کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-13 ساعت 10:45)Hosein_hhs نوشته:  
(2016-04-13 ساعت 08:57)alborz3718 نوشته:  سلام به دوستان و پیش کسوتان
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان

دوست عزيز سفارت امريكا در انكارا از طريق ايميل به متقاضياش پاسخ ميده.

دوست عزیز این موضوع را می دانم فقط میخاستم مطمئن بشم که آیا بایستی به دو مرحله قبلش یعنی1-تبدیل / به or یا 2- تبدیل متن ap به issued در صورت اتفاق افتادن ،بایستی بی تفاوت باشیم و فقط دریافت ایمیل ملاک ما باشد برای رفتن به آنکارا ؟؟؟
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 11:59)alborz3718 نوشته:  
من بیشتر صفحات این تاپیک را خواندم ولی در مورد کلیر شدن از طریق آنکارا هنوز برایم ابهام وجود دارد .خواهشمندم دوستان به من پاسخ بدهند . برای کلیر شدن از آنکارا آیا 1-تبدیل / به or ملاک است یا 2- تبدیل متن ap به issued و یا 3-ایمیل سفارت ؟ در حقیقت می خواهم بدان حجت قاطع بر کلیر شدن و بلیط گرفتن و حرکت به سمت آنکارا بایستی پس از کدام یک از سه مرحله بالا صورت بگیرد؟(با درنظر گرفتن این موضوع که بین هرکدام از این مراحل با دیگری ممکن است از یک روز تا ... طول بکشد). سپاس از پاسخ گوییتان

دوست عزیز این موضوع را می دانم فقط میخاستم مطمئن بشم که آیا بایستی به دو مرحله قبلش یعنی1-تبدیل / به or  یا 2- تبدیل متن ap به issued در صورت اتفاق افتادن ،بایستی بی تفاوت باشیم و فقط دریافت ایمیل ملاک ما باشد برای رفتن به آنکارا ؟؟؟
با سلام مجدد
ميتونه تمامه اين اتفاقاتي كه فرمودين قبل از ايميل بيوفته ممكن هم هست نيوفته حجت در خصوص انكارا ايميل سفارت هستش.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: matin86 ، alborz3718 ، مل مل

دوست عزیز این موضوع را می دانم فقط میخاستم مطمئن بشم که آیا بایستی به دو مرحله قبلش یعنی1-تبدیل / به or  یا 2- تبدیل متن ap به issued در صورت اتفاق افتادن ،بایستی بی تفاوت باشیم و فقط دریافت ایمیل ملاک ما باشد برای رفتن به آنکارا ؟؟؟
وقتی ‎issued‎ میشه که ویزا شما بخوره توی پاسپورتتون ربطی به کلیر شدن نداره .
اول / تبدیل به or میشه بعد یا همان روز یا چند روز بعد ایمیل کلیری میاد به سلامتی و خوشی میروید و ویزا را میگیرید
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

تشکر کنندگان: roteil ، matin86 ، Joje mohajer ، alborz3718 ، عاشق ، mr1mra ، مل مل
(2016-04-13 ساعت 15:04)milad_magnet نوشته:  
(2016-04-13 ساعت 10:45)Hosein_hhs نوشته:  دوست عزيز سفارت امريكا در انكارا از طريق ايميل به متقاضياش پاسخ ميده.

وقتی ‎issued‎ میشه که ویزا شما بخوره توی پاسپورتتون ربطی به کلیر شدن نداره .
اول / تبدیل به or میشه بعد یا همان روز یا چند روز بعد ایمیل کلیری میاد به سلامتی و خوشی میروید و ویزا را میگیرید

از پاسخ تمامي بزرگواران سپاسگزارم
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: عاشق
(2016-04-12 ساعت 18:30)Hanar نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 12:53)heidary1356 نوشته:  سلام بر همه دوستان
یه سوال دارم از اون دوستانی که پاسپورتها را خودشان بعد از کلیری جهت دریافت ویزا به سفارت ابوظبی تحویل دادند  
آیا سفارت بعد از دریافت پاسپورتها، کیس شما را در همان روز آپدیت کرده؟

سلام
سایت سیس برای ما همون روز اپدیت کرد اما خود سفارت نه

سلام
ما دیروز خودمون رفتیم ابوظبی واسه تحویل پاس ها
با گروه خانم م هم رفتیم
یک نفر بیشتر نگداشتن بره داخل که شوهرم رفت و یه برگه بش دادن که دوشنبه ساعت2 بیاید بگیرید فقظ هم تو سیس اپدیت شدیم سفارت رو 22 مارچ مونده
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: dv2017 ، behjan ، copol ، سعید... ، مل مل
(2016-04-13 ساعت 20:57)ngr نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 18:30)Hanar نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 12:53)heidary1356 نوشته:  سلام بر همه دوستان
یه سوال دارم از اون دوستانی که پاسپورتها را خودشان بعد از کلیری جهت دریافت ویزا به سفارت ابوظبی تحویل دادند  
آیا سفارت بعد از دریافت پاسپورتها، کیس شما را در همان روز آپدیت کرده؟

سلام

سلام
با گروه خانم م هم رفتیم
یک نفر بیشتر نگداشتن بره داخل که شوهرم رفت و یه برگه بش دادن که دوشنبه ساعت2 بیاید بگیرید فقظ هم تو سیس اپدیت شدیم سفارت رو 22 مارچ مونده

با سلام وعرض تبریک آیا شما مدیکالتون تجدید کردید و با مدیکال جدید به سفارت رفتید یا نه با تشکر
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: nimashariat
(2016-04-13 ساعت 22:25)behjan نوشته:  
(2016-04-13 ساعت 20:57)ngr نوشته:  
(2016-04-12 ساعت 18:30)Hanar نوشته:  سلام

سلام
با گروه خانم م هم رفتیم

با سلام وعرض تبریک آیا شما مدیکالتون تجدید کردید و با مدیکال جدید به سفارت رفتید یا نه با تشکر

بله ما دوشنبه صبح رفتیم مدیکال و با پرداخت 750 جای 525 ذرهم برای هر نفر جوابو همون دوشنبه عصر ساعت 6 گرفتیم و سه شنبه رفتیم سفارت
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: سعید... ، behjan ، مل مل
کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-14 ساعت 00:58)milaveh نوشته:  کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

ما فوریه بودیم حتی یه دونه اپدیت بعد از مصاحبه هم نداشتیم بچه های زانویه هم فک نکنم از 25 ژانویه به بعد آپ خورده باشن?
(2016-04-14 ساعت 01:21)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 00:58)milaveh نوشته:  کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

ما فوریه بودیم حتی یه دونه اپدیت بعد از مصاحبه هم نداشتیم بچه های زانویه هم فک نکنم از 25 ژانویه به بعد آپ خورده باشن?

خیلی عجیبه پس کی میخوان شروع کنن ، انگار هنوز رو کیس های اکتبر و نوامبر موندن
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

(2016-04-14 ساعت 01:30)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:21)sasachi نوشته:  

ما فوریه بودیم حتی یه دونه اپدیت بعد از مصاحبه هم نداشتیم بچه های زانویه هم فک نکنم از 25 ژانویه به بعد آپ خورده باشن[emoji54]

دوست عزيز عجله نكنيد من تا وقتي كه كلير شدم فقط در عرض چهار ماه چهار اپديت در سايت سيس داشتم ، همه كلير ميشويد فقط بايد صبر كنيد!
تشکر کنندگان: milaveh ، sasachi ، mr1mra ، behjan ، مل مل
بچه ها طی بررسی هایی که کردم از اکتبر ابوظبی 84 کیس موندن که البته خب مسلما همچون ایرانی نیستن از ماه نوامبر هم 9 کیس و از ماه دسامبر 19 کیس ، ژانویه 26 کیس ، فوریه 28 کیس ، مارچ هم 32 کیس ، بیشترین میزان کیس های مونده در اکتبر هست که اون هم به دلیل تعداد بالای کارنت های اکتبر بوده ، البته همه ی این کیس ها ایرانی نیستن .
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

تشکر کنندگان: sasachi ، behjan ، behzad mg ، مل مل
(2016-04-14 ساعت 01:45)usmamal نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:30)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:21)sasachi نوشته:  ما فوریه بودیم حتی یه دونه اپدیت بعد از مصاحبه هم نداشتیم بچه های زانویه هم فک نکنم از 25 ژانویه به بعد آپ خورده باشن[emoji54]

دوست عزيز عجله نكنيد من تا وقتي كه كلير شدم فقط در عرض چهار ماه چهار اپديت در سايت سيس داشتم ، همه كلير ميشويد فقط بايد صبر كنيد!

میشه بگید آپدیتهااز چند ماه به بعد شروع شد؟
تشکر کنندگان:
(2016-04-14 ساعت 01:59)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:45)usmamal نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:30)milaveh نوشته:  خیلی عجیبه پس کی میخوان شروع کنن ، انگار هنوز رو کیس های اکتبر و نوامبر موندن

میشه بگید آپدیتهااز چند ماه به بعد شروع شد؟

والا حساب كتاب نداره اما اولين اپديت من اول ژانويه بعد ٢٤ مارس درنهايت اول اپريل و پنج اپريل بود
تشکر کنندگان: sasachi ، moh.saee ، matin86 ، مل مل
(2016-04-14 ساعت 01:52)milaveh نوشته:  بچه ها طی بررسی هایی که کردم از اکتبر ابوظبی 84 کیس موندن که البته خب مسلما همچون ایرانی نیستن از ماه نوامبر هم 9 کیس و از ماه دسامبر 19 کیس ، ژانویه 26 کیس ، فوریه 28 کیس ، مارچ هم 32 کیس ، بیشترین میزان کیس های مونده در اکتبر هست که اون هم به دلیل تعداد بالای کارنت های اکتبر بوده ، البته همه ی این کیس ها ایرانی نیستن .

خیلی عالی از کجا استخراج کردید آمارو؟ شاید مصاحبه اکتبریها در ماههای بعد بوده؟
تشکر کنندگان: لطف اله ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان