کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-03 ساعت 09:58)tyrex نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 09:00)ستوده نوشته:  
(2016-05-02 ساعت 22:11)tyrex نوشته:  این عکسی که شما فرستادین از آمار ماه ژانویه  کاملا غلط است.تعداد 21 کیس بین شماره های 3600 تا 4150 هست که در ap هستن.تازه فقط کیس اصلی!
لطفا اصرار به اشتباه نکنید.
دوست عزیز ، جناب tyrex
با تشکر از تذکر شما در خصوص آمار و اطلاعات ارائه شده توسط دیگر دوستان ،
لطف فرموده آمار دقیقتر و کاملتر رو جهت استحضار اعضاء ارائه فرمائید.

من آمار دقیق سفارت ارمنستان در  ماه ژانویه و فوریه و مارچ را برای دوستان میزارم که استفاده کنن.
در ماه ژانویه 33 کیس کارنت شدن که از این 33 کیس 21 کیس نفر برنده کیس با یک کیس نفر دومی که روی هم 22 کیس در ap هستن.
در ماه فوریه 23 کیس به مصاحبه دعوت شدند که 14 کیس اصلی با 5 کیس نفر همراه که روی هم 19 کیس در ap  هستن.
در ماه مارچ هم از 27 کیس روی هم 20 کیس وارد مراحل اداری شدند.
دوست عزیز آمار شما اطلاعات افراد جا مونده از ماههای قبل رو شامل نمیشه
فکر نمیکنید از این حیث آمار خانم asal1372 جامعتر باشه ؟
تشکر کنندگان: asal1372
من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!
مادر یکی از دوستام امروز تازه فهمیده که لاتاری 2016 برنده شده بوده (هرچند که همون موقع هم چک کرده بود و خودشم گیج مونده که چطور همون موقع متوجه نشده!!) حالا با توجه به اینکه شما در جریان روند کلی لاتاری امسال هستید پیش بینی تون چیه؟ همین امشب فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردیم، فکر میکنید که نوبت مصاحبه بهشون برسه و وضعیت کلیرنسهای امسال چطور داره پیش میره به نسبت دوره ما؟
ممنون از راهنماییتون و با آرزوی کلیرنس فوری برای همه تون Smile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: chakavakl ، Daneshjo
(2016-05-04 ساعت 01:24)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 11:27)asal1372 نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 09:00)ستوده نوشته:  دوست عزیز ، جناب tyrex

دوست عزيز متاسفانه امار آقاي tyrx كاملا غلطه...ايشون در گروه تلگرام ارمنستان هم هستند كه متاسفانه تنها كسي هستند كه با اين لحن بد نسبت به امار بقيه دوستان كه زحمت ميكشن صحبت مي كنن و همه اعضاي گروه از ايشون و صحبت ها و اماراشون ناراضي هستند.اين قضيه رو به دليل اينكه من ادمين گروه تلگرام ارمنستان هستم خدمتتون عرض كردم .من اصراري به اينكه اماري كه من گذاشتم صد در صده ندارم فقط جهت كمك به آقاي حسين كه زحمت مي كشند جدول رو گذاشتم.

خانم عزیز
تا اونجایی که من میدانم ، مهسا خانم که ادمین گروه ارمنستان بودند ، گفتند که در گروه ارمنستان همه ادمین هستند
نه فقط شما
حالا فرضا هم که شما ادمین باشی  علامه دهر که نیستی
اگر همین اطلاعات غلط را اونجا هم برای گروه تلگرام بنویسیی ، وای به حال بچه های گروه تلگرام ارمنستان

، حداقل شماره کیس من در لیست تو نبود پس قبول کن که اطلاعاتت ناقص و غلطه
آیا بهتر نیست در اطلاعات و دانش وخودت شک کنی
آقای حمید

واقعا تعجب میکنم که شما با اینکه 2 ماه پیش در گروه تلگرام هم از این صحبتهای منفی کردی و باعث شدی کل گروه 90 نفری تلگرام بر علیه شما صحبت کنن و خودت از گروه لفت بدی و بری باز در این فضای مهاجرسرا هم داری فضای همکاری رو منفی میکنی. هیچ کس هیچ اصراری بر آمار و اطلاعاتی که میده نداره. همیشه هر آماری با خودش درصدی خطا داره. مهم اون روحیه همکاری و نیت یک انسانه که دوست داره تا اونجا که از توانش بر میاد به دیگران کمک کنه.من به دلیل مشغله کاریمهیچ اصراری به ادمین بودن هم ندارم و خانوم مهسا به خاطر درخواست دوستان بدون اینکه متوجه بشم ادمینم کردن و خواستن که با هم به گروه دوستان ارمنستان کمک کنیم. شما که کمکی نمیکنی حداقل فضا رو هم منفی نکن.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: chakavakl
(2016-05-04 ساعت 08:41)asal1372 نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 01:24)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 11:27)asal1372 نوشته:  دوست عزيز متاسفانه امار آقاي tyrx كاملا غلطه...ايشون در گروه تلگرام ارمنستان هم هستند كه متاسفانه تنها كسي هستند كه با اين لحن بد نسبت به امار بقيه دوستان كه زحمت ميكشن صحبت مي كنن و همه اعضاي گروه از ايشون و صحبت ها و اماراشون ناراضي هستند.اين قضيه رو به دليل اينكه من ادمين گروه تلگرام ارمنستان هستم خدمتتون عرض كردم .من اصراري به اينكه اماري كه من گذاشتم صد در صده ندارم فقط جهت كمك به آقاي حسين كه زحمت مي كشند جدول رو گذاشتم.

خانم عزیز
تا اونجایی که من میدانم ، مهسا خانم که ادمین گروه ارمنستان بودند ، گفتند که در گروه ارمنستان همه ادمین هستند
نه فقط شما
اگر همین اطلاعات غلط را اونجا هم برای گروه تلگرام بنویسیی ، وای به حال بچه های گروه تلگرام ارمنستان

آقای حمید

واقعا تعجب میکنم که شما با اینکه 2 ماه پیش در گروه تلگرام هم از این صحبتهای منفی کردی و باعث شدی کل گروه 90 نفری تلگرام بر علیه شما صحبت کنن و خودت از گروه لفت بدی و بری باز در این فضای مهاجرسرا هم داری فضای همکاری رو منفی میکنی. هیچ کس هیچ اصراری بر آمار و اطلاعاتی که میده نداره. همیشه هر آماری با خودش درصدی خطا داره. مهم اون روحیه همکاری و نیت یک انسانه که دوست داره تا اونجا که از توانش بر میاد به دیگران کمک کنه.

دوستان هيچ علتي براي جر و بحث وجود ندارد. هيچ وقت قبلا نديده بودم كه دوستان اينجا با هم دعوا كنند.
تشکر کنندگان: asal1372 ، ahfpca
(2016-05-04 ساعت 05:18)m3c4nizm نوشته:  رفقا سلام .
يه سوال از اساتيد خودم دارم .
من ديروز مصاحبه داشتم ( بدون شغل دولتی / بدون سربازی ) و AP خوردم . البته من چندين ساله ايران زندگی نميکنم و محل مصاحبم شرق آسياست .
چون گواهی پليس رو نبرده بودم ازم خواستن که هفته آينده ببرم .

سوال اصلیم اينه که من ديروز بلافاصله بعد از مصاحبه که AP خوردم وضعيتم mailed/available بود ولی امروز دوباره آپ خوردم و وضعيتم شده mailed or available .

بنظر شما دليلش چی ميتونه باشه ؟

سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم این تغییر چند روز قبل از کلیر شدن انجام میشه یعنی منتظر خبرهای خوب باشید.
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS3###:‎ ‎‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 21 DEC
وضعیت :  نفر اول و دوم AP و فرزندان Ready
شرایط نفر اول: کار دولتی
شرایط نفر دوم: سربازی س ،کار دولتی
آپدیت ها : خیلی زیاد Wink
کلیرنفر اصلی: 22 می     ایشود:26 می  
کلیر دوم:28    july          ایشود:1  Aug
ورود به امریکا:12 jun
مقصد : بوستون،ماساچوست
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 08:01)Mahboy نوشته:  من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!
مادر یکی از دوستام امروز تازه فهمیده که لاتاری 2016 برنده شده بوده (هرچند که همون موقع هم چک کرده بود و خودشم گیج مونده که چطور همون موقع متوجه نشده!!) حالا با توجه به اینکه شما در جریان روند کلی لاتاری امسال هستید پیش بینی تون چیه؟ همین امشب فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردیم، فکر میکنید که نوبت مصاحبه بهشون برسه و وضعیت کلیرنسهای امسال چطور داره پیش میره به نسبت دوره ما؟

شما تونستید فرم ها رو پر کنید؟ ایا زمان برای تکمیل فرمها نگذاشته بودند؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS3###:‎ ‎‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 21 DEC
وضعیت :  نفر اول و دوم AP و فرزندان Ready
شرایط نفر اول: کار دولتی
شرایط نفر دوم: سربازی س ،کار دولتی
آپدیت ها : خیلی زیاد Wink
کلیرنفر اصلی: 22 می     ایشود:26 می  
کلیر دوم:28    july          ایشود:1  Aug
ورود به امریکا:12 jun
مقصد : بوستون،ماساچوست
تشکر کنندگان:
دوستان لطف کنید این جروبحثهای فرسایشی رو پایانش بدین چون بقیه افراد اینجا به اندازه ی کافی استرس دارند .
با تشکر و آرزوی موفقیت
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: عسول ، ahfpca
(2016-05-04 ساعت 09:14)Gold vision نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 05:18)m3c4nizm نوشته:  رفقا سلام .
يه سوال از اساتيد خودم دارم .
من ديروز مصاحبه داشتم ( بدون شغل دولتی / بدون سربازی ) و AP خوردم . البته من چندين ساله ايران زندگی نميکنم و محل مصاحبم شرق آسياست .
چون گواهی پليس رو نبرده بودم ازم خواستن که هفته آينده ببرم .

سوال اصلیم اينه که من ديروز بلافاصله بعد از مصاحبه که AP خوردم وضعيتم mailed/available بود ولی امروز دوباره آپ خوردم و وضعيتم شده mailed or available .

بنظر شما دليلش چی ميتونه باشه ؟

سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم این تغییر چند روز قبل از کلیر شدن انجام میشه یعنی منتظر خبرهای خوب باشید.

سلام
بسيار ممنونم از شما . خيلی عجيبه دوباره وضعيتم رفت رو حالت mailed/available
دارم گيج ميشم
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 03:18)پرسپولیس6 نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 12:51)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به Reedy به چه معنا هستش
و نامه کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون
دوست گرامی
جهت راهنمایی
از دیدن امضاتون خوشحال میشیم
موفق باشید

دوست عزیز جناب آقای پرسپولیس 6 رسیدنتون به خیر امیدوارم به سلامتی کارهاتون رو انجام داده باشید لطفا از راهنماییهای مفید خود دریغ نفرمایید .به امید موفقیت شما و تمامی دوستان
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2016-05-04 ساعت 08:41)asal1372 نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 01:24)hamidzxc نوشته:  [quote='asal1372' pid='707619' dateline='1462258642']

دوست عزيز متاسفانه امار آقاي tyrx كاملا غلطه...ايشون در گروه تلگرام ارمنستان هم هستند كه متاسفانه تنها كسي هستند كه با اين لحن بد نسبت به امار بقيه دوستان كه زحمت ميكشن صحبت مي كنن و همه اعضاي گروه از ايشون و صحبت ها و اماراشون ناراضي هستند.اين قضيه رو به دليل اينكه من ادمين گروه تلگرام ارمنستان هستم خدمتتون عرض كردم .من اصراري به اينكه اماري كه من گذاشتم صد در صده ندارم فقط جهت كمك به آقاي حسين كه زحمت مي كشند جدول رو گذاشتم.

خانم عزیز
نه فقط شما

آقای حمید

واقعا تعجب میکنم که شما با اینکه 2 ماه پیش در گروه تلگرام هم از این صحبتهای منفی کردی و باعث شدی کل گروه 90 نفری تلگرام بر علیه شما صحبت کنن و خودت از گروه لفت بدی و بری باز در این فضای مهاجرسرا هم داری فضای همکاری رو منفی میکنی. هیچ کس هیچ اصراری بر آمار و اطلاعاتی که میده نداره. همیشه هر آماری با خودش درصدی خطا داره. مهم اون روحیه همکاری و نیت یک انسانه که دوست داره تا اونجا که از توانش بر میاد به دیگران کمک کنه.من به دلیل مشغله کاریمهیچ اصراری به ادمین بودن هم ندارم و خانوم مهسا به خاطر درخواست دوستان بدون اینکه  متوجه بشم ادمینم کردن و خواستن که با هم به گروه دوستان ارمنستان کمک کنیم. شما که کمکی نمیکنی حداقل فضا رو هم منفی نکن.

ظاهرا که شما جو رو منفی میکنی
همانطور که گفته بودم
همانموقع هم اطلاعات شما غلط بود
همانموقع هم شما پیامهای من رو حذف میکردید و بلافاصله همون رو با نام خودتون میذاشتید
آیا آقای حمزه ( ادمین گروه ارمنستان) نبود که شمت رو از گروه اولیه ارمنستان remove کرد ؟
من که خیلی قبل از اون به خاطر بچه بازیهای شما از گروه خودم اومدم بیرون
پس لطفا جو اینجا رو به هم نزن و به همون وظیفه خطیر ادمینت برس
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 09:16)Gold vision نوشته:  
(2016-05-04 ساعت 08:01)Mahboy نوشته:  من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!

شما تونستید فرم ها رو پر کنید؟ ایا زمان برای تکمیل فرمها نگذاشته بودند؟

فرمها که یکروزه تکمیل و ارسال شد ولی من چون از روند پیشرفت کار سال 2016 اطلاعی ندارم نمیتونم پیس بینی کنم که وقت مصاحبه شون احتمالا کی خواهد بود
ولی تعجبم از اینه که اینجا بچه ها بجای روحبه دادن بهم (که حداقل مطمئنم تو این صفجه نیاز ویژه به اون دارید) دارن با هم میجنگن و روحبه هم رو خراب میکنن!! Sad من تجربه 100 روزانتظار برای کلیرسن رو دارم در حالیکه هر لحظه به این فکر میکردم که خانوده ام رو تنها چه جوری بفرستم و فکر میکنم به حد کافی سخته و نیازی نیست دوستان با جر و بحث سخت ترش کنن! Sad
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-05-04 ساعت 06:21)ستوده نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 09:58)tyrex نوشته:  
(2016-05-03 ساعت 09:00)ستوده نوشته:  دوست عزیز ، جناب tyrex

من آمار دقیق سفارت ارمنستان در  ماه ژانویه و فوریه و مارچ را برای دوستان میزارم که استفاده کنن.
در ماه ژانویه 33 کیس کارنت شدن که از این 33 کیس 21 کیس نفر برنده کیس با یک کیس نفر دومی که روی هم 22 کیس در ap هستن.
در ماه فوریه 23 کیس به مصاحبه دعوت شدند که 14 کیس اصلی با 5 کیس نفر همراه که روی هم 19 کیس در ap  هستن.
در ماه مارچ هم از 27 کیس روی هم 20 کیس وارد مراحل اداری شدند.
دوست عزیز آمار شما اطلاعات افراد جا مونده از ماههای قبل رو شامل نمیشه
فکر نمیکنید از این حیث آمار خانم asal1372 جامعتر باشه ؟
اتفاقا آمار خانم asal1372 خیلی ناقص می باشد. همون جور که دوستان گفتن تعداد زیادی از کیس نامبرها در لیستشون نیست و آمار ماه ژانویه این خانم واقعا خنده داره. من آمار دقیق ماه های قبل را هم داشتم ولی چون سفارت بعد از اعلام کلیری شماره کیس ها را پاک میکنه و هم سیمون بعد از اول آپریل فایل اکسل را به روز رسانی نکرده و هم بیشتر دوستان ماه های قبل کلیر شدند، آمار را از ماه ژانویه به بعد گذاشتم.در ضمن از ماه مارچ به بعد هم آماری وجود نداره که خدمتتون عرض کنم.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: hamidzxc
سلام به همه دوستان عزيز مهاجر سرايي
اميدوارم كارهاي همه به خوبي پيش بره
دوستان امروز كيس اصلي ما به or تبديل شد ولي من خودم كه كيس همراه هستم از AP به وضعيت ready تبديل شده !!! كسي ميدونه اين چه معني داره !؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: ahfpca ، hamidzxc ، alborz3718
(2016-05-03 ساعت 12:51)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
اطلاعی دارید تبدیل کیس اصلی از Ap به or و همزمان تبدیل کیس همراه از  Ap به Reedy به چه معنا هستش
و نامه کلیرنس چند وقت طول میکشه فرستاده بشه
از سفارت آنکارا
ممنون

سلام دوست گرامي،
يه سوال داشتم، وضعيت همراه شما همچنان در حالت ready هست ؟ براي ما هم وضعيتي مشابه شما پيش اومده و من واقعا هنگ كردم چرا اينطوري شده !!!!؟؟؟؟
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما هم به اين تاپيك منتقل شديم
يه سوال من يك مي ابوظبي مصاحبه داشتم  و همون روز هم تو سايت سفارت و هم سيس آپ داشتم و چهار مي تو سايت سيس آپ داشتم  
كدوم آپ مهم هست ؟ تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان