2016-05-12 ساعت 14:46
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
|
2016-05-12 ساعت 14:58
(2016-05-12 ساعت 01:09)sasachi نوشته:(2016-05-12 ساعت 00:56)milaveh نوشته:تا به حال که هیچ حرکتی نبوده امید میشه داشت چون راهی جز این نیست. به هر حال بولتن به سرعت پیش میره و احتمال اینکه امسال ویزای آسیا زودتر از سپتامبر تموم بشه وجود داره با تجربه گذشته بعید میدونم برای کلیر شدن ایرانی ها بخوان صبر کنن خدا رو شکر به اندازه کافی در آسیا از کشورهای دیگه هستن که بخوان سهمیه رو پر کنن . به هر حال اگه قراره اتفاقی بیفاه باید یه حرکتی توی می انجام بشه. امید به خدا(2016-05-12 ساعت 00:07)sasachi نوشته: دوستان امسال گویا روند کلیر کردن بسیار کندتر و با تعداد کمتری از سالهای قبل بوده وقتی تاپیک کلیرنس بچه های 2015 رو میخونیم میبینیم که تا می کلی از بچه های فوریه هم کلیر شدند در حالی که امسال هنوز کلی از بچه های سه ماهه اول هنوز موندن و کلیر دوستانی که از ژانویه 2016 یعنی ابتدای 2016 به بعد مصاحبه رفتن هنوز شروع نشده نمیدونم قانون ویزای جدید آمریکا نقشی در این قضیه داره یا نه ولی هر چی که هست تا اینجا بسیار بسیار کند و بی برنامه پیش رفتن و فقط این پروسه تبدیل شده به یک فرایند اعصاب خورد کن. سلام، سهمیه آسیا امسال چقدره ؟ تشکر کنندگان: GHOBAD21
2016-05-12 ساعت 14:59
(2016-05-12 ساعت 13:14)سعید... نوشته:(2016-05-11 ساعت 20:01)moh.saee نوشته: الان دوباره سایت ابوظبی واسه کیس من، اطلاعات پست رو که گذاشته بود برداشت. بقیه هم اینجوری هستند؟ بله برداشته ، البته آیا شما ایمیل زده بودید و توی سایت ثبت نام کرده بودید و جواب ایمیل رو دادن؟
2016-05-12 ساعت 15:02
دوستان اکتبری هنوز هستند........یا فقط ما تو این پروسه گیر افتادیم؟
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی تشکر کنندگان: asal1372
2016-05-12 ساعت 15:13
(2016-05-12 ساعت 14:59)electricalboy نوشته:(2016-05-12 ساعت 13:14)سعید... نوشته:(2016-05-11 ساعت 20:01)moh.saee نوشته: الان دوباره سایت ابوظبی واسه کیس من، اطلاعات پست رو که گذاشته بود برداشت. بقیه هم اینجوری هستند؟ خیر نه ایمیل زدم نه ثبت نام کردم.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر ارسال فرم 260 نهم جولای 2015 نامه دوم 17 نوامبر 2015 تاریخ مصاحبه ژانویه 2016 اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor 14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر 26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای ورود به یو اس آ 25 اکتبر دریافت گرین کارت: تشکر کنندگان: electricalboy
2016-05-12 ساعت 15:15
(2016-05-12 ساعت 15:13)سعید... نوشته:(2016-05-12 ساعت 14:59)electricalboy نوشته:(2016-05-12 ساعت 13:14)سعید... نوشته: بله من هم الان چک کردم برای من هم برداشته شده... برای ما رو هم برداشتن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi 7 مارچ 2 نفر آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
2016-05-12 ساعت 19:01
(2016-05-12 ساعت 15:13)سعید... نوشته:(2016-05-12 ساعت 14:59)electricalboy نوشته:(2016-05-12 ساعت 13:14)سعید... نوشته: بله من هم الان چک کردم برای من هم برداشته شده... منم نه ايميل زدم نه ثبت نام...اگر دوستان شماره تلفني و پيدا كردن كه ميشه زنگ زد و در اين مورد سوال كرد، لطف كنن اينجا بگن،من تماس مي گيرم و به همه اطلاع ميدم...من قبلا به ٢ شماره زنگ زدم كه هيچ گفتن نميدونن[emoji19] تشکر کنندگان: electricalboy
2016-05-12 ساعت 19:47
2016-05-12 ساعت 20:30
(2016-05-12 ساعت 15:02)alakanzas نوشته: دوستان اکتبری هنوز هستند........یا فقط ما تو این پروسه گیر افتادیم؟آقا ما هم هستیم . دوست عزیز شما اون آپهای بعد از 25 ژانویه رو جواب ایمیل بود یا آپ واقعی بود ؟
شماره کیس : 2016AS13$$
مکان مصاحبه : ابوظبی زمان مصاحبه : هفته آخر اکتبر تعداد افراد : دو نفر نفر اصلی : همسر ( خانم ) کلیرنس : هر دو شغل : مهندس عمران سربازی : نیروی هوایی ارتش آپدیتها : سفارت روز مصاحبه 9 دسامبر و 25 ژانویه CEAC تشکر کنندگان: alakanzas
(2016-05-12 ساعت 15:02)alakanzas نوشته: دوستان اکتبری هنوز هستند........یا فقط ما تو این پروسه گیر افتادیم؟ سلام دوست و همکار عزیز 6 کیس از ابوظبی اگه اشتباه نکنم از اکتبر هنوز موندن 5 کیس از نوامبر و 8 کیس از دسامبر از ژانویه هم که یک نفر فقط کلیر شده اونم نمی دونم رو چه حسابی!!!! فقط خودشون سر در میارن و خدا
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر ارسال فرم 260 نهم جولای 2015 نامه دوم 17 نوامبر 2015 تاریخ مصاحبه ژانویه 2016 اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor 14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر 26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای ورود به یو اس آ 25 اکتبر دریافت گرین کارت:
2016-05-12 ساعت 21:44
سلام دوستان یک سوال
بعد از تحویل پاسپورت از طریق پ ت ت به کنسولگری در آنکارا در روز دوشنبه تقریبا چند روز طول میکشه که ویزا صادر بشه ؟ و سیس کی تبدیل به ایشود میشه؟
2016-05-12 ساعت 22:49
به احتمال خیلی زیاد طولانی تر شدن ویزا برای ایرانیها البته ایرانیهای ساکن ایران تقابل و تسویه حساب دیپلماتیک بین ایران و آمریکاست
دوستان عزیز اولا توضیح بدم که بخش مهاجرت از بخش ادمین تا حدود زیادی مجزاست. پس خواهشا دقت کنید ما فقط و فقط راجع به ادمین بحث میکنیم و بخش اداره مهاجرت رو فعلا کاری نداریم. من یک ادعا یا استدلال دارم و تعدادی فرضیه قضاوت با شما گرچه تو سفارت به ما به آرامی میگن پروسه اداری که یعنی چیزی نیست و نگران نباشید ولی عزیزان اینطور نیست! این همون مشت آمریکای عزیز هست تو دهن ما ایرانیها. نمیگم خیلی میفهمم ولی احمق هم نیستم واقعیت رو باید (تاکید میکنم) باید پیدا کرد گرچه نباید همیشه اون رو پذیرفت و چاره ای نیست که باید تلاش کرد تغییرش داد. همونطور که میدونین کلمه ادمین تو زبان انگلیسی یعنی اداره کننده یا مجری و مدیریت کننده یعنی میشه فهمید که این بخش ادمین جایی هست که اشراف و برتری داره بر اداره مهاجرت و همینطور سفارت. همه ما و همه ملیتهای دیگه بلااستثناء در زمان NVC از نظر امنیتی یکبار چک شده ایم. ولی زمانی که اداره مهاجرت به شما سهمیه ویزا میده و نامه میده که تشریف ببرین سفارت واسه دریافت ویزا در این لحظه مزخرف میبینید یه مرجع بالاتری به سفارت اعلام کرده که پرونده شما باید بیشتر بررسی بشه.... دینگ ... و میگن دست ما نیست که البته راست میگن و بعد بلافاصله یه زمان تقریبی الکی به شما میگن مثلا یه ماه یا دو تا سه ماه که با گفتن این جمله شما تشریفتون رو میبرین بیرون چون اگه افسر سفارت بگه معلوم نیست و شاید شش ماه طول بکشه و از این حرفای نا امید کننده خب همه اونجا معترض میشن که البته پرسنل سفارت اصلا دوست ندارن بحث کنند و خیلی محترمند فقط وقت و اعصاب ماست که به هیچ گرفته میشه. خیلی ساده به شما یه چیزی میگه و بعدش میای بیرون دیگه جواب ایمیلتم یا اصلا نمیدن یا به زور یه متن تکراری میدن. یه جوری هم باهات رفتار میکنن که اگه زیاد گیر بدی یا اعتراض کنی کلا کوفت هم بهت نمیدیم ( این یعنی نهایت مردم سالاری و پاسخگویی از نوع آمریکایی) ( هر کی میگه افسر سفارت تصمیم میگیره خواهشا بگه با چه استدلالی من از یه دوست که قبلا تو سفارت کار میکرده پرسیدم میگن پروسه ادمین از قبل از مصاحبه تعیین شده ) یه دلیل محکم دیگه برای ادعای خودم دارم: میدونید چرا پروسه ادمین رو قبل از سفارت شروع نمی کنن؟ چون دیگه به ما توهین نمیشه پس اگه بخوان ضایعمون کنند کجا بهتر از اینجا؟ من راجع به اینکه چرا پروسه ادمین رو که بقول خودشون فقط بخاط امنیت هست بلافاصله بعد از ارسال فرم مشخصات به اداره مهاجرت شروع نمی کنن که تا زمان مصاحبه تموم شده باشه فکر کردم. تنها یک دلیل میتونن بیارن اونم اینکه اونا میگن ممکنه ما یه کیس رو وقت بزاریم بررسی کنیم بعد متقاضی بهر دلیلی نیاد واسه ویزا مثلا بمیره اونوقت ما وقت و منابعمون هدر رفته پس صبر میکنیم طرف بیاد سفارت بعد پروسه ادمین رو شروع میکنیم. این استدلال هم کلا مردود هست چون اولا امکان انصراف متقاضی بهر دلیلی بعد از سفارت هم هست. در ثانی شما اگه به یه متقاضی بفرمایید هزار دلار واسه تسریع پروسه ادمین بده (بابت استخدام کارشناس و هزینه های دیگه )باور کنید طرف کلیه اشو میفروشه میده . به شرفم اگه بگه پنج هزار دلار من یکی فوری پرداخت میکنم. من اعتقاد دارم دوستانی که این متن رو میخونن اگه تا حدودی قبول کنند من درست گفته باشم کمی از استرسشون کم میشه چون میفهمن این یه بازی دیپلماتیک و مربوط به ملیت ما هست و دیر یا زود بالاخره کلیر میشن. آخه وقتی کلیرنس دیر میشه میافتیم به این توهمات که نکنه اینطور؟ نکنه اونطوری و همون بازی با اعصاب که خودتون میدونید. حقیقتش هدف من از نوشتن این متن هم همین بود که از این فشار کم کنم. پس ریکلس باشید ولی از هر فرصتی برای انعکاس اعتراضتون به رفتار زشت مسئولان دیپلماتیک در بخش ادمین و نه سفارت استفاده کنید. بزارین دست اندرکاران شریف بخش ادمین بدونن که ما می فهمیم ولی ناچاریم ساکت باشیم. من مطمئن نیستم ولی بعید نیست همین متن های ما رو هم برای اطلاع داشتن از اوضاع و احوال بررسی و بازدید می کنن. فرستادن پرونده ایرانیها بلااستثناء تو پروسه ادمین و ایجاد دست انداز و گیر بیخودی دادن برای طولانی کردن صدور ویزا کار بسیار زشتی است. حالا تو این پروسه شما چقدر ضربه روحی و روانی و استرس و بلاتکلیفی می کشید تا حدی که حتی نظرتون راجع به این کشور عوض میشه (البته به واقعیت نزدیک میشه) منظورم اینه تا این روزها رو ندیده بودیم حتی حدس هم نمیزدیم اینا که با سگ و گربه اینقدر در سطح رویایی رفتار میکنن اما با ما چنین رفتار غیر انسانی دارن. از همه عذر میخوام ولی خودتونو بزارین جای هموطنی که شش ماه تو پروسه ادمین بوده ، وضعیت شغلی ، وضعیت خونه و داراییهاش، وضعیت خوانواده که البته خیلیاتون دقیقا الان درگیرش هستید. همین الان یه دوستی تو همین سایت میگه بعد از هفت ماه الان یه روز or میشم یه روز / دوباره از اول بیچاره چی میکشه حالا با توضیحات داده شده همه دوستان تا حدودی میفهمن تو چه جنگلی گم شده اند و فقط باید منتظر شانس باشند که زودتر برسند به درب خروج از این وضعیت ویزای من 95 درصد میاد 5 درصد خیلی دیر میاد و یک درصد رد میشه ولی این متن برای هموطنای بعد از من نوری هست در تاریکی ادمین پروسس. ممکنه حتی اون افسر مربوطه دلش نخواد ویزاها اینقدر طول بکشه ولی وقتی از بالا میگن قطره چکونی ویزا بده خب اونم باید اطاعت کنه اگه کسی بگه این متن درست نیست و ادعای من صحت نداره خب پس چیه ؟ مشکل کجاست؟ معادلات کوانتوم هست که ما نمیفهمیم؟ البته روزگار به ما معادلات کوانتوم رو هم یاد داد. بخاطر یه لقمه نون وامیدوارم اگه آمریکایی ها یه درصد حس کنند این رفتارشون با ایرانیا ممکنه وجهه اشون رو خراب کنه شاید شاید یه تکون کوچیکی بخورن واسه همین هست که تو رسانه سلطان دنیا هستند واسه نشون دادن وجهه خوب از خودشون. ما به امید زنده ایم. یه نکته ای رو هم بگم این قضیه های مربوط به ویزا منتیس / ویزا ایگل و نمی دونم فلا ن و فلان و سهمیه ویزای سالانه و TAL و همه رو من بررسی کردم . اداره مهاجرت اسم و مشخصات شما رو میتونه ظرف مدت یک دقیقه تو دیتابیس هاش چک کنه ببینه تروریست هستید یانه که به نظر من به اونا سریعتر ویزا میدن. حالا چون تقاضا زیاده و آمریکا خیلی خاطر خواه داره دلیل نمیشه به این بهانه ها کار یه دقیقه ای رو شش ماه کش بدن آخه من دارم جاهایی که میشه حرفمون رو بگوش کسی رسوند که شاید شاید دلش بسوزه برسونیم میگردم و فکر میکنم سفارت مجازی آمریکا در ایران بهترین جا هست فقط نمیدونم کدوم قسمت بهتر هست و از کجا باید شروع کرد. این خانم سارا گرو یا آلن آیر هم نمیدونم بدرد میخورن یا نه؟ امیدوارم این ادعای من باعث رنجش کسی نشه به هر حال نظرم رو گفتم با احترام به همه دوستان و همچنین تعظیم به زحمت کشان اداره ادمین سفارت محترم آمریکا تشکر کنندگان: milaveh ، asal1372 ، moh.saee ، masiharezoo ، alakanzas ، Gold vision ، matin86
2016-05-12 ساعت 23:19
سلام بچه ها اين سه تا كيسي كه ارمنستان كلير كرده از بچه هاي مهاجرسرا هستن اين كيس نامبرها ؛
3596 4471 4872 اكر اينجا هستن بهشون تبريك ميگم
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر تعداد افراد كيس: ۲ نفر سفارت: آنكارا تغییر به ایروان تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر دريافت نامه دوم: 24 مارچ تاريخ مصاحبه: ۴ مي دريافت ويزا : ۶ مي همسرم :AP آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم. اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
2016-05-13 ساعت 00:43
2016-05-13 ساعت 00:47
(2016-03-26 ساعت 23:04)sasachi نوشته:(2016-03-26 ساعت 22:20)DDDDD نوشته: سلام سلام حدودا بعد شش ماه کلیر شدیم و در روزهای آخر پروسه بسته شدن لاتاری ۲۰۱۵ و مجبور به تمدید مدیکال شدیم سر جمع دوتا آپ واقعی و دو تا آپ بخاطر ایمیلی که به سفارت بعد سه ماه زدیم |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان