کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-08 ساعت 16:30)Pargosha نوشته:  سلام دوستان عزیز لطفن راهنمایی کنین
برنده لاتاری 2016 که در مصاحبه ap خورده و نقص
مدرک داشته برای عدم اسپانسر و نداشتن اصل دیپلم
آیا میتونه برگه تمکن مالی رو زودتر بفرسته سفارت
یا باید منتظر بمونه دو ماه دیگه که دیپلمش رو گرفت
با هم بفرسته مرسی اگه جواب بدین

اگر من بودم الان برگه تمکن مالی رو میفرستادم دو ماه بعدم دیپلم رو‌،،‌اینطوری حداقل خیالم راحت میشد که پرونده ام در جریان هست
اگر بزارن دو ماه دیگه دو تا رو با هم بفرستن ممکنه زمان واسه چک کردن پرونده اش کم باشه .....نظر منه البته
کلا این سفارتیا خیلی علاقه دارن پرونده رو بایگانی کنن اینطوری حداقل پرونده ی بنده خدا بایگانی نمیشه Cool
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: Pargosha ، matin86 ، پرسپولیس6
(2016-05-08 ساعت 01:26)hamidgoldozian نوشته:  سلام به همه دوستان من يكي از برندگان ٢٠١٧ هستم به نظر شما كدام سفارت را براي انجام مصاحبه انتخاب كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

به به تبریک میگم چندمین بار بود شرکت میکردین ؟؟؟
من که هم از سفارت ارمنستان راضی بودم هم از شهر ایروان خییییییلی خوب بودن دوتاشون انقدر که من بهشون ایمیل میزدم فارسی مینوشتم و با زبان کاملا عامیانه و اونها هر بار با زبان انگلیسی جواب من رو میدادن
عالی بودن یعنی
رفت و آمد به ارمنستان به نظرم راحت تر هم هست چون مدارک هم با خودتون حمل میکنید مردم ارامنه به شدت از نظر اخلاقی سالم هستن و اصلا دلتون شور نزنه از این بابت
امنیت در ارمنستان مووووووو ج میزنه

تشکر کنندگان: Pargosha ، matin86 ، hamidzxc
(2016-05-08 ساعت 01:26)hamidgoldozian نوشته:  سلام به همه دوستان من يكي از برندگان ٢٠١٧ هستم به نظر شما كدام سفارت را براي انجام مصاحبه انتخاب كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

اگر میخواهین اقتصادی در بیاد و هزینه زیادی نداشته باشین ارمنستان و بهت پیشنهاد میکنم
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: matin86 ، hamidzxc ، GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 01:26)hamidgoldozian نوشته:  Ø³Ù„ام به همه دوستان من يكي از برندگان ٢٠١٧ هستم به نظر شما كدام سفارت را براي انجام مصاحبه انتخاب كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

به به تبریک میگم چندمین بار بود شرکت میکردین ؟؟؟
من که هم از سفارت ارمنستان راضی بودم هم از شهر ایروان خییییییلی خوب بودن پوتاشون انقدر که من بهشون ایمیل میزدم فارسی مینوشتم و با زبان کاملا عامیانه و اونها هر بار با زبان انگلیسی جواب من رو میدادن
عالی بودن یعنی
رفت و آمد به ارمنستان به نظرم راحت تر هم هست چون مدارک هم با خودتون حمل میکنید مردم ارامنه به شدت از نظر اخلاقی سالم هستن و اصلا دلتون شور نزنه از این بابت
امنیت در ارمنستان مووووووو ج میزنه

تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 18:40)m.abdeahad نوشته:  

اگر میخواهین اقتصادی در بیاد و هزینه زیادی نداشته باشین ارمنستان و بهت پیشنهاد میکنم

عزیز اولا تبریک
در ثانی توصیه اکید من اینه که بعد از انتخاب سفارت تحت هیچ شرایطی اونو عوض نکن چون دست کم دو تا سه ماه پروسه رو عقب میندازن
البته میگن زود بگی مشکلی نیست ولی بازم بابت تغییر سفارت کلی پروندت عقب میافته که واسه کیسهای لاتاری خیلی خیلی بده
تشکر کنندگان: hamidzxc ، GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 11:45)لطف اله نوشته:  دوستان لطفا کمک کنید من هفته پیش اینرویو داشتم خودم ودخترم یک ضرب شدیم همسرم به خاطر سربازیشون ای پی..الان هر چی میخوام وضعیت همسرماتو سایت ابوظبی چک کنم کیس نامبر منا سایت ابوظبی نمیشناسه چیکا کنم به نظرتون ...طبیعی هس این مساله

تبریک
نگران نباشین برید سایت CEAC رو چک کنین اونجا حتما اطلاعات کیستون هست
سفارت هم تا چند روز دیگه اوکی میکنه
بیچاره ها سرشون شولوغه / کارمند سفارت هم که قحطه
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان عزيز
به من بعد از مصاحبه يك برگه سفيد دادن كه روش نوشته با ويزاي شما موقتاً موافقت نشده است و بايد مراحل اداري طي شود
و در زير آن نوشته اين سايت را كه مربوط به ابوظبي هست چك كنيد
آيا دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و پرسه كليري رو دارن هم برگه سفيد با اين شكل دريافت كردن ؟
تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 23:10)عسول نوشته:  درود بر دوستان عزيز
به من بعد از مصاحبه يك برگه سفيد دادن كه روش نوشته با ويزاي شما موقتاً موافقت نشده است و بايد مراحل اداري طي شود
آيا دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و پرسه كليري رو دارن هم برگه سفيد با اين شكل دريافت كردن ؟
تشكر
بله همه همون برگه سفیدی رو دریافت کردند که شما دریافت کردید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: matin86 ، عسول ، GHOBAD21
تشكر

بله یک برگه سفید رنگ که بالاش مشخصات و نوشت و در کادرشم هم قسمت مراحل اداری رو تیک زد اگر کسی نقص پرونده داشته باشه هم بقیه موارد تیک میخوره.
در مرحله بعد از سایت ابوظبی و ceac شماره کیستون رو بزنید تا update ها رو چک کنید و به دستورالعملها عمل کنید.
با آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان: عسول ، GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 14:49)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 14:46)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 13:28)hamednew نوشته:  درود بر شما دوست عزیز
امکانش هست میل مورد نظر رو بهم بدید تا من میل هم بزنم که خیالم راحت شه.. چون طبق فرمایش دوست ما، کیس ما رو شناسایی نمیکنه چون مصاحبه رفتیم ما.. ممنون میشم..

abudhabiiv@state.gov

سلام اینم ادرس. فقط بی زحمت هر چی نوشتی بدون اطلاعات شخصیت بزار اینجا تا از متنش استفاده کنند

درود بر شما دوست عزیز این میل نادرست است و همون سایت که ثبت نام کنی برای پست سفارت و کیس نامبر بزنی، یک پیام خطا میزنه مبنی بر فرستادن ایمیل .. اون میل درسته و اونجا باید طبق دستورالعمل گفته شده اسم و کیس نامبر و .. وارد کنید و بعد چند روز میل میاد که ادامه ثبت نام رو برید و اینبار کیس نامبر رو میپذیره ..

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان:
دوستان یعنی هیچکس کلیر نشده چرا اینقدر سوت و کور شده ما هم که همچنان منتظریم از بعد ار اوورر شدن هنوز خبری نیست یعنی چند روز طول میکشه؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                

دوست ارجمند در امضای شما دو تاریخ مصاحبه مشاهده میشه یکی اردیبهشت و دیگری خرداد . علت رو ممکنه بفرمایید ؟
با توجه به اینکه اعلام کارنتی بازه 5000-58000 در ماه آپریل انجام شده در امضای بسیاری از دوستان مشاهده میشه تاریخ مصاحبشون هم در همون آپریل بوده اما درامضا تاریخ کارنتی رو Feb اعلام کردند . علت این موضوع چیه ؟ ممنون
(2016-05-08 ساعت 11:46)لطف اله نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 11:26)tyrex نوشته:  

سلام .تبریک میگم بهتون.
دوست عزیز روند کار سفارت ها با هم کوچکترین تفاوتی ندارند .

دوست عزیز تبریک میگم اشالله همه مراحل ر به آسونی طی کنید
دوست گرامی
خانمی که لطف خداوند هستید
از اینجا برای خودتون فرزندتون و بخصوص همسرتون موفقیت آرزومندم .
چشم انتظاره خبر شادکامی تون هستم .
پاینده باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: amirak7 ، behjan ، asal1372 ، smpf ، GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 16:48)Daneshjo نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 16:30)Pargosha نوشته:  سلام دوستان عزیز لطفن راهنمایی کنین
برنده لاتاری 2016 که در مصاحبه ap خورده و نقص
مدرک داشته برای عدم اسپانسر و نداشتن اصل دیپلم
آیا میتونه برگه تمکن مالی رو زودتر بفرسته سفارت
یا باید منتظر بمونه دو ماه دیگه که دیپلمش رو گرفت
با هم بفرسته مرسی اگه جواب بدین

اگر من بودم  الان برگه تمکن مالی رو میفرستادم دو ماه بعدم دیپلم رو‌،،‌اینطوری حداقل خیالم راحت میشد که پرونده ام در جریان هست
اگر بزارن دو ماه دیگه دو تا رو با هم بفرستن ممکنه زمان واسه چک کردن پرونده اش کم باشه .....نظر منه البته
کلا این سفارتیا خیلی علاقه دارن پرونده رو بایگانی کنن اینطوری حداقل پرونده ی بنده خدا بایگانی نمیشه  Cool

ممنونم دوست عزیز بابت روحیه و دید مثبت و تبریک میگم ویزاتون رو
یه سوال دیگه اینکه همسر این بنده خدا کارت پایان خدمتش رو گم کرده و نظام وظیفه هم میگه برای بالای شصت سال دیگه المثنی صادر نمیکنه! نیازی داره تو این سن ترجمه پایان خدمتش رو هم بفرسته برای سفارت؟!
ممنون
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: smpf ، GHOBAD21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان