کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-11 ساعت 10:00)farnaz100 نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 09:46)ho_tasha نوشته:  
(2016-05-10 ساعت 17:58)farnaz100 نوشته:  جناب یونیورسال ممنون از پاسختون.
من امروز هم ایشود نشدم. میشه بگین چه حوری باهم دریافت میکنیم؟
من همراه باشوهرم یا بفاصله یکروز اپدیت میشدم و اپدیت اخر رو هم که orشدیم باهم هم خوردیم. ولی بهمراه نامه کلیری گفته شده بود که من رزومه ایمیل کنم که کردم.
اما دیروز که همسر و دخترم ایشود شدن من از حالتor خارج شدم. ممکنه در همون حالت ap باقی بمونم ولی ویزام صادر شده باشه.
تاحالا به همچین موردی برخوردین؟
با سلام خانوم فرناز
ابتدا به شما تبریک میگم مشکلی نیست که با اختلاف یک روز ایشود شدین اون یک روز هم برای بررسی رزومه شما بوده نگران نباشید بهترین کار اگر زمانی که خواستین برین ویزارو دریافت کنین برای همسرتون با اختلاف یک روز بیشتر برید و حتماً وضعیت خودتون رو چک کنید فکر نمیکنم مشکل مهمی باشه نگران نباشید تبریک میگم.
ولی دوستانی هم بودن که ویزا صادر شده و بعد باطل کردن. ان شاالله که برای شما اینگونه نیست.
ولی حتماً برید و بپرسید پیگیری از اینجا به بعد مطالعه نمیخواد پیگیری نیاز داره. Big Grin  Big Grin  Big Grin

سلام جناب تاشا
ممنون ز تبریکتون. ولی همونطور که گفتم من ایشود نشدم و مچنان تو حالت ap هستم.
با سلام خانوم فرناز گه شما ابتدا or نشدین و سپس تبدیل به / نشدین.
نگران نباش زماین که در حال ایشود / تبدیل میشه
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,707)
تشکر کنندگان: Daneshjo
دوستان آیا اطلاع دارید آخرین کیس نامبری که ابوظبی کلیر کرده چه کیس نامبری بوده و چه تاریخی کلیر شده ؟
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: GHOBAD21
سلام و عرض ادب
ما تو تخفیف هواپیمایی قطری واسه 28 می بلیط گرقتیم به این امید که کلیر میشیم.
ولی خوب دیگه کم کم ناامید شدم و دارم برای کنسل کردنش اقدام میکنم و می خوام برای10 روز مانده به منقضی شدن مدیکالمون بلیط بگیرم چون بچه کوچیک داریم و تمدید مدیکال واقعا سخته برامون
باشد که جملگی کلیرگردیم
اگر راهمایی به ذهنتون میرسه دریغ نفرمایید.
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
با سلام به همه دوستان عزيز ميخواستم بدونم آدرسي كه سفارت جهت ارسال ويزا از ما ميخواد لزوما به منزله اقامت در همون ايالت هست و اينكه به فرض من براي اقامت شيكاگو رو انتخاب كنم آيا بايد تا چند سال تو همون ايالت ساكن باشم يا امكان اين هست كه تغيير مكان داد به كاليفورنيا يا ايالت هاي ديگه ، با سپاس
(2016-05-11 ساعت 15:37)Aliakbarasghari نوشته:  سلام و عرض ادب
ما تو تخفیف هواپیمایی قطری واسه 28 می بلیط گرقتیم به این امید که کلیر میشیم.
ولی خوب دیگه کم کم ناامید شدم و دارم برای کنسل کردنش اقدام میکنم و می خوام برای10 روز مانده به منقضی شدن مدیکالمون بلیط بگیرم چون بچه کوچیک داریم و تمدید مدیکال واقعا سخته برامون
باشد که جملگی کلیرگردیم
اگر راهمایی به ذهنتون میرسه دریغ نفرمایید.
تاريخ انقضاي مديكال هيچ دليلي براي كلير شدن شما نيست دوست عزيز
اميدوارم كه هر چه زودتر كلير بشويد اما نبايد بليط مي گرفتيد
تشکر کنندگان:
الان دوباره سایت ابوظبی واسه کیس من، اطلاعات پست رو که گذاشته بود برداشت. بقیه هم اینجوری هستند؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: سعید...
(2016-05-11 ساعت 20:01)moh.saee نوشته:  الان دوباره سایت ابوظبی واسه کیس من، اطلاعات پست رو که گذاشته بود برداشت. بقیه هم اینجوری هستند؟

بله برای ما رو هم حذف کردن
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: moh.saee
(2016-05-11 ساعت 20:07)عسول نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 20:01)moh.saee نوشته:  الان دوباره سایت ابوظبی واسه کیس من، اطلاعات پست رو که گذاشته بود برداشت. بقیه هم اینجوری هستند؟

بله برای ما رو هم حذف کردن

بله براي من برداشته شده...خوب اين يعني ديگه لازم نيست ؟
(2016-05-11 ساعت 18:56)Mahmoud_33 نوشته:  با سلام به همه دوستان عزيز ميخواستم بدونم آدرسي كه سفارت جهت ارسال ويزا از ما ميخواد لزوما به منزله اقامت در همون ايالت هست و اينكه به فرض من براي اقامت شيكاگو رو انتخاب كنم آيا بايد تا چند سال تو همون ايالت ساكن باشم يا امكان اين هست كه تغيير مكان داد به كاليفورنيا يا ايالت هاي ديگه ، با سپاس

سلام دوست عزیز

میتونید ایالتتون رو عوض کنید مشکلی نیست
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-05-08 ساعت 13:28)hamednew نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:59)hesam87 نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 00:44)soroosh17 نوشته:  با عرض ادب
ظاهرا تو باکس همه این پیغام اومده ولی بعد که میری حساب رو ایجاد میکنی که شاید استفاده کنی ظاهرا بقیشو کسی نمیدونه ما هم موندیم

فقط میشه ثبت نام کرد چون ماهایی که قبلا رفته بودیم مصاحبه اصلا کیس رو نمشناسه و فکر کنم تو پیغامی که داده نوشته مشخصاتتون رو ایمیل بزنید

درود بر شما دوست عزیز
امکانش هست میل مورد نظر رو بهم بدید تا من میل هم بزنم که خیالم راحت شه.. چون طبق فرمایش دوست ما، کیس ما رو شناسایی نمیکنه چون مصاحبه رفتیم ما.. ممنون میشم..

http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
تشکر کنندگان:
سلام به همه اعضای سایت . دوستان ما در  دسامبر برای مصاحبه به سفارت آنکارا رفته بودیم و اونجا به دلیل سربازی همسر AP خوردیم تا اینکه اواسط فروردین جواب آماده شدن ویزای من اومد اما همسر همچنان در وضعیت administrative processing به سر میبره و تا تاریخ انقضای مدیکال ما تقریبا دو هفته بیشتر نمونده. یک نفر به ما گفت که برای سفارت نامه بزنید و وضعیت رو شرح بدید . ما هم همینکار رو کردیم . می خواستم بدونم کار درستی انجام دادیم و اینکه کار دیگه ای هم میشه کرد یا خیر . ایمیل خاصی باید میفرستادیم یا همون وضعیت رو به طور مختصر شرح دادیم کافیه؟ کس دیگه ای هم هست که اینهمه مدت وضعیت AP اونها طول کشیده باشه؟ ممنون از همگی . امیدوارم همه باقی مونده ها به زودی کلیر بشن  Cool
تشکر کنندگان:
(2016-05-11 ساعت 23:30)nazi00 نوشته:  سلام به همه اعضای سایت . دوستان ما در  دسامبر برای مصاحبه به سفارت آنکارا رفته بودیم و اونجا به دلیل سربازی همسر AP خوردیم تا اینکه اواسط فروردین جواب آماده شدن ویزای من اومد اما همسر همچنان در وضعیت administrative processing به سر میبره و تا تاریخ انقضای مدیکال ما تقریبا دو هفته بیشتر نمونده. یک نفر به ما گفت که برای سفارت نامه بزنید و وضعیت رو شرح بدید . ما هم همینکار رو کردیم . می خواستم بدونم کار درستی انجام دادیم و اینکه کار دیگه ای هم میشه کرد یا خیر . ایمیل خاصی باید میفرستادیم یا همون وضعیت رو به طور مختصر شرح دادیم کافیه؟ کس دیگه ای هم هست که اینهمه مدت وضعیت AP اونها طول کشیده باشه؟ ممنون از همگی . امیدوارم همه باقی مونده ها به زودی کلیر بشن  Cool

برنده شما بوديد يا همسرتون؟؟دليل apشما بنظر خودتون چي بوده؟؟سربازي همسرتون در كدوم ارگان بوده؟

(2016-05-12 ساعت 00:07)sasachi نوشته:  دوستان امسال گویا روند کلیر کردن بسیار کندتر و با تعداد کمتری  از سالهای قبل بوده وقتی تاپیک کلیرنس بچه های 2015 رو میخونیم میبینیم که تا می کلی از بچه های فوریه هم کلیر شدند در حالی که امسال هنوز کلی از بچه های سه ماهه اول هنوز موندن و کلیر دوستانی که از ژانویه 2016 یعنی ابتدای 2016 به بعد مصاحبه رفتن هنوز شروع نشده نمیدونم قانون ویزای جدید آمریکا نقشی در این قضیه داره یا نه ولی هر چی که هست تا اینجا بسیار بسیار کند و بی برنامه پیش رفتن و فقط این پروسه تبدیل شده به یک فرایند اعصاب خورد کن.

به نظرتون تغییری تو این روند ایجاد میشه؟ خیلی عجیبه واقعا
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
کیس AS4872 کلیر شد از ارمنستان
تبریک میگم.
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان: matin.sh ، moh.saee ، Siamak ، behzad mg ، amirak7 ، سعید... ، Sdfghz ، hamidzxc ، sasachi ، matin86 ، GHOBAD21

بله من هم الان چک کردم برای من هم برداشته شده...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان