موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-10 ساعت 16:05)hesam87 نوشته: (2016-05-10 ساعت 15:28)tyrex نوشته: بعد از یک ماه کیس های 4471 و 3596 کلیر شدند . اگه اینجا تشریف دارند لطفا شرایط کیسشون را برای دوستان بنویسند.
بچه ها من سایت ceac رو برا این کسی ها چک میکردم اپدیتش 10 may هست پس میشه نتیجه گرفت اپدیت ها از طرف سفارت هست.اساتید نظرشون چیه؟
سلام. وقتی جواب استعلام از امریکا میاد ، سفارت پرونده را آپدیت میکنه دیگه .
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی تبریک میگم بهتون ایشالا موفق باشید ،سفارتتون کجا بود؟
(2016-05-10 ساعت 16:23)NGNJ نوشته: دوستان خوشحالم خوشحالم خوشحالم هوووورررراااا ما هم کلیر شدیم
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-10 ساعت 16:34)tyrex نوشته: (2016-05-10 ساعت 16:05)hesam87 نوشته: (2016-05-10 ساعت 15:28)tyrex نوشته: بعد از یک ماه کیس های 4471 و 3596 کلیر شدند . اگه اینجا تشریف دارند لطفا شرایط کیسشون را برای دوستان بنویسند.
بچه ها من سایت ceac رو برا این کسی ها چک میکردم اپدیتش 10 may هست پس میشه نتیجه گرفت اپدیت ها از طرف سفارت هست.اساتید نظرشون چیه؟
سلام. وقتی جواب استعلام از آمریکا میاد ، سفارت پرونده را آپدیت میکنه دیگه .
مگه اپدیت سیس دست سفارته؟؟؟مگه سیس از امریکا اپدیت میشه؟؟؟
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-10 ساعت 10:48)Interuniversal نوشته: (2016-05-10 ساعت 10:13)farnaz100 نوشته: دوستان افراد یه کیس بعد از تحویل پاسها به سفارت باهم ایشود میشن یا ممکنه به فاصله چندروز باشه؟
همسر و دختر من به فاصله یکروز بعد از تحویل پاس ایشود شدن ولی من هنوز نشدم!
خیلی مهم نیست ویزاتون رو دریک زمان دریافت میکنید نگران نباشید
جناب یونیورسال ممنون از پاسختون.
من امروز هم ایشود نشدم. میشه بگین چه حوری باهم دریافت میکنیم؟
من همراه باشوهرم یا بفاصله یکروز اپدیت میشدم و اپدیت اخر رو هم که orشدیم باهم هم خوردیم. ولی بهمراه نامه کلیری گفته شده بود که من رزومه ایمیل کنم که کردم.
اما دیروز که همسر و دخترم ایشود شدن من از حالتor خارج شدم. ممکنه در همون حالت ap باقی بمونم ولی ویزام صادر شده باشه.
تاحالا به همچین موردی برخوردین؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-10 ساعت 23:20)hoseinonline نوشته: (2016-05-10 ساعت 16:23)NGNJ نوشته: دوستان خوشحالم خوشحالم خوشحالم هوووورررراااا ما هم کلیر شدیم
بجای این همه تاریخ آپدیت که بدرد کسی نمیخوره از شماره کیس و شرایط پروندت بگووووو
حسین عزیز تاریخ اپدیت ها بدرد من که خیلی می خورد حداقل اش مرهمی بود برای همدردی ولی در رابطه با سوالتون ما خوشبختانه کیس لاتاری نبودیم همونطور که در امضا هست از این جهت که از سهمیه شماها کم نمیشه من خوشحالم بنابراین شماره کیس ما بدرد شما نمی خوره ولی همسرم سربازی ارتش بودن و شغل ورزشی دارند بدلیل مسا بقات به خیلی از کشورهای اطراف .... سفر کرده بودند. و خودمون فکر می کنیم علت طول کشیدن ap این بود ولی ایمیل زدن به سفارت به نظر من تاثیر گذار بود همگی موفق باشید
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست اینجا که کیس نامبرش به 4000 نزدیک باشه و این روزها issue شده باشه...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-11 ساعت 09:46)ho_tasha نوشته: (2016-05-10 ساعت 17:58)farnaz100 نوشته: (2016-05-10 ساعت 10:48)Interuniversal نوشته: خیلی مهم نیست ویزاتون رو دریک زمان دریافت میکنید نگران نباشید
جناب یونیورسال ممنون از پاسختون.
من امروز هم ایشود نشدم. میشه بگین چه حوری باهم دریافت میکنیم؟
من همراه باشوهرم یا بفاصله یکروز اپدیت میشدم و اپدیت اخر رو هم که orشدیم باهم هم خوردیم. ولی بهمراه نامه کلیری گفته شده بود که من رزومه ایمیل کنم که کردم.
اما دیروز که همسر و دخترم ایشود شدن من از حالتor خارج شدم. ممکنه در همون حالت ap باقی بمونم ولی ویزام صادر شده باشه.
تاحالا به همچین موردی برخوردین؟
با سلام خانوم فرناز
ابتدا به شما تبریک میگم مشکلی نیست که با اختلاف یک روز ایشود شدین اون یک روز هم برای بررسی رزومه شما بوده نگران نباشید بهترین کار اگر زمانی که خواستین برین ویزارو دریافت کنین برای همسرتون با اختلاف یک روز بیشتر برید و حتماً وضعیت خودتون رو چک کنید فکر نمیکنم مشکل مهمی باشه نگران نباشید تبریک میگم.
ولی دوستانی هم بودن که ویزا صادر شده و بعد باطل کردن. ان شاالله که برای شما اینگونه نیست.
ولی حتماً برید و بپرسید پیگیری از اینجا به بعد مطالعه نمیخواد پیگیری نیاز داره.
سلام جناب توشا
ممنون ز تبریکتون. ولی همونطور که گفتم من ایشود نشدم و مچنان تو حالت ap هستم.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان کیس نامبر من حدود 5400 هست کارم ازاده و فوق لیسانس دارم اگه به خاطر خدمت سربازی تو بیمارستان نیرو هوایی apبخورم به نظرتون تا مهر که پایان لاتاری هست کارم ردیف میشه؟