موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتتون بخیر
میشه بگید امسال آمار کلیرنسها نسبت به سال قبل چطور بوده؟؟؟
با توجه به قانون کنگره و بمب گذاریهای انکارا چقد مشکل پیش اومده؟
ممنونم
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به Reedy به چه معنا هستش
و نامه کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 12:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-03 ساعت 13:18 توسط ahfpca.)
(2016-05-03 ساعت 08:37)alborz3718 نوشته: با سلام به دوستان و اساتید
اگر کسی در دوران انتظار برای کلیری پاسپورت خود و خانواده اش را عوض نماید آیا بایستی کار خاصی انجام دهد ؟؟ و زمانی که به امید خدا کلیر شد و رفت آنکارا،آیا بایستی هم پاسپورت قدیمی و هم پاسپورت جدید خود و خانواده اش را تحویل پست ترکیه نماید یا فقط پاسپورتهای جدید را باید تحویل پست نماید ؟
با تشکر از پاسخ دوستان
درود دوست گرامی
اتفاقن منم سوال شما رو داشتم چون پاسپورت خودم و خانومم تا بهمن ماه امسال بیشتر اعتبار نداشت و دخترم هم تا اسفند ۹۶.
به سفارت در آنکارا ایمیل زدم و همین سوال رو کردم (که اون آپدیت ۱۴ آوریل مال همین ایمیله). فوری جواب دادن که «میتونم پاسپورتهام رو تعویض کنم و پاسپورتهای تازه رو برای ویزا به سفارت بفرستم و تعویض پاسپورت هیچ مشکلی در روند صدور ویزا ایجاد نخواهد کرد» اینها دقیقن جملاتیه که اونا جواب دادن.
من محض احتیاط هر سه پاسپورت رو عوض کردم چون با کمی تحقیق متوجه شدم تعویضش در آمریکا ۳ برابر ایران هزینه بر میداره و اینجوری تا ۵ سال پاسپورتهای معتبر داریم.
برای تعویض پاسپورت دخترم هم که بیشتر از یکسال اعتبار داشت با اداره گذرنامه تماس گرفتم، خانمه پای تلفن اشتباه راهنماییم کرد و گفت که تو یه ورق A4 درخواست رو بنویسم و علت تعویض رو هم ذکر کنم و بیارم رییس قسمت صدور امضا کنه.
اینو نوشتم و رفتم به اداره گذرنامه قسمت صدور، اونجا یه سرباز دم دفتر رییس بود که کارا رو برای امضا اون میبرد تو اتاق. اون (که خدا عمرش بده) راهنماییم کرد که این نامه بدرد نمیخوره و رییس باهاش موافقت نمیکنه! گفت برم از «اتاق کپی» فرم «ابطال گذرنامه» بگیرم و پر کنم و علت تعویض رو هم حتمن بنویسم «دریافت ویزای بلند مدت» بعد بدم باجه ۲ پاراف کنه که انجام دادم بعد دادم به همون سرباز برد و رییس مهر و امضا کرد و با همین کاغذ رفتم پلیس+10 برای تعویض پاسپورتها.
پاسپورتها نو هم ۳ روزه رسید دستمون و خیالمون رو راحت کرد.
هزینه تعویض هم نفری حدودن ۱۱۸ هزار تومن شد + ۵۰ هزار تومن هم هزینه محضر برای ۲ گواهی امضا برای اجازه خروج همسر و فرزند (که واقعن مسخرهس!)
الان فقط امیدوارانه و خیرخواهانه منتظر کلیر شدن و صدور ویزا هستیم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کاش آمار بچه های ابوظبی رو هم کسی داشت
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان همراه وبی ریا ، شرایط من :
من اوایل اردیبهشت مصاحبه شدم توی ابوظبی و بخاطر تز فوق لیسانسم و شاید کاری که توی شرکت اینترنتی بصورت دانشجویی کرده بودم AP یا همون مراحل اداری شامل حال ما شد، از طرفی چون فارغ االتحصیل بودم و سربازی نرفتم نظام وظیفه مجوز یکبار خروج با وثیقه 15 میلیونی داد و اگر تا 16 اردیبهشت برنگردم وثیقه ضبط میشه و شرایط دیگه ای پیش میاد.
حالا با این درجه حساسیت سوال من اینه که :
*** به نظر دوستان کلیرنس چقدر واقعا طول خواهد کشید؟ ارزش موندن برای من داره؟ ، افیسر میگه دو تا سه ماه ولی اکثرا دوستان اکتبر ، نوامبر و دسامبر که بین پستها می دیدم همه بالای 5 ماه کلیر شدن حدود 20 تا 24 اپریل. نظر افراد متخصص واقعا برام مهمه چون سرنوشت من و عوض می کنه . با تشکر از دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از Ap به Reedy به چه معنا هستش
از سفارت آنکارا
ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم سلام .ما دیروز اینترویو داشتیم ابوظبی من ودخترم یک ضرب گرفتیم ولی همسرم به خاطر سرباطی ای پی خوردن..مصاحبه خیلی راحت بود
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-04 ساعت 03:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-04 ساعت 03:22 توسط پرسپولیس6.)
(2016-05-03 ساعت 12:51)Elyar84 نوشته: سلام دوستان
از سفارت آنکارا
ممنون
دوست گرامی
جهت راهنمایی
از دیدن امضاتون خوشحال میشیم
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رفقا سلام .
يه سوال از اساتيد خودم دارم .
من ديروز مصاحبه داشتم ( بدون شغل دولتی / بدون سربازی ) و AP خوردم . البته من چندين ساله ايران زندگی نميکنم و محل مصاحبم شرق آسياست .
چون گواهی پليس رو نبرده بودم ازم خواستن که هفته آينده ببرم .
سوال اصلیم اينه که من ديروز بلافاصله بعد از مصاحبه که AP خوردم وضعيتم mailed/available بود ولی امروز دوباره آپ خوردم و وضعيتم شده mailed or available .
بنظر شما دليلش چی ميتونه باشه ؟