کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-18 ساعت 17:49)سعید... نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 16:43)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 15:53)Aliakbarasghari نوشته:  سلام دوستان
کیس ما هم الان برای 17 می یک اپ دیت ثبت کرد البته فقط نفر اصلی
انشالله که همه بزودی کلیر بشیم
فقط یه سوال معمولا بعد از کلیر شدن چه مدت زمان میدن برای مراجعه
چون من الان پاسم تو سفارت آلمانه و 2 هفنه دیگه میدنش
ممنون

دوستان راهنمایی بفرمایید
سلام دوست گرامی
ما هم 6 ژانویه مصاحبه داشتیم 17 می نفر دوم کیس اپدیت داشته ولی نفر اصلی که خودم هستم اپدیت نشدم. ایشالا همه منتظرا کلیر شن به زودی. سفارت ابوظبی معمولا از تاریخ کلیری یک ماه فرصت میده.

با سلام دوست عزيز

زمانيكه نفر دوم كلير شدن صفحه Ceace به چه شكل در آمد ؟ ينى چه متنى تغيير كرد كه شما متوجه كلير شدديد ؟
فقط / به or تغيير ميكند يا اينكخ تغييرات ديگرى هم صورت ميگيرد ؟

با سپاس از لطف شما
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
تشکر کنندگان: Afsaneh5388 ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-18 ساعت 16:43)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 15:53)Aliakbarasghari نوشته:  سلام دوستان
کیس ما هم الان برای 17 می یک اپ دیت ثبت کرد البته فقط نفر اصلی
انشالله که همه بزودی کلیر بشیم
فقط یه سوال معمولا بعد از کلیر شدن چه مدت زمان میدن برای مراجعه
چون من الان پاسم تو سفارت آلمانه و 2 هفنه دیگه میدنش
ممنون

دوستان راهنمایی بفرمایید
سلام دوست گرامی
ما هم 6 ژانویه مصاحبه داشتیم 17 می نفر دوم کیس اپدیت داشته ولی نفر اصلی که خودم هستم اپدیت نشدم. ایشالا همه منتظرا کلیر شن به زودی. سفارت ابوظبی معمولا از تاریخ کلیری یک ماه فرصت میده.
ممنون از پاسختون ولي توي اون اي ميل كه دوستمون گذاشته بود براش نوشته بدون در اين ماه و تاريخ إيميل ١٦ مي بود يعني ايشون فقط ١٤ روز فرصت داره؟؟؟
كي ويزا بگيريد كي برود؟؟
تشکر کنندگان:
در ضمن نوشته ويزا availability رو تو سايت ويزا بولتن چك كنيد تو اين سايت در مورد ويزاهاي لاتاري چنين مطلبي داره؟؟
تشکر کنندگان: GHOBAD21
سلام خدمت همه عزیزان
از یک طرف خوشحالم برای خودم که خیلی سختی کشیدم تو این هشت سال از طرفی هم ناراحتم برای دوستانی که قبل از من مصاحبه رفتم و هنوز کلیر نشدن و در کل در پروسه کلیرنس به سر میبرن امیدوارم هرچی سریع تر خبر خوش تک تک شما عزیزان را در اینجا بشنویم همراه با موفقیت روز افزون شما در امریکا
تو کوچه ما هم عروسی شد بالاخره امروز بعد از پنج ماه و اندی انتظار کلیر شدم از انکارا یک آپدیت دیشب به وقت امریکا یکی هم امروز صبح همراه با OR و در اخر  ساعت 3 ظهر هم ایمیل کلیری امد
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

(2016-05-18 ساعت 00:25)mr1mra نوشته:  دوستاي عزيز من به يه راهنمايي خيلي سريع نياز دارم . من پنج شنبه صبح بليط آنكارا دارم واسه دريافت ويزا  . چون ميخوام مديكال رو تمديد كنم زمان رزرو كردم از دكتر . اما كلا سر در نميارم واسه پست چيكار بايد بكنم . اگه امكانش هست يه توضيح قدم به قدم به من بديد چون اصلا زمان واسه جستجو و پيدا كردن جوابم رو ندارم . با تشكر خيلي خيلي فراوان

دوستای گلم ممنونم که اینقدر زود و کامل بنده رو راهنمایی کردین Sad
ینی واقعا هیچ کسی نیست که یه جواب درست به بنده گیر کرده در خروار ها گل بده ؟
با تشکر دوباره Sad Sad
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
امروز نفر دوم كيس ما آپديت داشت ، يه سوالي كه واسه من پيش اومد مگه كيسي كه ready وضعيتش بازم آپديت ميشه؟؟
ممنون
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: matin86
(2016-05-18 ساعت 17:58)shahram es نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 16:43)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان راهنمایی بفرمایید
سلام دوست گرامی

با سلام دوست عزيز

زمانيكه نفر دوم كلير شدن صفحه Ceace به چه شكل در آمد ؟ ينى چه متنى تغيير كرد كه شما متوجه كلير شدديد ؟
فقط / به or تغيير ميكند يا اينكخ تغييرات ديگرى هم صورت ميگيرد ؟

با سپاس از لطف شما

سلام دوست گرامی
نفر دوم کلیر نشدن هنوز... اگر هم کلیر بشه تا نفر اصلی کیس کلیر نشه اتفاق مهمی نمیفته. اگر توی سیس به or تبدیل شه میشه امیدوار باشی که به زودی توی سایت سفارت متن کلیری جایگزین میشه... ملاک متن کلیری هست که توی سایت سفارت جایگزین میشه.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: shahram es ، لطف اله
(2016-05-18 ساعت 16:44)samira2016 نوشته:  کسی کلییر بشه ایمیل کلییری مباد براش ؟
من تا الان نشنیدم اونایی که ابوظبی مصاحبه شدن بگن که موقع کلیر شدن ایمیل دریافت کرده باشن.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: samira2016
(2016-05-18 ساعت 19:13)mr1mra نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 00:25)mr1mra نوشته:  دوستاي عزيز من به يه راهنمايي خيلي سريع نياز دارم . من پنج شنبه صبح بليط آنكارا دارم واسه دريافت ويزا  . چون ميخوام مديكال رو تمديد كنم زمان رزرو كردم از دكتر . اما كلا سر در نميارم واسه پست چيكار بايد بكنم . اگه امكانش هست يه توضيح قدم به قدم به من بديد چون اصلا زمان واسه جستجو و پيدا كردن جوابم رو ندارم . با تشكر خيلي خيلي فراوان

دوستای گلم ممنونم که اینقدر زود و کامل بنده رو راهنمایی کردین  Sad
با تشکر دوباره Sad  Sad

سلام تو اين سايت يه لينك كامل در مورد ثبت نام و مبحث پست در تركيا وجود داره توصيه ميكنم مطالعه بفرماييد كاملتره
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-18 ساعت 10:56)motehayyer نوشته:  سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.
خانمم یه ضرب همون وقت گرفت خودمم سرباز س پ ا ه بودم که کلیر خوردم

جناب motehayer
درود بر شما 
تبریکات صمیمانه مرا پذیرا باشید
روزهای خوشی برایتان آرزو دارم.
به امید کلیر شدن همه دوستان اعضاء سایت و همه منتظران
تشکر کنندگان: koool ، panizrm ، لطف اله ، motehayyer ، matin86
(2016-05-18 ساعت 10:56)motehayyer نوشته:  سلام دوستان.من همین الان کلیر شدنم رو دیدم. الان تو هنگم !!
مصاحبه ام ۱۳ ژانویه بود.
خانمم یه ضرب همون وقت گرفت خودمم سرباز س پ ا ه بودم که کلیر خوردم

سلام تبریک میگم بهنون

ببخشید شغلتون ازاد بود یا دولتی ؟
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: panizrm
(2016-05-18 ساعت 19:13)mr1mra نوشته:  

دوستای گلم ممنونم که اینقدر زود و کامل بنده رو راهنمایی کردین Sad
با تشکر دوباره Sad Sad

دوست عزيز برو توي تاپيك پست انكارا همه چيز با عكس هست. هر وقت رسيدي انكارا مستقيم برو مطب دكتر و بگو كه خيلي وقت نداري بلافاصله كارت را انجام مي دهند
تشکر کنندگان:
(2016-05-18 ساعت 16:55)motehayyer نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 16:47)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 16:42)motehayyer نوشته:  روبروی کیس نامبر من زده، ۴ جولای، همزمان با تاریخ انقضای اعتبار مدیکالم هست. تاپیک رو تا حدی خوندم ولی متوجه نشدم.
این تاریخ فقط نشون دهنده اعتبار مدیکالم هست یا باید تا اون موقع حتما برای گرفتن ویزا اقدام کنم؟!

مدیکالتون کی مهر و امضا شده
حتما کپیش رو دازید
اگر تا 4 جولای بشه 6 ماه دقیقا حدستون درسته اگر نه که اساتید نظر بدن
ممنون.
این تاریخی که جلوی کیس نامبرم زده، یک هفته مونده تا پایان اعتبار مدیکال!!
ینی پایان اعتبار مدیکال ۱۲ جولای هست تاریخی که اعلام کرده ۴ جولای

با سلام و تبریک مجدد
در حال حاضر ،تاریخ 4 جولای ، آخرین تاریخی هست که ویزای شما در سفارت موجوده و میتونه به پاسپورت شما الصاق بشه
اگر مدیکالتون رو تمدید نکنید ، اونوقت باید حتما تا قبل از 12 جولای وارد خاک آمریکا بشید
و در ویزاتون هم همین تاریخ به عنوان تاریخ انقضای ویزا ثبت میشه
ولی اگر مدیکال رو تمدید کنید در اون صورت تاریخ انقضای ویزا که در پاسپورت ثبت میشه
همون تاریخ جدید مدیکال به علاوه شش ماه خواهد بود
بدیهی است که در این صورت آخرین مهلت تاریخ ورود به آمریکا نیز به همین نسبت به عقب میافته
در هر صورت چه مدیکال رو تمدید بکنید و یا نکنید تا 4 جولای باید پاسپورت ودر صورت تمایل ، به همراه مدیکال جدیدتون رو به سفارت ارائه بدید
موفق باشید
برای ما هم دعا کنید
تشکر کنندگان: سعید... ، motehayyer ، matin86
سلام دوستان گرامی از عزیزانی که از اکتبر مونده بودند واسه کلیر شدن کسی جدیدا کلیر شده ما که هنوز منتظر هستیم
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گل. الان ۱۱ روزه که ما توی آمریکاییم.خدا رو شکر میکنم که تو این چند روز خیلی از کارامون به سرعت داره انجام میشه.البته خیلی از این ها رو مدیون دوست عزیزمون هستیم که اینجا اومدیم پیششون.روز دوم رفتیم اداره سوشیال و برامون فرم پر کردن و روز ۷ ssn اومد.روز ۸ ماشین خریدم و الان دنبال کارهای گواهینامه و پلاکم.امروز هم تونستم کار پیدا کنم و آپارتمان رو هم صحبت کردم امیدوارم ۲ روز آینده اون رو هم بگیرم . فقط مشکل حساب بانکیه که تو این ایالت فکر کنم سخت میگیرن.توی بوستون واسه حساب ازمون گرین کارت خواستن.
قصدم از این حرفها این بود که نترسید از انجام کار.دلتون رو به خدا بسپرید و دستتون رو از زانوی خودتوت بگیرید و مطمئن باشید توی این راه خدا کسایی رو جلوی راهتون میذاره که خودتون هم باور نمیکنید.به امید روزهای بهتر و دیدن موفقیت همه دوستان گل
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان