کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-23 ساعت 13:02)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 12:06)ngr نوشته:  سلام از دوستانی که 22 مارچ برنده اصلی or شدن اما همراهان /هستند اونا قصد دارند چه کار کنند؟اخه یکی از این دوستان میگفت پاس همراهانشو هم می بره واسه صدور ویزا.نظر شما چیه؟

دوست عزیز
هیچ ضرری نداره با پاس خودشون ببرن و به سفارت ارائه بدن

چه بسا تو همون مدتی که توی مسیر ایران به سفارتها و یا مدتی که پاسپورت توی سفارته یا حتی قبل سوارشدن به هواپیما واسه برگشت همراهاشونم کلیر شدن .
خداکنهههههههههههههههههههههههههههه

با آرزوی کلیری همه ی دوستان مخصوصا" (بقول 2015 ای ها ) نصفه نیمه ها
ولی من بهشون میگم حبس کشیده ها (چون هرجای دنیا که باشی اگه از شریک زندگیت حدا باشی اونجا برات زندونه)

همیشه همراه باشید
بله ، این هم میتونه اتفاق بیفته
واسه من و یکی از دوستان که نیفتاد. هر دومون خانومامون کلیر نشدن
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:09)saeid Mercedes نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:02)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 12:06)ngr نوشته:  سلام از دوستانی که 22 مارچ برنده اصلی or شدن اما همراهان /هستند اونا قصد دارند چه کار کنند؟اخه یکی از این دوستان میگفت پاس همراهانشو هم می بره واسه صدور ویزا.نظر شما چیه؟

دوست عزیز

چه بسا تو همون مدتی که توی مسیر ایران به سفارتها و یا مدتی که پاسپورت توی سفارته یا حتی قبل سوارشدن به هواپیما واسه برگشت همراهاشونم کلیر شدن .

ولی من بهشون میگم حبس کشیده ها (چون هرجای دنیا که باشی اگه از شریک زندگیت حدا باشی اونجا برات زندونه)

همیشه همراه باشید
دوست عزیزم
شاید برای یکی این اتفاق بیافته .
ایکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش برای شما و دوستتون هم این اتفاق می افتاد .

قشنگیه زندگی داشتن آرزوهای خوبه

خوبیهارو برای همگی آرزومندم
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:03)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 11:20)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
آخه
خانمتون واسه جی ؟
خودتون واسه چی اینقدر طولانی؟

با آرزوی کلیرنسی واستون
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf
سلام دوستانیکه سفارت ابوظبی مصاحبه داشتند برای شما هم در سایت سفارت فقط یک آپدیت بعد از مصاحبه قرار داره و بقیه آپدیتها فقط در سایت سیس هست؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-23 ساعت 13:22)آنجلا.. نوشته:  سلام دوستانیکه سفارت ابوظبی مصاحبه داشتند برای شما هم در سایت سفارت فقط یک آپدیت بعد از مصاحبه قرار داره و بقیه آپدیتها فقط در سایت سیس هست؟
دوست گرامی
بله پس از آپدیت اولیه در روز مصاحبه یا فردای آن روز
تا زمان کلیرشدن منتظر هیچ تغییری در سایت سفارت ابوظبی نباشید

به امید تغییر در سایت ابوظبی برای شما
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: sosol ، tala82 ، مل مل ، آنجلا.. ، panizrm ، matin86 ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:17)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:09)saeid Mercedes نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:02)پرسپولیس6 نوشته:  دوست عزیز

همیشه همراه باشید
دوست عزیزم
ایکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش برای شما و دوستتون هم این اتفاق می افتاد .

دوستان من هم همین وضعیت را دارم و فقط ایمیل کلیری از ابوظبی امده و فقط من که برنده اصلی هستم or شدم و همسر و فرزند 8 سالم / هستند ولی تو میل سفارت نگفته پاسپورت را بیار و گفته پاسپورت ها را بیارید شما چی فکر میکنید در ضمن در سایت سفارت اپ نشدم و همون اپ روز مصاحبه است
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، مل مل ، ngr ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:43)arvin1978 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:09)saeid Mercedes نوشته:  بله ، این هم میتونه اتفاق بیفته
دوست عزیزم

دوستان من هم همین وضعیت را دارم و فقط ایمیل کلیری از ابوظبی امده و فقط من که برنده اصلی هستم or شدم و همسر و فرزند 8 سالم / هستند ولی تو میل سفارت نگفته پاسپورت را بیار و گفته پاسپورت ها را بیارید شما چی فکر میکنید در ضمن در سایت سفارت اپ نشدم و همون اپ روز مصاحبه است

سلام دوست عزیز
آقا تبریک میگم آپ که زیاد مهم نیس شما باید بر اساس ایمیل عمل کنید وقت تلف نکن و پاسپورت ها را ببر واسه ویزا. موفق باشی
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: مل مل ، پرسپولیس6 ، matin86 ، smpf ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:47)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:43)arvin1978 نوشته:  [quote='پرسپولیس6' pid='698419' dateline='1458722836']
دوست عزیزم

این هم ایمیل سفارتDear DV applicant,

This is in regards to your diversity visa application. We are pleased to inform you that the embassy can conclude your diversity visa application. You should drop your original passports along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 02:00pm. We have updated the visa tracker for further instructions, please visit the embassy website tracker.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv/inf...contact_us
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***

سلام دوست عزیز
آقا تبریک میگم آپ که زیاد مهم نیس شما باید بر اساس ایمیل عمل کنید وقت تلف نکن و پاسپورت ها را ببر واسه ویزا. موفق باشی
تشکر کنندگان: smpf
دوست عزیزم

دوست گرامی
بنده اطلاعی از کیس شما و شرایط تحصیلی شغلی همسرتان ندارم و اینکه ایشون هم مشمول کلیرنس بودن یا نه . ولی بنده بخاطر ایمیل کلیری که دریافت نمودین کل خانواده تون رو کلیر شده میدونم .

بسیار براتون خوشحالم به همراه آرزوی موفقیت در ادامه ی مراحل زندگی
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 13:20)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 13:03)خسرو سیویل نوشته:  
(2016-03-23 ساعت 11:20)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از اکتبر مونده که به or تبدیل نشده باشه؟
بله مونده من 28 اکتبر مصاحبه داشتم ابوظبی و تا حالا دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داشتیم . خانمم کیس اصلی خانه دار هستن و من مهندس عمران شغل آزاد و سربازی ارتش هر دو AP خوردیم . توکل به خدا .
آخه
خانمتون واسه جی ؟
خودتون واسه چی اینقدر طولانی؟

با آرزوی کلیرنسی واستون
چه عرض کنم . کسی از نحوه چک کردن اینها سر در نمیاره . شرایط افراد با هم متفاوته . به نظر من آیتمهای مختلف تاثیر گذاره . نمیدونیم چی تو اون لحظه مصاحبه تو ذهن افسر مربوطه میگذره و تشخیص میده این شخص هم آپ بخوره یا نه . سن , بچه دار بودن یا نبودن , شاید قیافه شخص , جوون بودن یا مسن بودن , جوابهایی که شخص به افسر میده , تحصیلاتش , نمیدونم والله فقط خودشون میدونن به هر صورت توکل بر خدای مهربان .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، asal1372 ، smpf ، smpf
دوستان عزیز برای ویزا امارات هرچی تلاش میکنم میگن زیر 10 روز امکان نداره با توجه به نزدیک شدن به اتمام مدیکال (3 اپریل میشود 5 ماه) و رسیدن پاسپورتها در روز 1 شنبه و 3 شنبه راه بی خطری سراغ دارید چون تنها یک شرکت در دبی پیدا کردم که با توجه به زمان محدود حاضر است این کار را انجام دهد اون هم از طریق پست sms پاسپورت ها را پیکاپ کند اگر شرکت با سابقه و سریع سراغ دارید به صورت پیام خصوصی اعلام کنید متشکر

0
دوستان و مدیران محترم با آرزوی سالی خوب و فرخنده برای همگی دوستان و تبریک به دوستانی که کلیر شدن بخصوص جناب آقای پرسپولیس 6 ،بنده یک سوال داشتم.آیا ما پاسپور تها رو 31 مارچ تحویل بدیم امکان این هست که به سهمیه مارچ نرسیم و در نتیجه کارمون عقب بیفته.چون روز پنجشنبه 31 مارچ هست و ما هم متاسفانه به دلیل دو برابر شدن بلیط هواپیما نتونستیم اولین هفته فروردین به دوبی بریم.و اگه ما پنجشنبه پاسپورتها رو بدیم چه روزی میتونیم ویزا رو تحویل بگیریم.ممنون از دوستان
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Interuniversal ، پرسپولیس6 ، matin86 ، مل مل ، smpf
(2016-03-23 ساعت 14:37)a4542 نوشته:  دوستان و مدیران محترم با آرزوی سالی خوب و فرخنده برای همگی دوستان و تبریک به دوستانی که کلیر شدن بخصوص جناب آقای پرسپولیس 6 ،بنده یک سوال داشتم.آیا ما پاسپور تها رو 31 مارچ تحویل بدیم امکان این هست که به سهمیه مارچ نرسیم و در نتیجه کارمون عقب بیفته.چون روز پنجشنبه 31 مارچ هست و ما هم متاسفانه به دلیل دو برابر شدن بلیط هواپیما نتونستیم اولین هفته فروردین به دوبی بریم.و اگه ما پنجشنبه پاسپورتها رو بدیم چه روزی میتونیم ویزا رو تحویل بگیریم.ممنون از دوستان
من دليل اينهمه تاخير و دست دست كردن رو نميفهمم واقعا
نگرانتون نميخوام بكنم ولي شما تا اينجا كلي هزينه كرديد و بقول خودتون در امضاتون كه نوشتيد : زيباترين روز خدا روز كليريتون بوده بعد اينهمه تاخيرررر
بخاطر گروني ؟؟
درسته هزينس و همه اينها رو حساب ميكنند ولي شما مقطعي نگاه نكنيد،ماشالا شما كه كوله باري از تجربه رو همراهتون داريد،سريع اقدام كنيد چون همونطور كه خودتون هم اشاره كرديد امكان ويزا نرسيدن بهتون هست در ضمن كه شما هر وقت تشريف ببريد كه بهتون ويزا نميدن بايد سر اون تايم تعيين شده ويزا تو پاستون خورده باشه

مطالب بالا رو كلي گفتم چون ديدم دوستان زيادي رو كه همين فكر هارو ميكنن و با استرس بيشتر و هول هولكي كارهاشون رو انجام ميدن!
بهتون برادرانه توصيه ميكنم كه بقول قديمي ها تا تنور داغه بايد نون رو بچسبونيد
مسائل حاشيه ايه ديگه ايم پارسال پيش اومده كه اينجا مطرح نميكنم بي جهت نگران نشيد Big Grin
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، tala82 ، matin86 ، مل مل ، smpf ، mostafa2017
با تشکر از پاسخ دوست عزیز جناب آقای Interuniversalراستش در سایت سفارت به ما اعلام نموده اند که تا 16 اوریل وقت داریم پاسپورتها رو بفرستیم و متاسفانه ویزای امارات ما اخرین روز اسفند ok شد.باز هم اگه از نظر دوستان خطر نرسیدن ویزا هست همین پنجشنبه یا جمعه برای رفتن اقدام کنیم .دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من با این پاسخ خیلی نگران شدم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
دوست عزیزم

و ما هم شبیه شما
20 مارچ شوهرم که برنده اصلی هست اپ داشت و 22 مارچ هردو اپ داشتیم که مال اون or شد و مال من / موند. توی ایمیل سفارت هم گفته بود پاسپورت ها رو بیارید و من همین جا دچار شک شدم. توی سایت ابوظبی گفته بود توی اخرین پاراگراف که وضعیت همسر پندینگ هست و دیگه نگران تر شدم ایمیل زدم به سفارت و گفتم پاس هر دو رو بیاریم طبق ایمیلی که زدید که جواب دادن فقط شوهرم فعلا کلیر شده. حالا اینکه من چرا کلیر نشدمو نمی دونم چون شوهرم تازه سربازی س بوده. خلاصه در نهایت تصمیم گرفتیم بریم هردو1مدیکال جدید بدیم تا شوهرم ویزایی با اعتبار مدیکال جدید بگیره چون قبلیه 3می منقضی میشه.اینجوری با مدیکال جدید حداقل زمان منتظر موندن واسه منو داره
دعامون کنید جواب منم بیاد Sad انشالله جواب همههههههههه بیاد به امید خداااااااااااااااا
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86 ، مل مل ، asal1372 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان