موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 23:11)saeid Mercedes نوشته: دوستان خوبم سلام
یه سوالی داشتم که نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه
بنده تاریخ انقضای پاسم 5 می 2017 هستش ، همچنین تاریخ انقضای ویزام هم سپتامبر 2016 . میخواستم بدونم میتونم قبل از رفتنم ، پاسم رو ایران تعویض کنم ( با 5 سال اعتبار جدید )
آیا مشکلی برای ویزام ایجاد نمیشه؟؟!!
در صورتی که پاسپورت را تعویض کنید، لاشه پاسپورت قبلی را به شما تحویل خواهند داد. در این صورت موقع ورود به آمریکا باید هر دو پاسپورت را به همراه خود ببرید و در صورتی که افسر مرزبانی یا گمرک یا هر مقام مسئول دیگهای از شما در این مورد سوالی پرسید توضیح بدید که بخاطر قصدتون برای اقامت طولانیتر از مدت اعتبار پاسپورت، ترجیح دادین که زودتر از موعد تعویضش کنید.
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینهها: 11M
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
میخوام از تک تک اعضای مهاجر سرا تشکر کنم و تمام لحظه هایی که واقعاً نگران می شدم این تایپک خیلی به من کمک کرد. به تمام کلیر شده ها تبریک می گم و آرزو می کنم همه دوستان به زودی کلیر بشن و بعد از این انشاله ویزای یکضرب بگیرن.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 23:08)ngr نوشته: (2016-04-04 ساعت 20:13)پرسپولیس6 نوشته: مدیران محترم و دوستان با تجربه ی عزیز
در سفارت ابوظبی پس از اینکه توی سایت سیس ویزاتون issued شد
کی میشه رفت سفارت ویزارو گرفت ؟
من الان دبی هستم ویزام امروز تو سیس ایشود شد ولی برام پنجشنبه زدن واسه دریاقت پاسپورتا .
سه شنبه یا چهارشنبه میتونم برم ویزامو بگیرم و زودتر برگردم ایران .
ممنون از راهنمایی تون
وقتی پاسو تحویل سفارت دادین بتون گفتن کی بیاین ببرین؟چط.ری اطلاع رسانی میشه که کی بریم بگیریم؟
دوست گرامی
زمانی که پاسهارو تحویل میدهید یه برگه سفید به دو زبان به شما میدهند و در آن تاریخ مراجعه ی شما جهت اخذ ویزا را قید مینمایند
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-05 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-05 ساعت 00:33 توسط milaveh.)
(2016-04-05 ساعت 00:16)farrokh33 نوشته: (2016-04-04 ساعت 23:11)saeid Mercedes نوشته: دوستان خوبم سلام
یه سوالی داشتم که نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه
بنده تاریخ انقضای پاسم 5 می 2017 هستش ، همچنین تاریخ انقضای ویزام هم سپتامبر 2016 . میخواستم بدونم میتونم قبل از رفتنم ، پاسم رو ایران تعویض کنم ( با 5 سال اعتبار جدید )
آیا مشکلی برای ویزام ایجاد نمیشه؟؟!!
اصلا صحیح هست این کار رو انجام بدم
میدونید که هزینه تهیه پاس اونجا بالاست و باید حتما بریم واشینگتن.
دوستانیکه اطلاع جامعی دارند ، لطف میکنید راهنمایی فرمایید.
سلام دوست عزیز
من اگر جای شما بودم این کار رو نمیکردم چون:
1-پاسپورت شما یک سال اعتبار دارد حتی اگر سپتامبر هم برید باز هم حدود 8ماه اعتبار دارد ومیتونید وارد آم ر ی ک ا بشید وجای نگرانی نیست (برای ورود نباید پاس 6ماه کمتراعتبار داشته باشد)
2-برای تمدید پاسپورت الزاما نیاز نیست خودتون برید واشنگتن به وسیله پست هم میتونید این کارهارو انجام بدید . هزینه تعویض پاسپورت هم بالا نیست
3-درسته که بعد از تعویض پاس تو ایران میتونید تو فرودگاه آم ر ی کا پاس قدیم با ویزای ورود رو نشون بدید ولی این کار دردسر های خودشو داره که به دردسر و دلهره و ریسکش نمی ارزه
در پایان ...سفری همراه با آرامش وخاطرات شادی رو براتون آرزو میکنم
برخلاف این دوست عزیز این که همینجا پاس رو عوض کنید نه ریسک داره و نه دلهره و دردسر ، یک سال گذشته با دو پاس قدیم و جدید به کشوری که ویزای دو ساله اش رو دارم سفر کردم و در هر دو فرودگاه بدون هرگونه مشکلی عبور کردم ، بنابراین به نظرم همینجا پاسپورتون رو عوض کنید و خیالتون راحت باشه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 23:14)ngr نوشته: من شوهرم 22 مارچ توی سیس or شد و توی سایت ابوظبی گفتن کلیری و از طرف سفارت هم همون روز اییمیل اومد
من 31 مارچ or شدم اما هنوز سایت ابوظبی رو 22 مارچه و هیچ ایمیلی نیومده
با همون ایمیل که واسه شوهرم اومده اکتفا کنیم و پاسه منم تحویل سفارت بدیم؟
دوست عزیز
تبریک میگم
به نظر بنده شما هم کلیر شدید.
حتما این کارو انچام بدهید.
امیدوارم در ادامه ی مراحل زندگی نیز کامیاب باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 11:21)sd_seraj نوشته: (2016-03-03 ساعت 13:25)heidary1356 نوشته: سلام دوستان امروز یک تعداد از دوستان که در ابوضبی مصاحبه شده بودند در سایت سیس آپدیت شدند بلاخص مصاحبه شوندگان اکتبر
(2016-04-04 ساعت 23:40)alakanzas نوشته: دوستان ابوظبی که از اکتبر موندن .لطفا اعلام بفرمایند تا آمار بگیریم چند نفر باقی موندن
سلام دوستان،والا ماهم از اکتبر موندیم،یه کیس جالبم بگم بهتون،من کیسم تو سایت سفارت اومد که ویزام درسته الانم دارم از دبی مینویسم واستون،ولی توی سفارت بهم گفتن که کی گفته شما بیاین،منم گفتم توی سایت دیدم،کلی بالا و پایین کردن و نهایتن گفتن اشتباه شده!!!!و دو باره توی سایت به وضعیت AP دراومدم،و کلی هم گفتن که ایمیل نیازی نیس،روللش تموم شه اطلاع پیدا میکنین
یعنی شما رفتین دبی و گفتند هنوز کلیر نشدین؟ لطفا امضاتون رو تکمیل کنید
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
الان ارمنستان کیس 3455
را کلیر کرد
مبارکشان باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فک کنم دیگه یواش یواش باید منتظر خبر های خوش از طرف بچه های فوریه باشیم.
امیدوارم هر چه سریعتر کلیر شن همه دوستان منتظر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
امروز شد ١٥٠ روز يعني وارد شش ماه شديم اميدورام تا شش ماه تمام نشده ما هم كلير بشيم دوستان اطلاع داريد كه ايا ميشه اگر شش ماه كليرنس تمام بشه بدون تمديد مديكال بلافاصله بعد از دريافت ويزا به امريكا رفت يا خير ؟چون سفارت استراليا به يكي از دوستان كه در وضعيت مهاجرت بودن و مديكالشون تمام شده بود ده روز مهلت داده بود كه يا تمديد مديكال كنيد يا وارد به كشور مقصد شويد .ايا سفارت امريكا هم يه همچين اپشني ميده؟ميشه از كساني كه ميرن سفارت ويزا بگيرن يكي لطف كنه اين سوال را بپرسه ازشون كه منبع موثقي باشه براي برنامه ريزي.
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می