موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-20 ساعت 19:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-20 ساعت 19:15 توسط ahfpca.)
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته: (2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته: درود دوستان
میخواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن میبینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... :
۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسهی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتیهای معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی).
۲- تا موقعی که جواب این استعلامها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه.
۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP میخوریم، هر سال آمریکا دهها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانسها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیهی بین آژانسهای امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه میبینید بعضیها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربهای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت.
بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کارهای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانسها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه.
موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید
دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها
یه مورد دیگه هم که میخواستم بگم اینه که درسته و با شما ۱۰۰٪ موافقم که افسر نقش مهمی داره، ولی تنها تصمیم گیرنده نیست!
خودمو مثال میزنم، ما که برای مصاحبه رفتیم افسر یه خانم یا دختر جوان و مهربان بود که از من در مورد کار و محل خدمتم پرسید، از خانمم در مورد محل کار و سمتش در اداره و از دخترم هم چند سوال در حد دبستان، و بعد گفت پرونده شما شامل بررسی مدیریتی شده و اون برگهی سفید رو که تمام مدت مصاحبه جلوی خودش کنار لبهی باجه گذاشته بود برداشت و داد به ما. و این یعنی اینکه از قبل از مصاحبه پرونده ما شامل مراحل AP شده بود و افسر کاری به این قضیه نداشت. در واقع ایشون با ما مصاحبه کرد که ببینه ما دروغی بهش نگفته باشیم که اگه مچ ما گرفت ما رو مردود کنه، که چون خیالش راحت شد ادامهی کار که AP بود رو تحویل ما داد. پس مواردی (مثل من) هست که در کل مشمول AP هستیم، ولی مواردی هم هست که خود افسر بعد از مصاحبه تشخیص میده که مشکوکه و AP میزنه مثل کیسهایی که خانم و مجرد و کار غیردولتی و غیرحساس دارند و در کمال تعجب AP میخورن! اینا ممکنه موقع مصاحبه استرس نشون بدن و حرکاتی بکنن که افسر شک کنه که دارن راست میگن یا نه؟ مثلن اگه خانمه بگه من بعد از فارق التحصیلی جایی کار نکردم و در همین حین علایم دروغگویی رو نشون بده، خوب افسر که خودش استاد مچ گیری هست یه AP تپل میندازه پای پروندهی طرف تا اگه دروغ گفته بود بعدن معلوم بشه. در حالیکه ممکنه اون بنده خدا صرفن بخاطر جو گیر شدگی اون علایم رو نشون داده و راستش رو گفته باشه.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.خوب هستين؟؟ دوستان با تجربه ، به نظرتون رشته شيمي دارويي( مهندسي نيست) بدون هيچ سابقه كاري رشته حساس محسوب ميشه؟؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-21 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-21 ساعت 10:42 توسط soroosh17.)
دوستان خیلی عرض ادب
من اصلا از دادن خبر بد خوشم نمیاد و میدونم استرس این روزا یعنی چی ولی الان یه خبر بد دیدم حالم بد شد
ظاهرا دو تا نماینده بی کار آمریکا دارن یه طرحی رو به کنگره میدن که دادن ویزا رو به همون پنج کشور لیست سیاه شون که اسم کشور ما هم توش هست بازم سخت تر و طولانی تر میکنه
آخه یکی نیست بگه بی ... شما که به همونایی که خودتون میدونین مثل آب خوردن ویزا میدین آخه چیکار به مردم عادی دارین؟ آخه ما تا کی باید تاوان درگیریهای مسخره شما رو بدیم
اعصابم داغونه. اینا اون پشت دائم با هم بده بستون دل و قلوه دارن بعد وقتی میخوان بگن میتونیم چه بلاهایی سر همدیگه بیاریم میافتن بجون مردم بدبخت
ببینید چقدر از بغل نفت و گاز ما میبرن بهترین جوون ها و استعدادهای ما واسشون تو بهترین جا ها خدمت میکنن در ضمن هنوز یه ایرانی که تو امریکا ترقه در کرده باشه دستگیر نکردن آقا بازم ول نمی کنن آخه چقدر ما بدبختیم چقدر؟؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-21 ساعت 10:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-21 ساعت 10:26 توسط Aliakbarasghari.)
سلام دوستان
بالاخره نفر اصلی کیس ما هم or شد انشالله همه منتظران و ما بزودی شفاف بشیم !!
به نظر اساتید سفر دریافت ویزای ابوظبی زو باید چند روزه برنامه ریزی کرد؟ مثلا خوبه یکشنبه صبح زود بری و پاس روبدی و برای جمعه اش برگشت بگیری؟
ممنون از پاسختون
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم 19 می ایروان مصاحبه داشتیم و ap شدم که احتمال میدم به خاطر سربازی سپاه من بوده،برنده هم من بودم.سال گذشته همین موقع ها حسابی پیگیر مطالب اینجا بودم و تقریبا هر روز مطالب رو چک میکردم ولی به دلیل مرور زمان و مشغله زیاد کمتر به مهاجر سرا سر زدم.
یه راهنمایی از دوستان می خواستم، از کجا باید تغییر or یا / را متوجه بشم. داخل متن سیس متاسفانه ندیدم.
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم دوست عزیز شما کجا خدمت کردید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-21 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-21 ساعت 17:23 توسط samira2016.
دلیل ویرایش: من
)
دوست عزیز
hamidzxc
خنده دار ترین تحلیلی که از پروسه ی AP خوندم تحلیل شما بود
این پروسه همه ساله و برای افراد بسیاری که از طریق گوناگون به آمریکا میرن وجود داره فقط امسال با توجه به قانون جدید پروسه اش طولانی تر شده که انتظارش هم میرفت برای من بعد از تصویب اون قانون
اگه تحلیل شما درست بود آمریکا اگه نخاد خیلی راحت میتونه لاتاری رو حذف کنه و اصلاً خودشو به دردسر نندازه
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بهر حال فارغ از اینکه دوستان چه تحلیلهایی دارند و دوستان دیگه چه تحلیلی از تحلیل های اونها میکنن یک واقعیت وجود داره و اونهم اینکه امسال متوسط زمان کلیر کردن بسیار طولانی تر از سالهای گذشته بوده و هنوز برای کیسهایی که از ژانویه به بعد مصاحبه رفتن اتفاق خاصی نیفتاده به جز تعداد انگشت شمار .امیدوارم که واقعا حرکتی صورت بگیره چون واقعا داره فرسایشی میشه این پروسه