کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 00:59)ahfpca نوشته:  درود دوستان

می‌خواستم یه نکته رو که در دو ایمیل دریافتی از CEAC متوجه شدم اینجا ذکر کنم تا دوستان هم در جریان قرار بگیرند، چون بعضن می‌بینم دوستان کامنت میذارن که مثلن «چرا ابوظبی تکونی به خودش نمیده!!!» و ... :
۱- پروسه AP اصولن نه دست سفارته و نه حتا دست CEAC، پروسه‌ی تایید امنیتی یه استعلامه که از چند آژانس انجام میشه (حتمن میتونید حدس بزنید که ۳ تاش اون دولتی‌های معروفن و احتمالن چند تایی هم خصوصی).
۲- تا موقعی که جواب این استعلام‌ها با جواب (Clean) از تمام این موسسات نرسه ویزایی صادر نمیشه. حالا ممکنه برای شخصی یک مورد برای تست باشه و طی چند هفته جوابش بیاد و برای شخصی دیگه چند ماه، بسته به این داره که چقدر تشابه در نام داشته باشیم و چقدر اطلاعات از ما در دسترس برای تحقیق وجود داشته باشه.
۳- بیخود فکر نکنید که فقط ما هستیم که AP می‌خوریم، هر سال آمریکا ده‌ها هزار مهاجر و توریست و دانشجو پذیرش میکنه و برای تعداد زیادی از این آدمها (بخاطر رعایت مسایل امنیت ملی در آمریکا) تقاضای «استعلام تاییدیه امنیتی» میشه که تعدادشون در ماه به هزاران نفر بالغ میشه و این برای کارمندان اون آژانس‌ها یعنی ساعتها جستجو در بانکهای اطلاعاتی و تماس و دریافت تاییدیه‌ی بین آژانس‌های امنیتی کشورهای مختلف تا خیالشون راحت بشه و اگه می‌بینید بعضی‌ها یه ضرب ویزا میگیرن بخاطر اینه که طبق تجربه‌ای که در طی این چند سال براشون (با استفاده از تکنیکهای Data Mining) به وجود اومده، میدونن که برای اون شخص خاص هیچ استعلامی قابل اجرا نیست پس صدور ویزا برای اون آدم، برای شخص صادر کننده و سفارت مسئولیتی در آینده نخواهد داشت.

بنابراین با توجه به موارد فوق باید بدانیم که آنکارا، ابوظبی و ایروان کاره‌ای نیستند که بخوان تکانی به خودشون بدن! برای اینکه سوراخ دعا را گم نکرده باشیم باید دعا کنیم که اون «آژانس‌ها» تکونی به خودشون بدن و زودتر موارد رو چک کنن تا به خواست خدا - و اگر به خیر و صلاح ما بود - برای همگی ما هم ویزا صادر بشه.

موفق و صاحب ویزای آمریکا باشید

دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP  شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP   را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP   کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها

یه مورد دیگه هم که میخواستم بگم اینه که درسته و با شما ۱۰۰٪ موافقم که افسر نقش مهمی داره، ولی تنها تصمیم گیرنده نیست!
خودمو مثال میزنم، ما که برای مصاحبه رفتیم افسر یه خانم یا دختر جوان و مهربان بود که از من در مورد کار و محل خدمتم پرسید، از خانمم در مورد محل کار و سمتش در اداره و از دخترم هم چند سوال در حد دبستان، و بعد گفت پرونده شما شامل بررسی مدیریتی شده و اون برگه‌ی سفید رو که تمام مدت مصاحبه جلوی خودش کنار لبه‌ی باجه گذاشته بود برداشت و داد به ما. و این یعنی اینکه از قبل از مصاحبه پرونده ما شامل مراحل AP شده بود و افسر کاری به این قضیه نداشت. در واقع ایشون با ما مصاحبه کرد که ببینه ما دروغی بهش نگفته باشیم که اگه مچ ما گرفت ما رو مردود کنه، که چون خیالش راحت شد ادامه‌ی کار که AP بود رو تحویل ما داد. پس مواردی (مثل من) هست که در کل مشمول AP هستیم، ولی مواردی هم هست که خود افسر بعد از مصاحبه تشخیص میده که مشکوکه و AP میزنه مثل کیس‌هایی که خانم و مجرد و کار غیردولتی و غیرحساس دارند و در کمال تعجب AP میخورن! اینا ممکنه موقع مصاحبه استرس نشون بدن و حرکاتی بکنن که افسر شک کنه که دارن راست میگن یا نه؟ مثلن اگه خانمه بگه من بعد از فارق التحصیلی جایی کار نکردم و در همین حین علایم دروغگویی رو نشون بده، خوب افسر که خودش استاد مچ گیری هست یه AP تپل میندازه پای پرونده‌ی طرف تا اگه دروغ گفته بود بعدن معلوم بشه. در حالیکه ممکنه اون بنده خدا صرفن بخاطر جو گیر شدگی اون علایم رو نشون داده و راستش رو گفته باشه.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: milad894 ، GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-20 ساعت 20:30)دوmostafa2017 نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 18:52)ahfpca نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:28)mostafa2017 نوشته:  ممنون از تحلیل خوبتون دوست عزیز، می‌خواستم نظر شما رو بدونم:

من الان ۶ سال می‌شه مالزی زندگی‌ می‌کنم. الان هم دانشجوی مستر هستم. (با ویزای دانشجویی‌ اینجا هستم و نه اقامت). سفارت هم اینجا انتخاب کردم و ۴ سال هم می‌شه که ایران نرفتم. از اونجایی هم که باید از پلیس اینجا نامه هم بگیرم، به نظر شما اینموارد ممکنه کمکی‌ میکنه پروسهٔ AP من زودتر انجام بشه ( کیس نامبر من هم **۵۵ هستش)

درود دوست گرامی mostafa2017
چند ماه پیش آمریکا قانونی رو تصویب کرد که کسایی که طی ۴ سال گذشته به ایران سفر کردن باید برای ورود به آمریکا ویزا بگیرن. و این یعنی اینکه قانونن برای این اشخاص باید مراحل AP انجام بگیره. در نتیجه شما بهتره تا موقعی که نرفتی آمریکا و گرین کارتت رو نگرفتی به ایران برنگردی. و بله! طبق تجربه‌ی سایر کاربران که مقیم خارج از ایران بودند و مراحل AP رو گذروندن، برای اونها خیلی خیلی سریعتر از ما که داخل ایران هستیم انجام شده.

ممنون  Smile
قسمتی‌ از پاسختون رو متوجه نشدم درباره اون قانون که اتفاقا خوب به یادش دارم. قانونی‌ که شما فرمودین فکر می‌کنم برا افرادی هست که:

۱- شهروندان ایرانی‌ که ملیّت کشور دیگه(غیر از کانادا) رو داشته باشند، اگه به ایران و .... کشور دیگه در ۳-۴ سال گذشته سفر کرده باشند، برا ورود به آمریکا باید ویزا بگیرند(همون مراحل کلیرنس و AP)

۲- شهروندان کشورهای دیگه غیر از ایران باشند(غیر از کانادا) که در ۳-۴ سال اخیر از ایران و ... کشور دیگه بازدید کرده باشند. در این صورت این افراد هم برا ورود به آمریکا باید ویزا بگیرند.

۳- شهروندان ایرانی‌ هم که ایران هستند و ملیّت کشور دیگه رو هم ندارند، همچنان باید برا آمریکا درخواست ویزا کنند.

* اینجا ذکر نشده شهروندان ایرانی‌ که ملیّت کشور دیگه رو هم "ندارند" اگه به عنوان مثل در ۴-۵ سال گذشته به ایران سفر نکرده باشند نیاز به ویزا ندارند(منظورم از این افراد، کسانی‌ مثل من هستش که دانشجو هستند یا تجارت می‌کنند و به هر دلیلی‌ تو ۳-۴ سال گذشته برنگشتند ایران، در ضمن ملیّت کشور دیگه رو هم ندارند و با ویزای کار یا ویزای دانشجویی‌ در کشور دیگه زندگی‌ می‌کنند). چون همان طوری که میدونیم شهروندان ایرانی‌ برا ورود به آمریکا باید ویزا بگیرند.تا قبل از تصویب این قانون، شهروندان ایرانی‌ که به عنوان مثل، شهروند آلمان هم بودند، می‌توانستند از پاسپورت آلمانی‌ خود استفاده کنند و بدون نیز به ویزا وارد آمریکا بشوند (بدون توجه به آخرین ورودشون به خاک ایران). اما، پس از تصویب این قانون، اگه در ۳-۴ سال گذشته به ایران سفر کرده بودند، حتا با پاسپورت آلمانی‌ خودشون، هم نمیتونستند که بدون ویزا وارد آمریکا بشند

** اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم، شما میفرمایید که من که ایرانی‌ هستم، ملیّت کشور دیگه هم ندارم هنوز و با ویزای دانشجویی‌ اینجا هستم و الان ۴ سال می‌شه به ایران سفر نکردم، مشمول AP نمیشم, و یا مراحل AP من به سریعتر طی‌ خواهد شد(خودم فکر می‌کنم با توجه به سربازی سپاه که انجام دادم، حداقل از بابت سربازی چک بشم البته)

*** این نکته از نظر برام مهم هستش که تصمیم داشتم چند ماه دیگه برا سفری برم ایران، اگه اینطور باشه که شما فرمودین، اونوقت باید این سفر رو عقب بندازم تا پس از دریافت ویزا.

>>>>> سوال من اینه: به نظر شما من مشمول متن شماره ۳ که بالاتر اشاره کردم نمیشم؟ چون در هر صورت همچنان شهروند ایران هستم،هرچند ۴ سال شده باشه که تا الان به ایران برنگشته باشم؟

ممنون از حوصله شما برای خوندن این جواب طولانی

دوست عزيز همسر بنده برنده اصلي و سرباز نيروي انتظامي بودند ،ما هم مدت ٢سال هست كه تو كانادا با ويزاي دانشجويي هستيم و در اين مدت به ايران نرفتيم ،مصاحبه ما ٧ژانويه بود و افسر گفت همه چيز خوبه و مشكلي نيست ولي من پرونده شما رو ميذارم براي بررسي بيشتر تو پروسه administration process , از اون موقع تا امروز يعني ٢٠مي ما هنوز تو پروسه هستيم و فقط دو تا اپديت داشتيم ٤اپريل و ٣مي 
شايد تجربه ما يه تصور كلي از اين روند به شما بده ،ما الان ١٣١روزه كه تو پروسه كليرنس هستيم
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، milad894 ، electricalboy ، ahfpca ، GHOBAD21 ، matin86
سلام دوستان.خوب هستين؟؟ دوستان با تجربه ، به نظرتون رشته شيمي دارويي( مهندسي نيست) بدون هيچ سابقه كاري رشته حساس محسوب ميشه؟؟
ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان خیلی عرض ادب
من اصلا از دادن خبر بد خوشم نمیاد و میدونم استرس این روزا یعنی چی ولی الان یه خبر بد دیدم حالم بد شد
ظاهرا دو تا نماینده بی کار آمریکا دارن یه طرحی رو به کنگره میدن که دادن ویزا رو به همون پنج کشور لیست سیاه شون که اسم کشور ما هم توش هست بازم سخت تر و طولانی تر میکنه
آخه یکی نیست بگه بی ... شما که به همونایی که خودتون میدونین مثل آب خوردن ویزا میدین آخه چیکار به مردم عادی دارین؟ آخه ما تا کی باید تاوان درگیریهای مسخره شما رو بدیم
اعصابم داغونه. اینا اون پشت دائم با هم بده بستون دل و قلوه دارن بعد وقتی میخوان بگن میتونیم چه بلاهایی سر همدیگه بیاریم میافتن بجون مردم بدبخت
ببینید چقدر از بغل نفت و گاز  ما میبرن بهترین جوون ها و استعدادهای ما واسشون تو بهترین جا ها خدمت میکنن در ضمن هنوز یه ایرانی که تو امریکا ترقه در کرده باشه دستگیر نکردن آقا بازم ول نمی کنن آخه چقدر ما بدبختیم چقدر؟؟؟؟
تشکر کنندگان: milad894 ، alborz3718 ، matin86
سلام دوستان
بالاخره نفر اصلی کیس ما هم or شد انشالله همه منتظران و ما بزودی شفاف بشیم !!
به نظر اساتید سفر دریافت ویزای ابوظبی زو باید چند روزه برنامه ریزی کرد؟ مثلا خوبه یکشنبه صبح زود بری و پاس روبدی و برای جمعه اش برگشت بگیری؟
ممنون از پاسختون
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: soroosh17 ، golia ، ho_tasha ، amirak7 ، milad894 ، hamidzxc ، alborz3718 ، ahfpca ، matin86
من و همسرم 19 می ایروان مصاحبه داشتیم و ap شدم که احتمال میدم به خاطر سربازی سپاه من بوده،برنده هم من بودم.سال گذشته همین موقع ها حسابی پیگیر مطالب اینجا بودم و تقریبا هر روز مطالب رو چک میکردم ولی به دلیل مرور زمان و مشغله زیاد کمتر به مهاجر سرا سر زدم.
یه راهنمایی از دوستان می خواستم، از کجا باید تغییر or یا / را متوجه بشم. داخل متن سیس متاسفانه ندیدم.
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
تشکر کنندگان: GHOBAD21
تبریک میگم دوست عزیز شما کجا خدمت کردید؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-21 ساعت 10:11)Aliakbarasghari نوشته:  سلام دوستان
به نظر اساتید سفر دریافت ویزای ابوظبی زو باید چند روزه برنامه ریزی کرد؟ مثلا خوبه یکشنبه صبح زود بری و پاس روبدی و برای جمعه اش برگشت بگیری؟
ممنون از پاسختون

سلام دوست گرامی
به نظرم کاربر با اسم afsaneh5388 که چند ردیف بالاتر تو همین صفحه هستند نفر اصلی کیس شماست. Wink
در مورد سوالتون اگه مدیکال نمی خواهید بدید همین جوری که خودتونم گفتید یکشنبه به جمعه بهترین گزینه می تونه باشه. ایشالا تو این هفته کیلیر میشیم...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari ، GHOBAD21
دوست عزیز
hamidzxc
خنده دار ترین تحلیلی که از پروسه ی AP خوندم تحلیل شما بود
این پروسه همه ساله و برای افراد بسیاری که از طریق گوناگون به آمریکا میرن وجود داره فقط امسال با توجه به قانون جدید پروسه اش طولانی تر شده که انتظارش هم میرفت برای من بعد از تصویب اون قانون
اگه تحلیل شما درست بود آمریکا اگه نخاد خیلی راحت میتونه لاتاری رو حذف کنه و اصلاً خودشو به دردسر نندازه
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: asal1372 ، koool ، GHOBAD21
(2016-05-21 ساعت 11:33)سعید... نوشته:  
ممنون از پاسختون

سلام دوست گرامی
به نظرم کاربر با اسم afsaneh5388 که چند ردیف بالاتر تو همین صفحه هستند نفر اصلی کیس شماست. Wink
در مورد سوالتون اگه مدیکال نمی خواهید بدید همین جوری که خودتونم گفتید یکشنبه به جمعه بهترین گزینه می تونه باشه. ایشالا تو این هفته کیلیر میشیم...

سلام سعید جان
بله درسته نفراصلی ایشونه
البته در مورد تمام کیس ها و همه موارد کلا خانومها نفر اصلی هستن ... صلوات
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: sahar2016 ، لطف اله ، سعید... ، hamidzxc ، GHOBAD21
(2016-05-21 ساعت 11:51)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 11:33)سعید... نوشته:  
ممنون از پاسختون

سلام دوست گرامی

سلام سعید جان
بله درسته نفراصلی ایشونه
البته در مورد تمام کیس ها و همه موارد کلا خانومها نفر اصلی هستن ... صلوات

تکبییییر... ای گفتی دمت گرم داداش. Wink
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-05-20 ساعت 11:11)ahfpca نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 10:02)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 01:28)hamidzxc نوشته:  دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند ...

دوست گرامی جناب ahfpca
اولا خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفید شما به این دلیل که به نظر میاد دست کم یه زمانی گذاشتین واسه تحلیل این پروسه
در ثانی من با بند اول و دوم فرماش شما موافقم اما در خصوص بند سوم باید به عرض شما برسونم من خیلی فکر کردم که چرا این حضرات آژانسهای امنیتی آمریکا که کسی جرات نمیکنه ازشون بپرسه چیکار میکنید این پروسه ادمین رو خیلی قبل تر از روز مصاحبه ( مثلا شش ماه قبل تر )شروع نمیکنن که وقت داشته باشن تا دلشون خواست تو تمام کامپیوتر های دنیا دنبال تشابه اسمی بگردند:
دلیلش اینه که ...

درود دوست گرامی soroosh17

در مواردی که ذکر کردم البته گفتم که این برداشت منه.  Wink
و صد البته حرف شما هم کاملن درسته! اگه سیستم درست و حسابی و یکپارچه داشتن که ما این همه معطل نمیشدیم  Smile

در مورد ایرانی‌های خارج هم ۱۰۰٪ حق با شماست و علتش هم همونه که گفتم، وقتی که یه ایرانی به استرالیا یا آلمان مهاجرت میکنه، همین پروسه برای اون شخص توسط آلمان یا استرالیا یک بار قبلن انجام شده، و آمریکا هم به اون کشورها و تاییدیه‌شون اعتماد داره، پس یه تاییدیه از امنیت و پلیس خود اون کشورها میگیرن (که یک ماه طول میکشه) و یه تاییدیه هم که خود شخص از پلیس اون کشور میاره (که خودشون این دو تا رو مقایسه هم میکنن که اگه شخصی تقلبی آورد مچش رو بگیرن) و همون سرچ ۲ دقیقه‌ای خودشون رو انجام میدن و تمام!
ولی برای ما چی؟! نه پلیس ما رو قبول دارن و نه به سرویس‌های امنیتی ما کار و اعتمادی دارن.
پس خودشون دست بکار میشن. میرن سراغ گوگل و FB و یاهو و LinkedIn و صدها شبکه اجتماعی دیگه، اونجا دنبال رد پایی از فعالیتهای ما میگردن در لابلای میلیونها پیام که ارسال شده و این همون کاریه که آژانسهای بخش خصوصی براشون انجام میدن که کار وقت گیری هم هست چون باید از طریق نام، شماره موبایل، ایمیل و ارتباط اینها سعی کنن رد پای ما رو بگیرن و با توجه به چیزهایی که اونجا نوشتیم، مطالبی که سرچ و مطالعه کردیم تشخیص بدن که براشون خطرناک هستیم یا نه. همین.

خيلي تحليل خنده دار و تاييدهاي خنده دار تر از ان بود!!!!
تشکر کنندگان: سعید...
بهر حال فارغ از اینکه دوستان چه تحلیلهایی دارند و دوستان دیگه چه تحلیلی از تحلیل های اونها میکنن یک واقعیت وجود داره و اونهم اینکه امسال متوسط زمان کلیر کردن بسیار طولانی تر از سالهای گذشته بوده و هنوز برای کیسهایی که از ژانویه به بعد مصاحبه رفتن اتفاق خاصی نیفتاده به جز تعداد انگشت شمار .امیدوارم که واقعا حرکتی صورت بگیره چون واقعا داره فرسایشی میشه این پروسه
تشکر کنندگان: amirak7 ، hamidzxc ، ستوده
(2016-05-20 ساعت 23:55)Civilizable نوشته:  سلام دوستان.خوب هستين؟؟ دوستان با تجربه ، به نظرتون رشته شيمي دارويي( مهندسي نيست) بدون هيچ سابقه كاري رشته حساس محسوب ميشه؟؟
ممنونم

ساير دوستان نظري ندارن؟؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-05-21 ساعت 11:37)samira2016 نوشته:  دوست عزیز
hamidzxc
خنده دار ترین تحلیلی که از پروسه ی AP  خوندم تحلیل شما بود
این پروسه  همه ساله و برای افراد بسیاری که از طریق گوناگون به آمریکا میرن وجود داره فقط امسال با توجه به قانون جدید پروسه اش طولانی تر شده که انتظارش هم میرفت برای من بعد از تصویب اون قانون
اگه تحلیل شما درست بود  آمریکا اگه نخاد خیلی راحت میتونه لاتاری رو حذف کنه و اصلاً خودشو به دردسر نندازه

سمیرا خانم
خوشحالم که تو این شرایط شما قدری خندیدید. امیدوارم این خنده شما به گریه تبدیل نشه
و البته امیدوارم یاد بگیرید که برای زندگی در دنیای دمکراسی ، شنیدن نظر دیگران و احترام گذاردن به اونها شرط اوله
البته میتونید آن نظر را بپذیرید یا نپذیرید یا نقد کنید یا بهبودش بدید

باری به هرجهت ، به نامه دوم خودتون دقت کردید و این متن رو توی اون دیدید ؟
The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the
interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office
به صراحت نوشته شده که پروسه کیس شما از دید KCC کامل شده و برای مصاحبه ارائه شده است
این یعنی چی؟
آیا غیر از اینه که در دوران قبل از کارنت شدن ، بررسیهایی توسط مقامات مربوطه انجام شده و کلیت وجودی شما مورد تایید قرار گرفته ؟
و حالا نوبت آفیسر است که با دستورالعملها ی سفارتی و دانش روانشناسی که دارد شما را ارزیابی کند و در نوبت قرار دهد و یا یکضرب ویزا بدهد
موارد زیادی داشتیم که دختر مجرد بدون سابقه کار والبته بدون سربازی هم AP شده است
اینها همه به روانشناسی آفیسر برمیگرده و قدرت واختیارات اون
تشکر کنندگان: amirak7 ، aref_ra ، diakoal ، GHOBAD21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان