار تا كيسي رو ميشناسم كه اوكي شدند
در مورد اون سربازي هم بايد بگم كه بله اين اتفاق افتاده،در كل من چيزي كه دستگيرم شد الي الخصوص در مورد امسال اينه كه سربازي خيلي هم به اون صورت براشون اهميت نداره كه كجا بودي،اولويت اول و عاملي كه باعث تاخير ميشه تحصيلات و رشته كاريه
وگرنه ما تو اون گروه بيست نفره اي كه بوديم همه تا يكماه پيش كلير شدند جز من ،هم سربازي سپاه بود بين بچه ها هم رده هاي بالاتر اسمش رو نبر
ولي شغل يكي دو نفر اين وسط حساس بود و باعث تاخير شد
انشالا كه بزودي توام عيدي تو بگيري از اوباما جان  Big Grin
سلام آقای مدیر نظرتان کاملاً درست است چون خود من با سربازی نیروی هوایی در قسمت اداری غیر حساس ولی شغل با درآمد بالا بیشتر از 160 روز که منتظرم
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: asal1372 ، مل مل ، Interuniversal ، matin86 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 01:13)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 20:20)Gem120 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 12:52)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان انشاالله که بزودی خبرهای خوب بشنویم ولی فکر کنم دوباره برای یه عده ای از جمله خودم سفارت ابوظبی تو کما رفت دعا کنیم مثل 25ژانویه نشه چون اولین باره بعد از تبدیل شدن به or دو هفته زمان برده وهنوز کلیر خبری نیست معمولاً یک روز یا دو روز نهایتاً بعد or کلیر می کرد

این مشکل من هم هست 14مارچ orشدم 16و21مارچ دو باره اپ شدم ولی از ایمیل خبری نیست شما خودتون به سفارت ایمیل نزدید؟
سلام
خیر دوست عزیز من تاکنون هیچ ایمیلی به سفارت و کنتاکی نزده ام آیا شما ایمیل زده اید

خیر ایمیل نزدم بعد از or دو بار دیگه اپ شدم اگر تا چند روزدیگه خبری نشد ایمیل می زنم
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 01:20)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 21:08)Interuniversal نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 20:50)masoud1362 نوشته:  تورو خدا یکی خبر از آنکارا بده... کسی هست سربازی س بوده و تو آنکارا کلیر شده باشه جدیدا؟؟؟ من دیگه واقعا خسته شدم. یکی بیاد همدردی... البته واسه دوستانی که این روزها عیدیشون رو گرفتن بسیار بسیار خوشحالم و آرزوی توفیق روزافزون در اونور رو دارم.

مسعود جان امروز يكسري از دوستان كلير شدند
من حداقل سه چهار تا كيسي رو ميشناسم كه اوكي شدند
در مورد اون سربازي هم بايد بگم كه بله اين اتفاق افتاده،در كل من چيزي كه دستگيرم شد الي الخصوص در مورد امسال اينه كه سربازي خيلي هم به اون صورت براشون اهميت نداره كه كجا بودي،اولويت اول و عاملي كه باعث تاخير ميشه تحصيلات و رشته كاريه
وگرنه ما تو اون گروه بيست نفره اي كه بوديم همه تا يكماه پيش كلير شدند جز من ،هم سربازي سپاه بود بين بچه ها هم رده هاي بالاتر اسمش رو نبر
ولي شغل يكي دو نفر اين وسط حساس بود و باعث تاخير شد
انشالا كه بزودي توام عيدي تو بگيري از اوباما جان  Big Grin
سلام آقای مدیر نظرتان کاملاً درست است چون خود من با سربازی نیروی هوایی در قسمت اداری غیر حساس ولی شغل با درآمد بالا بیشتر از 160 روز که منتظرم
والا نمیدونم چی بگم. سربازی س اگه مهم نیست براشون پس درگیر چی هستن؟؟؟ هر سال از شرکت ما سه الی چهار نفر برنده میشن و شرکت مشهوری برای اونها هستیم. نمیدونم چقد واقعا شغل من و شرکتم میتونه مبهم باشه که الان حدود 160 روز هست من و همسرم که اونجا کار میکنیم ap هستیم. بهرحال خبر کلیر شدن دوستان یکم واسه من داره استرس زا میشه که همه دارن میشن اما ما از 8 اکتبر، آخرین خبر آپدیت 18 مارچ سیس و دو روز یکبار سفارت هست و دیگر هیچ...
فکر میکنید چی میشه؟؟؟ چی کار کنم؟ ایمیل هم زدم هی میگن خارج از کنترل ماست و اگه خبری بشه ایمیل میدیم و. ..
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: مل مل ، Interuniversal ، smpf
سلام به همه شما
اصلا نگران نباشید استرسم نداشته باشید
من ۵ نوامبر رفتم برای مصاحبه همه چی اوکی گفت تا ۲ ماه دیگه حداکثر برات میاد ولی ۲ ماه بیشتر شد و پنج شنبه گذشته بعد از ۱۳۸ روز اومد بالاخره او مد انشاالله برای همتون بیاد
تشکر کنندگان: smpf ، پرسپولیس6
دوستان عزیز یک سوال فوری
ایمیل کلیری ما امروز آمد با توجه به اینکه زمان انجام مدیکال 29 اکتبر بود و جواب مدیکال را 3 نوامبر دادن
1/آیا معیار تاریخ جواب است یا انجام مدیکال
2/آیا برا ی گرفتن ویزا باید مدیکال حداقل یک ماه زمان داشته باشد یا لزومی ندارد
3/اگر روز یکشنبه 27 مارس پاسها را تحویل دهم روز سه شنبه ویزا آماده میشود یا پنج شنبه و این قضیه برای زمان تحویل سه شنبه چگونه است
4/با توجه به اینکه هر سفارت تعداد مشخصی ویزا در هر ماه صادر میکند ممکن است اگر در روز یکشنبه 27 مارس و یا 3 شنبه 29 مارس پاس ها را تحویل دهم در ماه مارس ویزاها آماده نشود ودر 3 آپریل آماده شود در انصورت با توجه به اینکه از مدیکال 5 ماه گذشته ویزا صادر میشود یا باید تمدید شود
5/ با توجه به تعطیلات عید به نظر شما ویزای فوری برای امارت 3 روز قابل انجام است یا خیر
ممنون میشوم بر وبچ با تجربه پاسخ کاملی بدهند تا بتوانم تصمیم درستی بگیرم
تعداد افراد کیس 3 نفر شغل ازاد خدمت س مصاحبه 4 نوامبر ابوظبی اپ 9 دسامبر 25 ژانویه 18 مارس خودم 21 مارس خودم همراه با or و در نهایت 22 مارس ایمیل کلیری مقصد ال ای
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، پرسپولیس6
با تبریک به دوستان کلیر شده
برای صدور ویزا چه مدارکی باید باخودمون ببریم سفارت در ابوظبی؟
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: panizrm ، مل مل ، smpf
(2016-03-22 ساعت 23:55)ngr نوشته:  ما 3 نوامبر مدیکال قبلیمون بوده و تا 3 می اعتبار داره .سوال اینه که اگه با این مدیکال پاسپورت رو تحویل بدیم ویزایی صادر میشه که تا 3 می اعتبار داره و تا قبل اون تاریخ شوهر من باید وارد آمریکا بشه؟ و اگه مدیکال جدیدی بده و با نتیجه میدکال جدید پاسپورت رو بده ویزایی صادر میشه که از تازیخ مدیکال جدید تا 6 ماه اعتبار داره ؟درسته؟

بله دوست گرامی دقیقا همین هست که نوشتید .
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: ngr ، پرسپولیس6 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 10:12)پرسپولیس6 نوشته:  با تبریک به دوستان کلیر شده
برای صدور ویزا چه مدارکی باید باخودمون ببریم سفارت در ابوظبی؟

سلام جناب پرسپولیس عزیز. کلیر شدنتون رو بهتون تبریک میگم.
تا جایی که من میدونم مدارک مورد نظر پاسپورت، برگه ای که سفارت روز مصاحبه بهتون داده، مدارک مدیکال (در صورت تمدید مدیکال) و پرینت از نامه اتمام دوره کلیرنس هست.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: moh.saee ، ngr ، پرسپولیس6 ، tala82 ، مل مل ، Interuniversal ، smpf
سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf
سلام از دوستانی که 22 مارچ برنده اصلی or شدن اما همراهان /هستند اونا قصد دارند چه کار کنند؟اخه یکی از این دوستان میگفت پاس همراهانشو هم می بره واسه صدور ویزا.نظر شما چیه؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 12:06)ngr نوشته:  سلام از دوستانی که 22 مارچ برنده اصلی or شدن اما همراهان /هستند اونا قصد دارند چه کار کنند؟اخه یکی از این دوستان میگفت پاس همراهانشو هم می بره واسه صدور ویزا.نظر شما چیه؟

سلام دوست عزیز
قبلا هم عرض کردم ، اگر برنده اصلی به or تبدیل شده و بقیه اعضای کیس هنوز / هستند ، فقط برنده اصلی درصورتیکه کلیر شد باید و باید برود و ویزاش رو بگیره. متأسفانه بقیه اعضا باید منتظر بمانند. اگر پاس بقیه اعضا رو هم ببرید یا بفرستید ، باعث میشه فرایند صدور ویزای نفر کلیر شده بیشتر بشه.اونها ابتدا چک میکنن چه کسی کلیر شده ، سپس پاس نفر کلیر شده رو نگه می دارن و بقیه رو بر می گردونن . سپس شروع به ادامه کار میکنن

یادمون باشه برای کسی که نقشه میکشه نقشه نکشیم.
آمریکاییها با کسی تعارف ندارن
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: ngr ، مل مل ، matin86 ، smpf
با تشکر از کلیه دوستانی که تبریک گفتند
ایشاله هرچه سریعتر قسمت همه تون بشه و از نگرانی خارج بشین.

امروز به سایت سیس و تغییر / به or داشتم دقت میکردم متوجه شدم فقط خودم و همسرم به or تبدیل شده ایم و فرزندانم همچنان / باقی مانده اند که بنظرم به این دلیل بوده که اونها از اول هم مشمول کلیرنس نبوده اند.

از دیروز تا الان نتونستم تور یا ویزا برای دوبی پیدا کنم همه شون موکول میکنن برای 14 فروردین به بعد . حالا بنظرتون پاسپوراتهارو پیکاپ کنم یا بعد تعطیلات خودم برم ویزاهارو بگیرم .
کدوم ریسکش بیشتره؟
از قبیل احتمال توقیف پاسپورتا (میگن قانونا حمل پاسپورت شخص دیگه ممنوعه) , گم شدن پاسپورتا , احتمال درج اشتباه مشخصات در ویزا و ...........
(یکی از آژانسها گفت نفری 125 دلار (جمعا 500 دلار) میگیرم سه شنبه دیگه میرسونم سفارت)
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: غنچه ، مل مل ، matin86 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 12:06)ngr نوشته:  سلام از دوستانی که 22 مارچ برنده اصلی or شدن اما همراهان /هستند اونا قصد دارند چه کار کنند؟اخه یکی از این دوستان میگفت پاس همراهانشو هم می بره واسه صدور ویزا.نظر شما چیه؟

دوست عزیز
هیچ ضرری نداره با پاس خودشون ببرن و به سفارت ارائه بدن

چه بسا تو همون مدتی که توی مسیر ایران به سفارتها و یا مدتی که پاسپورت توی سفارته یا حتی قبل سوارشدن به هواپیما واسه برگشت همراهاشونم کلیر شدن .
خداکنهههههههههههههههههههههههههههه

با آرزوی کلیری همه ی دوستان مخصوصا" (بقول 2015 ای ها ) نصفه نیمه ها
ولی من بهشون میگم حبس کشیده ها (چون هرجای دنیا که باشی اگه از شریک زندگیت جدا باشی اونجا برات زندونه)

همیشه همراه باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: ngr ، مل مل ، matin86 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 11:20)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: alakanzas ، asal1372 ، مل مل ، panizrm ، matin86 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان