کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-27 ساعت 22:43)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 22:10)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان من ديروز ایمیل زدم سفارت امروز ایمیل با این متن برای من آمد کسی میتواند راهنمایی کنه
Please drop passport and new medicals any working day Sunday or Tuesday at 2:00pm. thanks
متشکرم

سلام دوست عزيز، تبريك ميگم كلير شدي! تبررررررريييييييك! همون متني كه من گذاشتم را واسشون ايميل كردي؟
سلام دوست عزيز دقیقا همون متن رو فرستادم اما سایت سفارت هنوز تغییر نکرده و حتی آپ هم نشده
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf ، آنیسا91 ، moh.saee
(2016-03-28 ساعت 00:17)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 22:43)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 22:10)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان من ديروز ایمیل زدم سفارت امروز ایمیل با این متن برای من آمد کسی میتواند راهنمایی کنه
Please drop passport and new medicals any working day Sunday or Tuesday at 2:00pm. thanks
متشکرم

سلام دوست عزيز، تبريك ميگم كلير شدي! تبررررررريييييييك! همون متني كه من گذاشتم را واسشون ايميل كردي؟
سلام دوست عزيز دقیقا همون متن رو فرستادم اما سایت سفارت هنوز تغییر نکرده و حتی آپ هم نشده

سايت سفارت مهم نيست ايميله مهم هست كه خبر خوب را بهتون داد بهتون تبريك ميگمممم.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: heidary1356 ، ebrahim1e ، smpf ، 2ladan ، matin86 ، مل مل
(2016-03-27 ساعت 22:42)sasachi نوشته:  
متشکرم

خوشحال باشید بابت کلیر شدن  و برای تحویل ویزا تشریف ببرید
سلام دوست عزيز متن سایت سفارت هنوز تغییر نکرده
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، smpf
(2016-03-28 ساعت 00:22)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 22:42)sasachi نوشته:  
متشکرم

خوشحال باشید بابت کلیر شدن  و برای تحویل ویزا تشریف ببرید
سلام دوست عزيز متن سایت سفارت هنوز تغییر نکرده

از ابوظبی و اون سایت داغونش بیشتر از این انتظار دارید؟ ای میل سفارت رو پرینت کنید وبا همون عازم شید به سلامتی برای ویزا
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، tala82 ، smpf ، پرسپولیس6 ، مل مل
با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من بعد از مدتها آمدم سری به تاپیک کلیرنس بزنم که پارسال هم همین شرایط شما را تجربه کردیم لذا به حکم وظیفه و براساس تجربه خواستم چند موضوع را تذکر بدهم:
1- اگر ایمیل دریافت کردید مبنی بر اینکه پاسبورت بیاورید و تمدید مدیکال یعنی کلیر
2- اگر در سیس or شدید یعنی کلیر
پس هرکدام از موارد فوق را دیدید منتظر نشوید و دلیل ندارد همه با هم باشد و تنها یکی کافیست. در ضمن باید بگویم افرادی که چند ریسک فاکتور مثلا سربازی و شغل دولتی را با هم دارند ممکن است وقتی که کار بررسی یکی از رسک فاکتورهایشان تمام شد آپدیت داشته باشند پس هر آپدیت با فاصله از مصاحبه الزاما دلیل اینکه این آپدیت آپدیت طلایی است نمیباشد.
در مورد ایمیل پیگیری هم که من شدیدا با آن مخالفم باید بگویم عزیزان ایمیل پیگیری در کمتر از شش ماه از مصاحبه فایده ای ندارد چون کمتر از شش ماه از نظر سفارتها طبیعی است پس به خودتان استرس وارد نکنید چون آپدیت متعاقب ایمیل امید کاذب و متعاقبش ناامیدی می آورد سال گذشته هم دقیقا همین داستانهای شما بود و بالای 95 درصد از مصاحبه شونده های شش ماه اول کلیر شدند و ویزا گرفتند خیالتان راحت باشد که ویزا میگیرید و به هیچوجه استرس نداشته باشید چون امسال نسبت به موقع مشابه در سال گذشته کیس نامبرهای بالاتری برای مصاحبه رفته اند و به نظر امسال از سالهای خوب لاتاری است پس کاملا امیدوار باشید و به امید دیدار همه برندگان عزیز در ایالات متحده
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
ما که ورودمون رو به خطه سرسبز رالی زدیم و کماکان امید به کلیر شدن همسر
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: dv2017 ، لطف اله ، asal1372 ، smpf ، moh.saee ، پرسپولیس6 ، matin86 ، مل مل ، Elham usa
(2016-03-28 ساعت 06:46)آنیسا91 نوشته:  ما که ورودمون رو به خطه سرسبز رالی زدیم و کماکان امید به کلیر شدن همسر

آنیسا جون عزیزم رسیدنت بخیر....انشالله همسرت هم به همین زودیها کلیر میشه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: tala82 ، smpf ، پرسپولیس6 ، matin86 ، مل مل
سلام
ما واسه یکشنبه 10 اپریل بلیط گرفتیم بریم دیی.که ذوشنبه11اپریل مدیکال تجدید بشه و همون شب با پرداخت پول بیشتر جواب مدیکالو بگیریم و سه شنبه12اپریل تحویل سفارت بدیم.البته فقظ پاسپورت شوهرم (که برنده اصلی بوده) چون هنوز من / هستم و or نشدم.حالا چندتا سوال داشتم:
1-غیر از برگه ابی و پرینت ایمیل سفارت و نتیجه مدیکال چه چیز دیگه ای شوهرم ببره سفارت؟
2-آیا در سفارت باید پولی پرداخت کنه؟اگه اره به چه میزان؟
3-ایا برگه ابی رو ازش تحویل میگیرن؟ا/ه بگیرن بعدا که نتیجه من اومد من که برگه ای ندارم تحول سفارت بدم؟!
4-ایا از دوستانی که برنده اصلی or شد اما همراهان/هستند کسی رفت سفارت توی این روزا؟اگر رفتین لظفا بگید فقط برا خودتون گرفتید یا به همراهانتون هم ویزا دادند؟
ممنونم
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: tala82 ، smpf ، matin86
(2016-03-28 ساعت 09:15)ngr نوشته:  سلام
ما واسه یکشنبه 10 اپریل بلیط گرفتیم بریم دیی.که ذوشنبه11اپریل مدیکال تجدید بشه و همون شب با پرداخت پول بیشتر جواب مدیکالو بگیریم و سه شنبه12اپریل تحویل سفارت بدیم.البته فقظ پاسپورت شوهرم (که برنده اصلی بوده) چون هنوز من / هستم و or نشدم.حالا چندتا سوال داشتم:
1-غیر از برگه ابی و پرینت ایمیل سفارت و نتیجه مدیکال چه چیز دیگه ای شوهرم ببره سفارت؟
3-ایا برگه ابی رو ازش تحویل میگیرن؟ا/ه بگیرن بعدا که نتیجه من اومد من که برگه ای ندارم تحول سفارت بدم؟!
4-ایا از دوستانی که برنده اصلی or شد اما همراهان/هستند کسی رفت سفارت توی این روزا؟اگر رفتین لظفا بگید فقط برا خودتون گرفتید یا به همراهانتون هم ویزا دادند؟
ممنونم

دوست عزیز به نظر من شما هم پاسپورتتونو تحویل سفارت بدین شاید شما هم کلیر شده باشین شایدم اصلن از اول کلیر نخورده باشین
اگر که ایمیل دریافت کردین که حتمن شما هم کلیر شدین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ngr ، tala82 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-28 ساعت 01:34)Radwin نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من بعد از مدتها آمدم سری به تاپیک کلیرنس بزنم که پارسال هم همین شرایط شما را تجربه کردیم لذا به حکم وظیفه و براساس تجربه خواستم چند موضوع را تذکر بدهم:
1- اگر ایمیل دریافت کردید مبنی بر اینکه پاسبورت بیاورید و تمدید مدیکال یعنی کلیر
پس هرکدام از موارد فوق را دیدید منتظر نشوید و دلیل ندارد همه با هم باشد و تنها یکی کافیست. در ضمن باید بگویم افرادی که چند ریسک فاکتور مثلا سربازی و شغل دولتی را با هم دارند ممکن است وقتی که کار بررسی یکی از رسک فاکتورهایشان تمام شد آپدیت داشته باشند پس هر آپدیت با فاصله از مصاحبه الزاما دلیل اینکه این آپدیت آپدیت طلایی است نمیباشد.
در مورد ایمیل پیگیری هم که من شدیدا با آن مخالفم باید بگویم عزیزان ایمیل پیگیری در کمتر از شش ماه از مصاحبه فایده ای ندارد چون کمتر از شش ماه از نظر سفارتها طبیعی است پس به خودتان استرس وارد نکنید چون آپدیت متعاقب ایمیل امید کاذب و متعاقبش ناامیدی می آورد سال گذشته هم دقیقا همین داستانهای شما بود و بالای 95 درصد از مصاحبه شونده های شش ماه اول کلیر شدند و ویزا گرفتند خیالتان راحت باشد که ویزا میگیرید و به هیچوجه استرس نداشته باشید چون امسال نسبت به موقع مشابه در سال گذشته کیس نامبرهای بالاتری برای مصاحبه رفته اند و به نظر امسال از سالهای خوب لاتاری است پس کاملا امیدوار باشید و به امید دیدار همه برندگان عزیز در ایالات متحده

آقای رادوین ممنوم که به بچه های 2016 سر زدید. من از زمان برنده شدنم تاپیک کلیرنس دوستان 2015 رو خوندم و از راهنماییهای دوستانی چون شما خیلی استفاده کردم و مطالب و نکته های بسیار زیادی در مورد فرایند لاتاری و کلیرنس یاد گرفتم.خواستم از همین جا ازتون تشکر کنم و براتون از خداوند مهربون خوشبختی و سلامتی خواهانم.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: tala82 ، smpf ، پرسپولیس6 ، matin86 ، مل مل
(2016-03-28 ساعت 10:27)rtt نوشته:  
ممنونم

دوست عزیز به نظر من شما هم پاسپورتتونو تحویل سفارت بدین شاید شما هم کلیر شده باشین شایدم اصلن از اول کلیر نخورده باشین

آخه دوستان می گفتن اگه منم تحویل بدم فرایند صدور ویزای شوهرم طولانی میشه .نمی دونم والا چه کار کنم
سوالات 1-3 منو اگه دوستانی که اطلاع دارند جواب بدن ممنون میشم
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-28 ساعت 06:46)آنیسا91 نوشته:  ما که ورودمون رو به خطه سرسبز رالی زدیم و کماکان امید به کلیر شدن همسر

موفق باشی عزیزم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: 2ladan ، smpf
سلام دوستان
يك سوال داشتم،ايا از تاريخ ١٠نوامبرتا ١٦نوامبر كسي مصاحبه رفته در ابوظبي...به نظر مياد تو اين تاريخ كسي مصاحبه نرفته باشه....
ممنون از جوابتون پیشاپیش
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-28 ساعت 11:39)ngr نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 10:27)rtt نوشته:  
ممنونم

آخه دوستان می گفتن اگه منم تحویل بدم فرایند صدور ویزای شوهرم طولانی میشه .نمی دونم والا چه کار کنم
سوالات 1-3 منو اگه دوستانی که اطلاع دارند جواب بدن ممنون میشم
دوست گرامی
جواب سئوال 1 پاسپورت برگه رنگی که سفارت داده و پرینت از نامه سفارت و اگر مدیکال جدید دارید
2 - هیچ کارمزد دیگری نیاز نیست به سفارت پرداخت کنید
3- یک کپی از برگه ها رو پیش خودتون نگه دارید
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: ngr ، مل مل ، smpf ، ghobad2121
(2016-03-28 ساعت 10:50)asal1372 نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 01:34)Radwin نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من بعد از مدتها آمدم سری به تاپیک کلیرنس بزنم که پارسال هم همین شرایط شما را تجربه کردیم لذا به حکم وظیفه و براساس تجربه خواستم چند موضوع را تذکر بدهم:

آقای رادوین ممنوم که به بچه های 2016 سر زدید. من از زمان برنده شدنم تاپیک کلیرنس دوستان 2015 رو خوندم و از راهنماییهای دوستانی چون شما خیلی استفاده کردم و مطالب و نکته های بسیار زیادی در مورد فرایند لاتاری و کلیرنس یاد گرفتم.خواستم از همین جا ازتون تشکر کنم و براتون از خداوند مهربون خوشبختی و سلامتی خواهانم.
جناب رادوین عزیز، ممنون از اطلاعاتتون، من ظاهرا جزو اون 5 درصد مابقی هستم که طی 12 روز آینده وارد شش ماه میشم. آپدیت آخر سیس 18 مارچ بود که بعدش دیدم اکثر دوستانی که سربازی س داشتن از ابوظبی کلیر شدن اما تو آنکارا البته اتفاقی نیفتاد. احتمال میدم بنا به صحبت جنابعالی بررسی خدمت تمام شده و حالا مثلا کار رو میخوان اکی کنن. خدا کنه فقط تموم بشه این داستان فرسایشی... خیلی نگرانی من زیاد شده این اواخر Sad Sad Sad
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، ghobad2121 ، asal1372

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان