موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 19:00)Joje mohajer نوشته: (2016-04-05 ساعت 18:11)a4542 نوشته: (2016-04-05 ساعت 16:59)پرسپولیس6 نوشته: دوست خوبم
ممنون از پاسخ شما و وقتی که به ما اختصاص دادید
من هم با اینکه پس فردارو برای عودت پاسپورت تعیین کرده اند( و برای پنجشنبه شب بلیط برگشتدارم ) فردا میرم ابوظبی . امروز هم رفتم دفتر قطر ایرلاینز که ببینم اگه ویزام فردا حاضر شد بلیطمو بندازم قردا شب (که گفتند خوشبختانه جا هست و 50 درهم فقط جریمه داره و دفترشون در حوالی سیتی سنتره و تا ساعت 7 شب بازه)
ساعت 14 قردا میرم به امید خدا ببینم چی میشه
اشکال ویزای شما دفیفا در کدام قسمت بود ؟ که من هم چک کنم
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید
جناب آقای پرسپولیس به امید موفقیت شما تا جایی که یادمه همسرم گفتن در قسمت شماره پاسپورت یک عدد جا انداخته بودن و میگفت کسی که ویزا ها رو تحویا داد گفت کلیه مشخصات رو با پاسپورت چک کنید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم ایا هر روز سفارت ابوظبی تاسپورتها رو تحویل میگیره یا فقط یک شنبه ها و سه شنبه ها؟
ممنون
دوست خوبم
این دوست مشترکمون مثه اینه که 2 شنبه تحویل دادن
با اینصورت اگه بخاطر استرس زیاد یادم نره حتما تو سفارت براتون سوال میکنم .
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال ديگر
اگر براي دريافت ويزا به ارمنستان بريم و دو ماه از اعتبار مديكال مانده باشد ايا مي توان قبل از پايان اعتبار مديكال دوباره واسه شش ماه ديگر مديكال داد تا سفر به ام ري كا مهلت بيشتري داشته باشد
ايا نيازي هست كارت زرد را دوباره از انيستيتو دريافت كرد يا لازم هست دوباره واكسن ها رو تكرار كرد
ايا در ارمنستان ميتوان ويزا رو پيكاپ كرد يا حتما بايد شخصي مراجعه كرد !! كسي پيكاپ كرده از ارمنستان !!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
امروز جواب ايميلي را كه ٣١ مارچ فرستاده بوديم دادن و بخاطر همين در سيس همسرم كه كيس اصلي هستند اپديت شدن البته تنها چيزي كه نوشتن اينه كه متاسفانه ما هيچ تاريخي براي اينكه شما كي كلير ميشويد نمي تونيم اعلام كنيم فقط سايت را چك كنيد ،واقعا مايوس كننده بود
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-05 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-06 ساعت 09:50 توسط پرسپولیس6.)
دوستان عزیز که سوال دارید
لطفا امضاهاتون رو تکمیل کنید تا بشه سوالاتون رو با توجه به اون پاسخ داد
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 16:40)sd_seraj نوشته: (2016-04-05 ساعت 12:02)alakanzas نوشته: (2016-04-05 ساعت 11:21)sd_seraj نوشته: سلام دوستان،والا ماهم از اکتبر موندیم،یه کیس جالبم بگم بهتون،من کیسم تو سایت سفارت اومد که ویزام درسته الانم دارم از دبی مینویسم واستون،ولی توی سفارت بهم گفتن که کی گفته شما بیاین،منم گفتم توی سایت دیدم،کلی بالا و پایین کردن و نهایتن گفتن اشتباه شده!!!!و دو باره توی سایت به وضعیت AP دراومدم،و کلی هم گفتن که ایمیل نیازی نیس،روللش تموم شه اطلاع پیدا میکنین
یعنی شما رفتین دبی و گفتند هنوز کلیر نشدین؟ لطفا امضاتون رو تکمیل کنید
اره،درسته،رفتم سفارت بهم گفتن که داخل سایت اشتباه شده،چون مال من ابتدا در سایت سیس تبدیل به or شد و بعد از اون هم در سایت سفارت اومد که ویزای شما حاضره و برای دریافت اقدام کنید ولی ایمیلی نیومد که من همین هفته اومدم دبی و ابتدا مدیکالها رو تمدید کردم و بعدشم رفتم یفارت که بهم اینو گفتن،به همین خاطر فک کنم حتما از سفارت ابوظبی هم ایمیلی برای تحویل پاسپورتها باید دریافت کنید
کیس as13**
مصاحبه:۲۷ اکتبر ابوظبی
تبدیل وضعیت در سیس به or:8apr
کلیری در سایت سفارت:10april
و پس از مدتی مجددا تبدیل or به /
در روز مراجعه به سفارت هم پس از بررسی گفتند که اشتباه شده و دوباره در سایت به ap تغییر پیدا کرد
من استرس گرفتم
اخه ایمیل کلیری شوهرم که برنده اصلی هست همون روز که or شد اومد اما الان 6 روز از or شدن من می گذره اما ایمیلی نیومده!چی کار کنم؟
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گرامی در سایت سیس ISSUED شدیم پاس ها را داده بودم برای پیکاپ دیروز تحویل سفارت شد امروز ایشود شد ولی تو برگه که دادند گفته هفته آینده بیایید برای گرفتن ویزا ایا زودتر میشه رفت یا نه کسی تجربه ای داده یاخیر
چند نکته جالب راجب کیس ما:
1/ فقط ایمیل از ابوظبی امد و سایت ابوظبی هنوز تاریخ روز مصاحبه را دارد
2/در سایت سیس فقط من OR بودم و همسر و فرزندم/ باقی ماندند
3/بعد از تحویل پاس توسط سفارت دوباره در سیس همه / شدیم
4/تاریخ اتمام مدیکال من 29 اپریل است و با نشان دادن کپی رزرو بلیط برای 22 اپریل سفارت قبول کرد که ویزا را صادر کنه(در مراجعه قبلی روز یکشنبه بودن ارایه رزرو بلیط پاس ها را تحویل نگرفته بود)
در آخر از همه بچه ها تشکر و ارزوی موفقیت و کلیری هرچه سریع تر برای همتون دارم
سربازی س/کیس 3 نفر/شغل ازاد/رشته متالورژی/
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز از سفارت ايميل گرفتم كه تا ١٥ اوريل وقت دارم پاسپورت را براشون با پست بفرستم! ديشب ايميل زدم و پرسيدم كه چون كمتر از ٢ ماه به انقضاي مديكال ام وقت مونده ايا مي تونم تمديد كنم مديكال ام را و اول وقت امروز جواب دادند كه بله با پرادخت وجه
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 23:40)alakanzas نوشته: دوستان ابوظبی که از اکتبر موندن .لطفا اعلام بفرمایند تا آمار بگیریم چند نفر باقی موندن
من همچنان هستم!!!!
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-06 ساعت 17:56)Amirreza65 نوشته: (2016-04-04 ساعت 23:40)alakanzas نوشته: دوستان ابوظبی که از اکتبر موندن .لطفا اعلام بفرمایند تا آمار بگیریم چند نفر باقی موندن
من همچنان هستم!!!!
خبر خوب اینکه کسی که شرایطش مثل شما بود و کیس شون نصف و نیمه کلیر شدن ، ایشالا شما هم به زودی کلیری به امید خدا
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد