کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟
ایشون که بعد از 171 روز کلیر شدن همسر منم بعد از 146 روز هنوز کلیر نشده میخوام ببینم میشه به این نتیجه رسید که کیسایه نیرو هوایی ارتش کلیر شدنشون طولانیه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-04-08 ساعت 17:10)usmamal نوشته:  دوستان من براي تجديد مديكال فردا وقت داشتم اما امروز رفتم مطب دكتر اونگان و در عرض نيم ساعت كارم انجام شد و گفت فردا ساعت ١٠ بيام براي جواب . فردا صبح هم بعد از مديكال ميرم پست براي ارسال مدارك

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march

تبریک فراوان!

ممکنه بفرمایید:
۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینه‌ش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 00:38)chakavakl نوشته:  دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟
ایشون که بعد از 171 روز کلیر شدن همسر منم بعد از 146 روز هنوز کلیر نشده میخوام ببینم میشه به این نتیجه رسید که کیسایه نیرو هوایی ارتش کلیر شدنشون طولانیه

همسر من هم نیرو هوایی بودن
حدود 3 ماه هم هست که از مصاحبه مون می گذره و روی 25 ژانویه موندیم
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: chakavakl ، matin86
واقعا جا داره از ابوظبی عزیز که حتی یک نفر از کیسهای ژانویه به بعد رو نه تنها کلیر بلکه آپدیت هم نکرده تشکر کنیم ضمن اینکه با توجه به بولتن و پیشبینی سایمون که جولای کیسهای نپالی هم تموم میشن واقعا بعد از جولای معلوم نیست ایا سهمیه ای برای آسیا میمونه. از خدا میخوام هر چه سریعتر و قبل از جولای همگی کلیر شیم و دوستان ایرانی که هنوز به مصاحبه نرفتن همگی یکضرب بگیرن
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-13 ساعت 03:06)sasachi نوشته:  واقعا جا داره از ابوظبی عزیز  که حتی یک نفر از کیسهای ژانویه به بعد رو نه تنها کلیر بلکه آپدیت هم نکرده تشکر کنیم ضمن اینکه با توجه به بولتن و پیشبینی سایمون که جولای کیسهای نپالی هم تموم میشن واقعا بعد از جولای معلوم نیست ایا سهمیه ای برای آسیا میمونه. از خدا میخوام هر چه سریعتر و قبل از جولای همگی کلیر شیم و دوستان ایرانی که هنوز به مصاحبه نرفتن همگی یکضرب بگیرن
سلام دوست عزيز
ما هم نوامبر مصاحبه داشتیم و اپدیت ۱ اپریل هم داریم هنوز or یا کلیر نکرده . بهر حال امیدوارم تمامی منتظران به ارزوشون برسند.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: behjan ، sasachi
سلام به دوستان و پیش کسوتان
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
یه سوال داشتم

من یه هفته‌س وارد مرحله AP شدم، از اعتبار پاسپورتم ۸ ماه بیشتر نمونده. اگر الان اقدام به تعویض پاسپورتم بکنم که مشکلی با سفارت نخواهم داشت درسته؟

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 01:18)مل مل نوشته:  
(2016-04-13 ساعت 00:38)chakavakl نوشته:  دوستان غیر از جناب heidary1356 که نیرو هوایی ارتش بودن کیسه دیگه هم نیرو هوایی ارتش هست؟

همسر من هم نیرو هوایی بودن
حدود 3 ماه هم هست که از مصاحبه مون می گذره و روی 25 ژانویه موندیم
بله هست فعلا 170 روز همچنان در انتظار
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
بله منم نیروی هوایی ارتش هستم . همچنان بعد از 170 روز روی 25 ژانویه مونده .
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر
تعداد افراد : دو نفر
نفر اصلی : همسر ( خانم )
کلیرنس : هر دو
شغل : مهندس عمران
سربازی : نیروی هوایی ارتش
آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC
تشکر کنندگان: chakavakl ، مل مل
استرس بیخودی نگیرین دوستان
هر کشوری سهمیه خودش رو داره و سهمیه ایران با آسیا محاسبه نمیشه
نگران نباشین
همه چی اوکی میشه
فقط صبر داشته باشین و به جای قضاوت، در مورد کار سفارت ها صبر کنید
تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل
(2016-04-13 ساعت 08:57)alborz3718 نوشته:  سلام به دوستان و پیش کسوتان
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان

دوست عزيز سفارت امريكا در انكارا از طريق ايميل به متقاضياش پاسخ ميده.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: alborz3718 ، مل مل
دوستان يك اتفاق خيلي جالب تاريخ اكسپاير دريافت ويزا بعد از كلير شدن امروز از ١٥ اوريل شد ٢٤ اوريل معلوم نيست سفارت چه داره مي كنه

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
تشکر کنندگان: عاشق ، مل مل
(2016-04-13 ساعت 10:45)Hosein_hhs نوشته:  
(2016-04-13 ساعت 08:57)alborz3718 نوشته:  سلام به دوستان و پیش کسوتان

دوست عزيز سفارت امريكا در انكارا از طريق ايميل به متقاضياش پاسخ ميده.

از دوستانی که ابوظبی رفتن یا اطلاع دارن منم همین سوال رو داشتم، در مورد سفارت ابوظبی به چه صورته؟تا اونجا که من فهمیدم ابوظبی به همه ایمیل نمیده،ولی در سایت سیس چطور؟ ap تغییر میکنه به ready یا اینکه فقط or میشه؟
(2016-04-12 ساعت 12:53)heidary1356 نوشته:  سلام بر همه دوستان
یه سوال دارم از اون دوستانی که پاسپورتها را خودشان بعد از کلیری جهت دریافت ویزا به سفارت ابوظبی تحویل دادند  
آیا سفارت بعد از دریافت پاسپورتها، کیس شما را در همان روز آپدیت کرده؟

بله آپدیت کرد
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: copol ، مل مل
(2016-04-11 ساعت 15:56)a4542 نوشته:  
(2016-04-11 ساعت 15:34)heidary1356 نوشته:  
(2016-04-10 ساعت 19:58)siamak نوشته:  
سلام خدمت شما

زمانی که پاسپورت شما به دست سفارت میرسه کیس شما آپدیت میشه و زمانی که ایشود میشید دوباره کیس شما آپدیت میشه .
متشکرم آقا سیامک از پاسختون اما من یکشنبه پاسپورت را از طریق پیکاپ خانم م ا به دست سفارت رساندم (البته به گفته خانم م ا ) اما هیچ آپی نه در سایت سفارت و نه در سایت سیس امروز دوشنبه هم صورت نگرفت می خواستم ببینم ایا امکان داره آپ نشود؟ متشکرم از توجه تان

دوست عزیز بسیار تبریک میگم بابت کلیری شما.من بهتون اطمینان میدم که خانم م.الف بسیار خانم خوب و وظیفه شناسی هستن.حتما ویزاهاتون رو هر چه سریعتر میگیرن.

ما هم از طریق اون خانوم پیکاپ کردیم پاسپورتارو به ما هم گفتن یکشنبه تحویل دادم ولی نداده بودن و سه شنبه تحویل دادن وقتی هم ایشود شدیم بعد از یک هفته رفتن پاسپورتارو از سفارت گرفتن و یک هفته بعدش هم به دستمون رسید
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، copol ، behjan ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان