کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-23 ساعت 13:11)roteil نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 11:46)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان و همراهان خوبم سلام
همونطور که می دونید نفر اصلی کیس ما و پسرم کلیرشده
ولی هنوز خودم کلیر نشدم می خواستم چندتا راهنمایی بگیرم ار دوستان
اولش می خواستم تا دو هفته دیگه همه پاس ها رو ببرم سفارت به این امید که تا اون موقع خودم هم کلیرشده باشم. ولی بعد فکرکردم اگر کلیر نشده باشم با توجه به نزدیک بودن زمان انقضای مدیکال مجبورم عهد وایال رو تنها بفرستم و خودم بشینم به امید کلیرنس اما
چون داریم سعی میکنیم باهم بریم آمریکا ، برنامه مون اینه که بریم امارات همگی مدیکال رو تمدید کنیم و بعد پاس خانوادمو بدم برای ویزا و خودم با مدیکال جدید منتظر بمونم تا وقتی کلیر شدم (انشاالله) برم برای ویزا
1 - می خواستم بدونم تمدید مدیکال چه قدر  زمان میبره برای همه ما؟
2 - ایا ما که مدیکال رو دز دبی تهیه کردیم ایا میتونیم تمدیدش رو از ابوظبی بگیریم؟
3- کل این فرایند رو چه مدت پیشبینی میکنید؟
4- توصیه یا راهمنایی دیگری دارید؟
ممنون میشم دوستان با تجربه واحیانا کسانی که تجربه مشابه دارند دریغ نکنند از راهنمایی
پیشاپیش ممنون

١. تمديد مديكال يه صبح تا ظهر ، مثل دفعه اول ، تست هارو ميديد و بعد از ١-٢ روز مي ريد مي گيريد
٢. بله مي تونيد تو NMC ابوظبي هم انجام بديد ، من خودم ابوظبي انجام دادم
٣.تمديد مديكال ٢ روز ، صدور ويزا نهايت ٥ روز ( شده بيشتر شده ، شده كمتر هم شده ، ميانگين گفتم )
٤. من به نظرم بريد تمديد مديكال ، ويزايه همسر و فرزندتون رو دريافت كنيد ، و چون مديكال داديد ٦ ماه زمان دارن همسرتون كه برن امريكا ، ايشالا مه تو همين تايم شما هم كلير مي شويد و باهم همگي مسافر مي شيد ،

من هم يه خواهش داشتم ، ما رو در جريان چگونگي دريافت ويزا و پست بزاريد ، ممنون

زتیل جان سلام
ممنون از پاسخت و محبتی که کردی چشم حتما با جزییات شرح خواهم داد.
فقط ما چون بچه داریم ایا دو روز طول میکشه؟ چون یه تست میگرفتن که قبلا 4 -5 روز طول میکشید
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان:
(2016-05-22 ساعت 19:49)moh.saee نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 19:35)Haniusa نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 19:20)moh.saee نوشته:  سلام.
ببخشید میشه بفرمایید چه جوری متوجه شدید که کلیر شدید؟
1- از طریق CEAC و تغییر / به or؟
2- از طریق سایت سفارت و نامه ای مشابه نامه افسانه خانم؟
3- از طریق ایمیل دریافتی از سفارت؟
با تشکر
سلام دوست عزيز برای من یه سوال پیش اومد سایت سفارت چی هست؟  چون من فقط بلدم سیس رو چک کنم

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

سایت سفارت ایروان که برای شماست در زیر ارسال شد. تو اینجا جواب قطعی کلیر شدنتون رو میزنه.
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

منم یه جورایی مشکل ایشون رو دارم! تو سایت سفارت در آنکارا هر لینکی هست به CEAC میرسه و خود سفارت وقتی در لینک زیر میزنیم اطلاعات قدیمی رو نشون میده:
https://turkey.usembassy.gov/iv_status_check.html

لینکهای این صفحه هم ما رو به CEAC هدایت میکنه:
https://turkey.usembassy.gov/iv_administ...tatus.html

اگه جای دیگه‌ای هست که برای چک کردن پرونده در خود سفارت (غیر از موارد بالا) هست بگید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
(2016-05-23 ساعت 13:45)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 13:11)roteil نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 11:46)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان و همراهان خوبم سلام
همونطور که می دونید نفر اصلی کیس ما و پسرم کلیرشده
ولی هنوز خودم کلیر نشدم می خواستم چندتا راهنمایی بگیرم ار دوستان
اولش می خواستم تا دو هفته دیگه همه پاس ها رو ببرم سفارت به این امید که تا اون موقع خودم هم کلیرشده باشم. ولی بعد فکرکردم اگر کلیر نشده باشم با توجه به نزدیک بودن زمان انقضای مدیکال مجبورم عهد وایال رو تنها بفرستم و خودم بشینم به امید کلیرنس اما
چون داریم سعی میکنیم باهم بریم آمریکا ، برنامه مون اینه که بریم امارات همگی مدیکال رو تمدید کنیم و بعد پاس خانوادمو بدم برای ویزا و خودم با مدیکال جدید منتظر بمونم تا وقتی کلیر شدم (انشاالله) برم برای ویزا
1 - می خواستم بدونم تمدید مدیکال چه قدر  زمان میبره برای همه ما؟
2 - ایا ما که مدیکال رو دز دبی تهیه کردیم ایا میتونیم تمدیدش رو از ابوظبی بگیریم؟
3- کل این فرایند رو چه مدت پیشبینی میکنید؟
4- توصیه یا راهمنایی دیگری دارید؟
ممنون میشم دوستان با تجربه واحیانا کسانی که تجربه مشابه دارند دریغ نکنند از راهنمایی
پیشاپیش ممنون

١. تمديد مديكال يه صبح تا ظهر ، مثل دفعه اول ، تست هارو ميديد و بعد از ١-٢ روز مي ريد مي گيريد
٣.تمديد مديكال ٢ روز ، صدور ويزا نهايت ٥ روز ( شده بيشتر شده ، شده كمتر هم شده ، ميانگين گفتم )
٤. من به نظرم بريد تمديد مديكال ، ويزايه همسر و فرزندتون رو دريافت كنيد ، و چون مديكال داديد ٦ ماه زمان دارن همسرتون كه برن امريكا ، ايشالا مه تو همين تايم شما هم كلير مي شويد و باهم همگي مسافر مي شيد ،

زتیل جان سلام
فقط ما چون بچه داریم ایا دو روز طول میکشه؟ چون یه تست میگرفتن که قبلا 4 -5 روز طول میکشید

سلام و درود بر شما :
تا اونجايي كه من اطلاع دارم و از تجربيات دوستان در گذشته ديدم تماميه تست ها دوباره انجام مي شه ، و همه چي به پزشك NMC مربوط مي شه ، من خودم همه مي گفتن بري بايد واكست اوريون بزني كه دمتر nmc در ابوظبي با اينكه تا حالا اوريون نگرفته بودم فقط همون كارت زرد رو تاييد كرد و تست قفسه سينه و ازمايش خون دادم و معاينات رو كرد ، شما بليط رو رويه سيستم بگير كه بتوني عقب و جلو كني ، و بليط چارت سوخت نشه برات ،

آرزويه موفقيت برايه شما و همه بچه هايه مهاجرسرا دارم
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: سعید... ، Aliakbarasghari ، GHOBAD21
سلام. یه سوالی پیش اومد واسم
اگر فردی دیر پاسپورتشو ببره که ویزا بخوره تو پاسش بعد با تمدید مدیکال ببره ویزای 6 ماهه از تاریخ مدیکال میدن؟
یعنی مثلا اگه فردی کلیر شده ولی دو ماه بعد از کلیری اقدام به بردن پاس به سفارت بکنه (با توجه به این که شماره کیس پایین باشه و اطمینان داشته باشه که ویزا تموم نمیشه) امکانش هست مدیکال مجدد بده و از اون 6 ماه مهلت ورود داشته باشه؟ نمیگن وایزتون از قبل صادر شده و امکان تمدیدش نیشت؟ یا نمیگن مجدد باید درخواست ویزا بدیم و خیلی طول میکشه؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-23 ساعت 14:46)satellite نوشته:  سلام. یه سوالی پیش اومد واسم
اگر فردی دیر پاسپورتشو ببره که ویزا بخوره تو پاسش بعد با تمدید مدیکال ببره ویزای 6 ماهه از تاریخ مدیکال میدن؟
یعنی مثلا اگه فردی کلیر شده ولی دو ماه بعد از کلیری اقدام به بردن پاس به سفارت بکنه (با توجه به این که شماره کیس پایین باشه و اطمینان داشته باشه که ویزا تموم نمیشه) امکانش هست مدیکال مجدد بده و از اون 6 ماه مهلت ورود داشته باشه؟ نمیگن وایزتون از قبل صادر شده و امکان تمدیدش نیشت؟ یا نمیگن مجدد باید درخواست ویزا بدیم و خیلی طول میکشه؟
سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم وقتی کلیر میشین تو نامه کلیری یه تاریخی زده که نهایتا تا اون تاریخ باید پاس ها رو تحویل سفارت بدینو فکر نمیکنم بیشتر از یک ماه از تاریخ کلیری باشه
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: GHOBAD21

به شما تاریخی میدن که بعد از اون تاریخ تشریف ببرید برای گرفتن ویزا دیگه بهتون ویزا نمیدن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: matin86

سلام : اگه كلير بشيد تا يه زماني تاريخ بهتون مي دن واسه دريافت ويزا ، اگه تا ٦ ماه كلير نشديد بايد حتما مديكال جديد بديد كه خود ويزا هم ٦ ماه وقت داره ، اگه مثلا ٤ ماه كلير شديد ، اگه مديكال نديد ويزاتون ٢ ماه وقت داره ، و اگه ويزا صادر بشه و مديكال نديد ، فقط ٢ ماه زمان جهت ورود به امريكا و فعال سازيه گرين كارت داريد ، اگه ويزا صادر شه ديگه قابل عوض كردن نيست و حتما قبل دادن پاسپورت به سفارت بايد مديكال رو بديد .
پاينده باشيد.
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، matin86
(2016-05-23 ساعت 14:40)roteil نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 13:45)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 13:11)roteil نوشته:  ١. تمديد مديكال يه صبح تا ظهر ، مثل دفعه اول ، تست هارو ميديد و بعد از ١-٢ روز مي ريد مي گيريد

زتیل جان سلام
فقط ما چون بچه داریم ایا دو روز طول میکشه؟ چون یه تست میگرفتن که قبلا 4 -5  روز طول میکشید

سلام و درود بر شما :
تا اونجايي كه من اطلاع دارم و از تجربيات دوستان در گذشته ديدم تماميه تست ها دوباره انجام مي شه ، و همه چي به پزشك NMC مربوط مي شه ، من خودم همه مي گفتن بري بايد واكست اوريون بزني كه دمتر nmc در ابوظبي با اينكه تا حالا اوريون نگرفته بودم فقط همون كارت زرد رو تاييد كرد و تست قفسه سينه و ازمايش خون دادم و معاينات رو كرد ، شما بليط رو رويه سيستم بگير كه بتوني عقب و جلو كني ، و بليط چارت سوخت نشه برات ،

ممنونم ازت ما انشاالله 5 جون رهسپار میشیم تا ببینیم خدا چی می خواد
ما که دوباره باید برم تو پیج مدیکال و روزازنو روزی نو!!!
قربان همگی
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، matin86
متشکر از پاسخ های دوستان
اگر به همراه برنده یکضرب ویزا بدن و خود برنده اصلی بعد از 6 ماه بهش ویزا بدن اون وقت فرد همراه تکلیفش چیه؟ چون اون که نمیتونه قبل از برنده اصلی وارد امریکا بشه که.
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-23 ساعت 16:28)satellite نوشته:  متشکر از پاسخ های دوستان
اگر به همراه برنده یکضرب ویزا بدن و خود برنده اصلی بعد از 6 ماه بهش ویزا بدن اون وقت فرد همراه تکلیفش چیه؟ چون اون که نمیتونه قبل از برنده اصلی وارد آمریکا بشه که.

سلام : اگر برنده اصلي AP بخوره بايد بقيه افراد كيس هم صبر كنن تا ايشون كلير بشه ، ولي اگه برنده اصلي يكضرب بشه مي تونه ويزا رو بگيره ، اين راجب كيس هايه خانوادگي هم صدق مي كنه ، مثلا اگه كسي براي خواهرش و همسر خواهرش اقدام كنه امكان اين كه خانوم يكضرب بشه هست و مي تونه ويزاشو بگيره ولي همسر بايد صبر كنه .
تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، satellite ، matin86
(2016-05-23 ساعت 12:44)Asker نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 10:02)شاد1353 نوشته:  [quote='farsan' pid='712450' dateline='1463921046']
بله اینطور به نظر میاد لااقل میشه امیدوار بود آیا شما هم به جز اپديت اولیه اپديتي داشتید این منو خیلی نگران کرده

من پشت سر هم چهارتا آپدیت داشتم اما دیگه تموم شد
[/quoteسلام هفته اول فوریه مصاحبه داشتیم و همون موقع اپديت داشتیم همین]

شما مصاحبه و آپدیت هاتون کی بوده دوست گرامی؟
تشکر کنندگان: Asker
(2016-05-23 ساعت 15:33)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 14:40)roteil نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 13:45)Aliakbarasghari نوشته:  زتیل جان سلام
فقط ما چون بچه داریم ایا دو روز طول میکشه؟ چون یه تست میگرفتن که قبلا 4 -5  روز طول میکشید

سلام و درود بر شما :

ممنونم ازت ما انشاالله 5 جون رهسپار میشیم تا ببینیم خدا چی می خواد
ما که دوباره باید برم تو پیج مدیکال و روزازنو روزی نو!!!
قربان همگی

درود بر شما با آرزوی موفقیت
من 99% مطمئن هستم که یه جایی خوندم برای تمدید مدیکال حتماً باید به مرکز قبلی که دارای پرونده هستید مراجعه کنید و در جای دیگر امکان پذیر نیست .
بدلیل اینکه با توجه به پرونده و سابقه شما واکسنها و کشت خون را چنانچه انجام داده باشید صرفه نظر میکنند و در ارائه جواب تسریع میشود .
جهت گرفتن جواب آزمایش باید 4 روز کاری بطور میانگین در نظر بگیرید.
ضمنا تصمیم شما در خصوص تمدید مدیکال ، کار عاقلانه ای است .!
موفق باشید.
تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، Afsaneh5388 ، matin86
خدای من صبر صبر صبر...........................بازمانده از اکتبر
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، moh.saee ، hoseinonline ، matin86 ، asal1372
دوستان عزیز سلام
یه سوال, اگه کسی تو عمه ریکا, کسی رو نداشته باشه، آیا از نظر آفیسر, گواهی تمکن مالی کافی نیست؟ باید حتما اسپانسر داشته باشه؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان:
(2016-05-23 ساعت 17:30)roteil نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 16:28)satellite نوشته:  متشکر از پاسخ های دوستان
اگر به  همراه برنده یکضرب ویزا بدن و خود برنده اصلی بعد از 6 ماه بهش ویزا بدن اون وقت فرد همراه تکلیفش چیه؟ چون اون که نمیتونه قبل از برنده اصلی وارد آمریکا بشه که.

سلام : اگر برنده اصلي AP بخوره بايد بقيه افراد كيس هم صبر كنن تا ايشون كلير بشه ، ولي اگه برنده اصلي يكضرب بشه مي تونه ويزا رو بگيره ، اين راجب كيس هايه خانوادگي هم صدق مي كنه ، مثلا اگه كسي براي خواهرش و همسر خواهرش اقدام كنه امكان اين كه خانوم يكضرب بشه هست و مي تونه ويزاشو بگيره ولي همسر بايد صبر كنه .

ممنون. "میتونه ویزا رو بگیره" یا "باید بگیره"؟ یعنی میشه نفر اصلی درخواست کنه وقتی همراهش کلیر شد ویزای اونم صادر بشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان