کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-16 ساعت 20:11)soroosh17 نوشته:  درود به همه دوستان
طبق بررسی من ظاهرا داره یه خبرایی میشه. باحتمال خیلی زیاد سفارت کیس ها رو سه ماه به سه ماه شروع میکنه یعنی ظاهرا تا هفته پیش درگیر سه ماهه آخر سال 2015 بود و الان فاز بعدی یعنی سه ماهه اول سال 2016 رو شروع کرده چون یکی از بچه های لاتاری بنام mr1mra الان شروع کرد به هورا کشیدن و خوشبختانه کلیر شدن که باید باطلاعتون برسونم مصاحبه ایشون پنجم ژانویه بوده که فرضیه این حقیر رو تایید میکنه. فکر نکنم هیچ یک از دوستان که توی امسال مصاحبه داشتن و ادمین خوردن تا حالا کلیر شده باشند.
البته به نظر من این موضوع به ضرر مصاحبه شوندگان ژانویه و به نفع مصاحبه شوندگان ماه مارچ خواهد بود. جهت اطلاع دوستان سه ماهه اول امسال عرض کنم چون تا حدودی از پروسه کلیرنس اطلاع دارم پرونده اکثر دوستان سه ماهه اول امسال در دایره ادمین رسیدگی شده و جواب استعلامات برگشته و اگه حدس و اطلاعات من درست باشه از این به بعد پرسه کلیر شدن دوستان سه ماهه اول امسال شتاب خواهد گرفت.

جدي شما كسي را در ادراه هوم لند سكوريتي داريد؟!
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 21:23)Aabearff نوشته:  
طبق بررسی من ظاهرا داره یه خبرایی میشه. باحتمال خیلی زیاد سفارت کیس ها رو سه ماه به سه ماه شروع میکنه یعنی ظاهرا تا هفته پیش درگیر سه ماهه آخر سال 2015 بود و الان فاز بعدی یعنی سه ماهه اول سال 2016 رو شروع کرده چون یکی از بچه های لاتاری بنام mr1mra الان شروع کرد به هورا کشیدن و خوشبختانه کلیر شدن که باید باطلاعتون برسونم مصاحبه ایشون پنجم ژانویه بوده که فرضیه این حقیر رو تایید میکنه. فکر نکنم هیچ یک از دوستان که توی امسال مصاحبه داشتن و ادمین خوردن تا حالا کلیر شده باشند.
البته به نظر من این موضوع به ضرر مصاحبه شوندگان ژانویه و به نفع مصاحبه شوندگان ماه مارچ خواهد بود. جهت اطلاع دوستان سه ماهه اول امسال عرض کنم چون تا حدودی از پروسه کلیرنس اطلاع دارم پرونده اکثر دوستان سه ماهه اول امسال در دایره ادمین رسیدگی شده و جواب استعلامات برگشته و اگه حدس و اطلاعات من درست باشه از این به بعد پرسه کلیر شدن دوستان سه ماهه اول امسال شتاب خواهد گرفت.

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم بعدشم عرض کرئم احتمالا یعنی اگه روال اینطور که من حدس زدم پیش بره تا حدود زیادی میشه گفت درست گفتم
تشکر کنندگان: GHOBAD21

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم البته از طریق پلیس دبی
بعدشم عرض کردم احتمالا یعنی اگه روال اینطور که من حدس زدم پیش بره تا حدود زیادی میشه گفت درست گفتم
شما به پروسه سه ماه آخر 2015 نگاه کنی میبینی همینطور بوده
(2016-05-16 ساعت 21:42)soroosh17 نوشته:  

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم بعدشم عرض کرئم احتمالا یعنی اگه روال اینطور که من حدس زدم پیش بره تا حدود زیادی میشه گفت درست گفتم

خوشبختانه تعداد زيادي ويزاي توريستي در ارمنستان اهدا شد حالا وقت كيس هاي لاتاري هست كه بصورت خشابي كلير كنند من منتظرم گروه اول رو ببينم... با ارزوي كليري همه منتظران
(2016-05-16 ساعت 21:44)soroosh17 نوشته:  

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم البته از طریق پلیس دبی
بعدشم عرض کردم احتمالا یعنی اگه روال اینطور که من حدس زدم پیش بره تا حدود زیادی میشه گفت درست گفتم

والا من اول دسامبر رفتم مصاحبه اول اوريل هم كلير شدم اما بعضي ها هستند كه در اكتبر و نوامبر رفتند مصاحبه و هنوز كلير نشدند
(2016-05-16 ساعت 21:51)Aabearff نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 21:23)Aabearff نوشته:  جدي شما كسي را در ادراه هوم لند سكوريتي داريد؟!

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم  البته از طریق پلیس دبی

والا من اول دسامبر رفتم مصاحبه اول اوريل هم كلير شدم اما بعضي ها هستند كه در اكتبر و نوامبر رفتند مصاحبه و هنوز كلير نشدند

فرمایش شما درسته عزیز
منم همین رو گفتم هر سه سفارت آنکارا ایروان و ابوظبی اونطور که من از بچه های لاتاری تا این لحظه شنیدم و همینطور جدول منتظران رو بررسی کردم هیچ مصاحبه شونده ای که تو سال جدید میلادی رفته سفارت تا هفته پیش کلیر نشده البته جدا از ویزاهای یک ضرب ، منظورم ادمین خورده ها هست.
بله البته دوست عزیز سفارت کیسی که مصاحبه اش تو سال قبل میلادی بوده حالا هر ماهی اگه استعلام پروندش الان بیاد خب قطعا کلیر میکنه که امیدوارم این اتفاق برا جا مونده ها بیافته، ولی عزیز این شامل حدود یک تا دو درصد کل کیسها میشه منظور من از این هفته به بعد هست که فاز سال جدید رو شروع کردن
حرف من اینه که سفارتها اصلا سراغ کیسهای سال جدید نمی رفتند که خب از این هفته شروع شده، یعنی کیس های 2016 و البته بازمونده ها از سال گذشته که تعدادشون زیاد نیست
اگه اطلاعات هر یک از دوستان با برداشت و اطلاعات من تناقض داره بفرمایید من هم اطلاعاتم رو اصلاح و آپدیت کنم
(2016-05-16 ساعت 21:23)Aabearff نوشته:  جدي شما كسي را در ادراه هوم لند سكوريتي داريد؟!

نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم  البته از طریق پلیس دبی

ما هم اول دسامبر مصاحبه داشتیم اما تازه چند روزه که کلیر شدیم ... تازه اونم با فرستادن یک ایمیل به سفارت
(2016-05-11 ساعت 23:54)hadis1379 نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 23:30)nazi00 نوشته:  سلام به همه اعضای سایت . دوستان ما در  دسامبر برای مصاحبه به سفارت آنکارا رفته بودیم و اونجا به دلیل سربازی همسر AP خوردیم تا اینکه اواسط فروردین جواب آماده شدن ویزای من اومد اما همسر همچنان در وضعیت administrative processing به سر میبره و تا تاریخ انقضای مدیکال ما تقریبا دو هفته بیشتر نمونده. یک نفر به ما گفت که برای سفارت نامه بزنید و وضعیت رو شرح بدید . ما هم همینکار رو کردیم . می خواستم بدونم کار درستی انجام دادیم و اینکه کار دیگه ای هم میشه کرد یا خیر . ایمیل خاصی باید میفرستادیم یا همون وضعیت رو به طور مختصر شرح دادیم کافیه؟ کس دیگه ای هم هست که اینهمه مدت وضعیت AP اونها طول کشیده باشه؟ ممنون از همگی . امیدوارم همه باقی مونده ها به زودی کلیر بشن  Cool

برنده شما بوديد يا همسرتون؟؟دليل apشما بنظر خودتون چي بوده؟؟سربازي همسرتون در كدوم ارگان بوده؟

برنده اصلی همسر بوده .ap خوردن به دلیل سربازی هست ... هرکس قبلا سربازی رفته باشه ( مهم نیست کدوم ارگان باشه طرف ) یا شغلهای خاصی مثل دکتری داشته باشه ap می خوره
(2016-05-11 ساعت 23:54)hadis1379 نوشته:  
(2016-05-11 ساعت 23:30)nazi00 نوشته:  سلام به همه اعضای سایت . دوستان ما در  دسامبر برای مصاحبه به سفارت آنکارا رفته بودیم و اونجا به دلیل سربازی همسر AP خوردیم تا اینکه اواسط فروردین جواب آماده شدن ویزای من اومد اما همسر همچنان در وضعیت administrative processing به سر میبره و تا تاریخ انقضای مدیکال ما تقریبا دو هفته بیشتر نمونده. یک نفر به ما گفت که برای سفارت نامه بزنید و وضعیت رو شرح بدید . ما هم همینکار رو کردیم . می خواستم بدونم کار درستی انجام دادیم و اینکه کار دیگه ای هم میشه کرد یا خیر . ایمیل خاصی باید میفرستادیم یا همون وضعیت رو به طور مختصر شرح دادیم کافیه؟ کس دیگه ای هم هست که اینهمه مدت وضعیت AP اونها طول کشیده باشه؟ ممنون از همگی . امیدوارم همه باقی مونده ها به زودی کلیر بشن  Cool

برنده شما بوديد يا همسرتون؟؟دليل apشما بنظر خودتون چي بوده؟؟سربازي همسرتون در كدوم ارگان بوده؟

برنده اصلی همسر بوده .ap خوردن به دلیل سربازی هست ... هرکس قبلا سربازی رفته باشه ( مهم نیست کدوم ارگان باشه طرف ) یا شغلهای خاصی مثل دکتری داشته باشه ap می خوره
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 23:19)nazi00 نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 21:44)soroosh17 نوشته:  نه عزیزم ولی قبلا یه بار به پروسه کلیرنس خوردم  البته از طریق پلیس دبی

ما هم اول دسامبر مصاحبه داشتیم اما تازه چند روزه که کلیر شدیم ... تازه اونم با فرستادن یک ایمیل به سفارت
دوست عزیز شما که کلیر شدید حداقل امضا تون رو کامل کنید تا کمک و دلگرمی باشه واسه اونایی که هنوز AP هستند.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 18:43)mr1mra نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 17:15)Aabearff نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 17:05)mr1mra نوشته:  بله عزیز . من آنکارا هستم و متاسفانه فقط تا 25 می به من زمان داده شده تا اقدام کنم . احتمالا پس فردا آنکارا باشم . ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز

پست شنبه و يك شنبه تعطيل هست اما مطب دكتر شنبه ها تا ساعت ٢ باز هست ،

ولی من هنوز در عجبم که چرا انقدر زمان کمه . تقریبا 9 روز زمان دادن . حالا من 2 تا سوال دارم از خدمت شما .
اولی این که اگر من قبل از این تاریخ پاسپورت رو تحویل بدم و این تاریخ بگذره باز به کار من رسیدگی میشه یا حذف میشم ؟
یعنی این تاریخ تاریخ تحویل پاسپورت به سفارت هست یا تاریخ دریافت پاسپورت
دومی این که مدیکال تاریخ مصاحبه میخواد تا زمان مشخص کنه . اما من تاریخ مشخصی ندارم برای این کار . چه کاری انجام بدم؟

متاسفانه شرایط ما هم مثل شماست .. فقط تا 25 می وقت داریم تا مدیکال جدید بدیم و بعد مدارک رو بفرستیم سفارت . اما میگن تقریبا دو فته زمان میبره تا پاسپورتتون از سفارت بیاد . اگر دو هفته طول بکشه از 25 می میگذره .. خیلی شرایط بدی هست .ما چون قبلا برای پست اقدام کرده بودیم چجوری میتونیم دوباره ثبت نام کنیم . به ما گفته شده که موقع ثبت نام دوباره در پایان کار باید یک کد بگیرید و اگر کد گرفته نشه اون ثبت نام به درد نمیخوره . ولی هر کاری کردم کد نداد
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 23:31)سعید... نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 23:19)nazi00 نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 21:51)Aabearff نوشته:  والا من اول دسامبر رفتم مصاحبه اول اوريل هم كلير شدم اما بعضي ها هستند كه در اكتبر و نوامبر رفتند مصاحبه و هنوز كلير نشدند

دوست عزیز شما که کلیر شدید حداقل امضا تون رو کامل کنید تا کمک و دلگرمی باشه واسه اونایی که هنوز AP هستند.

با عرض شرمندگی به درست کردن امضا وارد نیستم
تشکر کنندگان:
(2016-05-15 ساعت 22:04)Gold vision نوشته:  واقعا خسته کننده و غیر قابل تحمل شده این وضعیت کلیرنس.اخه لامذهبا تکلیف ادمو روشن کنید دیگه.یا زنگی زنگ یا رومی روم Sad

شما برای سفارت ایمیل فرستادید و وضعیتتون رو شرح دادید؟ اگر نه که حتما یک ایمیل به سفارت بفرستید
تشکر کنندگان:
درود دوستان عزیز
13 ژوئن سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم و هنوز ای پی خورده و تنها یک آپدیت با کیس نامبر 3nnn !!!
سوال من اینه که الان 124 روز از این پروسه گذشته و قضیه تمدید مدیکال داره برام پررنگ تر میشه . میخوام بدونم اگر بر فرض یه ماه قبل تاریخ مدیکالم ویزا بیاد، فرصت کافی دارم تا برم آمریکا و مدیکال مجدد نداشته باشم دوبی یا نه؟
سپاس از لطف شما عزیزان

مدرک : فوق لیسانس
سربازی : انتظامی
تعداد کیس : یک نفر
(2016-05-17 ساعت 00:03)hamednew نوشته:  درود دوستان عزیز
13 ژوئن سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم و هنوز ای پی خورده و تنها یک آپدیت با کیس نامبر 3nnn !!!
سوال من اینه که الان 124 روز از این پروسه گذشته و قضیه تمدید مدیکال داره برام پررنگ تر میشه . میخوام بدونم اگر بر فرض یه ماه قبل تاریخ مدیکالم ویزا بیاد، فرصت کافی دارم تا برم آمریکا و مدیکال مجدد نداشته باشم دوبی یا نه؟
سپاس از لطف شما عزیزان

مدرک : فوق لیسانس
سربازی : انتظامی
تعداد کیس : یک نفر

حتی اگر یک هفته هم به انتقضای ویزاتون مونده باشه میتونید وارد بشید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .

ما تا انتقضای ویزامون 20 روز مونده بود که وارد شدیم .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: golia ، GHOBAD21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان