کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
این ابوظبی خوب قفل شده هااااااا
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-03-29 ساعت 11:26)alakanzas نوشته:  این ابوظبی خوب قفل شده هااااااا

قفلی که فکر کنم باز شدنی هم نباشه
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf ، alakanzas
بچه ها توی سایت ابوظبی فامیلیم رو اشتباه تایپ کردن ، از قسمت ارتباط با ما هم بهشون ایمیل فرستادم ولی نه جوابی گرفتم و نه اشتباه درست شده ، از چه طریق دیگه ای میشه ایمیل بدم ؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
(2016-03-28 ساعت 13:01)Joje mohajer نوشته:  سلام دوستان
يك سوال داشتم،ايا از تاريخ ١٠نوامبرتا ١٦نوامبر كسي مصاحبه رفته در ابوظبي...به نظر مياد تو اين تاريخ كسي مصاحبه نرفته باشه....
ممنون از جوابتون پیشاپیش

دوستان به نظر میاد کسی تو این تاریخ مصاحبه نرفته درسته؟خیلی عجیبه.... Sad
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
(2016-03-29 ساعت 16:19)Joje mohajer نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 13:01)Joje mohajer نوشته:  سلام دوستان
يك سوال داشتم،ايا از تاريخ ١٠نوامبرتا ١٦نوامبر كسي مصاحبه رفته در ابوظبي...به نظر مياد تو اين تاريخ كسي مصاحبه نرفته باشه....
ممنون از جوابتون پیشاپیش

دوستان به نظر میاد کسی تو این تاریخ مصاحبه نرفته درسته؟خیلی عجیبه.... Sad
چند مورد اين وسط هست و مهمترينش اينه كه مگه ميشه كسي مصاحبه نرفته باشه Big Grin
بعد بيشتر بچه هاي ماه اول بسمت آنكارا تشريف بردند و اخريش اينكه درصدي از دوستان اينجا هستند و بيشتر دوستاني كه ويزا رو گرفتند سرشون شلوغتر شده و بدنبال كاراي مهاجرتشون هستند و وقت سر زدن و پاسخ رو ندارن
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: alakanzas ، مل مل ، matin86 ، Joje mohajer ، smpf
سلام دوستان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو ,لطفا لینک مستقیم پیگیری و ضعیت صدور ویزا توی سایت ارمنستان رو ارسال نمایید مرسی
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان: smpf
سلام عزیزان لطفا لینک مستقیم چک کردن صدور ویزا توی سایت ابوظبی رو لرسال کنید
عزیزان من مدیکالم و ی ماه پیش دادم و ققط واکسن ابله مرغون بهم زدن و گفتن ی ماه دیگه نوبت بعدی و بزنم و روز مصاحبه ap خوردم حالا راهنمایی کنید من نوبت دوم واکسنم رو چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

ممکنه با اوضاع کلیر ها نیاز به مدیکال مجدد هم داشته.با تشکر ممنونم
(2016-03-29 ساعت 23:33)masiharezoo نوشته:  سلام دوستان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو ,لطفا لینک مستقیم پیگیری و ضعیت صدور ویزا توی سایت ارمنستان رو ارسال نمایید مرسی

سلام ممنون سال نوشما هم مبارك
در صفحه قبل همين تاپيك پست شماره 699011 دوست عزيزى لينكش رو گذاشتن
موفق باشيد
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: alakanzas ، masiharezoo ، smpf
دوستان یه موج منفی راه افتاده که داره حس نا امیدی رو تو بچه هایی که ابوظبی مصاحبه دادن بیشتر میکنه
خیالتون راحت باشه
به محض اینکه کیسی کلیر شه جوابش میاد و میرین و ویزاتون رو دریافت میکنید
اقداماتی که در سفارت اتفاق میفته همه بر اساس پروتکل هایی هستش که برای آفیسر تعیین میشه و آفیسر بر اساس اونه که ای پی میزنه یا یکضرب ویزا میده و یا حتی ریجکت میکنه
داریم در مورد قانون مدار ترین کشور دنیا صحبت میکنیم
خیال همگی راحت باشه و اصلا سعی نکنید کیس خودتون رو با کیس های سال های قبل و یا حتی طبق الگوی خاصی که اتفاق افتاده مقایسه کنید که بدترین کار همینه
هر کسی شرایط خودش رو داره و اصلا نا امید نشین
چه ابوظبی و چه ایروان هر دو اطلاعاتشون رو از کی سی سی میگیرن و فقط مکانشون فرق داره وگرنه همه از طرف کی سی سی باید کلیر شن
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، smpf
به تاریخ 29 مارچ من اپدیت داشتم البته هنوز توی سیس وضعیتم روی / هستت
شوهرم که برنده اصلی هست 22مارچ کلیر شد.به نظرتون میشه به آپدیت من دل بست که روند در حال نزدیکی به کلیر شدن منم هست؟بقیه دوستان اپدیت 29 مارچ داشتن با شرایطی که برنده اصلی کلیر شدهه و همراهان نشدن؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، smpf
دوستان عزیز
هنوز ویزای دبی ما نیومده با توجه به این وضعیت و تعطیلات پیش رو من زودتر از شنبه یا یکشنبه نمیتونم پاسامونو برسونم سفارت .

1- اگه من یکشنبه ساعت 2 پاسپورتارو به سفارت تجویل بدم احتمال داره سه شنبه یا چهارشنبه پاسارو بهم برگردونن ؟

2- به نظر شما چه روزی پاسارو برمیگردونن ؟

3- ضمنا برای خوندن تجربیات قبلی دوستان در این زمینه کدوم بخش سایت رو باید مطالعه کنم؟

ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن اختصاص میدین .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: ngr ، smpf ، behjan
(2016-03-30 ساعت 08:50)ngr نوشته:  به تاریخ 29 مارچ من اپدیت داشتم البته هنوز توی سیس وضعیتم روی / هستت
شوهرم که برنده اصلی هست 22مارچ کلیر شد.به نظرتون میشه به آپدیت من دل بست که روند در حال نزدیکی به کلیر شدن منم هست؟بقیه دوستان اپدیت 29 مارچ داشتن با شرایطی که برنده اصلی کلیر شدهه و همراهان نشدن؟

دوست عزیز بچه های ارمنستان هم دیشب آپدیت شبانه داشتند که امروز حتما کلیر خواهند شد. انشاالله که شما هم امروز کلیر شید.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل ، عاشق ، matin86 ، smpf
(2016-03-30 ساعت 09:20)asal1372 نوشته:  
(2016-03-30 ساعت 08:50)ngr نوشته:  به تاریخ 29 مارچ من اپدیت داشتم البته هنوز توی سیس وضعیتم روی / هستت

دوست عزیز بچه های ارمنستان هم دیشب آپدیت شبانه داشتند که امروز حتما کلیر خواهند شد. انشاالله که شما هم امروز کلیر شید.

انشالله به امید خدا
البته ما ابوظبی بودیم
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-03-30 ساعت 01:53)matin86 نوشته:  [quote='masiharezoo' pid='699193' dateline='1459278186']
سلام دوستان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو ,لطفا لینک مستقیم پیگیری و ضعیت صدور ویزا توی سایت ارمنستان رو ارسال نمایید مرسی

سلام.
اینم لینک سفارت ارمنستان

https://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: masiharezoo ، matin86 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان