موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 12:03)mohajerUsa نوشته: فک کنم دیگه یواش یواش باید منتظر خبر های خوش از طرف بچه های فوریه باشیم.
امیدوارم هر چه سریعتر کلیر شن همه دوستان منتظر
خدا از دهنتون بشنوه. امیدوارم یه حرکتی کنه این سفارت ابوظبی چون از ماه می دیگه همه حمله میکنن اونجا. من تا جایی که میشناسم همه دوستانم راهی سفارت ابوظبی شدن
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته: (2016-04-04 ساعت 23:08)ngr نوشته: (2016-04-04 ساعت 20:13)پرسپولیس6 نوشته: مدیران محترم و دوستان با تجربه ی عزیز
در سفارت ابوظبی پس از اینکه توی سایت سیس ویزاتون issued شد
کی میشه رفت سفارت ویزارو گرفت ؟
من الان دبی هستم ویزام امروز تو سیس ایشود شد ولی برام پنجشنبه زدن واسه دریاقت پاسپورتا .
سه شنبه یا چهارشنبه میتونم برم ویزامو بگیرم و زودتر برگردم ایران .
ممنون از راهنمایی تون
وقتی پاسو تحویل سفارت دادین بتون گفتن کی بیاین ببرین؟چط.ری اطلاع رسانی میشه که کی بریم بگیریم؟
دوست گرامی
زمانی که پاسهارو تحویل میدهید یه برگه سفید به دو زبان به شما میدهند و در آن تاریخ مراجعه ی شما جهت اخذ ویزا را قید مینمایند
موفق باشید
دوست عزیز ضمن تبریک خدمت شما.نمیدونم تا حالا که این کامنت رو خدمتتون مینویسم به سفارت رفته اید یا نه ولی ما پاسهامون رو روز دوشنبه تحویل دادیم که خانوم فارسی زبانی که در سفارت هستن خیلی غر زدن که چرا دیر اوردید و ممکنه تاپنجشنبه حاضر نشه و گفت در صورتی که حاضر نشد برگردید و پاسها رو پیکاپ کنید و یه برگه ای هم دادن که نوشته بود پنجشنبه برای گرفتن ویزا بریم اما چون من خیلی استرس داشتم روز چهار شنبه جلوی سفارت رفتیم و با انگلیسی دست و پا شکسته به خانمی که جلوی در توی باجه نشسته بود گفتم خیلی نگرانم و استرس دارم که ایشون اجازه دادن بریم داخل که البته چون من خیلی استرس داشتم همسرم رفت که دیدیم ویزاهامون روز قبل صادر شده فقط خوب شد که رفتیم چون دو تا از ویزاها غلط املایی داشت که دوباره یه برگه ای داد و فردا مراجعه کردیم و گرفتیم و دو تا از ویزاها رو هم همون روز چهار شنبه تحویلمون دادن.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 12:02)alakanzas نوشته: (2016-04-05 ساعت 11:21)sd_seraj نوشته: (2016-03-03 ساعت 13:25)heidary1356 نوشته: سلام دوستان امروز یک تعداد از دوستان که در ابوضبی مصاحبه شده بودند در سایت سیس آپدیت شدند بلاخص مصاحبه شوندگان اکتبر
(2016-04-04 ساعت 23:40)alakanzas نوشته: دوستان ابوظبی که از اکتبر موندن .لطفا اعلام بفرمایند تا آمار بگیریم چند نفر باقی موندن
سلام دوستان،والا ماهم از اکتبر موندیم،یه کیس جالبم بگم بهتون،من کیسم تو سایت سفارت اومد که ویزام درسته الانم دارم از دبی مینویسم واستون،ولی توی سفارت بهم گفتن که کی گفته شما بیاین،منم گفتم توی سایت دیدم،کلی بالا و پایین کردن و نهایتن گفتن اشتباه شده!!!!و دو باره توی سایت به وضعیت AP دراومدم،و کلی هم گفتن که ایمیل نیازی نیس،روللش تموم شه اطلاع پیدا میکنین
یعنی شما رفتین دبی و گفتند هنوز کلیر نشدین؟ لطفا امضاتون رو تکمیل کنید
اره،درسته،رفتم سفارت بهم گفتن که داخل سایت اشتباه شده،چون مال من ابتدا در سایت سیس تبدیل به or شد و بعد از اون هم در سایت سفارت اومد که ویزای شما حاضره و برای دریافت اقدام کنید ولی ایمیلی نیومد که من همین هفته اومدم دبی و ابتدا مدیکالها رو تمدید کردم و بعدشم رفتم یفارت که بهم اینو گفتن،به همین خاطر فک کنم حتما از سفارت ابوظبی هم ایمیلی برای تحویل پاسپورتها باید دریافت کنید
کیس as13**
مصاحبه:۲۷ اکتبر ابوظبی
تبدیل وضعیت در سیس به or:8apr
کلیری در سایت سفارت:10april
و پس از مدتی مجددا تبدیل or به /
در روز مراجعه به سفارت هم پس از بررسی گفتند که اشتباه شده و دوباره در سایت به ap تغییر پیدا کرد
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ٤ اوريل تو سايت سيس or شدم امروز هم كه سايت سفارت در انكارا اپديت شد هنوزap هستم اين يعني چه؟! چند روز طول ميكشه تا ايميل بزنند و بنويسند كامپليت شده است؟!
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-05 ساعت 16:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-05 ساعت 17:08 توسط پرسپولیس6.)
(2016-04-05 ساعت 15:04)a4542 نوشته: (2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته: (2016-04-04 ساعت 23:08)ngr نوشته: وقتی پاسو تحویل سفارت دادین بتون گفتن کی بیاین ببرین؟چط.ری اطلاع رسانی میشه که کی بریم بگیریم؟
دوست گرامی
زمانی که پاسهارو تحویل میدهید یه برگه سفید به دو زبان به شما میدهند و در آن تاریخ مراجعه ی شما جهت اخذ ویزا را قید مینمایند
موفق باشید
دوست عزیز ضمن تبریک خدمت شما.نمیدونم تا حالا که این کامنت رو خدمتتون مینویسم به سفارت رفته اید یا نه ولی ما پاسهامون رو روز دوشنبه تحویل دادیم که خانوم فارسی زبانی که در سفارت هستن خیلی غر زدن که چرا دیر اوردید و ممکنه تاپنجشنبه حاضر نشه و گفت در صورتی که حاضر نشد برگردید و پاسها رو پیکاپ کنید و یه برگه ای هم دادن که نوشته بود پنجشنبه برای گرفتن ویزا بریم اما چون من خیلی استرس داشتم روز چهار شنبه جلوی سفارت رفتیم و با انگلیسی دست و پا شکسته به خانمی که جلوی در توی باجه نشسته بود گفتم خیلی نگرانم و استرس دارم که ایشون اجازه دادن بریم داخل که البته چون من خیلی استرس داشتم همسرم رفت که دیدیم ویزاهامون روز قبل صادر شده فقط خوب شد که رفتیم چون دو تا از ویزاها غلط املایی داشت که دوباره یه برگه ای داد و فردا مراجعه کردیم و گرفتیم و دو تا از ویزاها رو هم همون روز چهار شنبه تحویلمون دادن.
دوست خوبم
ممنون از پاسخ شما و وقتی که به ما اختصاص دادید
من هم با اینکه پس فردارو برای عودت پاسپورت تعیین کرده اند( و برای پنجشنبه شب بلیط برگشتدارم ) فردا میرم ابوظبی . امروز هم رفتم دفتر قطر ایرلاینز که ببینم اگه ویزام فردا حاضر شد بلیطمو بندازم قردا شب (که گفتند خوشبختانه جا هست و 50 درهم فقط جریمه داره و دفترشون در حوالی سیتی سنتره و تا ساعت 7 شب بازه)
ساعت 14 قردا میرم به امید خدا ببینم چی میشه
اشکال ویزای شما دفیفا در کدام قسمت بود ؟ که من هم چک کنم
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-05 ساعت 16:59)پرسپولیس6 نوشته: (2016-04-05 ساعت 15:04)a4542 نوشته: (2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته: دوست گرامی
موفق باشید
دوست خوبم
ممنون از پاسخ شما و وقتی که به ما اختصاص دادید
من هم با اینکه پس فردارو برای عودت پاسپورت تعیین کرده اند( و برای پنجشنبه شب بلیط برگشتدارم ) فردا میرم ابوظبی . امروز هم رفتم دفتر قطر ایرلاینز که ببینم اگه ویزام فردا حاضر شد بلیطمو بندازم قردا شب (که گفتند خوشبختانه جا هست و 50 درهم فقط جریمه داره و دفترشون در حوالی سیتی سنتره و تا ساعت 7 شب بازه)
ساعت 14 قردا میرم به امید خدا ببینم چی میشه
اشکال ویزای شما دفیفا در کدام قسمت بود ؟ که من هم چک کنم
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید
جناب آقای پرسپولیس به امید موفقیت شما تا جایی که یادمه همسرم گفتن در قسمت شماره پاسپورت یک عدد جا انداخته بودن و میگفت کسی که ویزا ها رو تحویا داد گفت کلیه مشخصات رو با پاسپورت چک کنید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: