کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-16 ساعت 17:52)yashar041 نوشته:  با سلام و عرض تبریک
برای من که ایمیل زدن خودم شخصا برم سفارت و پاسپورت رو تحویل بدم از اینها مهمتر شما در سایت CSC کاری کردین یا نه؟ چون من هر بار که وارد سایت میشم و وارد حساب کاربریم میشم فقط اطلاعات همان دفعه که اول مصاحبه شدم و شعبه PTT که انتخاب کرده بودم است از همون پرینت بگیرم؟ چون اصلا هیچ چیزی توی سایتش نیست که تغییر یا به قول معروف به روز رسانی کنم
لطفا اضطراری راهنماییم کنید فردا باید اونجا باشم!!!
(2016-04-16 ساعت 09:39)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 23:03)usmamal نوشته:  دوست عزيز ادامه همون ثبت نام قبلي را كامل كنيد و پرينت بگيريد و ١٨ اوريل ساعت ١٠٥ تشريف ببريد سفارت

ببخشید 10.5 بریم سفارت با پرینت PTT؟؟؟  واقعا؟ تو ایمیل من هیچ حرفی از تعطیلی نزده و صراحتا اعلام کرده که :
All applicants should send us their passports and required documents via the Turkish postal service (PTT).

سلام دوست عزيز فايل ضمبمه را مطالعه نماييد و پاسختان در آن است
به اميد موفقيت براي همه

فایل‌های پیوست
.doc   pickup visa after clear.doc (اندازه 1.68 MB / تعداد دانلود: 71)
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 17:34)yazdanf نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 14:13)sasachi نوشته:  دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع  دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از آمریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?

سلام
اين سيستم جديد چك كردن يعني چجوري شده؟؟
چرا سيمون ديگه نميتونه امار بده؟؟

واسه چک کردن سیس باید کد CAPTCHA وارد کنید و چون سایمون به صورت الگوریتم با برنامه همه شماره ها رو چک میکرد دیگه نمیتونه و اینکه اینهمه شماره رو به صورت دستی بخواهد چک کنه هم که امکان پذیر نیست بنابراین فعلا امار بی آمار? امیدوارم ابوظبی از این خواب بیدار شه و یه حرکتی کنه و گرنه کلاه بچه هایی که ابوطبی کلیرنس خوردن پس معرکه است
تشکر کنندگان: milaveh ، مل مل
(2016-04-16 ساعت 23:32)sasachi نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 17:34)yazdanf نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 14:13)sasachi نوشته:  دوستان جالبه که سفارت ابوظبی نسبت به سایر سفارتها یکضرب بیشتری داشته اما در عوض کمتر از یک سوم سایر سفارتها کلیر کرده اگرچه تعداد مصاحبه شوندگانش هم حدودا برابر با مجموع  دو سفارت دیگه است. به نظرم در کلیر کردن سفارت نقش مهمی داره و گرنه اگر از آمریکا بود که باید سهم سفارتها کم و بیش به هم نزدیک باشه .از این ماه با توجه به سیستم جدید چک کردن در سیس سیمون هم دیگه آمار سیس رو نمیتونه استخراج کنه بنابراین امار اوریل آخرین وضعیت سیس بود که ما دسترسی داشتیم?

سلام

واسه چک کردن سیس باید کد CAPTCHA وارد کنید و چون سایمون به صورت الگوریتم با برنامه همه شماره ها رو چک میکرد دیگه نمیتونه و اینکه اینهمه شماره رو به صورت دستی بخواهد چک کنه هم که امکان پذیر نیست بنابراین فعلا امار بی آمار? امیدوارم ابوظبی از این خواب بیدار شه و یه حرکتی کنه و گرنه کلاه بچه هایی که ابوطبی کلیرنس خوردن پس معرکه است
اخه جالبیش اینه اکثر کسایی که ابوظبی افتادن ابتدا انکارا رو انتخاب کردن، شانس ما بود اینطور شده امسال، مال ما هم داره شش ماه میشه، بدون سربازی و کار دولتی، امیدوارم همگی هر چه زودتر کلیر شن و ازین انتظار سخت راحت شیم
تشکر کنندگان: sasachi ، copol ، moh.saee ، asal1372 ، مل مل
(2016-04-16 ساعت 23:43)sd_seraj نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 23:32)sasachi نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 17:34)yazdanf نوشته:  سلام

اخه جالبیش اینه اکثر کسایی که ابوظبی افتادن ابتدا انکارا رو انتخاب کردن، شانس ما بود اینطور شده امسال، مال ما هم داره شش ماه میشه، بدون سربازی و کار دولتی، امیدوارم همگی هر چه زودتر کلیر شن و ازین انتظار سخت راحت شیم
شما خوتون فکر میکنید چرا اینهمه طول کشیده یعنی ابهام کیستون چی بوده براشون؟ خودشون گفتن چقدر طول میکشه؟ مصاحبتون مورد خاصی داشت؟ بالاخره چرا واسه بعصی ها اینقدر طول میکشه و اذیت میشن؟ دوستانی که بالای 5 ماه هست میشه بگن خودشون به چه نتیجه ای رسیدن؟
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-16 ساعت 23:48)sasachi نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 23:32)sasachi نوشته:  واسه چک کردن سیس باید کد CAPTCHA وارد کنید و چون سایمون به صورت الگوریتم با برنامه همه شماره ها رو چک میکرد دیگه نمیتونه و اینکه اینهمه شماره رو به صورت دستی بخواهد چک کنه هم که امکان پذیر نیست بنابراین فعلا امار بی آمار? امیدوارم ابوظبی از این خواب بیدار شه و یه حرکتی کنه و گرنه کلاه بچه هایی که ابوطبی کلیرنس خوردن پس معرکه است
شما خوتون فکر میکنید چرا اینهمه طول کشیده یعنی ابهام کیستون چی بوده براشون؟ خودشون گفتن چقدر طول میکشه؟ مصاحبتون مورد خاصی داشت؟ بالاخره چرا واسه بعصی ها اینقدر طول میکشه و اذیت میشن؟ دوستانی که بالای 5 ماه هست میشه بگن خودشون به چه نتیجه ای رسیدن؟

ماهم خودشون تغير دادن به ابوظبي حالا ابوظبي امسال داستانش چيه كه كنده فقط خدا ميدونه
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
(2016-04-16 ساعت 23:48)sasachi نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 23:32)sasachi نوشته:  واسه چک کردن سیس باید کد CAPTCHA وارد کنید و چون سایمون به صورت الگوریتم با برنامه همه شماره ها رو چک میکرد دیگه نمیتونه و اینکه اینهمه شماره رو به صورت دستی بخواهد چک کنه هم که امکان پذیر نیست بنابراین فعلا امار بی آمار? امیدوارم ابوظبی از این خواب بیدار شه و یه حرکتی کنه و گرنه کلاه بچه هایی که ابوطبی کلیرنس خوردن پس معرکه است
به من که موقع مصاحبه گف هیچ مشکل خاصی نداربن،یه ماه تا دو ماه میشه نهایتش،ولی حدسم اینه به خاطر دانشجوی دکتری بودن باشه،ضمن اینگه شغلمو تدریس دانشگاهی گفتم.منظورم حق التدریس بود ولی حدس میزنم اون فک کرده هیات علمی هستم.وگرنه چیز دیگه ای نبود،ضمن اینکه رشتم هم کاملا غیر حساس بود،واقعا نمیدونم چه خبره فقط امیدوارم تموم شه واسه همه،بعید میدونم ولی چیز خاصی باشه،الکی داره طول میکشه در مورد ابوظبی
تشکر کنندگان: sasachi ، مل مل
سلام

دوستان من دوشنبه ابوظبی مصاحبه داشتم شرایط یکضربم داشتم ولی AP خوردم ، چندتا اتفاق جالب افتاد اگه دوستان نظری دارن بگن خوشحا میشم،
من همسرمو بعد از نامه دوم اضافه کردم به سفارت ایمیل زدم که ازدواج کردم جواب دادن سند ازدواج و پاسپورت همسرمو بفرستم تا به کیسم اضافه کنن یعنی 260 ام تغییر نکرده بود تا روز مصاحبه که اونجا ازمون خواست به صورت دستی فرمارو پرکنم آفیسرم گفت اینو اسکن مینیم میفرستیم تا از رو این 260 رو براتون پر کنن بعدم گفت نیاز به مراحل اداری داریم 1 تا 2 ماهه دیگه هر پنجشنبه سایت سفارتو چک کنیم ،حالا بعد از مصاحبه این اتفاقا افتاد:
1-تو سایت سیس کیسمو دو نفره شد همسرم ready شد من AP به تاریخ همون روز مصاحبه ام آپدیت داشتیم جفتمون
معنی ready همسرم یعنی آماده ویزاس؟؟
2- فرمای 260 ولی هیچ تغییری نکرده فقط اطلاعات خودمه هیچی اضافه نشده
به نظرتون چه جوری پیگیری کنم که فرمارو آپدیت کنن؟؟
3-سایت ابوظبی اصلا کیسمونو نمیشناسه
چرا سایت ابوظبی کیسو نمیشناسه این معموله؟؟چیکار باید کرد؟؟
4-به کیس لاتاری قبل ما AP زد برگه سفید داد(سربازی داشتن) ولی به ما برگه آبی داد
برگه سفید به نظرتون چه فرقی با آبی میکنه اونجا میگفتن دوستان آبی واسه نقص مدرکه به نظرتون فرق میکنه؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
(2016-04-17 ساعت 00:49)amirak7 نوشته:  سلام

دوستان من دوشنبه ابوظبی مصاحبه داشتم شرایط یکضربم داشتم ولی AP خوردم ، چندتا اتفاق جالب افتاد اگه دوستان نظری دارن بگن خوشحا میشم،
من همسرمو بعد از نامه دوم اضافه کردم به سفارت ایمیل زدم که ازدواج کردم جواب دادن سند ازدواج و پاسپورت همسرمو بفرستم تا به کیسم اضافه کنن یعنی 260 ام تغییر نکرده بود تا روز مصاحبه که اونجا ازمون خواست به صورت دستی فرمارو پرکنم آفیسرم گفت اینو اسکن مینیم میفرستیم تا از رو این 260 رو براتون پر کنن بعدم گفت نیاز به مراحل اداری داریم 1 تا 2 ماهه دیگه هر پنجشنبه سایت سفارتو چک کنیم ،حالا بعد از مصاحبه این اتفاقا افتاد:
1-تو سایت سیس کیسمو دو نفره شد همسرم ready شد من AP به تاریخ همون روز مصاحبه ام آپدیت داشتیم جفتمون
برگه سفید به نظرتون چه فرقی با آبی میکنه اونجا میگفتن دوستان آبی واسه نقص مدرکه به نظرتون فرق میکنه؟؟

3بله معموله 4-ما هم بدون سربازی برگه سفید گرفتیم به رنگ برگه حساس نباشید
تشکر کنندگان: amirak7 ، مل مل
حجم کاری ابوظبی خیلی زیاده ، خیلی ها رو از آنکارا فرستادن اونجا شاید واسه همینه که کنده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: copol ، مل مل
(2016-04-17 ساعت 02:50)milaveh نوشته:  حجم کاری ابوظبی خیلی زیاده ، خیلی ها رو از آنکارا فرستادن اونجا شاید واسه همینه که کنده
اره سفارت ابوظبی واقعا این مدت سرش شلوغ بوده
ولی امیدوارم زودتر به فکر افرادی که AP خوردن باشن
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل
سلام دوستان این غیرعادی نیست که اصلا اپديت نداریم از اوایل فوریه که مصاحبه بوده تا الان خیلی نگرانم نمیدونم چرا اينجوريه حالا کلير نمیکنند بماند لااقل پرونده مون رویه نگاه بندازن دلمون خوش بشه
تشکر کنندگان:
(2016-04-16 ساعت 20:41)Joje mohajer نوشته:  با سلام
دوستان يك سوْال أيا كساني كه  orشدن قبلش ابديت دوخطي داشتن؟(إز طريق بررسي سورس متن)
معلومه که دوستانی که کلییر شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن.وگرنه جواب میدادن. Sad
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-04-17 ساعت 00:49)amirak7 نوشته:  سلام

دوست عزیز من فکر میکنم ای پی شما بخاطر شغلتون هست.چون شرکت های نفت و گاز حتی خصوصی ها یکجورایی به دولت وابسته هست و پشتشون معمولا افراد بزرگ مملکت هست.همین طور یسری شرکت های خصوصی دیگه(مثل شرکت ما)اینا میخوان مطمعن شن سمت شما چیه....
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: amirak7 ، مل مل
(2016-04-17 ساعت 10:51)Joje mohajer نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 20:41)Joje mohajer نوشته:  با سلام
دوستان يك سوْال أيا كساني كه  orشدن قبلش ابديت دوخطي داشتن؟(إز طريق بررسي سورس متن)
معلومه که دوستانی که کلییر شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن.وگرنه جواب میدادن. Sad

دوست عزیز همزمان با آپدیت orهم میشوید.مثلا ممکنه مدت طولانی بیش از یکماه آپدیت نداشته باشید و پس از ان اپدیت به همراه orشوید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: copol ، Joje mohajer ، ستوده ، پرسپولیس6
(2016-04-16 ساعت 14:08)hadis1379 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 10:22)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-15 ساعت 01:57)milaveh نوشته:  بله خیلی ها بودن

منم شدم

سلام ببخشيد چندماه كلير تون طول كشيد و ازتون پرسيدنددرسپاه چكاري انجام ميداديد وشما واقعاچكارميكرديد؟متشكر

من بعد از 4/5 ماه

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2[COUPLE WITH HEART]
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان[DEPARTMENT STORE]
مهندس عمران کار آزاد [CONSTRUCTION WORKER]
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
تاریخ کلیری 17 مارس [FACE WITH TEARS OF JOY]
تاریخ گرفتن ویزا 7 آپریل [ENVELOPE][THUMBS UP SIGN][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: copol ، ben123 ، hamidzxc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان