کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-05 ساعت 12:03)mohajerUsa نوشته:  فک کنم دیگه یواش یواش باید منتظر خبر های خوش از طرف بچه های فوریه باشیم.
امیدوارم هر چه سریعتر کلیر شن همه دوستان منتظر
خدا از دهنتون بشنوه. امیدوارم یه حرکتی کنه این سفارت ابوظبی چون از ماه می دیگه همه حمله میکنن اونجا. من تا جایی که میشناسم همه دوستانم راهی سفارت ابوظبی شدن

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: Asker ، مل مل ، matin86
(2016-04-05 ساعت 13:01)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 12:03)mohajerUsa نوشته:  فک کنم دیگه یواش یواش باید منتظر خبر های خوش از طرف بچه های فوریه باشیم.
خدا از دهنتون بشنوه. امیدوارم یه حرکتی کنه این سفارت ابوظبی چون از ماه می دیگه همه حمله میکنن اونجا. من تا جایی که میشناسم همه دوستانم راهی سفارت ابوظبی شدن

یعنی بدون اینکه کلير بشن ميرن همینجوری که نمیشه سفارت جوابی بهشون نمیده
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 23:08)ngr نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 20:13)پرسپولیس6 نوشته:  مدیران محترم و دوستان با تجربه ی عزیز
در سفارت ابوظبی پس از اینکه توی سایت سیس ویزاتون issued شد
کی میشه رفت سفارت ویزارو گرفت ؟
من الان دبی هستم ویزام امروز تو سیس ایشود شد ولی برام پنجشنبه زدن واسه دریاقت پاسپورتا .
سه شنبه یا چهارشنبه میتونم برم ویزامو بگیرم و زودتر برگردم ایران .
ممنون از راهنمایی تون

وقتی پاسو تحویل سفارت دادین بتون گفتن کی بیاین ببرین؟چط.ری اطلاع رسانی میشه که کی بریم بگیریم؟
دوست گرامی
زمانی که پاسهارو تحویل میدهید یه برگه سفید به دو زبان به شما میدهند و در آن تاریخ مراجعه ی شما جهت اخذ ویزا را قید مینمایند
موفق باشید

دوست عزیز ضمن تبریک خدمت شما.نمیدونم تا حالا که این کامنت رو خدمتتون مینویسم به سفارت رفته اید یا نه ولی ما پاسهامون رو روز دوشنبه تحویل دادیم که خانوم فارسی زبانی که در سفارت هستن خیلی غر زدن که چرا دیر اوردید و ممکنه تاپنجشنبه حاضر نشه و گفت در صورتی که حاضر نشد برگردید و پاسها رو پیکاپ کنید و یه برگه ای هم دادن که نوشته بود پنجشنبه برای گرفتن ویزا بریم اما چون من خیلی استرس داشتم روز چهار شنبه جلوی سفارت رفتیم و با انگلیسی دست و پا شکسته به خانمی که جلوی در توی باجه نشسته بود گفتم خیلی نگرانم و استرس دارم که ایشون اجازه دادن بریم داخل که البته چون من خیلی استرس داشتم همسرم رفت که دیدیم ویزاهامون روز قبل صادر شده فقط خوب شد که رفتیم چون دو تا از ویزاها غلط املایی داشت که دوباره یه برگه ای داد و فردا مراجعه کردیم و گرفتیم و دو تا از ویزاها رو هم همون روز چهار شنبه تحویلمون دادن.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Hana2015 ، behjan ، پرسپولیس6 ، hamidzxc ، Joje mohajer ، مل مل ، matin86

بله من هم امیدوارم همینطور باشه و زودتر از همه ی دوستان خبرهای خوش بشنویم. ببخشید یک سوال. از دوستانی که فوریه مصاحبه داشتند هیچکس هنوز کلیر نشده؟
و یک خواهشی داشتم.گویا دوستانی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتند یک کانال دارند در تلگرام. اگر دوستان من را هم عضو کنند خیلیی ممنون می شم Rolleyes .
(2016-04-05 ساعت 12:02)alakanzas نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 11:21)sd_seraj نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 13:25)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان امروز یک تعداد از دوستان که در ابوضبی مصاحبه شده بودند در سایت سیس آپدیت شدند بلاخص مصاحبه شوندگان اکتبر

(2016-04-04 ساعت 23:40)alakanzas نوشته:  دوستان ابوظبی که از اکتبر موندن .لطفا اعلام بفرمایند تا آمار بگیریم چند نفر باقی موندن

سلام دوستان،والا ماهم از اکتبر موندیم،یه کیس جالبم بگم بهتون،من کیسم تو سایت سفارت اومد که ویزام درسته الانم دارم از دبی مینویسم واستون،ولی توی سفارت بهم گفتن که کی گفته شما بیاین،منم گفتم توی سایت دیدم،کلی بالا و پایین کردن و نهایتن گفتن اشتباه شده!!!!و دو باره توی سایت به وضعیت AP  دراومدم،و کلی هم گفتن که ایمیل نیازی نیس،روللش تموم شه اطلاع پیدا میکنین

یعنی شما رفتین دبی و گفتند هنوز کلیر نشدین؟ لطفا امضاتون رو تکمیل کنید
اره،درسته،رفتم سفارت بهم گفتن که داخل سایت اشتباه شده،چون مال من ابتدا در سایت سیس تبدیل به or شد و بعد از اون هم در سایت سفارت اومد که ویزای شما حاضره و برای دریافت اقدام کنید ولی ایمیلی نیومد که من همین هفته اومدم دبی و ابتدا مدیکالها رو تمدید کردم و بعدشم رفتم یفارت که بهم اینو گفتن،به همین خاطر فک کنم حتما از سفارت ابوظبی هم ایمیلی برای تحویل پاسپورتها باید دریافت کنید
کیس as13**
مصاحبه:۲۷ اکتبر ابوظبی
تبدیل وضعیت در سیس به or:8apr
کلیری در سایت سفارت:10april
و پس از مدتی مجددا تبدیل or به /
در روز مراجعه به سفارت هم پس از بررسی گفتند که اشتباه شده و دوباره در سایت به ap تغییر پیدا کرد
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-04-05 ساعت 13:28)farsan نوشته:  

یعنی بدون اینکه کلير بشن ميرن همینجوری که نمیشه سفارت جوابی بهشون نمیده

تعداد کسانی که میرن برای مصاحبه خیلی زیادن امیدوارم زودتر یه کاری کنن که همه بچه ها از استرسی که دارن در بیان
دوستان من ٤ اوريل تو سايت سيس or شدم امروز هم كه سايت سفارت در انكارا اپديت شد هنوزap هستم اين يعني چه؟! چند روز طول ميكشه تا ايميل بزنند و بنويسند كامپليت شده است؟!

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
(2016-04-05 ساعت 15:04)a4542 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 23:08)ngr نوشته:  وقتی پاسو تحویل سفارت دادین بتون گفتن کی بیاین ببرین؟چط.ری اطلاع رسانی میشه که کی بریم بگیریم؟
دوست گرامی
زمانی که پاسهارو تحویل میدهید یه برگه سفید به دو زبان به شما میدهند و در آن تاریخ مراجعه ی شما جهت اخذ ویزا را قید مینمایند
موفق باشید

دوست عزیز ضمن تبریک خدمت شما.نمیدونم تا حالا که این کامنت رو خدمتتون مینویسم به سفارت رفته اید یا نه ولی ما پاسهامون رو روز دوشنبه تحویل دادیم که خانوم فارسی زبانی که در سفارت هستن خیلی غر زدن که چرا دیر اوردید و ممکنه تاپنجشنبه حاضر نشه و گفت در صورتی که حاضر نشد برگردید و پاسها رو پیکاپ کنید و یه برگه ای هم دادن که نوشته بود پنجشنبه برای گرفتن ویزا بریم اما چون من خیلی استرس داشتم روز چهار شنبه جلوی سفارت رفتیم و با انگلیسی دست و پا شکسته به خانمی که جلوی در توی باجه نشسته بود گفتم خیلی نگرانم و استرس دارم که ایشون اجازه دادن بریم داخل که البته چون من خیلی استرس داشتم همسرم رفت که دیدیم ویزاهامون روز قبل صادر شده فقط خوب شد که رفتیم چون دو تا از ویزاها غلط املایی داشت که دوباره یه برگه ای داد و فردا مراجعه کردیم و گرفتیم و دو تا از ویزاها رو هم همون روز چهار شنبه تحویلمون دادن.
دوست خوبم
ممنون از پاسخ شما و وقتی که به ما اختصاص دادید
من هم با اینکه پس فردارو برای عودت پاسپورت تعیین کرده اند( و برای پنجشنبه شب بلیط برگشتدارم ) فردا میرم ابوظبی . امروز هم رفتم دفتر قطر ایرلاینز که ببینم اگه ویزام فردا حاضر شد بلیطمو بندازم قردا شب (که گفتند خوشبختانه جا هست و 50 درهم فقط جریمه داره و دفترشون در حوالی سیتی سنتره و تا ساعت 7 شب بازه)
ساعت 14 قردا میرم به امید خدا ببینم چی میشه
اشکال ویزای شما دفیفا در کدام قسمت بود ؟ که من هم چک کنم
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
(2016-04-04 ساعت 23:26)usmamal نوشته:  دوستان ميشه بگيد از روزي كه or شديد چند روز طول ميكشه تا سايت سفارت انكارا اعلام كليري بكند

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march
لطفاً ایمیل کلیریتون اومد اطلاع بدین Rolleyes
(2016-04-05 ساعت 12:11)usmamal نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 08:46)kimfar نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 23:26)usmamal نوشته:  دوستان ميشه بگيد از روزي كه or شديد چند روز طول ميكشه تا سايت سفارت انكارا اعلام كليري بكند

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

اگه دیشب or شدید امروز به احتمال ۹۹ درصد ایمیلتون میاد... ایمیلتونو هر ساعت چک کنید ...احتمالا تا پایان وقت اداریشون یعنی ۵و۶ بعد از ظهر ما میاد مگر اینکه اضافه کاری کنن دیرتر بیاد....

سپاس دوست عزيز. تو سايت سيس ديروز or شده است يعني ٤ اوريل اما سايت سفارت از ٢٩ مارچ هنوز اپديت نشده است و هنوز هم ايميل نيومده است
کارای سفارت یه کم عجیب غریب. ..چون باید اونایی رو که or شدنو کامپلیت میزد Cool ....حالا من حدس میزنم سایت سفارت بدون اینکه سیس چک بشه آپدیت شده. ..احتمالآ از طرف سفارت اگر سیس چک بشه یه آپدیت 5 آپریل باید باشه که آپدیت هنوز 4 آپریل. ... Cool پس هنوز سفارت سیسو چک نکرده

سلام
ما همه امیدواریم ولی فکر کنم کمی منطقی باشیم کمتر استرس تحمل میکنیم
به نظر من هنوز دوستان زیادی از نوامبر دسامبر و ژانویه موندن حتی تک و توک اکتبری هم مونده
انتظار زودتر از موعد شما رو دچار دلشوره و نگرانی می کنه
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، hamidzxc ، roteil ، مل مل ، ستوده ، matin86
(2016-04-05 ساعت 16:59)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 15:04)a4542 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 00:23)پرسپولیس6 نوشته:  دوست گرامی
موفق باشید

دوست خوبم
من هم با اینکه پس فردارو برای عودت پاسپورت تعیین کرده اند( و برای پنجشنبه شب بلیط برگشتدارم ) فردا میرم ابوظبی . امروز هم رفتم دفتر قطر ایرلاینز که ببینم اگه ویزام فردا حاضر شد بلیطمو بندازم قردا شب (که گفتند خوشبختانه جا هست و 50 درهم فقط جریمه داره و دفترشون در حوالی سیتی سنتره و تا ساعت 7 شب بازه)
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید

جناب آقای پرسپولیس به امید موفقیت شما تا جایی که یادمه همسرم گفتن در قسمت شماره پاسپورت یک عدد جا انداخته بودن و میگفت کسی که ویزا ها رو تحویا داد گفت کلیه مشخصات رو با پاسپورت چک کنید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، مل مل
(2016-04-05 ساعت 18:11)a4542 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 16:59)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 15:04)a4542 نوشته:  دوست عزیز ضمن تبریک خدمت شما.نمیدونم تا حالا که این کامنت رو خدمتتون مینویسم به سفارت رفته اید یا نه ولی ما پاسهامون رو روز دوشنبه تحویل دادیم که خانوم فارسی زبانی که در سفارت هستن خیلی غر زدن که چرا دیر اوردید و ممکنه تاپنجشنبه حاضر نشه و گفت در صورتی که حاضر نشد برگردید و پاسها رو پیکاپ کنید و یه برگه ای هم دادن که نوشته بود پنجشنبه برای گرفتن ویزا بریم اما چون من خیلی استرس داشتم روز چهار شنبه جلوی سفارت رفتیم و با انگلیسی دست و پا شکسته به خانمی که جلوی در توی باجه نشسته بود گفتم خیلی نگرانم و استرس دارم که ایشون اجازه دادن بریم داخل که البته چون من خیلی استرس داشتم همسرم رفت که دیدیم ویزاهامون روز قبل صادر شده فقط خوب شد که رفتیم چون دو تا از ویزاها غلط املایی داشت که دوباره یه برگه ای داد و فردا مراجعه کردیم و گرفتیم و دو تا از ویزاها رو هم همون روز چهار شنبه تحویلمون دادن.
دوست خوبم
ممنون از راهنمایی تون
کامیاب باشید

جناب آقای پرسپولیس به امید موفقیت شما تا جایی که یادمه همسرم گفتن در قسمت شماره پاسپورت یک عدد جا انداخته بودن و میگفت کسی که ویزا ها رو تحویا داد گفت کلیه مشخصات رو با پاسپورت چک کنید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم ایا هر روز سفارت ابوظبی تاسپورتها رو تحویل میگیره یا فقط یک شنبه ها و سه شنبه ها؟
ممنون
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-04-05 ساعت 17:38)kimfar نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 12:11)usmamal نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 08:46)kimfar نوشته:  اگه دیشب or شدید امروز به احتمال ۹۹ درصد ایمیلتون میاد... ایمیلتونو هر ساعت چک کنید ...احتمالا تا پایان وقت اداریشون یعنی ۵و۶ بعد از ظهر ما میاد مگر اینکه اضافه کاری کنن دیرتر بیاد....

سپاس دوست عزيز. تو سايت سيس ديروز or شده است يعني ٤ اوريل اما سايت سفارت از ٢٩ مارچ هنوز اپديت نشده است و هنوز هم ايميل نيومده است
کارای سفارت یه کم عجیب غریب. ..چون باید اونایی رو که or شدنو کامپلیت میزد Cool ....حالا من حدس میزنم سایت سفارت بدون اینکه سیس چک بشه آپدیت شده. ..احتمالآ از طرف سفارت اگر سیس چک بشه یه آپدیت 5 آپریل باید باشه که آپدیت هنوز 4 آپریل. ... Cool پس هنوز سفارت سیسو چک نکرده

ايميل كليري اومد و فقط تا ١٥ اوريل وقت داره
چقدر اين سفارت بي نظمه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، مل مل ، dd7472003 ، moh.saee ، matin86
(2016-04-05 ساعت 12:10)NGNJ نوشته:  امروز شد ١٥٠ روز يعني وارد شش ماه شديم اميدورام تا شش ماه تمام نشده ما هم كلير بشيم دوستان اطلاع داريد كه ايا ميشه اگر شش ماه كليرنس تمام بشه بدون  تمديد مديكال  بلافاصله بعد از دريافت ويزا به امريكا رفت يا خير ؟چون سفارت استراليا به يكي از دوستان كه در وضعيت مهاجرت بودن و مديكالشون تمام شده بود ده روز مهلت داده بود كه يا تمديد مديكال كنيد يا وارد به كشور مقصد شويد .ايا سفارت امريكا هم يه همچين اپشني ميده؟ميشه از كساني كه ميرن سفارت ويزا بگيرن يكي لطف كنه اين سوال را بپرسه ازشون كه منبع موثقي باشه براي برنامه ريزي.
دوست گرامي همچين چيزي رو كسي تا حالا موفق به اجراش نشده چون ويزاي شما تاريخ انقضا داره و وقتي ازون شيش ماهه بگذره بايد تمديد كنيد مديكالتون رو
منظورم اينه كه خب با توجه به اينها منطقي هم نيست حرف شما كه بشه
انشالا بزودي كارتون درست ميشه و مطمئنا خيريتي درش هست
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، NGNJ ، مل مل ، dd7472003 ، copol ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان