کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
بچه ها اصلا کسی اماری از ابوظبی داره که تا به حال چند نفرو کلیر کرده؟ بعید میدونم به جز یه ضربی هایی که داده بالای 50 نفرو کلیر کرده باشه
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-14 ساعت 02:01)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:52)milaveh نوشته:  بچه ها طی بررسی هایی که کردم از اکتبر ابوظبی 84 کیس موندن که البته خب مسلما همچون ایرانی نیستن از ماه نوامبر هم 9 کیس و از ماه دسامبر 19 کیس ، ژانویه 26 کیس ، فوریه 28 کیس ، مارچ هم 32 کیس ، بیشترین میزان کیس های مونده در اکتبر هست که اون هم به دلیل تعداد بالای کارنت های اکتبر بوده ، البته همه ی این کیس ها ایرانی نیستن .

خیلی عالی از کجا استخراج کردید آمارو؟ شاید مصاحبه اکتبریها در ماههای بعد بوده؟

از فایلی که سیمون قرارداده در صفحش
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
دوستان ببخشید سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنید.
من توی فرمم شماره پاس نوشته بودم و شنیده بودم که اگر تا روز مصاحبه اونو عوض کردیم تو سفارت اطلاع بدیم. من توی سفارت با پاس جدید کار هام رو انجام دادم ولی کسی ازم سوالی نکرد و من هم فراموش کردم بهشون بگم. حالا که ای پی خوردم صلاح میدونید از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدم و اسکن پاس جدیدم رو بفرستم یا اینکه مساله مهمی نیست و یا اینکار صلاح نیست.در ضمن از روز مصاحبه تا الان بیشتر از یک ماه گذشته و من هیچ آپدیتی نداشتم. گفتم شاید برای پاسخ بهم لازم باشه بگم. ممنونم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
(2016-04-14 ساعت 00:58)milaveh نوشته:  کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

ما که ژانویه مصاحبه شدیم از اون موقع تا حالا هیچ آپدیتی نداشتیم.
تشکر کنندگان: moh.saee ، matin86 ، مل مل
(2016-04-14 ساعت 02:32)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 02:01)sasachi نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 01:52)milaveh نوشته:  بچه ها طی بررسی هایی که کردم از اکتبر ابوظبی 84 کیس موندن که البته خب مسلما همچون ایرانی نیستن از ماه نوامبر هم 9 کیس و از ماه دسامبر 19 کیس ، ژانویه 26 کیس ، فوریه 28 کیس ، مارچ هم 32 کیس ، بیشترین میزان کیس های مونده در اکتبر هست که اون هم به دلیل تعداد بالای کارنت های اکتبر بوده ، البته همه ی این کیس ها ایرانی نیستن .

خیلی عالی از کجا استخراج کردید آمارو؟ شاید مصاحبه اکتبریها در ماههای بعد بوده؟

از فایلی که سیمون قرارداده در صحرف زشت

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده هم فایل سیمون رو چک کردم و با استفاده از ف ی ل ت ر فقط سفارت ابوظبی تا کیس 3100 که سری دوم کارنت شدن و AP هستند رو فقط انتخاب کردم که 85 تا کیس مونده بود و این 85 تا رو تو سایت سفارت چک کردم متوجه شدم که از این تعداد هم 35 کیس ایشود شده و فقط 50 کیس از اکتبر و نوامبر و دسامبر مونده که Ap هستند و اگه اشتباه نکنم ابوظبی حدودا هر ماه بین 20 تا 30 نفر رو ایشود میکنه... ایشالا توی اپریل و ماه می همه کیس هایی که تا دسامبر رفتن مصاحبه کلیر بشن تا نوبت ما که سری اول کارنت شدیم ولی دیر رفتیم مصاحبه برسه. Shy
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، milaveh ، behjan ، sasachi ، مل مل ، matin86
دوستان اهل فن من يه سوال داشتم كيس ما سه نفره بود و برنده اصلي خانمم. روز مصاحبه به خانم و بچه گفتند ويزا تعلق ميگيره و من AP . همونجا به خانم افيسر در آنكارا گفتيم كه بعد از كلير شدن من هر سه پاس رو براي گرفتن ويزا ميفرستيم . حالا سوال من اينه : روز مصاحبه كه 4 اپريل بود من روز 6 اپريل سايت سيس رو چك كردم ديدم براي خانم و بچه به تاريخ 5 اپريل و من به تاريخ 6 اپريل اپديت شديم بعد از اون روز 11 اپريل باز خانم و بچه اپديت شدن و من همون 6 موندم . علت چيه ؟ چرا اونها مجددا 11 اپديت شدن . در ضمن هر دوي اونها در وضعيت Ready هستند و من AP . با تشكر
تشکر کنندگان:
دوست عزيز اگر خانم كيس اصلي بود و شرايط دريافت ويزا را داشت پاسپورت پاس هاي ايشون و فرزندتان را براي صدور ويزا نگه مي داشت! در ضمن ممكن است كه براي خانم اعلام كنند و زودتر بياييند و ويزا بگيرند و اگر تا ان تاريخ مراجعه نكنند خبري از ويزا نخواهد بود

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
(2016-04-14 ساعت 07:52)ستوده نوشته:  [quote='milaveh' pid='701883' dateline='1460579309']
کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

[/quote
ما يك هفته پيش مصاحبه داشتيم همان روز مصاحبه و روز بعدش آپديت سيس وسفارت داشتيم روز 11 اوريل هم باز اپديت سيس وسفارت داشتيم ديروز هم اپديت فقط سفارت
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
(2016-04-14 ساعت 09:57)سعید... نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 02:32)milaveh نوشته:  
(2016-04-14 ساعت 02:01)sasachi نوشته:  خیلی عالی از کجا استخراج کردید آمارو؟ شاید مصاحبه اکتبریها در ماههای بعد بوده؟

از فایلی که سیمون قرارداده در صحرف زشت

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده هم فایل سیمون رو چک کردم و با استفاده از ف ی ل ت ر فقط سفارت ابوظبی تا کیس 3100 که سری دوم کارنت شدن و AP هستند رو فقط انتخاب کردم که 85 تا کیس مونده بود و این 85 تا رو تو سایت سفارت چک کردم متوجه شدم که از این تعداد هم 35 کیس ایشود شده و فقط 50 کیس از اکتبر و نوامبر و دسامبر مونده که Ap هستند و اگه اشتباه نکنم ابوظبی حدودا هر ماه بین 20 تا 30 نفر رو ایشود میکنه... ایشالا توی اپریل و ماه می همه کیس هایی که تا دسامبر رفتن مصاحبه کلیر بشن تا نوبت ما که سری اول کارنت شدیم ولی دیر رفتیم مصاحبه برسه. Shy
اگر واقعا ابوظبی ماهی 30 نفر رو کلیر کنه با توجه به اینکه طبق امار سیمون انها تا اول آوریل 400 نفر برای کلیرنس داشتن بنابراین واسه کلیر کردن همین 400 نفر 13 ماه زمان میبره.بنابراین فک کنم ابوظبی بینهایت کنده و ممکنه در آینده البته امیدوارم یه حرکتی کنه و مقدار زیادی سرعتش بالا بره
تشکر کنندگان: milaveh ، مل مل
(2016-04-14 ساعت 00:58)milaveh نوشته:  کسایی که مارچ مصاحبه رفتن آپدیت دارن ؟ ما که نداریم

تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
نه ما هم هیچ اپدیتی نداشتیم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

مصاحبه7مارچ .آپ 8 مارچ ودگرهیچ...
(2016-04-14 ساعت 15:24)sosol نوشته:  

شما هم هفت مارچ بودید ؟ ما هم هفت بودیم و آپ 8 مارچ همسرم داشتن و 15 مارچ خودم و دیگر هیچی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
(2016-04-14 ساعت 15:24)sosol نوشته:  

خیر ما هم 10 مارچ رفتیم 14 و 16 سیس آپدیت داشتم و از 22 مارچ آخرین آپ دیت دیگه آپ دیت نداشتیم
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
دوستان من یه سوال مهم دارم
من الان تایپیک ها رو خوندم دیدم بعضی ها نوشتن برای سایت سیس یکی از موارد ثبت سرچ های داخل گوگل یا سایت دانشگاه هست
من رفتم تو گوگل و سایت دانشگاه صنعتی اصفهان سرچ کردم و هیچی نیومد.اولا تو سایت دانشگاه گزینه سرچ سابقه دانشجو لیسانس اونم مال سال ۸۸ نبود تو گوگل هم همینطور
فردا این دردسر نشه ؟؟؟میشه اساتید راهنمایی کنن لطفا
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان