کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان مطلع
اگه ممکنه لطفاً آدرس صفحه کیسهای کلیرشده سفارت ارمنستان رو اعلام فرمائید.
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-28 ساعت 17:54)ستوده نوشته:  دوستان مطلع

https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده ، moh.saee ، مل مل ، smpf ، matin86
(2016-03-28 ساعت 17:59)chakavakl نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 17:54)ستوده نوشته:  دوستان مطلع

https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
سلام. آیا ابوظبی هم چنین قسمتی تو سایتش داره؟ من پیدا نکردم!

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
من اواخر اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم تا الان هم هیچ آپدیتی به غیر از ۹ دسامبر و ۲۵ ژانویه نداشتم خیلی این انتظار برام سخت شده و نگرانیم از اینه که ویزا بهم ندن . کاش دلیل این همه تاخیر لااقل مشخص بود . من ارشد دارم تو رشته غیر حساس و کار غیر دولتی ولی تو این یکسال اخیر مسافرت خارج از کشور به خصوص اروپا داشتم به نظر دوستان آیا به این خاطر این پروسه طولانی شده اصلا امیدی هست آیا ؟
تشکر کنندگان: nimashariat ، مل مل ، smpf ، ghobad2121 ، panizrm ، asal1372 ، matin86
(2016-03-26 ساعت 21:14)kavehsharifi نوشته:  
(2016-03-26 ساعت 20:57)NGNJ نوشته:  دوستان کسی از اپدیتی های ۲۵ژانویه مونده که هیچ اپدیتی نداشته باشه؟

بله، همچنان اخرین اپدیت ۲۵ ژانویه
بله . ما هم فقط دو تا آپدیت 9 دسامبر و 25 ژانویه رو داریم . مصاحبه 28 اکتبر ابوظبی .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، NGNJ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
(2016-03-28 ساعت 18:11)daniyal1351 نوشته:  من اواخر اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم تا الان هم هیچ آپدیتی به غیر از ۹ دسامبر و ۲۵ ژانویه نداشتم خیلی این انتظار برام سخت شده و نگرانیم از اینه که ویزا بهم ندن  . کاش دلیل این همه تاخیر لااقل مشخص بود . من ارشد دارم تو رشته غیر حساس و کار غیر دولتی ولی تو این یکسال اخیر مسافرت خارج از کشور به خصوص اروپا داشتم به نظر دوستان آیا به این خاطر این پروسه طولانی شده اصلا امیدی هست آیا ؟
دوست عزیز من هم آخر اکتبر مصاحبه داشتم دو تا آپدیت مثل شما داشتیم مهندس و شغل غیر دولتی هم خودم هم خانمم که اصلی بودن هر دو آپ خوردیم به نظر خودم لااقل خانمم اصلا مورد خاصی نداشت و به خانمم همیشه میگفتم شما قطعا یکضربی و من چک میخورم ولی هر دو چک خوردیم ما هم امید وارانه منتظریم و انشاله یکی از این روزها نوبت ما هم میشه و زمانی که اصلا انتظارشو نداریم . شاید تقدیر بر اینه که بیشتر به ما بچسبه و خوشحال بشیم . توکل به خدا .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، ghobad2121 ، daniyal1351 ، panizrm ، پرسپولیس6 ، asal1372 ، 2ladan ، Joje mohajer ، matin86 ، behjan
(2016-03-28 ساعت 01:34)Radwin نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من بعد از مدتها آمدم سری به تاپیک کلیرنس بزنم که پارسال هم همین شرایط شما را تجربه کردیم لذا به حکم وظیفه و براساس تجربه خواستم چند موضوع را تذکر بدهم:
1- اگر ایمیل دریافت کردید مبنی بر اینکه پاسبورت بیاورید و تمدید مدیکال یعنی کلیر
2- اگر در سیس or شدید یعنی کلیر
.......
پس کاملا امیدوار باشید و به امید دیدار همه برندگان عزیز در ایالات متحده

رادوین عزیز
سپاسگزارم از توضیحات خوب و جامعتون
به نظرتون، اینکه بعد از 2.5 ماه که از مصاحبه ما می گذره، هنوز سفارت ابوظبی هنوز کیس ما رو نمی شناسه، طبیعیه؟
امیدوارم همیشه موفق باشید
سپاس Smile
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، smpf
دوستان گمون کنم با توجه به آپدیت گروهی که آنکارا زده امیدوارم ظرف چند روز اینده شاهد یه کلیر گروهی از انکارا باشیم?
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، مل مل ، پرسپولیس6 ، matin86 ، smpf
(2016-03-28 ساعت 21:59)مل مل نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 01:34)Radwin نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من بعد از مدتها آمدم سری به تاپیک کلیرنس بزنم که پارسال هم همین شرایط شما را تجربه کردیم لذا به حکم وظیفه و براساس تجربه خواستم چند موضوع را تذکر بدهم:
1- اگر ایمیل دریافت کردید مبنی بر اینکه پاسبورت بیاورید و تمدید مدیکال یعنی کلیر
.......

رادوین عزیز
به نظرتون، اینکه بعد از 2.5 ماه که از مصاحبه ما می گذره، هنوز سفارت ابوظبی هنوز کیس ما رو نمی شناسه، طبیعیه؟
سپاس Smile

نه طبيعي نيست حتما ايميل بزنيد
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
سلام عزیزان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو ,لطفا لینک مستقیم پیگیری و ضعیت صدور ویزا توی سایت ابوظبی رو ارسال نمایید مرسی
(2016-03-28 ساعت 22:01)usmamal نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 21:59)مل مل نوشته:  
.......

رادوین عزیز
سپاس  Smile

نه طبيعي نيست حتما ايميل بزنيد

دوست عزیز ممنونم از پاسختون
آیا با متن ایمیلی که دوستان پیشنهاد دادند، بفرستم؟
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
(2016-03-28 ساعت 20:32)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 18:03)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-28 ساعت 17:59)chakavakl نوشته:  https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
سلام. آیا ابوظبی هم چنین قسمتی تو سایتش داره؟ من پیدا نکردم!

سفارت ابوظبی به حفظ حریم شخصی اهمیت بیشتری میده. برای همین هر کسی با وارد کنه شماره پرونده خودش می‌تونه از وضعیت پرونده با خبر بشه.

بعله درست میگید ولی مثل اینکه عوضش به کلیر کردن هیچ اهمیتی نمیده [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: roteil ، مل مل ، smpf
سلام کسی اینجا از برندگان 2016 هست که منتظر کلیر شدن باشه از آنکارا ؟
تماس :
ebrahimi8361@gmail.com
تشکر کنندگان:
سلام به همگی ما هم اتظار نامه اول رو داریم می کشیم و تازه کارنت شدیم واینجا گفتن تو صفحه دی وی لاتری باس مکان مصاحبه رو چک کرد ولی از دوستام که رفتن شنیدم که واسمون میل می شه کسی هست جواب بده؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان