(2016-05-07 ساعت 19:16)yazdanf نوشته: سلام به همه دوستان كسايي كه سفارت ابوظبي بودن داخل سايت زده شده كه بايد دفتر پستي انتخاب كنيم كه متنش هم دوستمون در بالا فرستادن حالا سوالم اينكه ما هايي كه چك خورديم از همين الان بايد پست رو انتخاب كنيم و به سفارت اطلاع بديم يا زماني كه كلير شديم بايد اين كارو انجام بديم؟؟؟ ممنون
برای دوستانی که قبل از می مصاحبه داشتن و ای پی خوردن اختیاری هستش انتخاب پست
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137
(2016-05-07 ساعت 11:44)farzaneh_saremi نوشته: دوستان سلام.
من قبل از مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم و با پاسپورت جدید رفتم سفارت. اما یادم رفت توی سفارت بگم که پاسپورتم جدیده و اونها هم چیزی نگفتن. من هم بدون داشتن شغل دولتی و هیچ مشکل دیگه ایی ap خوردم. حالا میخوام بدونم مشکلی پیش میاد؟ من به سفارت و kcc ایمیل زدم وضعیتم رو گفتم و اسکن پاس قدیمی و جدیدم رو فرستادم. ولی سفارت ابوظبی ایمیل رو قبول نمیکنه و از طریق سایت هم وقتی فایلی رو attach میکنیم خطا میده و تا حالا موفق نشدم بفرستم. به نظرتون همین شفاهی توضیح بدم کافیه؟
نمیدونم باید نگران این مساله باشم یا نه.چون افیسر گفت یه ماه دیگه ولی خیلی بیشتر شده. میگم نکنه با خاطر این باشه؟
توروخدا راهنماییم کنین.
سلام
نگران نباشید ما هم بیست و پنج فوریه مصاحبه داشتیم منم پاسم رو عوض کرده بودم و چون اصل پاس جدید رو گرفتن کاری به پاس قبلی نداشتن و حتی نخواستن
شما هم نگران نباش چون اصل پاس جدیدت رو به سفارت دادی. راستی آپدیت ما هم رو همون یک مارچ مونده هیچ اتفاقی هم تا امروز نیافتاده. به ما هم گفت دو ماه الان دو ماه و نیمه
هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من این پروسه AP یه توهین به ایرانی هاست چون واسه بقیه ملیت ها و حتی ایرانیای ساکن کشورهای دیگه حداکثر یک ماهه است. درضمن میمیرن این پروسه رو قبل سفارت شروع کنن
هر کسی یه ایده ای داره ولی من مطمئنم یکی از دلایل این رفتار سفارت آمریکا با ایرانیا توهین به اونهاست. البته به سبک و کلاس امریکایی
انتخاب پست سفارت ابوظبی :
اگر به این صفحه برید http://www.abudhabiivo.net/b_contactus.aspx ، متن زیر رو می بینید:
Important Change: All visa applicants MUST visit the website www.usvisa-info.com to create an account and register for courier delivery service BEFORE their interview
وقتی به سایت www.usvisa-info.com مراجعه می کنید ممکنه کیستون رو نشناسه که دستورالعملی رو میده که به آدرس زیر ایمیل بزنید :
esee_contactus+ae+ivcasenumber+en@visaops.net
با عنوان :Case number not ready to schedule
بعد در ایمیل اسم کامل ، تاریخ تولد ، شماره کیس نامبر و پی دی اف نامه دوم ( نامه زمان مصاحبه ) رو می فرستید. بعد از دو تا سه روز ی ایمیل دیگه میاد بهتون که شما رو به یک صفحه هدایت می کنه میگه پسورد بزنید و فرداش ی ایمیل میاد که مشکل شما حل شده این ایمیلها از آدرس info@gssvisa.zendesk.com به دست شما میرسه
بعد از حل مشکل که وارد سایت www.usvisa-info.com شدید کیس نامبرتون رو بصورت کامل وارد کنید 2016AS00001234 صفرهاشو هم وارد کنید دیگه ثبت میشه.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
چک کردن مراحل AP در سایت سفارت :
وقتی به سایت http://www.abudhabiivo.net/ تشریف ببرید و شماره کیس رو بزنید متنی رو میبینید که می گه :
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
میگه اگر بعد از مصاحبتون روی سایت ثبت نام کردید به ما ایمیل بزنید ، وقتی ایمیل عادی بفرستید ی ایمیل اتوماتیک میاد که لطفا از contact us ایمیل بفرستید.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
اینها همه مراحلی بود که من طی کردم و کارم رو در نهایت ایمیل کردم.
همه اینا رو نوشتم ی سوال بپرسم می دونید چند ماه قبل گفته بودن که ثبت نام قبل از مصاحبه برای همه الزامیه ، الانم مسیج گذاشتن آقا شما قبل مصاحبه ثبت کردی برو تو پروفایلت مراحل و برو جلو ثبت نکردی حتما به ما ایمیل بزن و ثبتش و اطلاع بده .
امیدوارم این نا هماهنگی ها و اطلاع رسانی ضعیفشون و تغییرات وسط کار ما مشکلی برای ما که بعد از مصاحبه ثبت کردیم بوجود نیاره ، همینجوری اینا طولش میدادن دیگه چه برسه واقعا منتظر کار ماهم باشن.
از طرف دیگه دوستانی که در ترکیه مراحل رو طی کردن نحوه ارسال پاسپورت و دریافت ویزا توسط پست و باز توضیح بدن با روند کار آشنا بشیم.
دوستان هر اشکالی میبینن مطرح کنن تا خدایی نکرده اون مشکل بدون رفع شدن بقیه رو گمراه نکنه
سپاس
درود خدمت دوستان عزیز
کیس نامبر 3*** هستم و 13 ژوئن مصاحبه و ای پی خورده تا به الان از سفارت ابوظبی
یک پیام جدید مبنی بر شیوه ارسال مدارک و پاسپورت و دریافت ویزا تو سفارت ابوظبی اضافه شده برام. کسی دستورالعمل انجام این کا رو داره .. من رجیستر کردم اما بعدش نمیدونم چطور میل رو براشون بفرستم چون لینک مربوطه خالی است.. اصلا نیاز است یا میشه همون شیوه سنتی پیکاپ با آژانس انجام داد؟؟؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند.
(2016-05-07 ساعت 22:47)hamednew نوشته: درود خدمت دوستان عزیز
یک پیام جدید مبنی بر شیوه ارسال مدارک و پاسپورت و دریافت ویزا تو سفارت ابوظبی اضافه شده برام. کسی دستورالعمل انجام این کا رو داره .. من رجیستر کردم اما بعدش نمیدونم چطور میل رو براشون بفرستم چون لینک مربوطه خالی است.. اصلا نیاز است یا میشه همون شیوه سنتی پیکاپ با آژانس انجام داد؟؟؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند.
ممنون دوست عزیز
لطف کردی
اما انگار برای 8 می به این ور این طرح هست و برای ما همون پیکاپ با آژانس انجام پذیر است اینطور نیست؟ چون شخصا همچین میلی دریافت نکردم.
ممنون دوست عزیز
لطف کردی
اما انگار برای 8 می به این ور این طرح هست و برای ما همون پیکاپ با آژانس انجام پذیر است اینطور نیست؟ چون شخصا همچین میلی دریافت نکردم.
بله همینطوره دوستانی که قبل از می مصاحبه داشتن میتونن اداره پستی انتخاب نکن و ویزا رو پیکاپ کنن
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137
ممنون دوست عزیز
لطف کردی
با عرض ادب
ظاهرا تو باکس همه این پیغام اومده ولی بعد که میری حساب رو ایجاد میکنی که شاید استفاده کنی ظاهرا بقیشو کسی نمیدونه ما هم موندیم
ممنون دوست عزیز
لطف کردی
با عرض ادب
ظاهرا تو باکس همه این پیغام اومده ولی بعد که میری حساب رو ایجاد میکنی که شاید استفاده کنی ظاهرا بقیشو کسی نمیدونه ما هم موندیم
فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
(2016-05-08 ساعت 00:03)hamednew نوشته: ممنون دوست عزیز
لطف کردی
با عرض ادب
فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
با درود به همه دوستان
من از بقیه عزییزان میخوام اگه با من موافق هستند نظرشون اعلام کنند که یه کمپین اعتراضی همین جا یا توی تلگرام یا هرجایی که بگوش کسایی که تو سیستم مهاجرتی آمریکا واسشون مهمه برسه با این مضمون که چرا کلیرنس همه ملیتها نسبت با ایرانیها بسیار کوتاه تر هست؟ متوسط کلیرنس سایر ملتها بین یک ماه تا یک ماه و نیم هست ولی برای ما ایرانیها چهار ماه. این واقعا باعث تاسف برای سفارت آمریکا. من حتی بررسی کردم ایرانیهایی که مثلا از آلمان یا استرالیا اقدام کردن بهشون کلیر خورده ولی بین سی تا چهل روز کلیر شدن
من خواهش میکنم به این بی احترامی به ایرانیا اعتراض کنید. این اعتراض به من و امثال من نمیرسه چون من نهایتا تا دو ماه دیگه بعد از کلی خفت کشیدن کلیر میشم ولی واسه نفرا ت ومتقاضیان بعدی شاید شرایط کمی بهتر بشه.
من همین پیشنهاد رو تو قسمت مهاجرت خانوادگی هم گذاشتم
با احترام
(2016-05-07 ساعت 18:08)GHOBAD21 نوشته: فکر میکنم در خصوص پیکاپ ویزاست
سلام
بله فقط در خصوص پیکاپ ویزاست. البته با توجه به ارسالهای بعضی دوستان که گفتن تو ویزا اشتباه تایپی درج شده من ترجیح میدم خودم برم واسه گرفتن ویزا
هیچ کس فکر نمیکنه سیستم مهاجرا امریکا اینقدر مسخره باشه واسه ما ایرانیا که آخرین ورژن جوکه
(2016-05-08 ساعت 01:26)hamidgoldozian نوشته: سلام به همه دوستان من يكي از برندگان ٢٠١٧ هستم به نظر شما كدام سفارت را براي انجام مصاحبه انتخاب كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام .تبریک میگم بهتون.
دوست عزیز روند کار سفارت ها با هم کوچکترین تفاوتی ندارند .
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح . شماره کیس 2016AS44XX سفارت : ارمنستان تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
دوستان من ی اشتباهی در ثبت پست ابوظبی انجام دادم ،برای رفع مشکل لطفا راهنمایی کنید:
صفحه applicant summary page من ، گزینه Consular section instructed me to send more documents نداره،
من امروز مراحل ثبت پست در بوظبی رو از سایت مهاجرسرا نگاه کردم و متوجه شدم در صفحه select IV service به جای گزینه اول ، گزینه دوم رو اشتباها انتخاب کردم. یعنی به جای :
I need to register an immigrant visa appointment
گزینه :
I have recieved a letter from consuler section with instruction to schedule an appointment
دلیل اشتباهم هم نصفه خوندن جمله بوده.
آیا دلیل اینکه گزینه Consular section instructed me to send more documents رو نمی بینم بخاطر اشتباه انتخاب کردن ویزا سرویسه یا مال ثبت بعد از مصاحبه اس؟
چجوری درستش کنم به کجا ایمیل بزنم ، مرسی
تصویر Applicant Summary Page رو میزارم ببینید لطفا راهنمایی کنید