کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان لطفا کمک کنید من هفته پیش اینرویو داشتم خودم ودخترم یک ضرب شدیم همسرم به خاطر سربازیشون ای پی..الان هر چی میخوام وضعیت همسرماتو سایت ابوظبی چک کنم کیس نامبر منا سایت ابوظبی نمیشناسه چیکا کنم به نظرتون ...طبیعی هس این مساله
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: asal1372 ، GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 11:26)tyrex نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 01:26)hamidgoldozian نوشته:  سلام به همه دوستان من يكي از برندگان ٢٠١٧ هستم به نظر شما كدام سفارت را براي انجام مصاحبه انتخاب كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام .تبریک میگم بهتون.
دوست عزیز روند کار سفارت ها با هم کوچکترین تفاوتی ندارند .

دوست عزیز تبریک میگم اشالله همه مراحل ر به آسونی طی کنید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 11:45)لطف اله نوشته:  دوستان لطفا کمک کنید من هفته پیش اینرویو داشتم خودم ودخترم یک ضرب شدیم همسرم به خاطر سربازیشون ای پی..الان هر چی میخوام وضعیت همسرماتو سایت ابوظبی چک کنم کیس نامبر منا سایت ابوظبی نمیشناسه چیکا کنم به نظرتون ...طبیعی هس این مساله

بله ، کاملا طبیعی ، نگران نباشید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: matin86 ، لطف اله ، GHOBAD21
دوستان اگر نفر اصلی کیس AP بخوره و منجر به آخر سپتامبر بشه و ویزا نگیره ، اما نفر دوم(همسر-خانم) ویزای یک ضرب بگیره آیا ایشون میتونه تنها وارد آمریکا بشه ؟
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-08 ساعت 11:45)لطف اله نوشته:  دوستان لطفا کمک کنید من هفته پیش اینرویو داشتم خودم ودخترم یک ضرب شدیم همسرم به خاطر سربازیشون ای پی..الان هر چی میخوام وضعیت همسرماتو سایت ابوظبی چک کنم کیس نامبر منا سایت ابوظبی نمیشناسه چیکا کنم به نظرتون ...طبیعی هس این مساله

معمولا يه هفته اينا طول مي مشه ، ماله من بعد ١٢ روز شناخت ، طبيعيه ، ولي مرجع رو سايت ceac.state.gov قرار بدين و از اونجا چك كنيد
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: matin86 ، لطف اله
دوستان گرامی سلام

یه سوالی برای من پیش اومده . که آیا تاریخ ترجمه مدارک مهمه ؟ من عجله کردم و همون موقع که قبولیم رو دیدم ترجمه کردم ( may 2015 ) و حالا خرداد امسال مصاحبه دارم ( may 2016) . آیا دوباره بدم ترجمه کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 11:45)لطف اله نوشته:  دوستان لطفا کمک کنید من هفته پیش اینرویو داشتم خودم ودخترم یک ضرب شدیم همسرم به خاطر سربازیشون ای پی..الان هر چی میخوام وضعیت همسرماتو سایت ابوظبی چک کنم کیس نامبر منا سایت ابوظبی نمیشناسه چیکا کنم به نظرتون ...طبیعی هس این مساله
ماهم شرایطمون مثل شماست و الان 1ماه بیشتر که سایت ابوظبی کیس مارو نمیشناسه نگران نباشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: matin86 ، لطف اله
(2016-05-08 ساعت 00:59)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:44)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:03)hamednew نوشته:  ممنون دوست عزیز
لطف کردی
اما انگار برای 8 می به این ور این طرح هست و برای ما همون پیکاپ با آژانس انجام پذیر است اینطور نیست؟ چون شخصا همچین میلی دریافت نکردم.

با عرض ادب
ظاهرا تو باکس همه این پیغام اومده ولی بعد که میری حساب رو ایجاد میکنی که شاید استفاده کنی ظاهرا بقیشو کسی نمیدونه ما هم موندیم

فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید

درود بر شما دوست عزیز
امکانش هست میل مورد نظر رو بهم بدید تا من میل هم بزنم که خیالم راحت شه.. چون طبق فرمایش دوست ما، کیس ما رو شناسایی نمیکنه چون مصاحبه رفتیم ما.. ممنون میشم..
تشکر کنندگان:
سلام من امروز 8 می مصاحبه داشتم و رفتم واسه چک.
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: hesam87 ، matin86 ، لطف اله
(2016-05-08 ساعت 14:17)rezaahvaz نوشته:  سلام من امروز 8 می مصاحبه داشتم و رفتم واسه چک.
سلام. شماره کیستون چند بود ؟

تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 13:28)hamednew نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:59)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:44)soroosh17 نوشته:  با عرض ادب
ظاهرا تو باکس همه این پیغام اومده ولی بعد که میری حساب رو ایجاد میکنی که شاید استفاده کنی ظاهرا بقیشو کسی نمیدونه ما هم موندیم

فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید

درود بر شما دوست عزیز
امکانش هست میل مورد نظر رو بهم بدید تا من میل هم بزنم که خیالم راحت شه.. چون طبق فرمایش دوست ما، کیس ما رو شناسایی نمیکنه چون مصاحبه رفتیم ما.. ممنون میشم..

abudhabiiv@state.gov
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 14:46)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 13:28)hamednew نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:59)hesam87 نوشته:  فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید

درود بر شما دوست عزیز

abudhabiiv@state.gov

سلام اینم ادرس. فقط بی زحمت هر چی نوشتی بدون اطلاعات شخصیت بزار اینجا تا از متنش استفاده کنند
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 14:37)trad3r نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 14:17)rezaahvaz نوشته:  سلام من امروز 8 می مصاحبه داشتم و رفتم واسه چک.
سلام. شماره کیستون چند بود ؟

کیس نامبر من 1300 بود که به دلیل سربازی تاریخ مصاحبه رو عقب انداختم ولی آقایی که با من بود کیس 6800 بود
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: GHOBAD21
سلام دوستان عزیز لطفن راهنمایی کنین
برنده لاتاری 2016 که در مصاحبه ap خورده و نقص
مدرک داشته برای عدم اسپانسر و نداشتن اصل دیپلم
آیا میتونه برگه تمکن مالی رو زودتر بفرسته سفارت
یا باید منتظر بمونه دو ماه دیگه که دیپلمش رو گرفت
با هم بفرسته مرسی اگه جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2016-05-04 ساعت 08:01)Mahboy نوشته:  من بعد از مدتها اومدم یه سلامی بکنم خدمت دوستان و یه سوال بپرسم!
مادر یکی از دوستام امروز تازه فهمیده که لاتاری 2016 برنده شده بوده (هرچند که همون موقع هم چک کرده بود و خودشم گیج مونده که چطور همون موقع متوجه نشده!!) حالا با توجه به اینکه شما در جریان روند کلی لاتاری امسال هستید پیش بینی تون چیه؟ همین امشب فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردیم، فکر میکنید که نوبت مصاحبه بهشون برسه و وضعیت کلیرنسهای امسال چطور داره پیش میره به نسبت دوره ما؟
ممنون از راهنماییتون و با آرزوی کلیرنس فوری برای همه تون Smile
سلام دوست قدیمی فک کنم اقدام کنه حتما ویزا میگیره البته چون گفتید مادر یکی از دوستاتون هستن فک کردم شاید بالای ۵۰ سالشون باشه به خانمها که کلا راحت تر ویزا میدن و اگر بالای ۵۰ سالم که باشه بهتر
و نکته ی دیگه اینکه اگر قسمتشون باشه برن امریکا ختما میرن حتی شده باشه روز آخر ویزا میگیرن خود ما جزء کسانی بودیم که خییییلی دیر فهمیدیدم برنده شدیم طوری که با نا امیدی کامل فرمارو فرستادیم ولی خدا خواست و ویزا گرفتیم
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: Interuniversal ، Mahboy ، پرسپولیس6 ، hamidzxc ، GHOBAD21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان