کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان
کسی با مدرک دکترا هست ap نخورده باشه؟؟؟؟ Sad
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
موضوعی بود که شاید همگی بدونید اما چون خودم تازه باهاش مواجه شدم فکر کردم بد نیست اینجا هم عنوان کنم .
دوستانی که بسلامتی ویزاشون در اومده و یا انشاله به زودی در میاد اگه مثل ما قصد دارن مدیکال رو تمدید نکنن و دقیقه نود راهی بشن بهتر هست که قبل از رفتن 165 دلار به ازای هر نفر رو واریز کنند. چون ظاهراً بعد از اکسپایر شدن تاریخ ویزا نمی شه این کار رو کرد. و مورد دوم اینکه A-number رو 9 رقمی می خواد بدون A . که اگر مال شما 8 رقمی بود باید اولین رقم رو صفر بزارید .
امیدوارم همه دوستانی که منتظر هستن هر چه زودتر کلیر شن.
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: golia ، مل مل ، behjan ، ستوده ، ho_tasha ، سعید... ، ahfpca ، matin86 ، پرسپولیس6
(2016-05-02 ساعت 15:46)asal1372 نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 18:51)ahfpca نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 22:00)Hosein_hhs نوشته:  با سلام
دست شما درد نکنه حسین آقا
ولی من کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
اگر ممکنه قدری بیشتر توضیحدهید
در ضمن فکر میکنم که شماره های
3629-3704-3729-37683784-3798-3983-3988-4007-4020-4023-4030-
4040-4048-4055-4060-4104-4123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
مربوط به ماه ژانویه ارمنستان بوده اند ( از آمار 1-1-2016 سیمون استخراج شده اند) و هنوز در  AP   هستند
که تعدادی از آنها با آمار شما مطابقت داره
لطفا بیشتر توضیح دهید
حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.

با سلام و تشكر از آقاي حسين
آمار ماه ژانويه از مصاحبه شوندگان ژانويه در سفارت ارمنستان كه من تهيه كردم با شما تفاوت دارد.

عسل خانم
هنوز هم اطلاعات شما ناقص و غلط است
همانطور که قبلا هم بود
تعداد زیادی از کیسهای ژانویه در لیست شما نیست
یکیش شماره خود من
لطفا دقت کنید و اطلاعات غلط ندهید
تشکر کنندگان: tyrex
(2016-05-02 ساعت 16:56)Daneshjo نوشته:  
(2016-05-02 ساعت 14:09)parichehr1010 نوشته:  دوستان سلام.سوالی که من دارم اینکه آیا همه اقایونی که سربازی رفتن Ap میخورن؟
سلام تقریبا بله  همسر من معاف شده بود و کلیرنس خورد
(2016-05-02 ساعت 17:37)jsh نوشته:  سلام دوستان
کسی با مدرک دکترا هست ap نخورده باشه؟؟؟؟ Sad

من چند سالی هست که پروسه لاتاری دوستان رو توی این سایت بررسی میکنم. اکثر افراد ap میخورن. شانس ap نخوردن خودش یه چیزی درحد برنده شدن لاتاری هست! Tongue حتی مورد خانم مجرد بدون شغل دولتی هم که داشتیم ap خورده. پس خیلی ذهن خودتون رو درگیر نکنید. انشالا که همه کلیرنسی ها خیلی زود کلیر میشن.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: Interuniversal ، matin86 ، پرسپولیس6
(2016-05-02 ساعت 21:27)hamidzxc نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 18:51)ahfpca نوشته:  حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.

آمار ماه ژانويه از مصاحبه شوندگان ژانويه در سفارت ارمنستان كه من تهيه كردم با شما تفاوت دارد.

عسل خانم
هنوز هم اطلاعات شما ناقص و غلط است
همانطور که قبلا هم بود
تعداد زیادی از کیسهای ژانویه در لیست شما نیست
یکیش شماره خود من
لطفا دقت کنید و اطلاعات غلط ندهید
منم قبلا بهشون گفتم ولی اصرار دارن که فقط اطلاعات خودشون درسته . درصورتی که به قول شما تعداد کیس نامبرها بیشتر از آمار می باشد.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-04-30 ساعت 18:51)ahfpca نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 22:00)Hosein_hhs نوشته:  با سلام
دست شما درد نکنه حسین آقا
ولی من کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
اگر ممکنه قدری بیشتر توضیحدهید
در ضمن فکر میکنم که شماره های
3629-3704-3729-37683784-3798-3983-3988-4007-4020-4023-4030-
4040-4048-4055-4060-4104-4123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
مربوط به ماه ژانویه ارمنستان بوده اند ( از آمار 1-1-2016 سیمون استخراج شده اند) و هنوز در  AP   هستند
که تعدادی از آنها با آمار شما مطابقت داره
لطفا بیشتر توضیح دهید
حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.

این عکسی که شما فرستادین از آمار ماه ژانویه کاملا غلط است.تعداد 21 کیس بین شماره های 3600 تا 4150 هست که در ap هستن.تازه فقط کیس اصلی!
لطفا اصرار به اشتباه نکنید.
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان: hamidzxc ، مل مل
با اومدن توی این تاپیک خاطرات پارسال تداعی شد
امیدوارم فردا باز هم از نزدیکانم برنده داشته باشیم
برای تک تکتون آرزوی موفقییت میکنم .............
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Interuniversal ، مل مل ، amirak7 ، Siamak ، پرسپولیس6
(2016-05-03 ساعت 02:14)rbrb-2015 نوشته:  با اومدن توی این تاپیک خاطرات پارسال تداعی شد
امیدوارم فردا باز هم از نزدیکانم برنده داشته باشیم
برای تک تکتون آرزوی موفقییت میکنم .............

سلااااااااام. واقعا یادش بخیر پارسال الان که بر میگردم به پارسال میبینم استرسهای قشنگی بودن انشاله هر کی که این مهاجرت براش خیر هست برنده بشه
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، Interuniversal ، ستوده ، مل مل ، amirak7 ، ahfpca ، matin86 ، پرسپولیس6
سلام بر دوستان.من که الان 4ماه کامل در انتظارم.ap خوردم.مجردم.سربازیم ا بودم.25januaryآخرین اپدیتم بود..یکم بهم امید بدید...
تشکر کنندگان: Interuniversal ، مل مل ، moh.saee ، matin86
(2016-05-03 ساعت 03:04)ارشان پناهی نوشته:  سلام بر دوستان.من که الان 4ماه کامل در انتظارم.ap خوردم.مجردم.سربازیم ا بودم.25januaryآخرین اپدیتم بود..یکم بهم امید بدید...

ارشان جان
نگران نباش دوست عزیز,صد در صد ویزات رو خواهی گرفت نگران نباش امسال کمی روند کلیرنس منطقی تر شده نه اینکه سریعتر بشه
اکثر دوستان بین 5-6 ماه طول کشیده دوره کلیرنسشون
در ضمن هیچکی جز خودت نمیتونه بهت امید بده .ما هرچی میگیم خودت از بری همشون رو Wink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ستوده ، مل مل ، chakavakl ، سعید... ، moh.saee ، hamidzxc ، matin86
(2016-05-02 ساعت 20:30)2ladan نوشته:  سلام به همه دوستان
موضوعی بود که شاید همگی بدونید اما چون خودم تازه باهاش مواجه شدم فکر کردم بد نیست اینجا هم عنوان کنم .
دوستانی که بسلامتی ویزاشون در اومده و یا انشاله به زودی در میاد اگه مثل ما قصد دارن  مدیکال رو تمدید نکنن و دقیقه نود راهی بشن بهتر هست که قبل از رفتن 165 دلار به ازای هر نفر رو واریز کنند. چون ظاهراً بعد از اکسپایر شدن تاریخ ویزا نمی شه این کار رو کرد. و مورد دوم اینکه A-number رو 9 رقمی می خواد بدون A . که اگر مال شما 8 رقمی بود باید اولین رقم رو صفر  بزارید .
امیدوارم همه دوستانی که منتظر هستن هر چه زودتر کلیر شن.

با سلام و تشکر از شما بابت راهنمایی هاتون
بنده کمی مخالفه نظرم با نظر شما در مورد اولین موضوعی که مطرح کردید,چون تاریخ ویزای شما به محض ورود یکساله تمدید میشه ازون تاریخ و دیگه اهمیتی نداره تاریخ روی ویزا
بسیار دوستانی بودند که بعد ورود و پس از باز کردن حساب بانکی خودشون با کارت خودشون پرداخت کردند و مشکلی هم نداشتند,گرین کارت هم الان دستشونه
در بعضی موارد فقط چند روز دیرتر اومده گرین کارتشون ولی در اصل نتیجه فرقی نمیکنه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: 2ladan ، مل مل ، ho_tasha ، chakavakl ، matin.sh ، matin86
با سلام به دوستان و اساتید
اگر کسی در دوران انتظار برای کلیری پاسپورت خود و خانواده اش را عوض نماید آیا بایستی کار خاصی انجام دهد ؟؟ و زمانی که به امید خدا کلیر شد و رفت آنکارا،آیا بایستی هم پاسپورت قدیمی و هم پاسپورت جدید خود و خانواده اش را تحویل پست ترکیه نماید یا فقط پاسپورتهای جدید را باید تحویل پست نماید ؟
با تشکر از پاسخ دوستان
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-05-02 ساعت 22:11)tyrex نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 18:51)ahfpca نوشته:  حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.

این عکسی که شما فرستادین از آمار ماه ژانویه  کاملا غلط است.تعداد 21 کیس بین شماره های 3600 تا 4150 هست که در ap هستن.تازه فقط کیس اصلی!
دوست عزیز ، جناب tyrex
با تشکر از تذکر شما در خصوص آمار و اطلاعات ارائه شده توسط دیگر دوستان ،
لطف فرموده آمار دقیقتر و کاملتر رو جهت استحضار اعضاء ارائه فرمائید.
تشکر کنندگان: samira2016 ، hamidzxc
(2016-05-03 ساعت 09:00)ستوده نوشته:  
(2016-05-02 ساعت 15:46)asal1372 نوشته:  با سلام و تشكر از آقاي حسين
این عکسی که شما فرستادین از آمار ماه ژانویه  کاملا غلط است.تعداد 21 کیس بین شماره های 3600 تا 4150 هست که در ap هستن.تازه فقط کیس اصلی!
دوست عزیز ، جناب tyrex

من آمار دقیق سفارت ارمنستان در ماه ژانویه و فوریه و مارچ را برای دوستان میزارم که استفاده کنن.
در ماه ژانویه 33 کیس کارنت شدن که از این 33 کیس 21 کیس نفر برنده کیس با یک کیس نفر دومی که روی هم 22 کیس در ap هستن.
در ماه فوریه 23 کیس به مصاحبه دعوت شدند که 14 کیس اصلی با 5 کیس نفر همراه که روی هم 19 کیس در ap هستن.
در ماه مارچ هم از 27 کیس روی هم 20 کیس وارد مراحل اداری شدند.
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-05-03 ساعت 09:00)ستوده نوشته:  
(2016-05-02 ساعت 15:46)asal1372 نوشته:  با سلام و تشكر از آقاي حسين
دوست عزیز ، جناب tyrex

دوست عزيز متاسفانه امار آقاي tyrx كاملا غلطه...ايشون در گروه تلگرام ارمنستان هم هستند كه متاسفانه تنها كسي هستند كه با اين لحن بد نسبت به امار بقيه دوستان كه زحمت ميكشن صحبت مي كنن و همه اعضاي گروه از ايشون و صحبت ها و اماراشون ناراضي هستند.اين قضيه رو به دليل اينكه من ادمين گروه تلگرام ارمنستان هستم خدمتتون عرض كردم .من اصراري به اينكه اماري كه من گذاشتم صد در صده ندارم فقط جهت كمك به آقاي حسين كه زحمت مي كشند جدول رو گذاشتم.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: ستوده ، chakavakl ، matin86 ، پرسپولیس6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان