کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-17 ساعت 22:06)hoseinonline نوشته:  
(2016-05-17 ساعت 21:53)electricalboy نوشته:  
(2016-05-17 ساعت 21:21)Minagol نوشته:  دوستان اين متن براي يكي از دوستان هست كه كلير شده با كيس نامبر ***3 اين يعني در هر صورت بايد پست آفيس مشخص كرد؟

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت  21 Jan‎
اپدیت سیس  
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February  
21 April email ( بي پاسخ)
01 May email
03 May email(آپديت ايميل)

تبریک میگم ،
از دوستانی که جدیدا از ابوظبی ویزا دریافت کردن ، لطفا اطلاع بدن حضوری بوده یا از طریق پست.
این دوگانگی سیستم پست و حضوری ابوظبی رو من متوجه نمیشم آیا پست فقط یک انتخاب یا مثل ترکیه اجباریه.
پیغامشونم که بسلامتی هیچ چیزی رو مشخص نمی کنه.
فقط اطلاع دوستانی که جدید ویزا گرفتن میتونه به کسایی که منتظر ویزا در ابوظبی هستن کمک کنه.

تشکر لطفا اطلاع بدید

من بعد از مصاحبه تو ارمنستان كلا يكبار اپديت خوردم و الان ١٠٠ روز شده بي اپديتم ولي بعضي از دوستان ٥ بار اپديت خوردن اين يعني چي؟؟
ارمنستان ويزا از طريق پست؟

دوست عزيز تعداد آپديت اصلاً مهم نيست...انشالله زود كلير مي شين[emoji1317]
تشکر کنندگان: hamidzxc ، GHOBAD21
کیس 4642 ابوظبی 8مارچ رفته مصاحبه و دیروز 16 می کلیر شده... Rolleyes دست راستش هم رو سر اکتبر و نوامبر و دسامبر و ژانویه ای ها... Cool
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: alakanzas ، amirak7 ، behzad mg ، Aliakbarasghari ، moh.saee ، GHOBAD21
(2016-05-17 ساعت 21:53)electricalboy نوشته:  
(2016-05-17 ساعت 21:21)Minagol نوشته:  دوستان اين متن براي يكي از دوستان هست كه كلير شده با كيس نامبر ***3 اين يعني در هر صورت بايد پست آفيس مشخص كرد؟

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت  21 Jan‎
اپدیت سیس  
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February  
21 April email ( بي پاسخ)
01 May email
03 May email(آپديت ايميل)

تبریک میگم ،
از دوستانی که جدیدا از ابوظبی ویزا دریافت کردن ، لطفا اطلاع بدن حضوری بوده یا از طریق پست.
این دوگانگی سیستم پست و حضوری ابوظبی رو من متوجه نمیشم آیا پست فقط یک انتخاب یا مثل ترکیه اجباریه.
پیغامشونم که بسلامتی هیچ چیزی رو مشخص نمی کنه.
فقط اطلاع دوستانی که جدید ویزا گرفتن میتونه به کسایی که منتظر ویزا در ابوظبی هستن کمک کنه.

تشکر لطفا اطلاع بدید

من ویزام رو یکضرب گرفتم -و قبل تر بر اساس ایمیل دریافتی از سفارت برای پست ثبت نام کردیم-و الان برام ایمیل آمده که باید به مرکز پستی که انتخاب کردم برم و ویزا رو پیک آپ کنم. ولی همسرم کلیر خورده و فعلا مشخص نیست بعد از کلیر شدن باید به پست مراجعه کنیم یا سفارت. ولی تو برگه که آفیسر داده نوشته که بعد از کلیر شدن پاس رو روز یکشنبه یا سه شنبه به سفارت تحویل بدید
تشکر کنندگان: hamidzxc ، electricalboy ، GHOBAD21
ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم من ودخترم یک ضرب گرفتیم همسرم چک خورد
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
دوستاي عزيز من به يه راهنمايي خيلي سريع نياز دارم . من پنج شنبه صبح بليط آنكارا دارم واسه دريافت ويزا . چون ميخوام مديكال رو تمديد كنم زمان رزرو كردم از دكتر . اما كلا سر در نميارم واسه پست چيكار بايد بكنم . اگه امكانش هست يه توضيح قدم به قدم به من بديد چون اصلا زمان واسه جستجو و پيدا كردن جوابم رو ندارم . با تشكر خيلي خيلي فراوان
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان:
انگار خوشبختانه ابوظبی داره یواش یواش تکون میخوره امروز خوب کلیری داشتیم به امید کلیر شدن همه زوده زود

(2016-05-17 ساعت 23:14)سعید... نوشته:  کیس 4642 ابوظبی 8مارچ رفته مصاحبه و دیروز 16 می کلیر شده...  Rolleyes  دست راستش هم رو سر اکتبر و نوامبر و دسامبر و ژانویه ای ها... Cool
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
(2016-05-17 ساعت 11:12)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 16:10)mr1mra نوشته:  یوووووهووووووو
بعد از 131 روز الان ایمیل کلیر شدن من اومد و سایت سیس به or تبدیل شد .
حقیقتا تو این هفته خیلی دلم روشن بود که یه خبرایی میشه . Wink

سلام
ما 7 ژانویه مصاحبه داشیم
الان رور 131 ما هم هست!!!
دستتون زیر سر ما
انشاالله  همه دوستان و ماهم بزودی کلیر بشیم

سلام دوست من
از صميم قلب آرزو ميكنم خيلي خيلي زود تو همين چند روز آينده مشغول جمع كردن وسايل واسه رفتن به سفارت و دريافت ويزا بشيد Wink
همينطور واسه بقيه دوستامون كه نگرانن و برنامه هاشون يكم قاطي شده واسه اين تاخير .
شاد و پيروز باشي
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان: hamidzxc ، Aliakbarasghari ، GHOBAD21
(2016-05-17 ساعت 23:14)سعید... نوشته:  کیس 4642 ابوظبی 8مارچ رفته مصاحبه و دیروز 16 می کلیر شده...  Rolleyes  دست راستش هم رو سر اکتبر و نوامبر و دسامبر و ژانویه ای ها... Cool

با تشکر آقا سعید
آیا این کیس نامبر در تاریخی که گفتین قطعا کلیر شده ؟
آخه من هم هفتم مارچ مصاحبه داشتم بدون شغل دولتی و سربازی ، یعنی الآن باید امیدوار باشم ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: لطف اله
(2016-05-15 ساعت 09:32)ستوده نوشته:  
(2016-05-15 ساعت 03:43)matin86 نوشته:  

دوست عزیز درود 
ما هم همچنان انتظار میکشیم
شما خبر تازه ای ، آمار جدیدی ندارید ؟
درود بر شما
فعلا خبرتازه اى نيست جز انتظار
هر روز ميگيم فردا ديگه كليرى گروهى شروع ميشه اما هيچ خبرى نميشه فقط دارن قطره چكونى كلير ميكنن !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: hamidzxc ، ستوده ، amirak7 ، GHOBAD21
(2016-05-18 ساعت 01:02)behzad mg نوشته:  

با تشکر آقا سعید
آیا این کیس نامبر در تاریخی که گفتین قطعا کلیر شده ؟
آخه من هم هفتم مارچ مصاحبه داشتم بدون شغل دولتی و سربازی ، یعنی الآن باید امیدوار باشم ؟

خواهش میکنم. بله اگه تو سایت ابوظبی چک کنید مشخصه کلیر شده. دوست عزیز کار سفارت هیچ حساب کتابی نداره با شرایط بدون سربازی و شغل دولتی یکی از دوستان بیشتر از ۶ ماهه که هنوز کلیر نشده و من با همین شرایط الان ۴ ماه و نیمه که منتظرم. هنوز کلیر ژانویه ای ها شروع نشده و ۶ هفت تا کیس از اکتبر و نوامبر و دسامبر هنوز موندن. ولی توکل به خدا کنید ایشالا همه ویزا بگیرن و هیچکس بدون ویزا نمونه...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: amirak7 ، behzad mg ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-18 ساعت 10:39)R@#@ نوشته:  دوستان اگر لطف کنن و وقتی کلیر میشن اطلاعات بیشتری در اختیار بقیه اعضا بگذارند کمک خیلی بزرگی به بقیه میکنن.مثلا بعضی ها میان میگن ما بدون شغل دولتی و سربازی این همه زمان گذشته و کلیر نشدیم در حالی که دوست دیگه ای با همین شرایط یک ضرب گرفته.خب باید توجه کرد که بعضی شغل ها حتی خصوصیشون هم برای اونا حساسه.اگر دوستان محبت کنند و شرایطشون مثل شغل (به صورت کامل مثل اینکه بگین من مثلا معلم ریاضی استخدام دولتی با مدرک فلان هستم)و سربازی و غیره رو تا جایی که ممکنه بدون گذاشتن اسم و فامیل خود شخص که باعث سو استفاده نشه به طور کامل بگن بسیاری از شک و شبهه ها از بین میره و افراد دید واضح تری نسبت به وضعیت خودشون پیدا میکنن.همین الان هم خیلی ها فکر میکنند داشتن کار خصوصی و نرفتن به سربازی به تنهایی باعث یکضرب گرفتن هست در صورتی که خیلی ها هم  با کار دولتی و سربازی تک ضرب گرفتن. در سفر نامه ها هم که افراد از گفتن اطلاعات اصلی خودداری میکنن و بیشتر به این میگذره که بگن به کدوم رستوران ها برید بهتره و حتی جواب هایی که به افیسر دادند رو سانسور میکنن در صورتی که میشه از این جواب ها هم چیزایی یاد گرفت.لطفا کمی در دادن اطلاعات سخاوتمند تر باشید و تاجایی که امکان داره کامل تر از وضعیت خوتون بنویسید گفتن صرفا اینکه چه تاریخی به مصاحبه رفتین دردی از کسی دوا نمیکنه چرا که کیس ها منفاوت و زمان لازم برای برسی هر پرونده متفاوت خواهد بود.با تشکر

پیرو پیشنهاد جنابعالی ممکنه شما هم امضاتون رو درست کنید ببینیم چند چندی Wink
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: amirak7 ، GHOBAD21 ، matin86
سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.
خانمم یه ضرب همون وقت گرفت خودمم سرباز س پ ا ه بودم که کلیر خوردم
(2016-05-18 ساعت 10:56)motehayyer نوشته:  سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.

هورااااااااااااااااااااااا مبارکههههه چه خبر خوبی انشالله بقیه راه هم به همین اسونی طی کنید ...میشه بگید کدوم سفارت بودید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: motehayyer ، hesam87 ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-18 ساعت 11:59)لطف اله نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 10:56)motehayyer نوشته:  سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.

هورااااااااااااااااااااااا مبارکههههه چه خبر خوبی انشالله بقیه راه هم به همین اسونی طی کنید ...میشه بگید کدوم سفارت بودید
ممنون از شما.
ایروان بودم
تشکر کنندگان: aref_ra ، ELNAZ21 ، matin86
دوستان برای دریافت ویزا حتما باید خودمون بریم یا راه دیگه هم داره؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان