موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟
ایشون که بعد از 171 روز کلیر شدن همسر منم بعد از 146 روز هنوز کلیر نشده میخوام ببینم میشه به این نتیجه رسید که کیسایه نیرو هوایی ارتش کلیر شدنشون طولانیه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-08 ساعت 17:10)usmamal نوشته: دوستان من براي تجديد مديكال فردا وقت داشتم اما امروز رفتم مطب دكتر اونگان و در عرض نيم ساعت كارم انجام شد و گفت فردا ساعت ١٠ بيام براي جواب . فردا صبح هم بعد از مديكال ميرم پست براي ارسال مدارك
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
تبریک فراوان!
ممکنه بفرمایید:
۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینهش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 00:38)chakavakl نوشته: دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟
ایشون که بعد از 171 روز کلیر شدن همسر منم بعد از 146 روز هنوز کلیر نشده میخوام ببینم میشه به این نتیجه رسید که کیسایه نیرو هوایی ارتش کلیر شدنشون طولانیه
همسر من هم نیرو هوایی بودن
حدود 3 ماه هم هست که از مصاحبه مون می گذره و روی 25 ژانویه موندیم
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-13 ساعت 03:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-13 ساعت 03:08 توسط sasachi.)
واقعا جا داره از ابوظبی عزیز که حتی یک نفر از کیسهای ژانویه به بعد رو نه تنها کلیر بلکه آپدیت هم نکرده تشکر کنیم ضمن اینکه با توجه به بولتن و پیشبینی سایمون که جولای کیسهای نپالی هم تموم میشن واقعا بعد از جولای معلوم نیست ایا سهمیه ای برای آسیا میمونه. از خدا میخوام هر چه سریعتر و قبل از جولای همگی کلیر شیم و دوستان ایرانی که هنوز به مصاحبه نرفتن همگی یکضرب بگیرن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-13 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-13 ساعت 08:58 توسط alborz3718.)
سلام به دوستان و پیش کسوتان
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم
من یه هفتهس وارد مرحله AP شدم، از اعتبار پاسپورتم ۸ ماه بیشتر نمونده. اگر الان اقدام به تعویض پاسپورتم بکنم که مشکلی با سفارت نخواهم داشت درسته؟
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 01:18)مل مل نوشته: (2016-04-13 ساعت 00:38)chakavakl نوشته: دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟
همسر من هم نیرو هوایی بودن
حدود 3 ماه هم هست که از مصاحبه مون می گذره و روی 25 ژانویه موندیم
بله هست فعلا 170 روز همچنان در انتظار
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله منم نیروی هوایی ارتش هستم . همچنان بعد از 170 روز روی 25 ژانویه مونده .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
استرس بیخودی نگیرین دوستان
هر کشوری سهمیه خودش رو داره و سهمیه ایران با آسیا محاسبه نمیشه
نگران نباشین
همه چی اوکی میشه
فقط صبر داشته باشین و به جای قضاوت، در مورد کار سفارت ها صبر کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 08:57)alborz3718 نوشته: سلام به دوستان و پیش کسوتان
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان
دوست عزيز سفارت امريكا در انكارا از طريق ايميل به متقاضياش پاسخ ميده.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يك اتفاق خيلي جالب تاريخ اكسپاير دريافت ويزا بعد از كلير شدن امروز از ١٥ اوريل شد ٢٤ اوريل معلوم نيست سفارت چه داره مي كنه
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march