موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم من ودخترم یک ضرب گرفتیم همسرم چک خورد
کیس نامبر:2016As 60## تعداد اعضا: 3نفر. سفارت : انکارا انتقال به ابوظبی. ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي عزيز من به يه راهنمايي خيلي سريع نياز دارم . من پنج شنبه صبح بليط آنكارا دارم واسه دريافت ويزا . چون ميخوام مديكال رو تمديد كنم زمان رزرو كردم از دكتر . اما كلا سر در نميارم واسه پست چيكار بايد بكنم . اگه امكانش هست يه توضيح قدم به قدم به من بديد چون اصلا زمان واسه جستجو و پيدا كردن جوابم رو ندارم . با تشكر خيلي خيلي فراوان
شماره کیس 2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می 2015
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-18 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-18 ساعت 00:33 توسط amirak7.)
انگار خوشبختانه ابوظبی داره یواش یواش تکون میخوره امروز خوب کلیری داشتیم به امید کلیر شدن همه زوده زود
(2016-05-17 ساعت 23:14)سعید... نوشته: کیس 4642 ابوظبی 8مارچ رفته مصاحبه و دیروز 16 می کلیر شده... دست راستش هم رو سر اکتبر و نوامبر و دسامبر و ژانویه ای ها...
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-17 ساعت 23:14)سعید... نوشته: کیس 4642 ابوظبی 8مارچ رفته مصاحبه و دیروز 16 می کلیر شده... دست راستش هم رو سر اکتبر و نوامبر و دسامبر و ژانویه ای ها...
با تشکر آقا سعید
آیا این کیس نامبر در تاریخی که گفتین قطعا کلیر شده ؟
آخه من هم هفتم مارچ مصاحبه داشتم بدون شغل دولتی و سربازی ، یعنی الآن باید امیدوار باشم ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-18 ساعت 10:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-18 ساعت 10:54 توسط golia.)
(2016-05-18 ساعت 10:39)R@#@ نوشته: دوستان اگر لطف کنن و وقتی کلیر میشن اطلاعات بیشتری در اختیار بقیه اعضا بگذارند کمک خیلی بزرگی به بقیه میکنن.مثلا بعضی ها میان میگن ما بدون شغل دولتی و سربازی این همه زمان گذشته و کلیر نشدیم در حالی که دوست دیگه ای با همین شرایط یک ضرب گرفته.خب باید توجه کرد که بعضی شغل ها حتی خصوصیشون هم برای اونا حساسه.اگر دوستان محبت کنند و شرایطشون مثل شغل (به صورت کامل مثل اینکه بگین من مثلا معلم ریاضی استخدام دولتی با مدرک فلان هستم)و سربازی و غیره رو تا جایی که ممکنه بدون گذاشتن اسم و فامیل خود شخص که باعث سو استفاده نشه به طور کامل بگن بسیاری از شک و شبهه ها از بین میره و افراد دید واضح تری نسبت به وضعیت خودشون پیدا میکنن.همین الان هم خیلی ها فکر میکنند داشتن کار خصوصی و نرفتن به سربازی به تنهایی باعث یکضرب گرفتن هست در صورتی که خیلی ها هم با کار دولتی و سربازی تک ضرب گرفتن. در سفر نامه ها هم که افراد از گفتن اطلاعات اصلی خودداری میکنن و بیشتر به این میگذره که بگن به کدوم رستوران ها برید بهتره و حتی جواب هایی که به افیسر دادند رو سانسور میکنن در صورتی که میشه از این جواب ها هم چیزایی یاد گرفت.لطفا کمی در دادن اطلاعات سخاوتمند تر باشید و تاجایی که امکان داره کامل تر از وضعیت خوتون بنویسید گفتن صرفا اینکه چه تاریخی به مصاحبه رفتین دردی از کسی دوا نمیکنه چرا که کیس ها منفاوت و زمان لازم برای برسی هر پرونده متفاوت خواهد بود.با تشکر
پیرو پیشنهاد جنابعالی ممکنه شما هم امضاتون رو درست کنید ببینیم چند چندی
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-18 ساعت 10:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-18 ساعت 10:57 توسط motehayyer.)
سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.
خانمم یه ضرب همون وقت گرفت خودمم سرباز س پ ا ه بودم که کلیر خوردم
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-18 ساعت 10:56)motehayyer نوشته: سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.
خانمم یه ضرب همون وقت گرفت خودمم سرباز س پ ا ه بودم که کلیر خوردم
هورااااااااااااااااااااااا مبارکههههه چه خبر خوبی انشالله بقیه راه هم به همین اسونی طی کنید ...میشه بگید کدوم سفارت بودید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای دریافت ویزا حتما باید خودمون بریم یا راه دیگه هم داره؟