2016-05-19 ساعت 14:56
سلام دوستان کسانی که بعد از کلیری برای گرفتن ویزا رفتن ارمنستان لطفا بگن چه روزی از هفته پاسپورت رو ببریم سفارت بهتره؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
|
2016-05-19 ساعت 14:56
سلام دوستان کسانی که بعد از کلیری برای گرفتن ویزا رفتن ارمنستان لطفا بگن چه روزی از هفته پاسپورت رو ببریم سفارت بهتره؟
2016-05-19 ساعت 15:45
(2016-05-19 ساعت 14:41)Afsaneh5388 نوشته: سلام دوستان سلام دوست گرامی توی سایت سفارت نامه کلیری بیاد اگه توی نامه چیزی در مورد کلیر نشدن اعضای دیگه کیس ننوشته باشه همه کلیر شدن. کلا توی نامه همه چی مشخصه... لطفا امضا تون رو بزارین و تکمیل کنین...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر ارسال فرم 260 نهم جولای 2015 نامه دوم 17 نوامبر 2015 تاریخ مصاحبه ژانویه 2016 اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor 14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر 26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای ورود به یو اس آ 25 اکتبر دریافت گرین کارت: تشکر کنندگان: Afsaneh5388
2016-05-19 ساعت 15:46
سلام
ارمنستان 3 تا 5 روز برای صدور ویزا زمان میخواد به نظر من دوشنبه اولین روز کاری اگه تحویل بدید 5شنبه یا حداکثر جمعه ویزاتون حاضر من سه شنبه تحویل دادم جمعه ظهر تماس گرفتن برای دریافت ویزا موفق باشید۰
2016-05-19 ساعت 15:52
کیس 3330 از دسامبر ابوظبی 17 می کلیر شده. خبرای خوب رو همش من دارم میدم... ایشالا قسمت هممون باشه...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر ارسال فرم 260 نهم جولای 2015 نامه دوم 17 نوامبر 2015 تاریخ مصاحبه ژانویه 2016 اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor 14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر 26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای ورود به یو اس آ 25 اکتبر دریافت گرین کارت: تشکر کنندگان: hamidzxc ، ehsan1991 ، hesam87 ، amirak7 ، behzad mg ، tamana2016 ، Afsaneh5388 ، electricalboy ، golia ، matin86
2016-05-19 ساعت 16:14
دوستان یک سوال دارم امیدوارم بتونید راهنماایم کنید و پیشاپیش عذز خواهی می کنم چون میدونیم این تاپیک خیلی مربوط به این موضوع نیست ، من 25 سالمه و دانشجو هستم و سربازی هم نرفتم می خواستم بدونم اگر ویزامو دریافت کنم ان موقع برای خروج از کشور با وثیقه دچار مشکل نمیشم به عبارت دیگه یه موقع نگن ویزای امریکا تو پاسپورتت چی کار میکنه و نذازن از کشور خارج بشم
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 ) updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02 waiting for clearance Or 30 augest Clear on 11 oct !God is with us!
2016-05-19 ساعت 17:01
[quote='panizrm' pid='712046' dateline='1463601400']
سلام دوستان گرامی از عزیزانی که از اکتبر مونده بودند واسه کلیر شدن کسی جدیدا کلیر شده ما که هنوز منتظر هستیم هشت نفر از اکتبر و سه نفر نوامبر و پنج نفر دسامبر موندن
2016-05-19 ساعت 18:37
(2016-05-19 ساعت 15:45)سعید... نوشته:(2016-05-19 ساعت 14:41)Afsaneh5388 نوشته: سلام دوستان ممنونم
2016as36XX
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس مصاحبه 7 ژانویه اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم 17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
2016-05-19 ساعت 19:54
(2016-05-19 ساعت 08:55)hamiham007 نوشته: سلام دوستان گل. الان ۱۱ روزه که ما توی آمریکاییم.خدا رو شکر میکنم که تو این چند روز خیلی از کارامون به سرعت داره انجام میشه.البته خیلی از این ها رو مدیون دوست عزیزمون هستیم که اینجا اومدیم پیششون.روز دوم رفتیم اداره سوشیال و برامون فرم پر کردن و روز ۷ ssn اومد.روز ۸ ماشین خریدم و الان دنبال کارهای گواهینامه و پلاکم.امروز هم تونستم کار پیدا کنم و آپارتمان رو هم صحبت کردم امیدوارم ۲ روز آینده اون رو هم بگیرم . فقط مشکل حساب بانکیه که تو این ایالت فکر کنم سخت میگیرن.توی بوستون واسه حساب ازمون گرین کارت خواستن. درود بر شما که با پیامتون دلگرمی و امیدواری به بقیه دادید . امیدوارم که در مراحل پیش رو همچون گذشته پیروز و موفق باشید . در ضمن به امید خدا پس از اخذ ویزا مقصد ما نیز بوستون هست . به امید دیدار تشکر کنندگان: tamana2016 ، شاد1353 ، asal1372 ، hamiham007
2016-05-19 ساعت 20:25
(2016-05-19 ساعت 16:14)ehsan1991 نوشته: دوستان یک سوال دارم امیدوارم بتونید راهنماایم کنید و پیشاپیش عذز خواهی می کنم چون میدونیم این تاپیک خیلی مربوط به این موضوع نیست ، من 25 سالمه و دانشجو هستم و سربازی هم نرفتم می خواستم بدونم اگر ویزامو دریافت کنم ان موقع برای خروج از کشور با وثیقه دچار مشکل نمیشم به عبارت دیگه یه موقع نگن ویزای آمریکا تو پاسپورتت چی کار میکنه و نذازن از کشور خارج بشم درود بر شما بنظر اینجانب بهتر است ریسک را هرچه کمتر کنید و کارهایتان را هماهنگ کنید و برنامه ریزی نمایید که وقتی برای گرفتن ویزا از کشور خارج میشوید از همان جا یکسره به امریکا بروید و نیاز به برگشت نباشد .!! تشکر کنندگان: matin86
(2016-05-19 ساعت 17:01)Janan2017 نوشته: هشت نفر از اکتبر و سه نفر نوامبر و پنج نفر دسامبر موندن آمار کل سفارتهاس این ک گفتید؟
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش) ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود *آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز گرفتن ویزا 12 آگوست سفرنامه تشکر کنندگان: panizrm
2016-05-20 ساعت 00:59
درود دوستان
میخواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن میبینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... : ۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسهی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتیهای معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی). ۲- تا موقعی که جواب این استعلامها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه. ۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP میخوریم، هر سال آمریکا دهها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانسها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیهی بین آژانسهای امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه میبینید بعضیها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربهای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت. بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کارهای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانسها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه. موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید کيس نامبر: 2016AS51## تعداد افراد: 3 نفر سفارت: آنکارا برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید) آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم). آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا) ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه) تشکر کنندگان: hamidzxc ، shervin56 ، mostafa2017 ، hes94 ، moh.saee ، hoseinonline ، شاد1353 ، sosol ، alborz3718 ، GHOBAD21 ، matin86 ، farid_nasiri
2016-05-20 ساعت 01:28
(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته: درود دوستان دوست عزیز سلام فرمایشات شما بطور کلی صحیح است ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند و برای افراد AP شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ، ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP را شروع کنند در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید نه ماهها
2016-05-20 ساعت 08:24
دوستان فوریه آیا کسی خبر داره که کسی آپدیت داشته یا نه؟
و اگر داشته کی بوده؟ ممنون میشم اگه جواب هاتون رو ارسال کنید با تشکر
2016-05-20 ساعت 09:09
(2016-05-20 ساعت 08:24)mohajerUsa نوشته: دوستان فوریه آیا کسی خبر داره که کسی آپدیت داشته یا نه؟ ارادتمند شما از بیست و پنج فوریه که مصاحبه داشتم پرونده رو گذاشتن تو آبدارخونه سفارت. البته من لاتاری نیستم ولی فرقی نمیکنه. اصلا آپدیت نه منه دی
2016-05-20 ساعت 10:02
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته: درود دوستان دوست گرامی جناب ahfpca اولا خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفید شما به این دلیل که به نظر میاد دست کم یه زمانی گذاشتین واسه تحلیل این پروسه در ثانی من با بند اول و دوم فرماش شما موافقم اما در خصوص بند سوم باید به عرض شما برسونم من خیلی فکر کردم که چرا این حضرات آژانسهای امنیتی آمریکا که کسی جرات نمیکنه ازشون بپرسه چیکار میکنید این پروسه ادمین رو خیلی قبل تر از روز مصاحبه ( مثلا شش ماه قبل تر )شروع نمیکنن که وقت داشته باشن تا دلشون خواست تو تمام کامپیوتر های دنیا دنبال تشابه اسمی بگردند: دلیلش اینه که اینا به تشابه اسمی و این چیزا اعتماد کامل ندارن صبر میکنن شما برین سفارت اثر انگشتتون رو بگیرن (حتی اعتماد ندارن شما اسکن کنید و فایلشو براشون بفرستی) بعد تازه کلیه اطلاعاتی که شما دادین بهمراه این اثر انگشت میفرستن اون پروسه هایی که خودتون بقیشو میدونین. البته خواستم یه اطلاعی داده باشم که چه مواردی رو بررسی میکنن ولی من بهیچ عنوان و تحت هیچ شرایط بهشون حق نمیدم این رفتار و نگه داشتن متقاضی در بلاتکلیفی محض رو با هیچ کسی بکنن به دلایل زیر: 1- سیستم های امنیتی ، مهاجرتی و سفارتی خودشون افتضاحه ( تو ان وی سی واسه پرونده من دو گاف وحشتناک دادن - تو سفارت سوالات احمقانه پرسیدن واین پروسه ادمین برای من شک نذاشته که اینا اصلا سیستم ندارن اما تا دلت بخواد قمپوز در میکنن . حداقل اصلا اون چیزی که ادعا میکنن تو سیستم امنیتی و اطلاعاتی نیستن) 2- ما هم قبول داریم که باید از نظر امنیتی همه چیز ما رو بررسی کنند ولی چرا نمیپرسین به چه دلیل یه مهاجر استرالیایی یا آلمانی اینقدر پروسه ادمینش طول نمیکشه خیلی زیاد بشه یه ماه تا چهل و پنج روز برید خودتون ببینید. اینا اولا باید بر پایه ظرفیتی دارند به افراد ادمین بزنند نه اینکه بجای افزایش ظرفیت متقاضیان رو بیچاره کنن دوما نهایت زمانی که برای چک کردن تشابه اسمی و یا اثر انگشت متقاضی لازمه بیشتر از دو دقیقه نیست حالا چند نفر تشابه اسمی با بن لادن دارن ؟؟؟؟؟؟ شما بگو سه نفر . بابا همه ایرانی الان رو چهار پنج ما دارن کلیر میشن آخه چرا؟؟؟؟ بابا حداقل یه زمان تقریبی به ما بدبختا بگن که معقول باشه یعنی چی تو سفارت به همه میگه دو تا سه ماه بعد همه رو پنج تا شیش ماه کلیر میشن؟؟؟!!! 3-وقت و شخصیت و هیچ چیز ما ایرانیا واسه اینا مهم نیست. من جای دیگه هم گفتم برید بررسی کنید خودتون تایید میکنید ایرانی هایی که از آلمان ، استرالیا یا جاهای دیگه دنیا اقدام کردن واسه مهاجرت به امریکا پروسه ادمینشون خیلی طول کشیده یه ماه بوده پس دوست عزیز بهتره سفارت رو هم تا حدودی موثر بدونید در هر صورت ممنون از اطلاعات شما دوست عزیز از تحلیل شما خوشم اومد |